.

Nu är jag ganska uttråkad. Det är något krångel med startmotorn, och Conny verkar inte få pli på det, det tar sådan tid. Får jag inte vara med och mecka blir jag lätt rastlös och sprallig. Får hoppas att det går som det ska snart. Jag börjar också bli lite hungrig. Har redan klämt i mig två drickyoughurtar och två bullar samt en redbull. Vi har hundarna med oss också, de ligger och glassar i skuggan. Xena lyckades dra sig ur sitt halsband så hon har nu varit ute på äventyr. Peace!

Im tired

Nu är jag, Rickard och Tina på Connys jobb. Vi ska äntligen sätta in växellådan i volvon. Hoppas allt går som det ska bara, men det borde det göra med tanke på att Rickards pappa jobbar med sånt här. Dock är det lite småsegt att sitta här och inte göra någonting alls. Klok som jag är så har jag tagit med boken "Härskarteknik, den fula vägen till makt". Det blir nog till att läsa den! :) puss

.

Silence.

Haha

Efter lite pill på min förra blogg har jag lyckats fixa den som den var förut. Det var lättare än jag trodde, som det oftast brukar vara. Så  nu funderar jag över om jag ska börja skriva i den igen. Tycker om den bloggsajten mer. Man kan redigera mer och lättare, tycker jag.

Den adressen är iaf touchofsandra.blogspot.com

<3


En gammal bild på mig och Rickard. Tror inte ens att vi var tillsammans på denna bild, men fin är den :)

Förändring

Jag känner att jag vill göra något med min blogg men jag vet inte riktigt vad och jag har heller inte så mycket ork. Men något ska ändras!

RSS 2.0