Det här med ömsesidig respekt

Jag har lyckats återfå lite energi till att blogga. Jag tänkte bara berätta om en rätt lustig grej som hände i dag på t-centralen. För er som brukar vistas där mellan fyra och fem vet hur det verkligen ser ut. Folk slåss och knuffas för att hinna med sina tåg. I dag var det en gammal dam med en krycka som skulle korsa denna mänskliga motorväg.

Jag hann precis stanna för att vi inte skulle krocka in i varandra. Det är lätt hänt att man missar någon som försöker korsa alla springande människor när man har fullt fokus på att själv komma fram. Brevid mig kom det en kille som gick in i denna gamla dam. Han varken sprang in i henne med flit, han gjorde ingenting med flit då han såg väldigt chockad ut när han insåg vad som hänt. Som sagt, direkt när han stannat fick han världens jävla knuff av den här damen. Trots att han var ganska stor och dessutom kille flög han lite bakåt av smällen. Hur jävla schysst är det undrar jag då? Jag har hört väldigt många äldre samt läst om väldigt många äldre som klagar över hur vi "yngre" beter oss ouppfostrad och visar ingen som helst respekt mot äldre. Och det där kallar dem respekt då eller? Bullshit. Det ska vara ömsesidig respekt. Sluta tro att ni äger varenda jävla gångväg och börja bete er som folk skulle jag säga istället. Jag har stött på mååånga gamla män som kvinnor som beter sig extremt illa. Jag kan till och med säga att en tonåring beter sig bättre ibland. Jag har t ex fått en sån smäll av en äldre man att det small till i hela axeln samtidigt som jag flög åt ena sidan. Det är som i trafiken. Ska man korsa en huvudled har man stoppplikt!! Jäkla hyckleri.

Only the strongest will survive


Slut som artist

I dag fick jag gå hem lite tidigare från jobbet. Sjukt skönt! Istället för att ta bussen från Södertälje och sedan hem tog jag en promenad på ca 25 minuter. Det är otroligt skönt och underbart i det fina vädret. Jag lyckades även få med mig lite smink från Make Up Store. Det är lite svårt att inte slänga ut några hundralappar när butiken ligger på vägen hem.

I kväll blir det lugnt för min del. Jag är jättetrött och degig i skallen, gick upp vid 05.20 i morse så har varit vaken i ganska många timmar. I morgon får vi se vad som händer. Vi kanske drar till Salem. Det återstår att se:) Skulle vara roligt i alla fall.

Jag är slut som artist i skrivande stund så med detta inlägg tackar jag för mig. Peace!


Jäkla pollen

I dag är det äntligen fredag. Den här veckan har gått jättesnabbt. Det var jäkligt skönt att måndagen försvann. Dock trodde jag att det var måndag när det var tisdag. Det har varit full rulle på jobbet därav den minimala uppdateringen. Jag har trots det haft många besökare vilket är mycket trevligt.

Jag håller för övrigt på att snora igen. Förra året misstänkte jag att jag blivit allergisk mot pollen. Inte roligt! Mina ögon rann konstant, näsan rann konstant, blev jättesnorig, det kliade i ögonen, nös hela tiden and you name it. Jag var dock osäker på om det verkligen var pollenallergi då jag aldrig kom iväg att testa mig. Men nu är jag garanterat säker. Jag har pollenallergi. Fy satan! Det är inte alls roligt. Jag får se till att köpa något från Apoteket.


Foto#2

Jag har förminskat bilden då den blir i bättre kvalité när man sedan öppnar upp den.

Jag vet inte varför jag dras till den här bilden men jag älskar den. Jag tycker om hur färgen nästan blir till grå-vitt helt utan redigering. Jag vill även berätta att bilden är helt oredigerad. Blev glatt överraskad när jag såg hur resultatet blev. 

Bilder från påsk

Dålig uppdatering igen, I know. Men jag skyller på ledigheten och de senaste två dagarna har det varit full rulle på jobbet. I tisdags gjorde jag jobb för två dagar. Just den dagen satt jag med paket och jag gick igenom sisådär lite över 100 paket och då är det även mer än att bara öppna paketet. Mycket pill på knapparna må jag säga! Men allt gick jättebra och jag kände mig stolt vid dagens slut trots att det kändes som om någon mosat mitt huvud ett fåtal gånger.

Påskledigheten har varit helt underbar. Jag har umgåtts mycket med mina familjer samt Rickards familjer, vi har grillat väldigt mycket med våra vänner och självklart har jag myst med min underbara sambo. Jag har även fått mysa lite med min storasysters son. Lilla bebisen, han är otroligt vacker och söt. Jättefina blåa ögon!

Jag slänger in lite blandade bilder från helgen:







Grillning


I går var vi hos några vänner och grillade fläskfilé och hade det mysigt. Vi drack några öl och spelade även lite spel. Hur trevligt som helst. Vi ska grilla i dag igen(grillat är godast, inte sant?), dock blir det hamburgare istället.

I morgon ska vi hem till mamsen och käka middag. Ska även städa huset åt henne. Fick lite cash av henne för att göra det. Du är snäll du mamsen!

Bilder

Jag tänkte bara slänga in några bilder som jag fixade med i photoshop lite snabbt :)
Ni får nöja er med dessa bilder. Blogg.se verkar strula som vanligt.

Balkongmys

Nu har jag bytt lakan i sängen samt småstädat lite här och var. Pratade nyss med R och han berättade att det var sjukt mycket köer mot Strängnäs och det hållet. Stackarn! Men det är väl alla som åker bort över påsken. Jag sitter nu och njuter av en öl. Satt alldeles precis på balkongen i solen och njöt. Jackie gjorde mig även sällskap!

Torsdag

I morse tog jag en rejäl sovmorgon. Jag gick upp runt halv elva tror jag. Från början var det tänkt att jag skulle jobba i dag men det slutade med att jag fick ledigt ändå. Så jävla skönt. Jag har hunnit städa lite, träna samt ta en lång och varm dusch. Nu ska jag alldeles snart gå och göra mig i ordning. Först tänkte jag bara visa en jättesnygg t-shirt jag lyckades hitta i Tallinn. Jag älskar den!


Nej, nu ska jag gå och föna håret. Smell you all later, peace!

Sånt här får mig på gott humör

(Thanks, Aimee!)

(Thanks, Vivian!)

(Thanks, Isabell!)

(Thanks, Rhonda!)

(Thanks, Amanda!)

Bilderna är lånade från dailybunny.org


Smakprov


Bilder från Das Boot & Tallinn



Long time ago

Den här filmen spelades in för länge sedan när vi hade tjejkväll i Salem. Lite roligt att se såhär några år efteråt.

Tallinn

God kväll mina vänner. Nu är det återigen söndag och dags för en ny arbetsvecka. Jag är taggad på den kommande veckan. Det kanske beror på att jag endast jobbar till torsdag, vad vet jag. Men skönt ska det bli!

Das Boot kryssningen var grym, minst sagt! Infected Mushroom var bäst. Det var dussintals band och dj:s som spelade men vi åkte enbart iväg för att Infected spelade. Resten av musiken var sjukt konstig och inte riktigt vår favoritgenrer. Jag dansade tills svetten rann(som vanligt) och hade grymt roligt. Det var en snubbe som skulle börja veva mot mig och Sofia för att jag puttade bort honom efter ett jävla trampande på mina fötter och några armbågar i fejjan. Men som tur var fick vi hjälp av några grabbar brevid oss. För övrigt hade jag det hur trevligt som helst. Och Tallinn ska vi inte ens prata om. Jag älskar den staden! Båten stod inne i åtta timmar så vi hade gott om tid på oss att flanera runt. Vi tog några öl i solen på en uteservering, vi kollade byggnader, bekantade oss med gamla stan och bara socialiserade oss. Fysatan vad skönt det var att komma bort. De 4000:- vi spenderade på hela resan var helt klart värt det. And we are going to do it again! Jag ska göra ett inlägg enbart med bilder och kanske en film.

Söndagen har bestått av tvätt, städ av bilen och lite grillning i det underbara vädret. Jag passade även på att sola lite på balkongen. Vi fixade, eller rättare sagt Rickard fixade båten. Jag satt och solen och njöt istället.





Jag orkar inte skriva något längre inlägg ...

img_1683 (MMS)

Jag orkar inte skriva något längre inlägg i kväll. Jag är jättetrött och seg plus att planen i kväll består av soffmys. Jag har världens värk i benen efter allt dansande kan jag i alla fall säga. Infected Mushroom var grymma, som alltid! Fysatan vad jag älskar deras musik. Nu är det dags för lite grönsaker med dipp. Peace


I'm back

Jag har nu kommit hem, eller ja, det var för ett tag sedan. Kryssningen var grym och jag är sjukt nöjd. Uppdaterar bättre om ett tag. Måste landa lite och få i mig lite käk.

Tidsinställt



Vid denna tidpunkt är vi förhoppningsvis på båten. Det ska bli spännande och se hur många poliser som kommer infinna sig på plats. Det brukar vara det vid sådana här tillställningar. Det är dock full förståeligt då många försöker smuggla med sig olika typer av droger på rave och dylikt.

Det jobbiga med resan från Sverige är att öl och annan alkohol inte säljs. Fråga mig inte varför men jag vet att det kommer bli dyrt med ölet på ditresan. Jag ska försöka få med mig en platta hem i alla fall. Ska även köpa med mig lite godis och dryck till min storebror.

Det här kommer bli sjukt roligt. Jag känner det på mig. Vi kommer ääääga!


Bästa!


Das Boot

Jag har haft lite annat för mig de senaste dagarna, därav den dåliga uppdateringen. De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Jag har umgåtts med mina älsklingar där hemma. Vi har myst för fulla muggar. I morgon är det dags att ge sig av till Värtahamnen. Det är dags för den efterlängtade kryssningen. Vi blir borta två dagar och under dessa två dagar ska det dansas galet. För er som har missat det så spelar Infected Mushroom någon gång under alla dessa timmar. Förhoppningsvis är det annan bra musik också.

Så i morgon jobbar jag halvdag. Hur skönt?! Jag har varit väldigt off de senaste dagarna. Det har hänt lite grejer i trapphuset som har gjort mig väldigt ofokuserad och förbannad. Så jag har varken haft tid eller lust att blogga men nu ska jag försöka igen.

Jag kommer dock inte kunna blogga ända fram till lördag då vi kommer hem. Men jag ska försöka med några tidsinställda inlägg. Det är väl bättre än ingenting? ;-)

Mina favoriter

Denna bild är tagen i lördags.

Söndag

Jag orkar inte skriva något mer ingående inlägg om söndagen. Slänger in lite bilder från dagen bara.


Spoken words

I går åkte vi till två vänner som jag tidigare skrivit. Vi drack lite öl och chillade. Vi spelade även "med andra ord". Och självklart befann jag mig i det vinnande laget, haha! Jag hade väldigt trevligt. Skönt att komma hemifrån ibland.

Några bilder från gårdagen:




I dag är R på något möte med jobbet. Det kommer pågå till klockan fem. Då ska jag passa på och vara med Jossan. Sitter i skrivande stund i väntan på att hon ska anlända. Vi får se vad som hittas på! Peace

Fredag!


Bilderna är tagna under en promenad för några dagar sedan.

I dag är det äntligen fredag. Det är riktigt skönt. Jag känner att denna helg är extremt behövlig. I dag ska vi nog iväg till några vänner för grillning. Om det kommer mer regn skippar vi nog att grilla. Då är det bara att fixa annat käk.

Jag ska alldeles snart rulla hem. Jag är sjukt trött och vill egentligen bara ta det lugnt. Men måste komma ut i friska luften lite också ;)


God natt Sverige!

Nu är jag precis nyduschad och fräsch. Det är alldeles snart dags för sängen. I morgon ska jag upp tidigt. Det är skönt att det i alla fall är fredag! Tacka gud för det.

Jag bjussar på den nytagen bild i el turbano.


Nu kastar jag in handduken, bokstavligen. Peace!

Foto#1

Det blev inget fotande utomhus. Efter jobbet möttes jag och mamma upp på Fridhemsplan då det var kaos med SL(well, I'm not surprised) pga. blåsten. Det slutade med att vi kollade i några affärer och vi lyckades med några fynd.
Så jag valde att fota något annat som väcker en stark känsla inom mig. Syskonkärlek.





Denna lilla djävul(ser dock knappt ut som en sådan då den ser otroligt snäll ut men...) har jag fått av min storebror när jag var väldigt liten. Jag minns inte stunden då jag fick då jag förmodligen var väldigt liten men mamma har berättat för mig, samt min storebror.

Det står som sagt glödhet, kärlek på den och det säger väl allt? Jag kommer aldrig någonsin göra mig av med denna. Jag älskar den. Jag kommer alltid att minnas min bror när jag ser på den. Den betyder mer för mig än vad många tusenlappar någonsin kommer att göra.

Och Sniff och Mumin som sitter i vardera öra på djävulen betyder också något för mig. Jag har fått dessa söta figurer av min mamma. Hon är alltid så snäll med att överraska mig. Ibland lyckas hon hitta söta muminrelaterade ting och då köper hon det till mig. Bara för att hon vet att jag älskar mumin. Om inte det är kärlek så säg.

Camerawoman

Jag har tänkt att börja med något nytt. Något som kanske får mig inspiration till att blogga mer intensivt och som kanske till och med underhåller mina läsare.. Jag tänker kalla det "fotoprojekt". Som de flesta vet så gillar, eller rättare sagt älskar jag att fota. Allt från stenar till vackra landskap. Allt som väcker någon typ av känsla inom mig. Jag har ju äntligen köpt min älskade kamera och nu är det fotodags!

Jag tror till och med att jag börjar i kväll. Jag har tänkt att fota lite på middagspromisen med björnen där hemma. Får se vad jag lyckas släpa med mig hem för bilder.


Snorfia

I dag är det redan torsdag och jag är fortfarande väldigt förkyld. Det känns ju sådär. Jag hör ingenting då jag jämt och ständigt är täppt i näsan. Det är som att jag går med två drickglas för öronen. Nässpray är ju bara att fetglömma, använder jag det i längre än ca 3 dagar anpassar sig näsan efter sprayet. Då är det helt hopplöst att ens försöka.

I helgen blir det nog ganska lugnt. Som vanligt. Men det är ganska skönt ändå. Det är full rulle i veckorna så under helgerna måste jag passa att vila upp mig. Vi kanske ska grilla i morgon med några vänner om vädret tillåter och på söndag ska vi fira Rickars lillebror som fyllde år förra veckan. Mer galet än så blir det förmodligen inte. Jag ska även ut och fota lite tänkte jag. Jag har inte hunnit testa min digitalkamera utomhus än så det ska bli spännande.


Dag 12: Min vardag


Mina fina älsklingar! Ni förgyller mitt liv.

img_1654 (MMS)

Mina fina älsklingar! Ni förgyller mitt liv.


Min fina älskling

Jag slänger även in en sjukt söt bild från middagspromenaden.
Mitt hjärtegryn, visst är han söt? Han var tvungen att torkas för lite här och var fanns det små lergropar. Och ja, han älskar't.

Muminmamman

Jag ville bara slänga in en bild på de jättefina muffinformarna mamma har köpt. Det är muminmamman som pryder dem så klart!
Hur söta? För er som känner mig vet att jag älskar allt som har med mumin att göra.

Gles uppdatering

Det kommer bli en lite gles uppdatering under en kortare tid nu. Det är lite grejer som har hänt mig och R så vi behöver fokusera på det och göra bästa möjliga insats. Jag kommer dock försöka uppdatera så mycket som jag hinner och orkar. Det är inget jätteallvarligt så ni behöver inte börja oroa er. Och ni som gillar att snacka, bry er inte. Håll er till ert eget liv så blir allt finfint.


Dag 11: Tokigt

Ja, som ni ser har jag somnat. Om det var tack vare alkoholen eller att det bara var ren trötthet minns jag inte. Det kanske var en blandning? Haha. Det här var på en de dussintals fester på Ekerö. Vi hade sjukt roligt och festade järnet!


Lördag

Nu börjar min förkylning äntligen bli bättre. Jag är piggare i kroppen och är inte lika öm och klen. Det känns dock fortfarande som att hela min skalle är fylld av snor. Jag har förbrukat två toarullar samt 5 näsduksförpackningar. Det i sig har resulterat i en illröd, snustorr näsa och förstörda slemhinnor. Jag känner mig extremt sexig för tillfället.

I dag skojade jag lite med far min. Han har en hemtelefon samt en mobil, han svarar aldrig när jag ringer. Och det har jag börjat störa mig på. Så i dag när jag försökte få tag på honom utan resultat, bestämde jag mig för en sak. Jag skrev ett sms som löd "Jag har blivit påkörd, du svarar ju aldrig!!! Men jag överlever...nog". Elakt, jag vet. MEN det är inte mer än rätt tycker jag. Han var orolig(så klart) när jag äntligen fick tag på honom. Jag kan ju säga att det smset inte uppskattades. Han sade att han blev jätteorolig och det första som sades när jag svarade var "vad har hänt? Mår du bra?". Nu kanske han lär sig att svara hädanefter(ta det med en nypa salt). Samtalet avslutades med att jag fick en sträng order. Jag får aldrig göra så igen. Okej, tänkte jag. Men då kanske han ska svara när jag ringer. Tänk om jag en (o)vacker dag har blivit påkörd och verkligen måste få tag på honom. Jag tror vi båda lärde oss något av detta, haha!

I dag har vi bunkrat upp oss med godis av alla sorter. Marabou choklad, plockgodis, popcorn och annat smått och gott. Eftersom att jag inte fick något socker i mig i går när jag mådde som värst slår jag till på en rejäl sockerkick i dag. Jag orkade dock inte alls så mycket godis jag hade hoppats på. Jag blev illemående efter kanske 6st godisbitar och lite choklad. Jaja, då finns det kvar i några dagar framöver.

Jag har kommit igång med min kamera också. Jag börjar äntligen lära mig några av alla dussintals funktioner. Jag är fortfarande förjävla nöjd över mitt köp trots att vi får leva på vatten och bröd resten av månaden. Nej, riktigt så illa är det inte. Men det här var mitt bästa köp efter min iPhone.

Dag 10: Detta gör mig glad


RSS 2.0