Host, nys och slem.

Som ni kanske förstår från rubriken så är jag förmodligen på väg att bli sjuk. Vaknade i natt av att jag hade fruktansvärt ont i halsen och var jättesvullen. Inge vidare, speciellt inte nu när skolan precis har börjat. Då jag måste ha 100% närvaro. Jag får helt enkelt käka mycket vitaminer, dricka varmt te och ta hand om mig själv. Så får vi hoppas att det inte blir alltför jobbigt. Feber kan jag klara mig utan.

Sitter nu i skolan, har för en stund sedan slutat matten. Nu sitter jag i mediasalen bland massa småfjoritsturkar som skriker och skrattar i tusen decibel. Man får väl kanske ha överseende, jag kanske också var så där i ettan? Dock minns jag ingen sådan period. Irriterande..

Min sista lektion börjar kvart i fyra och den slutar klockan fem. Så totalt värdelöst känner jag! Som tur är har jag Bea vid min sida, så vi kan peppa varandra till att gå på lektionen.

Jag väntar på att älskling ska ringa mig så vi kan åka iväg och fika, bara vi två :)(förhoppingsvis). Ska bli mysigt.

Jag är totalt väck i huvudet. Är jätteseg, jättetrött och allmänt störd i dag. Känns som att jag skriver om allt och ingenting som dessutom inte är särskilt roligt att läsa. Så ni får ursäkta om jag är lite hjärndöd och bara babblar om nada.. Nu är det nog bäst att sluta.

Magen skriker efter mat, btw :o Och tydligen är det pluggtimme i kaféterian(you bastards) vilket innebär att vi som vill ÄTA inte får befinna oss där.. Elakt..

Tjing!

Myssöndag

Rubriken talar för sig själv. I kväll blir det till att bara ta det lugnt. Just nu ligger jag här och pillar på bloggen och i photoshop medan Rickard röjer undan i lägenheten samtidigt som han kollar på TV. Ni ser, killar kan göra flera saker samtidigt, i alla fall min prins.

I kväll blir det fläskfilé, pommes, beasås och tzatsiki till middag. Det ska bli så himla gott, längtar som fan faktiskt, hihi. Och jag ska väl försöka hjälpa till med maten, men håller mig till att fixa pommes och duka. Är inte direkt duktig på att tillaga kött.

Efter middagen ska vi ta ett mysigt, varmt bad med tända ljus. Underbart!

I morgon är det skola för min del. Känner mig inte alls taggad med tanke på att jag börjar 8.10. Visst, det kanske låter som rena lyxen för vissa. Men för mig är det pain in the ass. Jag måste gå upp klockan sex för att ge valpen mat och sedan en morgonpromenad. Men vad ska man göra? Skulle aldrig byta bort det ändå :)

Jag har funderat kring min rökning. Jag har börjat snusa istället(igen) och i dag har jag inte rökt en enda cigarett. Är inte jag duktig? Det tycker minsann jag. I'm proud of myself.

Nej, nu börjar det skramla i köket. Ska nog gå och kika efter i hopp om att vi ska börja med maten.

Tjing!

Wie

Har nu fixat denna blogg till ett något snyggare place att skriva på. Så, nu är jag tillbaka ;) Tack Bea för hjälpen :)

I kväll ska vi fira Josskoss som fyllde år i går. Det blir lite chillkrök med trevligt folk. Så nu ska jag gå och öppna första ölen och sedan sminka mig :)

Tjing!

RSS 2.0