Mösspåtagning

Nu är jag redo för att lägga mig i sängen brevid en trött pojkvän. Det var inte lätt för honom att gå upp i morse halv sex när vi kom hem runt klockan tre. Men han fixade det och jag är stolt över honom för det :)

I morgon är det mösspåtagning på skolan för oss treor. Vet inte rikigt vad det går ut på(?) men okej, det blir säkert kul? haha.

Jag älskar dig, baby. Jag är så lycklig med dig. Hoppas att du vet det.

/S

Mittwoch

Gårdagen rent ut sagt sög. Klubben var liten, det var skitvarmt, fullproppat med folk, musiken var låg och alkoholen var skitdyr. Man brukar kunna ha roligt om man har rätt sällskap, men inte ens det kunde liva upp stämningen denna kväll. Sen att en av sina egna vänner ska vara dryga, det gör inte direkt saken bättre. Och jag ska säga dig, jag har inte gjort dig nånting. Du borde snarare tänka på hur du har tagit vara på vänskapen.

Vi skulle fått skjuts hem av Tina i går, men så blev det inte. Hon ringde till Rickard vid tjugo över tolv och frågade om hon skulle hämta oss men det ville jag inte. Nu i efterhand kunde vi lika gärna åkt, vi skulle inte direkt missat något jättekul. Jävla skitkväll..

Jag somnade nästan direkt när vi kom hem. Jag orkade inte ens tvätta bort mitt smink för att jag var så jävla trött i kroppen och huvudet. Jag slängde bara av mig mina kläder och hoppade ner i sängen.

Mådde finfint i morse med tanke på att jag bara drack tre öl och en drink i går. Underbart. Så nu har jag dammsugit hela lägenheten, tvättat massa kläder och köksmattan, städat under efter mig och Rickard i köket(tänker påpeka ännu en gång att jag är skitless på folk som är som små jävla ungjävlar, morr) och jag ska även alldeles strax börja plugga. Wie

Jag är väldigt sugen på att ha picknick. Tyvärr är det inte så mycket sol ute. Får väl bli fiskbullar med potatis till middag ändå. Hmm..

So long!

Taggad till max!

Nu är jag helt klar. Fixat sminkning, klädsel och skor. Skitnice! Och det är inte långt kvar tills vi ska åka nu. Jag är taggad till max.

Jag har börjat dricka lite öl, så man inte ska behöva spendera för mycket pengar på krogen. Jag ska dansa järnet och ha skitkuuuul!

NICE, PEOPLE!

/S

Tiden går långsamt

Nu har jag duschat, fixat naglarna och lagt fram fläskfilén som ska ätas i kväll. Rickard och Jimmy har kommit hem, det gjorde de för ca 40 minuter sedan.

Tiden går långsamt, jag vill åka in till stan nu. Jag orkar inte sitta och vänta.



Jag blir så irriterad på diiiiiiiiiiiig! Just nu orkar jag inte ens vara i närheten av dig.

Albin the man


I dag kom denna filur till skolan med Bea. Alla blev väldigt fascinerade och frågade om han kunde prata. Och visst kan han det, men bara när han vill ;) haha. En så grymt charmig fågel!

I dag kom denna filur till skolan med Bea. Alla blev väldigt fascinerade och frågade om han kunde prata. Och det kan han, men bara när han vill ;) Så grymt charmig fågel!

stress, stress och stress

Nu är jag rätt nöjd med bloggen. Hade lite beslutsångest om vilket tema jag skulle ha, men detta blir nog bra.

Jag ska alldeles strax gå och röka. Sedan jag ska hoppa in i duschen för att fräscha till mig lite inför studentskivan som ska äga rum i dag. Studenskivan ska vara på Metró. Jag har ingen som helst aning om var det stället ligger, mer än att det ligger på Götgatan. Den gatan är ju inte direkt liten, men det löser sig säkert.

Nej, nu blir det röka sedan ett hopp in i duschen.

Catch you all up later!

Confusing

På min profil står det att jag är 108 år, och det stämmer inte direkt. Jag tycker att jag har kollat runt överallt på inställningar osv. men jag hittar inte inställningen för min ålder. Någon som kan hjälpa mig? haha

Ny här på blogg.se

Hejsan allihopa!

Jag har bestämt mig för att flytta över min blogg till denna bloggsajt istället. Anledningen till det var för att den förra(blogspot.com) krånglade, jag behöver lite variation och jag ville testa något nytt.

Som det alltid är när man pillar med något nytt så förstår jag nästan ingenting. Men så småningom kommer jag förhoppningsvis lära mig.

Får se om jag behåller denna blogg, om jag på något sätt lyckas fixa till den gamla. Jag är ju en person som trivs med det gamla och det man känner sig trygg med. Men jag är inte helt emot nya saker heller.

/S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0