Klockers!

Spårvagn, Göteborg

En kille ~25 pratar i telefon.
Killen: Ja, jag är på spårvagnen. Vi ses snart. Puss.
Nästan omedelbart efter att han har lagt på ringer telefonen igen.
Killen: Hej gumman. Jag är på väg till Nicke. Vi ska se matchen och så, så jag är nog hemma rätt sent. Puss.
Killen går så småningom av spårvagnen, varpå en tjej ~25 tar upp sin mobil och ringer någon.
Tjejen: Hej. Jag tänkte bara säga att Anton inte ska till Nicke. Han gick nyss av vid Töpelsgatan, och ni kanske kan behöva ha ett snack i kväll.

 

Gröna linjen, Stockholm

En kvinna ~30 går på tunnelbanan och sätter sig snett emot en man ~30 som hon verkar ha träffat tidigare. Hon tittar på honom ett tag innan hon vågar säga något.
Kvinnan (glatt): Hej, jag tyckte att det var du.
Mannen (tvekande): Hej. Det var länge sedan…
Kvinnan: Nej, det var ju i söndags.
Mannen (ännu mer tveksamt): Eh ja…
Kvinnan (skrattar nervöst och säger sedan allvarligt): Du skämtar va?
Konversationen upphör och de sitter tysta till kvinnan går av.


Pendeltåget mot Märsta, Stockholm

En mamma ~30 ~ och hennes lilla dotter ~5 ~ kliver på tåget. De småpratar glatt med varandra men är sedan tysta en stund.
Flickan: NU PRUTTAR JAG!
Mamman (något bestört): Nähä?
Flickan: JOHO!!!

 

7 Eleven, Nang Tong, Khao Lak, Thailand

Två tjejer ~20 år diskuterar telefonkort med expediten och verkar ha problem med SIM-kortet.

Tjej 1: I got an iPhone, but this card won't fit. It's too big. (Visar upp hela plastkortet utan att ha brytit ur SIM-kortet).


Åhléns, Göteborg

En flicka ~4 står med sin mamma och pappa vid julkulorna och tittar. Flickan nynnar på en sång.
Mamman: Du får sjunga en julsång istället!
Flickan (börjar sjunga): Hjulen på bussen dom går runt, runt runt….
Mamman (börjar skratta men säger sedan): Nä, förlåt att vi skrattar åt dig. Det var ju en julsång! Kom så sjunger vi den tillsammans.
Mamman och flickan går därifrån sjungandes.


Spårvagn, Göteborg

En flicka ~9 och hennes pappa sitter på spårvagnen. I närheten sitter en tjej ~18.
Flickan (om tjejen): Kolla pappa hon har örhängen! Och piercingar!
Pappan: Ja, hon är ju inte 9 år, så hon får ju ha piercingar.
Flickan (börjar slicka på sätet framför henne): Kolla pappa jag hånglar!
Pappan: Nej men, du kan ju inte hålla på och slicka på saker!

 

Pendeltåg, Stockholm

En pojke ~10 och hans pappa har varit och handlat och är nu på väg hem. Pappan har köpt ett nytt tv-spel till pojken som är otroligt exalterad över detta.
Pojken: Åh pappa, jag ska spela mitt nya spel hela kvällen!
Pappan: Nej det går inte, du får vänta tills imorgon. Farmor är ju hemma hos oss.
Pojken: Va? Nej, inte den tanten igen…

 

Tåg mellan Göteborg och Halmstad

Kille ~20 (pratar i mobilen): Hej. När kan jag komma över ikväll? (besviket) Jaså… Imorgon då? (paus) Jaha. Men jag tyckte du sa att det bara var plugg tills idag, och sen var det slut med det. (besviket) Nähe… I helgen då? Ska du till Malmö? Men dit ska jag också. Då kan jag ju sova hos er. (paus) Nähe. Ska du med till stugan sen då? (besviket) Nähe. (lång paus medan personen i andra änden pratar) Men du, vet du vad? Jag har inte sett Tintin-filmen. Jag har sparat den till oss! (besviket) Jaså? Har du.


Full rulle

I dag har jag äntligen införskaffat min nya vinterjacka. Det fick bli en Peak-parkas, helt vanlig svart. Från början kostade den 3799 riksdaler men jag lyckades dra ned priset till 3149 kronor. Stadium håller i en kampanj där man får 300 kronor i rabatt om man kommer in med en annan vinterjacka i retur. Dessa jackor skänker de sedan till behövande i betydligt kallare länder. Jag tycker att det är fruktansvärt bra idé! Sedan skaffade jag även ett stadiumkonto och då fick jag 10% rabatt + att jag får en faktura på jackan i december. Jag tänker dock spara dessa tusenlappar så slipper jag tänka på det nästa månad. Det krävdes dock rätt mycket för att jag skulle få min efterlängtade jacka. Först åkte vi till Moraberg i Södertälje, där fanns den inte i min storlek och till råga på allt var personalen otrevlig så jag vände på klacken och gick ganska fort. Sedan åkte vi till Södertälje Centrum och inte där heller fanns jackan i min storlek. Vid den här stunden började jag bli ganska otålig och förmodade det värsta - jag skulle få gå runt med min röda och stora jacka även detta år. Jag bad personalen kika efter om den fanns i XS någonstans i närheten och FAN vilken tur jag hade. Den fanns två stycken i Kungens kurva. Jag ringde dit och bad dem lägga undan den i mitt namn. Och fort brann det iväg till Kungens kurva. Nej, nu ska jag sluta babbla på om min jacka.

Vi har även storhandlat i dag och det känns så skönt att ha fullproppad kyl, frys och skafferi. Nu ska jag bara lägga mig i soffan och slappa framför tvn. Rickard spelar nya Call Of Duty och jag blir jäkligt impad. Det spelet är jäkligt bra.

Julfint

Nu har vi julpyntat och även köpt en ny säng till Jackie. Han verkar stormtrivas! Mitt lilla hjärta. Vi ska snart steka på kött och göra lite pommes. Till efterrätt blir det varm choklad med mammas bästa lussebullar. Och självklart tända ljus!


1a advent

Trots fullspäckad dag hann jag och R julpynta lite smått. I morgon är det en ny vecka och jag vill vara ledig längre. Helgen har gått jättefort. Tänkte slänga upp lite bilder från i fredags men det får bli av i morgon. Ligger i sängen nu och är redo för sömn.


Relax M.



I går var jag ute på Appstore och letade efter någon rolig eller bara nödvändig app. Till min stora förvåning hittade jag en som heter Relax M. För mig som kan ha väldigt svårt att somna är denna superbra! Det är olika typer av ljud och melodier. Du kan även lägga ihop olika ljud så de spelas samtidigt. I går lade jag ihop night, thunder, campfire och rain. Förstår ni hur mysigt det blev? Det var precis som om jag låg i ett tält och njöt av naturen. Jag kan verkligen tipsa er alla om denna app. Jag kan faktiskt erkänna att jag längtar tills det är sovdags för då åker den här på igen. Dock ska jag välja några andra ljud.


Let him walk a thousand mile


feel the smoothness


Brennan Heart



I lördags var jag, Sofia och Alexandra i Kolingsborg som ligger i Slussen för att se Wildstylez och Brennan Heart spela. Vi anlände runt elva om jag inte minns helt fel, vi mötte även upp Sofias polare. Det var drag redan då så förstå när de stora DJ:s började spela. Lokalen var ganska liten men ändå helt ok. Det blev lagom svettigt när vi stod och dansade i en underground-lokal. Som tur var hade dem satt upp en fläkt på varsin sida av scenen. Jag lyckades tappa mitt bankomatkort, men även där hade jag turen att någon vänlig själ hade lämnat in det hos killen i baren.

Vi stod och dansade ca 3½ timme totalt. Det gäller att variera tempot för att orka kan jag ju tala om för er. Jag har fortfarande träningsvärk och det är tisdag. Bra jobbat, haha! När allt var slut vid klockan 03:00 ungefär började Brennan Heart skirva autografer och bli fotad. Självklart ville jag ha en autograf samt ta en bild. Som ett riktigt fan! Vi stod precis bredvid basen också så när låtarna satte igång rejält kände man i hela kroppen hur det vibrerade. Sjukt nice!

Det var en väldigt lyckad kväll och jag är supernöjd. Tack Sofia och Alexandra för den bästa kvällen på länge! Såna här lördagar borde man ha oftare.

Party!


Just nu städas det för fullt. Älskling fick ett städryck när jag stod och valde kläder för i kväll. Han är duktig han! Medan jag gick runt i mina nya klackar(måste gå in dem lite) stod han och dammsög för fullt. Pluspoäng!

I kväll ska jag, Sofia och Alexandra in till slussen. Eller rättare sagt Kolingsborg, men det ligger nästan vid slussen. Vi ska gå på ett event där Brennan Heart spelar och det kommer bli GRYMT! En av mina favoriter. Allt börjar klockan tio och minns jag inte helt fel slutar det runt tre på natten. Jag ska sova hos Sofia i natt. Jag hade ingen större lust att åka till Södertälje mitt i natten. Dock hade säkert Rickard hämtat mig om jag frågat men jag besparar honom det. Jag är grymt taggad och har redan valt ut kläder. Nästan i alla fall, har lite att välja emellan.

Slutkörd

I onsdags kom jag ju i säng vid halv ett ungefär vilket resulterade i väldigt lite sömn den natten. Hela gårdagen var jag i dvala. Extremt trött och väldigt asocial och det är inte likt mig. I går hade vi event på jobbet som hade varit rätt trevligt att gå på, men jag orkade verkligen inte. Jag somnade i soffan efter maten och vaknade 19:40 ungefär av att älskling klappade på mig. Han till och med bar in mig i sovrummet! Pluspoäng, haha. Min fina ♥ Jag somnade sedan om igen vid halv nio för att gå upp 05:20. And I'm still tired! Antagligen har jag sovit för länge.

I dag ska jag inte göra ett smack, inget ansträngande i alla fall. Kanske ta en långpromenad med älskling, boka tvättid, laga middag och sedan bara gosa in oss framför en bra film med tända ljus. Åh, jag älskar våra fredagar tillsammans! Det är något jag aldrig tänker ta för givet.

Åh!

Filmen var så jäkla bra och jag har lite svårt att sluta tänka på allt. Hur ska jag orka vänta på del2? Scheisse. Jag har haft en väldigt trevlig kväll med Bea. Vi köpte dock alldeles för mycket snacks, men vad gör det om hundra år?! Förstår att de först satte 15års-gräns på filmen. Förlossningsscenen var rätt brutal men så sjukt bra. Jag slutar aldrig förvånas över deras fantastiska ömsesidiga kärlek i filmen.

Nej, nu måste jag sova. Upp och jobba i morgon är det som gäller. Auf Wiedersehen!


Today is the day!

Ligger för tillfället och slappar i soffan. Varken jag eller älskling verkar orka göra middag trots att båda är hungriga. Snart är det hockey som gäller och jag hoppas på vinst. Tänker dock inte hoppas för mycket för vi vet hur det har slutat de två senaste gångerna vi varit på match. Efter matchen bär det av till Bea, vi ska samåka till Heron. Det vankas Breaking Dawn. Awesome!

I dag beställde jag hem en julklapp till mamsen. Tänker inte säga vad då hon läser min blogg väldigt flitigt. Jag kan i alla fall säga att jag är väldigt nöjd och tror att även hon kommer bli det. Nej, nu måste jag se till att få något i magen. Annars kommer jag förtvina under kvällen.


16e november

The day has comen! I dag är det premiär för Breaking Dawn delII. Jag och Bea ska gå på bion som startar 21:15 i kväll. Jag lyckades dubbelboka mig i dag. Det är nämligen hockey i dag, dock klockan sju så jag hinner nog se klart hela matchen. Jag har saknat Bea jättemycket så det ska bli supermysigt att umgås med henne. Som vi ska snacka skit! Båda har nog väldigt mycket att berätta då vi inte har träffats på bra länge. Som jag längtar!





Monday

Nu mår jag lite bättre men är inte trött för fem öre så får se hur det går i natt. Så fort jag och R kom hem blev jag i princip helt återställd. Tålamodet höjdes lite och jag blev genast på bättre humör. Behövde bara få några kramar av älskling så blev allt bra igen. Underbara du, tack för att du finns. Ha. Lagade även middag till mig och det är guld värt när jag mådde som jag mådde.

Jag och R lekte lite med Jackie på kvällskvisten. Resultatet ser ni på bilden nedan. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Rickard skrattade lika mycket om inte mer. Stackars min älskling som måste stå ut med oss två. Men han låg ned så snällt och viftade på svansen. Min älskade björn!



jag-vill-bara-ligga-under-täcket-hela-dagen



Lite såhär känner jag mig i dag. Har sovit skit i natt, lyckades inte få längre sömn än ca två timmar. Senast jag tittade på klockan var den kvart i fyra och jag skulle upp 05:20. Jag vet inte om det var allt kaffe jag hällde i mig. Är lite osäker på det då jag höll på att somna flera gånger för att sedan vakna och inte kunna somna om. Ungefär så höll det på fram till fyra. Jag har legat i något slags mellanläge hela jävla natten och jag hoppas verkligen inte på att jag ska få en sån här period igen. Förra året vid den här tiden hade jag grova sömnproblem, även året innan det. Don't ask me why, försökte med allt. Till och med tabletter.

Älskling visade verkligen att han brydde sig i morse. Sötnos. Han klappade och pussade på mig och var allmänt pluttig. Det fick mig på bra humör. Vad skulle jag göra utan honom? ♥

Trots det känner jag mig bara pissed off på allt just nu. Folk puttas, slarvar som småbarn, slår armen i fritt främmande människor och beter sig alltmänt jävligt. Är trött på folk som är trångsynta och som tror att de kan allt, vet allt och är bäst på allt. Vuxna människor dessutom.

Fars dag

I dag har jag firat fars dag både hos Rickards pappa och min egen. Hemma hos min pappa bjöds det på middag och sedan kaffe. Jag fick i mig tre koppar och det fick man smaka på sen. Blev lite skakis och magen började värka, men det var det värt. Jag köpte en fin bukett med blandade blommor som han blev glad över.

I morgon är det måndag och nya tag inför en ny vecka. Jag öppnar i morgon så borde egentligen sova nu men kaffet har verkligen gjort sitt. Är hjärnan dum får kroppen lida, eller hur var det? ;)


FREDAG

I kväll kom Jossan förbi och vi tittade lite på film. Nu är jag jäkligt trött och somnar i princip när som. I morgon ska vi på bio med min bror. Får se lite vad det blir för film. Det är så jäkla skönt med helg så jag njuter rejält!


Snart smäller det!

På premiärdagen smäller det! Som jag har längtat och det är jag nog inte ensam om. Filmen kommer vara grym och jag ska självklart se den med min alldeles egna Bea. Lite kvalletid också, inte heeeelt fel <3


Vill du få mig glad? Kom hem med ett par skor

Mina fötter kommer hata mig för resten av sitt liv men det är såå värt det. 14 cm ren och skär kärlek!


Ser ni Jackies min? Så sööt


Materialist

Fick en sms-avisering i dag om att jag kunde hämta ut mina skor nu. Jag hoppas verkligen att de sitter bra och är lika fina som dem var på bild. Annars blir jag besviken. Dock finns det dussintals skor på den sidan som jag kan välja istället. Jag hittade även en väska jag ska beställa hem. Farligt med nätshopping, speciellt när det är fraktfritt över 400kr ;)


Oändlig kärlek


Hi there

Det har varit rätt tomt här de senaste dagarna. Jag har legat hemma och varit sjuk och haft noll ork till i princip allt, har knappt fått mat i magen. Men nu är jag back on track, halvt i alla fall. Jag är fortfarande sjuk men det är inte lika extremt. Jag har dessutom kommit fram till(med hjälp av en kompis) att jag har haft svinkoppor i NÄSAN, hör och häpna! De är fortfarande kvar men gör inte lika ont. Fysatan vad ont det gjorde i början. Högra sidan av ansiktet värkte och högersidan av näsan var svullen upp till ögat. Det såg ut som om jag hade åkt på en box. Jag har använt mig av vatten och tvål morgon och kväll. Jag hade även på en bakteriedödande kräm vid namn Microcid som ska hjälpa. Och det kan jag väl påstå att den har gjort. Mina blåsor har nu övergått till sårskorpor och tacka gud för det. Svinkoppor smittar väldigt lätt så snacka om att jag har varit extra noga med att tvätta händer var och varannan minut. Handspriten har följt med mig överallt.

I morgon ska jag försöka komma iväg till jobbet. Jag blir extremt rastlös av att ligga hemma, börjar snart klättra på väggarna. I dag har jag i alla fall städat lägenheten och ska snart hoppa in i en dusch för att fräscha upp mig. Jag känner mig lagom äcklig.

Mamma och låtsaspappa är utomlands i skrivande stund. Förstår ni att jag är avundsjuk? I går pratade jag med mamma och då låg de på stranden och njöt av solen. De hade haft uppåt +28 medan vi har ynka +6. Men jag ska inte klaga, det hade kunnat vara värre. Förra året hade vi snö så jag är rätt nöjd ändå.


Att man kan älska ett djur så mycket


Soffläge

Nu tänker jag inta soffläge framför en film bredvid älskling med en kopp te. Jag tar ut min lediga dag från i fredags(jag jobbade på en klämdag) så är hemma i morgon. Det behövs verkligen! Min hals är pajj och likaså min näsa. Jag har även lyckats smitta babe så han mår också piss.


Kärlek till mina två män!


Härlig söndag

Nu är jag nyduschad och precis hemkommen från en halvdag hos mamma. Vi blev bjudna på middag och lite Alfapet. Passade på att tvätta några maskiner samtidigt då det krockade med våran tvättid. Jag kom hela tvåa på Alfapet och det känns jäkligt bra. Jag lyckades få in några storpoängare också!

Samtidigt som jag skriver inlägg står jag och lagar matlåda till mig och Rickard. Det fick bli lite pyttipanna med ägg, lättlagat men gott. Multitasking you know ;) Jag ska snart krypa ner i sängen bredvid älskling och titta på TV.

Jag klickade hem ett par high-heels för julfesten i dag. Jag hade svårt att välja då jag hittade dussintals skor som jag ville ha. Men fick nöja mig med ett par. Så länge i alla fall! Dessa fick det bli:

Jag ska dessutom köpa ett par leopardsulor och lägga i skorna så blir de ännu snyggare. Frågan är bara hur jag ska orka ha på mig dem hela kvällen och dessutom försöka dansa. Funderar på att ha med ett par snygga lågskor så jag lätt kan byta.

Black & white


Lördag

Nu halvligger jag i soffan och väntar på att R ska bli klar med datorn. Hur kommer det sig att han alltid hamnar framför den när det är jag som sätter på den för att jag ska sitta där? Märkligt..

I dag har vi som sagt varit på kalas. Jag orkade ta mig dit och vara någorlunda social trots mitt mående. Det bjöds på lite smörgåstårta som jag tyvärr inte åt av då jag bara någon timme innan hade ätit frukost. Men lite glasstårta åt jag minsann. Jätteskönt för halsen dessutom!

I kväll blir filmkväll igen. Jag orkar inte så mycket mer tyvärr. Det blir rostfilé med vitlökskroketter till middag. Muums!


Freeedag!

Nu har jag och älskling påbörjat fredagsmyset. Jag fick sluta lite tidigare så R hämtade upp mig utanför jobbet, så skönt att slippa åka kommunalt när man är jätteförkyld. Underbara du! Vi stannade till på Willys för att köpa lite tillbehör till middagen.

Jag är fortfarande sjuk så jag ska snart krypa ned i soffan med en kopp te med honung i. Min hals och hosta tar verkligen kol på mig.

I morgon ska vi hem till Rickards pappa för att fira Anna som fyller år. Grattis igen! Det bjuds förmodligen på lite fika så det ska bli trevligt att umgås lite. Söndagen bjuder mamma på middag så den här helgen blir lugn. Men det är skönt det med. Det är nog bra om jag tar det lite lugnt när jag inte är så pigg och kry.

Brakmiddag

I dag har jag och älskling lagat bästa middagen på länge. Moussaka med sallad fick det bli och jävlar vad gott det blev. Det tog ett tag för oss att laga ihop maten då det var första gången. Men ojojoj! Har matlåda så längtar redan till lunchen i morgon, matvrak som jag är trots min ytterst lilla magsäck.

I morgon är det redan torsdag. Vi har lite planer för helgen men blir väl inget livat direkt. Jag är ju sjuk så det är lika bra att stanna hemma i lugnet.


Jag kan inte sluta skratta

Autocorrects -

Autocorrects -

Autocorrects - Docks and Dicks

Autocorrects -

Autocorrects - Slave

Autocorrects -

Drömmar och sådant

I natt drömde jag väldigt konstiga saker. Bland annat att jag stod framför en spegel och stirrade på min näsa då den såg väldigt märklig ut. På näsryggen så att säga såg det ut som något gjort av metall i samma form som näsan var på väg ut. Jag tittade väldigt länge tills jag bestämde mig för att klämma ut det, lite som när man klämmer en finne. Då var det min näsa som "ploppade" ut och jag blev helt förskräckt och fick panik. Sen minns jag såklart inget mer av den drömmen. 

Om det är någon som är duktig på drömtydning eller vet om en bra sida, tipsa gärna. Jag har spånat runt lite på google men har tyvärr inte hittat något. Eller så skriver jag helt fel i sökfältet. Jag måste veta vad det jag drömde i natt betyder.. Eller få något hum om det i alla fall. Nyfiken i en strut!

Sjukling

Känner mig fortfarande risig men jag jobbade hela dagen ut ändå. Jag är inte den som ger upp i första taget heller..

Vi har precis ätit middag och det blev lite soppa med färska, nyköpta frallor. Huur gott? Älskar soppa. Nu sitter jag bara och inväntar Desperate Housewifes.


Uäk!



Jag tror jag börjar bli lite krasslig. Jag har varit lite snorig på senaste tiden men har inte tänkt så mycket på det. I morse vaknade jag med världens halsont och nu känner jag mig väldigt hängig och öm i kroppen. Antingen har Malin på jobbet smittat mig(hon kände av något i går) eller så har någon snorpelle på tuben hostat lite för mycket åt mitt håll. Tippar på det sistnämnda faktiskt. Jag vill verkligen inte bli sjuk så jag dricker massvis med te, dricker berroca boost(vilket jag iofs gör varje dag) och försöker kurera mig på bästa möjliga sätt.

RSS 2.0