I dag under lunch tände jag och Malin lite...

img_0428 (MMS)

I dag under lunch tände jag och Malin lite ljus och hade det mysigt. Vi satt och snackade om allt och inget medan vi avnjöt våran lunch Jag hade tacos från gårdagen och det var helt okej. Till eftermiddagsfikan hade Malin gjort en förjäkla god tigerkaka med lite smak av apelsin. Mästerbakaren själv!


Tidsfördriv



1. Vad heter du?
Sandra Heidenfors
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jag är nöjd med mitt namn som det är
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Oj, mamma har berättat men jag kommer inte ihåg
4. Vilket stjärntecken är du? Jungfru
5. När är du född? 19 September 1990
6. Vart bor du nu? I Södertälje
7. Bott utomlands? Nej, men skulle vilja testa på
8. Flyttat antal gånger? Måånga gånger
9. Vart skulle du vilja bo? I ett hus ute på landet
10. Vad jobbar du med? Som receptionist på mobiloperatören Tre
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Polis


Tjuvlyssnat.se

Tjej ~18 sitter i trädgården och lyssnar på dödsmetall. I trädgården bredvid leker en man ~40 med sina barn ~5 och ~8.
Mannen: Stäng av musiken! Det är för högt.
Tjejen: Men du kan spela hip hop så högt att jag kan höra texten från mitt rum?
Mannen: Men man kan ju för fan inte lyssna på vad som helst! Barnen blir ju rädda!
Tjejen: Den här låten handlar om en man som är besviken över att hans mamma övergav honom som liten. Vet du vad "candy shop" handlar om?


Kille 1 ~15 (tittar på minnesmärket för Olof Palme och säger till sin killkompis ~15): Var det här Olof Palme blev skjuten?

Kille 2: Ja.

Kille 1: Shit, vilken otur att bli skjuten på sin egen gata.

En expedit säljer ett presentkort till en utländsk kund.
Expediten: This is your present card.


En man ~50 går stressat fram ett butiksbiträde ~20 som plockar upp bröd.

Mannen: Var har ni det där 3G-brödet?
Biträdet (förvirrat): 3G?
Mannen (irriterat): Ja, men det där som ni alltid har! Det som "bakas i form"?
Biträdet: Jaha! Du menar GI-brödet? Det ligger där borta på hyllan.
Mannen går skamset mot den utpekade hyllan.


I kassakön står två äldre män ~70 och väntar på sin tur. Den ena böjer sig fram och tittar oblygt ner i den andres varukorg.

Man 1: Hehe… jaha ja, nyfiken på vad jag ska köpa eller?
Man 2: Åh, jag undrade bara om du hade köpt blöjor.
Man 1: Blöjor? Nej, mina barnbarn är för stora för det så det var länge sen.
Man 2: Men jag tänkte om det var till dig själv, du har väl blöjor?
Man 1 (surt): Vad är det du säger, sånt frågar man väl inte om!
Man 2: Men har du blöjor?
Man 1: Nej, det har jag verkligen inte!
Man 2: Då får jag kanske be om ursäkt, men det är ju vanligt att män i vår ålder kan behöva såna produkter…
Man 1 muttrar något och vänder sig mot kassan igen.
Man 2 (klappar Man 1 på axeln och säger högt): Jag har blöjor! Det är inget att skämmas för!


Goood morgon! Jag är trött som faen men i ...

img_6762 (MMS)

Goood morgon! Jag är trött som faen men i morgon är det äntligen torsdag. En dag närmare helgen. Vi går dessutom in i september. Någon mer än jag som tycker att sommaren gick fasligt fort? Inte okej. Hösten är dock också rätt mysig så det ser jag fram emot.


Full rulle

Sorry för en usel uppdatering men i helgen har vi haft fullt upp. Vi har hållt på med rummet som nu äntligen är klart. Ni ska få se en bild sedan. Jag har umgåts med min vän Jossan som dessutom fyllde 21 i söndags(Grattis igen babe!) och vi har gjort massa annat skoj som gjort att jag har prioriterat bort bloggen. But, I'm back!

I går blev rummet nästan helt klart. Vi flyttade in sängen och resterande möbler samt satte upp gardinerna. Nu ska vi bara köpa golvlister och satta fast sedan är det helt klart. I söndags tapetserade bror och R klart medan jag(som vanligt) städade, tvättade och gjorde allmänn nytta.

Jag sov så jäkla bra i rummet i natt. Det var jättemörkt och skönt. I morse när alarmet ringde undrade jag om jag verkligen skulle gå upp. Grädden på moset var att det  var nybäddat i sängen och att älskling var varm och gosig. Det var såå mysigt! Men jag kom upp.

Jag har börjat ta sälsis till Sätra när jag börjar tidigt av R nu(då hans firma ligger i Sätra) och jäklar vad skönt det är att slippa pendeltåget. Dessutom slipper jag trängas! Halleluja moment på den. I morse var det dock lite kö på motorvägen och till en början trodde jag att vi inte skulle hinna. Trots det är jag på ett väldigt bra humör!



Här håller min storebror på att tapetsera. Han är jätteduktig och väldigt noggrann!



Och såhär blev resultatet. Mörkt och mysigt, precis som vi ville ha det!


Shopaholic

Nu har Elin och hennes pojkvän precis varit här och lämnat bokhyllorna samt att hon fick alla ljusstakar och dylikt av mig. Vi bytte grejer som man gjorde när man var liten, haha. De hjälpte, eller snarare var det dem som bar in själva bokhyllan medan jag bar in de små plankorna som sitter i själva bokhyllan. Tusen tack!! Jag försökte få in hyllorna i förrådet och det var minst sagt knepigt. Hyllan var några centimeter längre så jag fick ta den på sidan och med mina små armar var det rätt otympligt. Nu är dem i alla fall inne och jag är supernöjd. Tack igen Elin och hoppas du är nöjd med alla ljusgrejer :)

R är och skjutsar sin moster samt kusiner till ett bröllop i Gustavsberg. När han kommer hem ska vi åka till Designhuset i Kungens kurva för här ska det handlas pastatallrikar. Jag hittade ett par sjukt snygga pastatallrikar jag måste köpa. Så dyra var dem inte heller, 40:-/tallrik! Jag vill även ha en ny papperskorg till badrummet. Den vi har nu är tråkig och ser bara fånig ut, haha. Tänk om man kunde köpa allt från den affären? Oh god.

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite innan R anländer. Ciao!

Blä!

Jag känner att min förkylning har blivit lite värre under dagen. Inte roligt!! Jag vill inte bli sjuk lagom till helgen. Vi har mycket som ska göras så det är ingen bra idé. Tror dock att min trötthet är en bov i dramat, så att säga. Man blir väl extra känslig om man är trött, I guess. Har fått stå ut med kallsvettningar efter lunch. Ena stunden har jag svettats och andra stunden har jag frusit samtidigt som jag har varit inlindad i en filt med en mugg te i handen. Uäk för dessa vintertider och alla snorigheter.

Torsdag och löning



God morgon! Morgonen började med stoppsignal och chaffören(stavning?) fick det att låta som om vi kunde sitta där i timmar. Men med lite tålamod och fem minuter senare berättade han sedan att vi kunde rulla in mot centralen. Men vad gör en försening när det är torsdag och dessutom löning? Min lön denna månad är jag sjukt nöjd med. Fick mer än vad jag trodde och då hade jag dessutom avdrag för min mobil. How awesome?

Tisdagen den 24 augusti 2011

Bilden är tagen i morse precis innan jag skulle gå till bussen


Jag hade verkligen ingen idé om hur rubriken skulle lyda, är tömd på fantasi och ork. I dag är jag riktigt slutkörd. Jag kom iväg till jobbet med nöd och näppe, min näsa var snorfylld och jag kände mig inte alltför fräsch. Men vad gör det om hundra år? Träffade mami på tåget, det gillar jag. Saknar min mamma extra mycket ibland.

Bästa pojkvännen hämtade mig efter jobbet och det var verkligen underbar att slippa trängas på ett tåg fyllt av människor som är minst lika förkylda som mig om inte värre. Inget jag föredrar direkt.

I morgon är det löning och för en gångs skull har jag bra med pengar kvar vilket har resulterat i att jag har sluppit den där ångesten de sista dagarna innan den 25e. Jag ska träffa Sofia och Alexandra i stan i morgon. Vi ska kolla på lite grejer inför Majestiq. Awesome.

Tisdag kväll


God kväll mina vänner. Jag mår fortfarande dåligt. Som tur är har jag ingen feber och det tackar vi för. Jag ska ställa alarm i morgon med och se om jag kommer iväg till jobbet. Jag har dock börjat kallsvettas(IGEN) så jag måste få i mig lite alvedon snarast.

I november är det Majestiq12 igen. Och självklart ska jag åka dit! Det är i en stad som slutar på köping, antingen norr eller ny. Blandar alltid ihop, haha. Och denna gång ska jag och Sofia skoja till det lite, det är ju lagom till halloween. Jag tänker inte skriva mer än att vi kommer bli sjukt sexiga. Vi har tänkt att överraska grabbarna så om någon av dem får för sig att kika in här så avslöjar jag inte mer än så :-) Längtar galet! Det var sinnesjukt roligt förra året och jäklar vilket drag det var. Musiken ska vi inte ens tala om. Fuckin' awesome.

Här har ni några bilder från Majestiq12 2010.



Det kommer bli grrrrymt!

Jag ville bara visa er mina fina väggord j...

img_5885 (MMS)

Jag ville bara visa er mina fina väggord jag köpte för kanske tre veckor sedan. Lyckades hitta dem i en butik nära Hötorget. Minns ej vad butiken heter. Orden ska upp i sovrummet på samma vägg som sängen ska stå mot. Det finns många fina väggord så det var svårt att välja. Dem är gjorda i gips och sätts lätt upp med små spikar eller på en så kallad tavelhylla som vi har planerat. Ett jäkla bra kap!


Nu har jag precis kommit ut från en riktig...

img_2900 (MMS)

Nu har jag precis kommit ut från en riktigt varm dusch. Jag känner mig lite piggare men fortfarande ganska risig. I morse hade jag lite feber så det var bara att stanna hemma. Jackie blir glad av lite sällskap i alla fall så det är bra. Nu ska jag försöka vila lite mer i hopp om att bli frisk. Det är bara massa skit på tvn så det blir väl till att sova en stund. Peace


Inredning

Det blev som jag trodde, var tvungen att stanna hemma i dag. När alarmet ringde i morse kände jag verkligen hur risig jag var. Jag känner mig lite bättre och det är väl tur det. I morgon ska jag försöka ta mig iväg till jobbet.

Morgonen har spenderats i sängen. What a surprise.. Jag har tittat på Water For Elephants och den var helt okej. En romantiskt och galen kärlekshistoria. Jag ska alldeles snart dra på Remember Me, det blir andra gången jag ser den men den är tamefan jäkligt bra och sorglig.

Jag tänkte visa er min nya hissgardin jag köpte till våran lilla matsal. Jag köpte även en jättefin gardinstång som passar perfekt till. Jag tänkte även passa på och visa nya lampan jag köpte från internet för inte alls så länge sedan. Bilden ger dock inte lampan rättvisa. Den är så mycket finare i verkligheten. Lampan ska vi ha i sovrummet, för er som undrar.


Såhär ser rummet ut hittills. På torsdag när lönen kommer ska vi inhandla tapeter. Jag har hittat en sjukt snygg tapet, dock tycker inte min sambo om den. Så tyvärr, den åker inte upp på väggen. Men vi ska klura och knåpa lite tills vi hittar våran favorit. Väggen till höger(om ni tittar på bilden nedan) balkongdörren ska fondväggen upp på. Vi hade först tänkt att ha den på samma vägg som sängen står emot, sen pratade vi lite med bror min och då blev det den motsatta väggen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det kommer bli grymt!


Nej, nu ska jag hoppa ner i sängen. Det tar på krafterna att bara sitta upp. Jag ska göra lite citronvatten och varm choklad först. I går köpte jag knäckebröd med smak av kanel. Hur gott?

Sunday bloody sunday

Redan i går kände jag att det var sjukdom på G. Jag hade så ont i kroppen, halsen gjorde ont och min huvudvärk ska vi inte ens tala om. Och ja, så blev det som jag trodde. I dag är jag sjuk. Det känns dock bättre i kroppen, har inte samma intensiva värk. Men jag snorar som fasen, nyser konstant och är jäkligt hängig. Jag hoppas verkligen inte att det blir värre till i morgon. Klarar inte av att bara ligga hemma. Jag tänker i alla fall försöka gå, blir det inte bättre måste jag gå hem. Det är värt ett försök!

I dag vaknade jag av att min underbara sambo pussade på mig. Han hade även gjort frukost till mig(han hade köpt nybakat bröd) och det bästa av allt, han hade köpt några röda rosor till mig. Hur underbar? Min fina tulle ♥

Efter frukosten bar det av till Biltema. Rickard skulle köpa en sladd till nya bilen så han kunde koppla in stereon han hade i 740:in. Sedan svängde vi förbi Designtorget, tror jag att det heter. Vi var inne på Granit och köpte lite fina fotoramar.

Nu är bror och R inne i rummet och fixar. Nästa helg blir rummet klart, så gott som i alla fall. Vi måste dock köpa laminatgolv samt nya lister. Åh, det kommer bli sjuukt snyggt! Jag tar bild på när rummet är klart ska ni få se:)

Retard!

Efter jobbet åkte jag och Rickard förbi bolaget vid Scaniarinken i Södertälje. När vi hade betalat och skulle gå till bilen kom jag på att jag även ville till Konsum för att köpa nå snacks till i kväll. Så jag ställer mig under taket precis utanför systemet medan Rickard går till bilen för att lämna ölen.

Jag ställer mig bredvid en svensk och inte alltför alkoholiserad snubbe som börjar stirra som fan på mig. Jag orkar inte bry mig om det då jag är van med att det finns gott om idioter som inte kan behärska sig. Sedan säger han:

Snubben - har du nå godis åt mig?
Jag - och vad menar du med det? Först trodde jag att han menade bärs men så var ej fallet.
Snubben - haha, vad bra att du frågar. Vad roligt.
Jag - öh, ok? Och kollar sedan bort.
Snubben - men har du nå godis eller?
Jag - och vadfan menar du med det? Vid denna tidpunkt började jag bli måttligt irriterad.
Snubben - ja, kan jag få en kyss eller? Höhö(han verkade underhålla sig själv jävligt bra så som han flinade)
Jag - men är du helt väck i skallen eller, ditt vider. Dra helvete med dig.

Och så gick jag därifrån. Jag blir så förbannad och känner mig så jävla disrespekterad. Jävla äckel. Jag är inget sexobjekt och jag tolererar absolut inte att någon tilltalar mig på detta vis och det fick han fanemig smaka på. Jag hade lust att lägga en loska i ansiktet på han. Så arg blir jag när en vuxen människa beter sig på detta vis. Flytta aldrig till Södertälje om du inte har lite skinn på näsan. Men du måste vara försiktigt. Vissa av dessa sliskiga jävlar kan bli tokiga om du avfärdar dem.

Freitag

Just nu sitter jag lagom uppsvälld framför datorn med Simpsons i bakgrunden och en öl bredvid mig. Varken jag eller Rickard orkade laga middag i dag så jag gjorde en varsin toast. Min mage är lagom mätt men jag vet inte hur mätt Rickard blev, haha.

I kväll ska vi titta på Pirates Of The Caribbean, den senaste som har kommit ut. Jag tror den är grym! Så jag ska alldeles snart krypa ner i sängen på spikmattan och njuta av att det är fredag. Fasen som jag har längtat!

Ett ord


Hockey för hela slanten!


I går var jag, pappa och lillebror som sagt på hockey. Det var faktiskt sjukt roligt trots kylan. Några av spelarna började boxas(så mycket roligare än fotboll där de ska ligga på marken och kvida för att dra ut på tiden) och en spelare ur SSK åkte på backen och landade med bakhuvudet i sargen(stavning?), det var dock mindre roligt. Det är lite mer action än i fotboll, där ser man knappt spelarna också för den delen. Vi förlorade mot Skellefteå med 2-1 men det var bara en träningsmatch så det var ingen större förlust. SSK's hejarklack var på g under hela matchen i princip och det var härlig stämning. Dock skrek de socjävlar gång på gång och jag förstår inte hur dem kunde relatera det med hockey. Skämt åsido.

I dag var jag och mamma på Gildaskolan igen. Denna gång fick det bli aromamassage i två timmar. Såååå värt! Tjejen masserade allt förutom brösten, rumpan och ja, ni förstår. Det var helt underbart skönt så jag slocknade till några gånger. Det bästa var nog fotmassagen, ansiktsmassagen och när hon masserade huvudet. Allt detta för 480 svenska kronor i TVÅ timmar. Som jag har skrivit tidigare, jag rekomenderar starkt dessa tjejer. Mamma fick en ansiktsbehandling i en timma och 30 minuter så nu är vi båda fräscha och pigga.

I morgon  är det äntligen fredag. Jag har inte planerat något speciellt. Skönt! Jag har haft full rulle hela veckan så det ska bli skönt att koppla av. På lördag ska vi köra älsklings mamma och hennes kille till Arlanda. De ska åka utomlands i en vecka, lyckostar! Dock ser jag framemot hösten och alla mysiga kläder man tar på sig för att hålla värmen. Min bror ska komma och fortsätta på rummet också. Vet dock inte vilken dag som blir bäst för honom så tänkte ringa honom i morgon och checka.

Nu är det dags för mig att snart hoppa i säng. Kom precis ur duschen(var full av alla möjliga sorters oljor) och ska strax föna håret så jag slipper se ut som ett råttbo i skallen i morgon. Auf Wiedersehen!

God morgon mina vänner! I skrivande stund ...

img_3125 (MMS)

God morgon mina vänner! I skrivande stund sitter jag i bilen på väg till jobbet. Rickard skjutsar mig halvvägs. Av någon mycket märklig anledning blev jag klar 20 minuter innan jag skulle gå till bussen, jag orkade inte vänta så jag fick åka med babe I dag är det hockey som gäller. 19.00 börjar matchen och runt 18.00 kommer jag infinna mig i Tumba för att möta upp pappa och lillebror. Jag ska försöka hålla uppdateringen på topp, får se hur mycket som hinns med under dagen. Det har kommit igång rejält på jobbet nu. Peace!


Det där med drömmar



I går natt drömde jag en rätt så jobbig dröm. De senaste nätterna har jag börjat drömma riktigt märkliga och rätt obehagliga saker. Jag är jättstressad och svettig när jag vaknar.

I går natt drömde jag att jag befann mig på Rönninge Station. Det mesta var sig likt men det gula huset på torget såg dock annorlunda ut. Vid 725:ans busshållsplats stod AFA i en stor klunga och skrek och kastade grejer(som vanligt). Det gula huset var mer avlångt och jag minns att jag gick längs hela byggnaden. Jag minns även att min storebror samt mamma befann sig på samma ställe men jag kunde inte hitta dem. AFA slängde hemmagjorda bomber samt rökbomber på just denna byggnad jag var i. Allt var bara kaos. Jag hittade en skadad hund som var jätterädd och jag gjorde allt för att rädda den. Jag var jättestressad och orolig i drömmen vilket resulterade i en rätt förvirrad tjej när jag äntligen vaknade. Det låter förmodligen inte som en jobbig dröm för er som läser, men jag var rätt uppriven när jag vaknade. Jättemärkligt.

I natt drömde jag något om att jag var på en fest i ett väldigt stort hus, nästan som en arena bara det att den var inredd som ett hus. Den här gången minns jag inte så pass detaljrikt så jag kan beskriva drömmen lika bra. Det jag i alla fall minns är att mina jobbkollegor var på detta event och att jag stod och pratade med en kille som finns på jobbet. Hela drömmen känns bara lustig och väldigt luddig.

Jag gillar att drömma, till och med mina mardrömmar. Dock beror det på vilken typ av mardrömmar. Det är inte särskilt uppskattat från min sida att drömma om någon nära t ex far illa. Jag gillar adrenalinkicken jag får av att drömma läskiga saker och jag gillar att kunna spekulera kring mina riktigt konstiga drömmar.

Hockey och massage

Baksmällan Del2 var sjukt roligt precis som jag trott. Dock var ettan mycket roligare men så brukar det vara. Jag kan lätt rekomendera den filmen! Innan bion åt vi lite middag, för mig blev det donken, det var helt ok. Jag beställde en Happmeal men fick en hel meny så det var väl bra. Jag åt dock inte för en hel meny, min magsäck har blivit liten som en pingisboll känns det som.

I dag har Malin, ena kollegan kommit tillbaka från sin semester. Det känns bra att vara i alla fall en till. Det var dock sjukt mycket papper i dag. Inte okej. Nu är jag lagom mosad i skallen.

I veckan då? Ja, på onsdag ska jag på hockey med pappa och lillebror. Det är träningsmatch för SSK i Tumba. Det kommer bli trevligt att umgås med dem då det händer alldeles för sällan. På torsdag ska jag på massage igen. Denna gång blir det en hel timme. Jag kan verkligen rekomendera det stället. Gildaskolan heter det. Man går till tjejer(jag har inte sett en ända kille) som utför massagen under lektion. Alla är jätteduktiga då dem inriktar sig på de ställen där du har ont. Och jäklar vad ont det gjorde sist men det var det värt. Jag fick även lite tips vad jag ska göra med min rygg samt nacke då jag sitter vid en dator 8 timmar per dag. 30 minuters massage kostar 200 rikstaler och 300:- för 60 minuter. Du kan även få lite olika behandlingar för bra pris, ett riktigt bra ställe med andra ord!


Purple wonderland

Såhär ser det ut just nu. Grabbarna jobbar för fullt medan jag latar mig. I skrivande stund i alla fall. Väggarna kommer inte bli lika lila som det ser ut på bilderna. Vartefter att dem har torkat blir det mörkare. Nu är det bara tapeter som ska införskaffas. Vi har hittat en tapet på rusta som vi var lite sugna på, dock vill jag kolla runt lite mer om vi(iaf jag) ångrar oss sedan. Det kommer bli SJUKT snyggt Jag ska snart ner en sväng igen i tvättstugan sen måste jag göra mig i ordning för bion. Runt fyra ska vi börja röra oss mot Salem, bror ska byta kläder och ta en snabbdusch först.

Smell you'll later.

Movietime

Appen jag använder mig av för att få bilderna som den ovan heter Instagram. Babysh heter jag där.

Jag bokade nyss biljetter till Baksmällan delII. Jag, storebror och Rickard ska gå. Det kommer bli jättetrevligt, ettan var ju grymt rolig så jag hoppas att tvåan är likaså. Dock ska man inte ha för höga förväntningar, då kanske man blir bevsiken.


Nu håller vi på för fullt här hemma. Älskling och bror håller på inne i rummet och jag med resten av lägenheten. Jag städar, tvättar, dammar, torkar, går ner med grejer i förrådet och ja, you name it. Från topp till tå ska det bli rent och fräscht.

Nej, nu måste jag springa ner till tvättstugan och slänga in rosa tvätten. Puss

Tjuvlyssnat.se

En pojke ~5 pratar med sin mamma.
Pojken (lite drömmande): Mamma, när snön börjar falla fyller jag år.
Mamman: Men vännen, du fyller ju år på sommaren.
Pojken: VA!? Fyller jag bara år EN gång per år!?


En tjej ~18 har picknick med två barn, en flicka och en pojke. Det framgår att hon är barnens barnvakt. Pojken tar upp en brownie och tar en tugga.

Pojken ~7: Vet du vad, Alice? Du är inte särskilt snygg eller smart eller ens trevlig. Men jag tror faktiskt att vilken kille som helst skulle kunna tänka sig att gifta sig med dig på grund av dina fantastiska brownies.


Två killar ~25 sitter på tunnelbanan och pratar.

Kille 1: Jag var nära på att få syra i ögat på jobbet idag.
Kille 2: Vadå då?
Kille 1: Nä du vet, nåt sånt där frätande svepte precis förbi ansiktet.
Kille 2: Vad skönt att du inte blev blind då… på min födelsedag.


DET NI!

I morse när jag gick från pendeltåget till tunnelbanan såg jag något som gjorde mig väldigt varm och glad. Det var en kille som gick med sin pitbull. Det jag lade märke till var hur hunden betedde sig. Som en jävla kung, om jag kan uttrycka mig så. Hunden gick jättesnällt och lugnt brevid, sökte hela tiden ögonkontakt/kontakt med sin förare och var helt undergiven(bakåtslutna öron exempelvis)(Hunden följde sin ledare). Jag blev så hänförd att jag inte kunde sluta titta. SÅ jävla bra! "Kamphundar" kan bete sig jävligt bra med rätt ägare, DET NI, ni som sitter och smutskastar så kallade kamphundar. Jag blev bara så fascinerad.

WIE!

MIN LAMPA HAR KOMMIT!

Familj

En relativt gammal bild på mig och mamma. Photoshoot hos The Studio.

I morgon är det torsdag mina vänner. I helgen ska min bror fixa lite i sovrummet som fortfarande inte är klart. Vi(eller snarare bror) har varit tvungen till att bredspackla två gånger(!!) för att folk har tapetserat som galningar. Och om det tog tid att riva ner allt. Vi valde att göra det då resultatet blir så mycket bättre än om man stressar igenom proceduren.

Mamma har även tänkt att dra med oss till Taxinge slott för en liten utflykt, som jag verkligen ser framemot. Hon sa att vi skulle fika för fulla muggar och det gillar jag. Skönt att komma iväg och hitta på saker.

Nu är det sängdags för mig trots att jag har sovmorgon. Klockan kommer ringa 06:20 och det är en rejäl sovmorgon för min del. Natti!

Skatteåterbäring

I dag har jag äntligen fått min efterlängtade skatteåterbäring. Som jag har längtat. Jag ska spara mycket av summan men jag kunde inte låta bli att beställa hem en hissgardin från internet. Det blev bara 250:- totalt så det är helt okej, tycker jag. Gardinen ska upp i matsalen och det kommer bli sjukt snyggt. Jag längtar verkligen tills jag kan hämta ut paketet. Dock har jag ett problem. Jag har inget strykjärn(fråga mig inte varför) och gardinen kommer förmodligen behöva strykas. Men, det är ett senare problem. Får ta en tripp till mamsen.

Här ser ni gardinen

En sådan där dag

Ibland har man vissa dagar då allt bara känns skit. Då man egentligen vill ligga kvar i sängen när alarmet ringer istället för att behöva åka 1 timma och 15 min till jobbet, då man hellre vill ligga och mysa med någon man håller kärt. Då man hellre vill äta en stor frukost i lugn och ro istället för att springa till bussen med en kaffe i handen och invänta lunchen.

Men i dag är det ingen sån dag. Jag hade gärna dock legat kvar med R i sängen och kramats. Men det tog inte emot att gå upp tjugo över fem, det tog inte emot att småstressa för att hinna med bussen(jag är van, haha) och det tog framför allt inte emot att behöva gå till jobbet. Trots att vi bara är två personer(mig inkluderad) i gruppen vilket resulterar i stress så känns det jäkligt bra. Vi jobbar på väldigt bra. Vi behöver inte påminna och be varandra om något för vi vet vad som ska göras hur, när och var. Vi tar ansvar och gör det som ska göras. Kan ni tänka er att två personer gör ett jobb som fem personer egentligen gör? Då är receptionen med räknad.

Det mesta känns väldigt bra just nu. Saker händer i mitt liv och det behövs. Jag tröttnar lätt om det är samma visa varje dag. Renoveringen av lägenheten är på G och vi har slängt massvis med saker som inte behövs. Och mer ska slängas! Jag ska göra om i garderoberna och köpa nya möbler. Köpa ny inredning och göra fint. Göra det personligt, göra det till oss. För det är just så det är, oss. Det är vi två nu. Våran lägenhet. Den kommer bli så fin!

Måndag

Bilden har inget med inlägget att göra btw.


Måndagen har rullat på jättebra. Denna vecka kommer det endast vara jag och en kollega till. Jag trodde det skulle bli stressigt men icke. Vi är ett förjäkla bra team! Vi två gjorde jobb som fem personer(om man räknar med receptionen) gör egentligen. Och vi blev klara med allt. Satan vad bra!

Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Ska bara gå igenom mina vanliga rutiner såhär på kvällskvisten. Tvätta fejjan och sånt tjafs.

Bilder från skogen




Liten del av alla blåbär vi hittade. Fler ...

img_7403 (MMS)

Liten del av alla blåbär vi hittade. Fler bilder får ni senare. Måste slänga in dem på datorn först. Puuss


Jag är helt slut efter långprommisen ända ...

img_2483 (MMS)

Jag är helt slut efter långprommisen ända borta vid Gnesta ungefär. Vi mötte på ett vildsvin i skogen och jag greps av panik. Efter att Jackie blev attackerad av ett vildsvin har jag varit livrädd för dem. Under hela promenaden var jag på helspänn men lyckades ändå njuta lite. Nu ligger vi alla utslagna här hemma. Jackie är jättetrött och vi båda har sovit en stund. Vi ska precis slänga på en film och i kväll ska vi bada och massera varandra lite. Jag lyckades flörta till mig en massage. Min rygg skulle bli glad då. I morgon är det middag hos mamsen som gäller. Hon ska även göra blåbärspaj av fångsten från i dag. Måste även leta fästingar på oss alla tre senare. Uäk!!


Fridayness

Snart är det helg för min del! Finally.. Den här helgen måste jag fylla på med energi. Veckan har gått fort som satan trots att det knappt har varit något att göra på jobbet men det gillar jag. Nästa vecka är vi bara två, eller ja, två och en halv som jobbar. I början av veckan kommer det bli lite att göra sen kommer det bli jättelugnt så det är helt okej.

Efter jobbet kommer jag förmodligen möta upp Jossan och då är det dags att köpa lite gottigheter för fredagsmyset. Älskling kommer vara hemma och vänta på oss. Vet inte vad det blir för film, så det återstår att se. Jag hoppas på en skräckis!

Såhär ser jag ut i dag. Har min snygga Gun...

img_9929 (MMS)

Såhär ser jag ut i dag. Har min snygga Guns N Roses-tröja på mig som är nyinköpt. Jag är inte alls lika trött i dag som jag varit resten av veckan. I kväll blir det fredagsmys med Jossan och älskling.


Ett inlägg om trötthet

Det är inte okej att vara såhär trött. Jag tror inte ni förstår hur trött jag är. Mina ögonlock kan jag knappt hålla uppe för den delen. Jag förstår inte vad jag har gjort som gör att min kropp & hjärna är helt mosade. Jag somnar garanetat under massagen. Jag kommer på mig själv med att sitta och virra bort mig i en helt annan värld konstant.

Tre saker



Tre saker jag inte förstår mig på
: trångsynthet, egoism och djurplågeri.

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: mobil, pennor och ett block.

Tre saker jag gör just nu: skriver, svarar i telefon och tänker på mat, haha!

Tre saker jag vill göra innan jag dör: skaffa barn, bli polis och resa runt i världen. Kanske inte i den ordningen.

Tre saker jag kan: multitasking, bli lätt förbannad om någon trycker på rätt knappar och kan i princip somna närsom.

Tre saker jag inte kan: diskutera med någon som är just trångsynt, sympatisera med någon som utsatt någon annan för extrem fara och förstå mig på människor som lägger för mycket energi på andras liv.

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: musik, havet och barnskratt.

Tre saker jag skulle vilja lära mig: sjunga, bra träning från grunden och rita.

Torsdag



Så här ser jag ut i dag, för er som undrar. I går kom jag i säng innan halv 11 men är ändå fruktansvärt trött i dag. Sov från Östertälje till Stockholm och när jag skulle öppna ögonen fick jag knappt upp dem. Vilka problem man har egentligen..

I dag är det massage som står på schemat! Jag och mamma ska iväg till Sveavägen tillsammans. Härligt! Min rygg behöver verkligen lite klämm, den är helt paj. Jag kände det när jag kom tillbaka från semestern, min rygg ska inte sitta framför en dator så mycket som jag gör. What to do, what to do, cash is king!


Några bilder från de senaste dagarna


Vad tror du egentligen?

Folk som förväntar sig att man ska leva som singel trots att man har ett förhållande sedan många år tillbaka förstår jag mig inte riktigt på. Är man två och lever tillsammans så skapar man rutiner tillsammans. Man lever för i helvete i samma hus. Ingen har någonsin behövt fråga mig om lov om någonting. Aldrig. Vill man göra något på egen hand berättar man det självklart för sin partner. I mån av respekt! Det är inte något jag måste godkänna som du får det att låta. Jag är ingen och kommer aldrig vara någon som bossar över andra på det sättet. Du snackar bara en massa goja och det du säger visar bara att du inte känner oss.

Ni får ursäkta om inlägget är jäkligt surrigt och osammanhängade, men är jävligt less på folk som beklagar sig över att folk snackar skit och sedan gör exakt det samma. Närfan ska folk växa upp? Hycklare.


Hello there!

Long time no see.. Det blir lätt så när jag jobbar. När jag kommer hem på kvällarna är mat och sömn i princip det ända jag tänker på.

I helgen var jag och älskling ute med några vänner och åkte båt i Mälaren. Jag och Jossan åkte lite bananbåt efter den stora båten. Det var sjukt roligt men samtidigt lite läskigt. Jag ogillar att vara ute på djupt vatten då jag inte vet vad som finns under mig. Kontrollbehov, ja. Vi grillade massvis med kött och hade det jäkligt trevligt! Vi tänkte även åka ut till samma ö och tälta över kanske två nätter. Hur mysigt?

I dag ska jag och mamma stanna kvar i stan efter jobbet. Vi ska flanera i lite olika affärer och umgås. Saknar mamma jättemycket ibland. Jag har väl mina dagar när jag blir extra mammig.


RSS 2.0