12.48

Det här med andligheter börjar bli lite obehagligt nu. Det har börjat nu igen, jag är helt säker. Alldeles nyss stod jag och kokade makaroner. Helt plötsligt hör jag tvättmaskinen pipa två gånger som den alltid gör när den är klar. När jag sedan kommer fram in i badrummet inser jag att maskinen inte ens är på, det finns ingen tvätt i och luckan är inte ens stängd. Hur creepy är inte det? Men på något konstigt sätt gillar jag det.

Sen när jag har kokat klart mina makaroner, käkat upp dem, pratat lite med Annakarin i tele går jag in i köket igen(jag käkade maten i rummet) för att dumpa tallriken och resterna. Då ser jag hur plattan är på även fast jag stängde av den. Visst, det finns en liten, liten möjlighet att jag kanske inte stängde av den. Men det skulle förvåna mig. Jag är jävligt noga med att stänga av plattor, kaffebryggare och dylikt för jag har fått någon noja om att jag kanske brinner inne om de står på för länge(skratta ni). Men även den bäste kan ha fel!

Och bara för någon vecka sedan såg jag en mörk gestalt stå framför våra gardiner när jag skulle sova. Det var ingen skugga eller liknande(Jag försökte nämligen komma på någon logisk förklaring. Det gör jag alltid, men jag är inte skeptiker för det). Jag låg och kollade på den i ca 2 minuter. Jag kollade bort någon sekund för att sedan se om den fanns kvar, så var den borta. Och i förrigår låg jag och kollade på TV. Rickard hade somnat som vanligt, haha. Men plötsligt ser jag hur gardinen rör sig, den liksom "dunkade". Den dunkade i samma takt som ett hjärta har i vilopuls. Jag kollade om det var vinddrag men icke. Skitkonstigt.

För er som är skeptiker låter detta nog urfånigt. Men jag tror starkt på att det finns andeväsen.

I går var det full rulle. Det är anledningen till att det inte blev något bloggande. Jag packade ner resten av grejerna så nu är allt nästan så gott som klart. Rickard och Jimmy var och slängde skräp och möbler vi inte skulle behålla. Vi gjorde oss även av med biljardbordet. Alla har tröttnat på det nu. Bordet tar för mycket plats bl.a.

I dag ska vi köra lite kartonger till lägenheten. Skönt att bli av med några lådor. Nästan hela lägenheten är fylld med kartonger och papperskassar. Ska försöka få med mig så mycket som möjligt. Möblerna tar vi i morgon. Åh, det kommer bli så nice :D

Trötthet

Äntligen hemma! Filmaffischen är nästan så gott som klar. Jag och Bea måste bara komma på ett nytt namn för filmen. Jag tänkte snart börja pilla på den i photoshop. Lite finslip sådär.

Vi har precis käkat lite middag. Jag är skittrött och vill bara lägga mig i sängen och vakna om sisådär fem år och vara fullt utvilad utan värk i kroppen. Jag har jätteont i kroppen. I morse vaknade jag med en jävla smärta i bröstkorgen. Det känns som att någon har försökt vika mig på mitten. Av ett djupt andetag smärtar det jättemycket. Undrar hur jag sov i natt, haha. Till råga på allt har jag spänningar från skulderbladen och uppåt. Smärtstillande, någon?

Får se hur länge jag orkar sitta framför datorn och pilla på affischen. När jag inte orkar längre ska jag lägga mig i sängen och kolla på komediserier. Perfekt!

Over 'n out.

Packning

Helgen har varit händelserik. I fredags hade vi fyra lite mys här hemma. Vi spelade lite drickspel och drack lite. Jag hade jättetrevligt. Det bjöds på mycket skratt. Spännande hur människor resonerar i olika situationer.

I lördags var jag lite halvseg men inte hängde jag läpp för det. Klockan tre var det kalas hemma hos Rickards pappa. Rickards lillebror skulle firas. Där bjöds det på mycket god mat och dricka. Jag kan ju inte direkt säga att jag gick därifrån hungrig. Mycket gott, tack!

Senare framåt kvällen åkte jag, Rickard, Per, Jimmy och Sofia in till Södetälje. Det blev rockbaren. Som vanligt, haha! Men det är ett skönt ställe. Där blev det några drinkar och en jättegod shot som Sofia köpte. Smakade som saft nästan. Men för mig räckte det med endast en. Vi behövde dock inte krångla med tåg/buss då vi ringde vår personliga chafför :) Det underlättar mycket, kan jag tala om för er.

Söndagen bjöd på lite mys. På eftermiddagen åkte vi och fixade med lite avtal och dylikt till lägenheten. Allt känns så jävla bra måste jag säga. Nu är det inte långt kvar tills jag och Rickard flyttar. Så underbart.

På kvällen var det middag hos min mamma. Moster är på besök från England. Hon hade med sig ett jättefin armband till mig. Tack underbara du! Slänger in en bild senare om jag hinner.

Morgonen har inte bjudit på så mycket. Jag har hunnit äta frukost, sminkat mig osv. Jag har även hunnit packat en massa grejer. Nu är det inte mycket kvar i lägenheten som ska packas ned. Åh, jag längtar så mycket. I går när vi var på besök i lägenheten igen så satte jag mig i soffan och verkligen kände hur mysigt jag och Rickard kommer få det. Vi kan sitta i den übermysiga, stora soffan med lite middag i knät. Massvis med tända ljus och kolla på en bra film. Som jag har längtat! Det här kommer blir grymt bra, jag känner det på mig!

Mamma har varit hos ett medium. I går fick vi lyssna på 60 minuters prat. Jag måste säga att jag är ganska imponerad. Grejen är att mediet pratade om mig som om hon känt mig ett tag. Kändes lite obehagligt att en så främmande människa visste såna saker om mig. Och allt stämde. Hmm.. Jag vet inte ens hur människan ser ut.

Vi hade ett samtal om spöken efter middagen. Mamma berättade för moster att hon bl.a. hört spädbarn gråta mitt i natten i vårat förra hus. Och det huset ligger inte närheten av något annat hus. Någon vecka senare(tror jag att det var) tog vi reda på att detta hus har varit ett barnhem på 1700-talet. Hur sjukt är inte det? Självklart har folk byggt på villan, men ni förstår vad jag menar. Jag har även varit med om ett och annat i den villan, som vi inte behöver gå in på nu. Jag satt och berättade för moster om vad jag varit med om. Mamma berättade även att när jag var liten kunde jag ligga och prata med någon som inte fanns. Och det var inte i den åldern man oftast skaffar sig en låtsaskompis, så som jag uppfattade det. Mamma tror att jag är synsk, berättade hon också. Och det läskiga är att det har börjat hända grejer nu igen. Då jag inte varit med om något på flera år. Inte något jag lagt märke till i alla fall. På den fronten är jag inte så lättskrämd. Det är mer att jag blir jävligt fascinerad.

Nog om spöken och andligheter. I dag måste jag och Bea jobba järnet på multimedian. Vi är nämligen lite(snarare mycket, haha) försenade med vår filmaffisch. Ska bli trevligt att träffa min lilla tös. Jag har inte träffat henne på länge nu.

Freitag

Äntligen fredag mina vänner! Vet ni hur skönt det känns eller? Det är nog många som håller med mig.

I natt sov jag så förbannat dåligt. Träningen verkar inte vilja hjälpa min rygg och nacke. Sorry om jag drar upp det rätt ofra men det är något jag ständigt står ut med. Inte roligt. Men min älskade mamma har lovat att hon ska boka en massagetid för mig. Hur snällt är inte det? Tack mamma <3

I dag lyser solen = jag är på bra humör. Det kommer bli en bra dag, trots att jag kanske inte ska göra så mycket mer än att ta det lugnt och kanske plugga lite. Vilket är nödvändigt.

Jag minns när jag verkligen inte kunde bara sitta hemma en fredag, och jag vägrade verkligen plugga på en fredag. Jag ville ut på äventyr. Men nu är det snarare tvärtom. Jag kan mer än gärna ligga hemma och ha fredagsmys. Laga lite god middag och sedan hyra en film. Har jag mognat eller börjar jag bli gammal? haha.


Våffeldagen

I dag har jag bara legat och halvsovit framför teven. Jag har extremt ont i min nacke vilket förklarar min huvudvärk. Älskling är just nu ute med hunden. När han kommer hem ska vi laga lite middag. Får se vad det blir för spännande. Det blir dessvärre inte våfflor i dag, tror jag. Det är ju våffeldagen, för er som inte vet. Ska nog flörta med mamma och se om vi kan handla lite våfflor och sylt efter träningen.

Nu börjar snön försvinna allt mer för varje dag som går. Utanför fönstret är det så gott som torrt på marken. Några ensaka snöhögar här och var men inte mer än så. Hur underbart är inte det? Synd bara att det inte är så varmt ute.

Nej, nu ska jag inta sängläge innan Rickard kommer hem.

Sickness

I dag är ingen bra dag. Jag mår inge vidare. Jag har ont i hela kroppen och känner mig hängig. Jag hoppas bara att jag inte börjar bli sjuk. Det orkar jag inte. Trots det tänker jag gymma ändå. Jag skippar inte träningen förrän jag verkligen känner mig jättesjuk. That's it!

I dag ska vi börja packa. Punkt slut! Älskling tog ner våra tavlor i går, så lite nytta på den fronten har i alla fall blivit av. Om exakt en vecka flyttar vi. Fattar ni? Det är ju helt jävla underbart.  Jag och Rickard får en egen lägenhet, helt ensamma. Jag ska springa ett glädjevarv i nya lägenheten, helt naken. Nej men skämt åsido. Men ni förstår vad jag menar? Nu kommer jag inte behöva klä på mig en massa kläder bara för att jag behöver kissa innan jag ska lägga mig. Jag kan laga middag naken om jag vill. Det är frihet! Haha. Det gillar vi.

I kväll ska jag träna. Tänkte även passa på och sola.

Film

Jag kollade nyss klart på Wallander Vålnaden. Rickard somnade efter högst 30 minuter. Det är som vanligt, haha. Men jag förstår honom. Självklart är han trött efter en arbetsdag. Men jag måste säga att den var otroligt bra och definitivt värd att se.

Nu ska jag bara kolla runt lite på facebook innan jag lägger mig i sängen för att försöka sova. Everybody loves Raymond visas nu på Comedy Central. Gammalt men skitroligt program. Så klockrent, haha!

God natt allihopa!

Gah!

Ibland hatar jag verkligen bärbara datorer. Jag hade precis skrivit klart mitt inlägg då jag av någon anledning kommer åt en knapp som raderar hela inlägget. Ganska irriterande, ja! Så here we go again.

I dag blev det pizza till middag. Både jag och Rickard var oengagerade till att laga middag. Sedan är vårat skafferi ganska tråkigt. Men jag klagar inte, det var länge sedan vi åt pizza.

Det blir nog ingen packning i dag. Rickard sitter och spelar PS3 med Jimmy. Nu du Conny, nu har du ytterliggare något att retas med Rickard om ;) haha. Men det är dock ganska skönt. Dels för att jag blev jättetrött efter middagen. Det beror också på att jag måste plugga ännu lite till. Vill vara helt säker på att jag kan allt.

I helgen kommer min moster på besök från London. Det ska bli mycket trevligt att träffa henne. Var ju ganska länge sedan nu. Dessutom vill jag att Rickard ska få träffa henne. Hon är en glädjespridare, den kvinnan. Det är tänkt att vi ska ut och äta någon dag i helgen inne i stan möjligtvis. Jag längtar! Det ska bli skönt att få komma ut och göra något, speciellt träffa familjen.

Jag fick precis ett samtal av Cia med goda besked. Vi pratade lite om mina arbetsveckor och min semester. Och jag kommer förmodligen få ut min semester vecka 30. Då kan jag åka iväg med älskling och mammas familj :D Jag är hur glad som helst just nu. Allt håller på och lösa sig.

Haha

Haha, jag är allt bra puckad ibland. För er som är intresserade så hittade jag glosorna längre bak i boken. Jag har i alla fall skrivit klart lite stödord till den muntliga delen och alla glosor kan jag redan. Det är ord jag redan har lärt mig och lagt på minnet. Hur skönt är inte det? Ibland blir jag rätt stolt över mig själv. Score for me!

16.02

Nu börjar jag bli ganska frustrerad. Jag har ca 25 glosor tills i morgon och jag har inte hunnit plugga förrän nu. Jag har inga problem med att lära mig nya ord. Jag kan börja plugga dagen innan och sedan kunna alla ord innan-och utantill dagen efter. Men problemet är, jag hittar inte dessa glosor i boken. Jag prickade av alla från lärarens bok för att veta vilka glosor det var. Men jag hittar inte de rätta orden. Jag har kollat på planeringen men den var inte mycket till hjälp. Vadfan gör jag? Jag vill inte sitta och plugga på fel ord och sedan sitta där som ett fån.

Sedan har vi en till uppgift. Man ska prata om disciplin i en liten grupp. Jag hatar(lägg märke till ordet hatar) att prata i grupp. Och det är inte bara för att larva sig eller skapa uppmärksamhet. När jag ska prata inför grupp får jag panik, stammar, blir varm och alldeles röd i hela ansiktet. Hellre får jag IG än att prata inför en helt klass. Så jobbigt tycker jag att det där. Speciellt med människor jag inte känner och dessutom känner mig otrygg med. Visst, sist jag gjorde det pratade jag för VG+ och det är jag jävligt stolt över. Men dessa fyra-fem minuterna är som ett svart hål för mig. Jag minns nästan ingenting. Så jävla nervös blir jag. Nej, jag måste ta mig i kragen. Jag ska bli av med denna osäkerhet inom mig själv. Jag vet att jag är duktig på engelska, och jag vet dessutom att jag kan bättre än så.


Tack för mig.

Ta mig till värmen nu

Hittills har jag bara tagit det lugnt. Jag har passat på att ligga på spikmattan extra länge, det materiella tinget är verkligen en bra uppfinning. Något man måste pröva! Jag har även pysslat om mitt ansikte med ansiktsmask. Nu ser jag lite fräschare ut.

Jag ska alldeles strax börja plugga lite. Det händer så lätt att man helt omedvetet(i alla fall jag) hittar på andra saker istället för att plugga. Som till exempel, jag har precis tagit en massa foton. Otippat va? haha.

I dag ska jag och älskling försöka packa ner lite grejer, då det inte blev av med det i går. Jag gick iväg till gymmet runt sex, helt stressad. Kom hem ca 21.00. Var jävligt skönt måste jag säga. Dessvärre blev det sen middag pga det.

På gymmet i går berättade mamma att hon och Mats vill bjuda oss(mig och Rickard) på semester i sommar. Hur underbart låter inte det? Då blir det jag, Rickard, mamma, Mats, storebror och Anton(tror och hoppas jag) som åker iväg. Det skulle ju vara så jävla skönt. Då får jag och Rickard självklart ett eget place. Det är tänkt att vi ska åka till Kos i Grekland. Det är vecka 30 så då måste jag prata med Cia angående mina arbetsveckor i sommar. Men om jag inte minns helt fel så var det under vecka 30 till 33 som det inte behövdes så mycket personal. Åhh, jag vill till värmen NU :)



Auf Wiedersehen, people!

Snark

Nu är jag tillbaka från skolan. Jag har precis tryckt i mig en toast, det behövdes verkligen. Hann bli ganska hungrig under dem där 50 minuterna. Jag har köpt tabletter som ska hjälpa till med att bryta ned laktoset på en bra sätt, så jag äntligen kan äta bröd, ost etc. utan att min mage gör uppror. Får se om dessa kemikalier hjälper mig.

I dag under lektionen verkade det som att hela klassen hade ADHD. Det var helt sinnessjukt. Vi skulle göra en uppgift ur boken. Och på den sidan fanns det en bild på en apa. Då blev det ett himla liv om varför apan fanns på sidan när det inte fanns något samband med uppgiften. Skit fan i bilden och gör den förbannade uppgiften. Hur svårt ska det vara? Innan denna uppgift skulle vi ha en hörövning. Jag fick 5 rätt av 9 och det tycker jag är ganska bra. Men då blir man ifrågasatt om varför jag var så okoncentrerad(dock kan jag förstå varför läraren frågade, jag brukar vanligtvis på högst ett fel. MEN). JA, VAD kan det bero på? Kan det bero på att vissa av killarna i klassen sitter och skriker? Kan det bero på att ljudnivån nästan alltid är hög? Kan det bero på att killarna sitter och snackar högt om oralsex? Pick and chose. Allt detta och mer händer under 50 minuter tre gånger i veckan. Förstår ni nu varför jag ibland är så frustrerad? Det märks att de har "högstadiestilen" kvar. Väx upp!

Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite. Joey visas just nu på femman. Jag älskar det programmet. Efter det kommer vänner. Det programmet älskar jag också, haha. Tvmänniska? Javisst. Mina ögon är snart fyrkantiga. Jag ska även försöka plugga lite i dag. Har läxa till på torsdag.
Ciao!

10.57

God morgon allihopa. I natt sov jag sådär. Min nacke vill inte riktigt samarbeta. Den har börjat krångla nu igen trots att jag tränar dessa muskler extra mycket. Jaja.

I dag är det skola som gäller. Som vanligt! Har dock bara en lektion så det är skönt. Känns ovärt att åka iväg på 50 minuters lektion för att sedan åka hem igen. Men måste jag så måste jag.

Jag har även tänkt att packa ner lite böcker och dylikt som inte används. Vi måste ju börja förbereda oss inför flytten. Skönt nog har vi inte så pass mycket grejer att flytten kommer ta hela dagen(tror jag i alla fall, det återstår att se, haha). Men jag är grymt taggad. Jag älskar att flytta. Har gjort det ganska många gånger i mitt liv. Men man får tillfälle att verkligen rensa ur all skit man samlat på sig. Då jag och Rickard sällan går så djupt i städningen. Men detta kommer bli asnice. En sak som också återstår att se är hur grannarna är. Jag tänkte, om man vill spela hög musik en varm vårdag. Jag hoppas verkligen att det inte är några "tjatgrannar".

Vadf*n hände med solen och det varma vädret? Nu regnar det och är äckligt. Jag ogillar verkligen när det är såhär.

Nu måste jag börja röra på mig. Måste sminka mig, fixa håret och hitta kläder. Dessa klädproblem, usch! Jag har egentligen hur mycket kläder som helst, men inget som får mig att hoppa glädjeskutt, haha.

Äntligen klar.

Storstädning av lägenhet, check! Nu är lägenheten ren från topp till tå, speciellt badrummet. Badrummet och köket är nog de viktigaste rummen att hålla rena enligt min mening. Så inget smuts här inte, haha. Städningen tog ca 60 minuter. Lätt som en plätt! Självklart var Rickard med på ett hörn också(vårat rum). Det stod han för. Resten av tiden kollade han runt på blocket efter akvarium och terrarium(stavning?). Vi funderar på att köpa antingen fiskar eller en orm. Jag röstar på orm!

På tal om ormar. Jimmy har ju köpt en regnbågsboa. Den är hur mysig som helst och otrolig söt. I början är min relation till ormar lite "lay-back". Jag måste finna tillit till djuret. Jag har inte vågat hålla i ormen förrän i dag. Eller ja, halva ormen var slingrad runt mig medan Rickard höll i resten. Otrolig känsla faktiskt. Jag kan inte riktigt beskriva hur det kändes, men mysigt var det. Ormen var jättevarm och gosig. Sen vågar jag inte riktigt hålla i ormen eftersom att jag är rädd att den ska gå sönder. Den känns så sårbar på något sätt :p

Nu sitter jag med en skål laktosfri yoghurt med skivad banan i. Något som smälter bra i munnen min. Jag ska alldeles strax tvätta bort allt spackel och rengöra ansiktet. Sedan ska jag lägga mig på spikmattan och varva ner.

Måndagen har varit bra återigen. Tack för det.

Kort uppdatering innan middag

Nu är det snart dags för middag. Rickard kom med ett förslag om fiskburgare. Det är enkelt att laga + att det går snabbt men jag har tröttnat lite på det. Tyvärr! Efter middagen är det nog dags för storstädning. Jag skippar träningen i dag och kör hårt i morgon istället.
/S


På bättre humör

Nu är mitt humör betydligt bättre. Jag har lyckats bli av med den där tomma känslan. Jag hatar det verkligen. Jag hatar den där känslan av att känna sig obetydlig och tom. Tom på allt en kropp nånsin kan fyllas med. Nej, fyfan. Vi ska inte gå in på det igen, haha.

Jag tog några egobilder(som vanligt) efter att jag gjort mig i ordning. Det blir lätt så när jag får tid över.

(Ja, två av bilderna är tagna innan jag klädde på mig. Jag vet!)


I dag under dagen hade jag tänkt att städa lägenheten. Måndagar är våran städdag! Tänkte underlätta det lite för Rickard. Han kommer förmodligen vara trött när han kommer hem från jobbet. Om det inte blir något städning får han fixa det när han kommit hem, då jag är på gymmet. Hihi! Förra måndagen städade jag nämligen allt under dagen. Och det uppskattades verkligen! :)

Jag har planerat så mycket i nya lägenheten. Jag ska köpa mycket ljus och dylikt. Jag ska även köpa två stycken ljuslyktor man kan hänga i t ex fönstret. Funderar på om vi ska ha dem köket eller vid matbordet. Det kommer bli hur snyggt som helst. Och så tänkte jag köpa jättefina gardiner och jag har mer på gång. Det kommer bli så mysigt :D Jag ska försöka låta bli att göra det för "tjejigt". Jag menar, jag lever ju med två män, haha. Då syftar jag Jackie ;) haha

Nu måste jag göra något litet att äta. Får se om det finns något spännande att tillaga.

PUSS!

Snart flyttar vi! :D:D

Jag vaknade precis av att jag störtbölade. Och det var inte av glädje kan jag meddela er. Usch, detta var verkligen den värsta drömmen jag hittills har drömt. Jag har fortfarande ett stort hål i bröstet. Rickard säger att han är min för evigt, så jag behöver inte noja upp mig. Nu: tillbaka till verkligheten!

Ja, som ni ser vaknade jag inte på det bästa sättet. Jag skulle då hellre vakna av soundtracket från New Moon. Lykke Li - possibility. Då får vi se hur länge denna känsla håller i sig den här gången. Men jag ska försöka komma ihåg att det bara var en dröm.

Helgen har varit fullspäckad. I fredags var vi på bio och såg Alice I Underlandet. Den var jättebra och jätterolig. Helt klart värd att se! Jag har lite svårt för riktigt övernaturliga filmer så jag var lite skeptisk i början. Men ack så förvånad jag blev. Grym film!

Lördagen åkte vi och kollade på en lägenhet som jag hade fixat fram. Allt är perfekt förutom att det ligger i Karlhov(Södertälje). Och för er som inte vet så ligger Karlhov tätt intill Ronna. Vilket betyder att jag måste ta Ronnabussen till och från skolan. Fast jag är grymt glad att vi får denna möjlighet. Hellre bor jag i Södertälje och får lite lugn och ro, än att bo kvar i helvetet på Storskogsvägen. No way! Så TACK! :) Jag längtar extremt mycket tills vi ska börja packa, och det är inte långt kvar. Den 1a april börjar jag och min älskling flytta. Underbart, inte sant?

Söndagen åkte vi hem till Rickards mamma och pojkvän. Vi blev bjudna på fläskfilé och kalvfilé med någon typ av hemmagjord potatissallad. Det var grymt gott. Efterrätten bestod av en liten fruktsallad. Det var också jättegott. Innan denna middag hann jag dessutom gymma i två och en halv timme. Fruktansvärt skönt. Blir träning i dag med!

Nej, nu måste jag fixa lite frukost.


Hahah, skojaru eller?

Jag trodde att denna dag skulle börja bra, men icke.

Jag åt en mysig frukost med älskling. Det är inte ofta vi kan äta tillsammans på morgonen med tanke på att jag börjar efter klockan ett varje dag förutom fredagar. I alla fall. Där satt vi och njöt av frukosten och hade allmänt mysigt. Efter ca 40 min var det dags att röra sig mot skolan för att ha multimedia. I dag skulle vi börja med våran filmaffisch. Och vet ni vad? Jag kunde inte logga in på mitt konto på skolans server. Jag försökte gång på gång. Skrev det nya lösenordet och även det gamla, men nada. Det var och är ganska irriterade. Får ta det med teknikern Od som finns på skolan.

Till råga på allt har det blivit massa tjafs angående städningen här hemma. Jag är på ganska dåligt humör tack vare det. INGEN ska sitta på sitt *pip* arsle och påstå att jag inte städar. DET ÄR NÅGOT JAG GÖR VARJE DAG, minst tre-fyra gånger om dagen. Smutsar jag ner, oavsett grad på nedsmutsningen städar jag undan efter mig. Svårare än så är det inte. Jag vill och tänker definitivt INTE leva i en svinstia. End of the fucking discussion. Ja, som ni ser är jag rätt irriterad över detta.

Men jag tänkte knappast låta det komma tätt inpå mig så det förstör min fredag. Jag och min älskade pojkvän(som är mer sympatisk än många andra*pikpik*) ska titta på Alice I Underlandet i kväll. 20.05 ska vi hämta ut biljetterna. Det kommer bli jätteskönt att komma bort från denna idioti som råder i våran lägenhet för tillfället. Vi behöver dessutom ensamtid.

Helgen blir nog ganska lugn för övrigt. Det blir inget festande, skönt nog. Det behövs en helg då man bara kopplar bort allt. Jag funderar på att stänga av min mobil under helgen. Jag orkar faktiskt inte riktigt vara tillgänglig just nu. Jag är på en stressnivå jag inte riktigt klarar av. Det känns som att någon trycker på min bröstkorg 24 timmar om dygnet.

Till något mindre deprimerande men ändå ganska irriterande(ja, i dag är jag lite negativ. Ni får stå ut med det). Tidigare köpte jag en foundation från Make Up Store. Sedan jag började använda den har jag fått extremt mycket finnar. Vanligtvis får jag en finne inom loppet av 3-4 månader och då är denna finne inte ens stor. 1mmx1mm typ. Nu har jag fått ca fem finnar inom loppet av en och en halv månad. Nu till poängen med detta stycke. Jag tror det beror på min foundation. Det är grymt jobbigt och jag känner mig lite småäcklig. Fråga mig inte varför. I-landsproblem, vad är det? haha.


Grön föda

Nu sitter jag och mumsar på lite brocolli. Ja, ni läste rätt. Det är hur gott som helst faktiskt. Dessutom är det nyttigt. Det bästa är att det mättar magen. Jag älskar den grönsaken!

Jag kom precis hem från skolan. Allt gick superbra. Fick tillbaka lite inlämningar och allt var på VG eller VG+. Hur bra är inte jag? Jag är väldigt nöjd i alla fall. Vi hade även läxförhör och jag kunde allt. Lite får man skryta va? ;)

På tal om skolan. Jag har två ämnen jag ska tenta av. En av tentorna hade jag förra året, och det provet klarade jag inte pga en anledning. Men nu ska jag göra om det provet + ett till. Jag har letat för fullt efter dessa två lärare i en och en halv vecka men kan aldrig hitta dem. Antingen är de sjuka eller så har de gått hem för dagen. Jag blir ganska irriterad för jag springer runt som en hök. Jag engagerar mig jättemycket för jag vill verkligen klara det här, men så blir det så här. Gah!

Nu är jag verkligen less på detta väder. Jag kan stå ut med snön om solen tittar fram, men annars vill jag inte ens gå ut. Till exempel i morse, när jag skulle gå till bussen. Jag hade mina bruna läderstövlar och bara under den korta vägen till bussen var jag blöt om fötterna. Usch! Jävlar den som klagar i sommar när värmen äntligen kommer. Jag tänker i alla fall njuta till fullo.

Det är en grej till som gör att jag verkligen längtar till sommaren. Jag ska sommarjobba! ÄNTLIGEN. Dessutom är min lön bra, så jag är hur nöjd som helst. Företaget jag ska jobba på är Tre. Ja, telefonföretaget Tre. Jag ska jobba som receptionist, i växeln och "back office". Det kommer bli väldigt roligt och spännande. Kanske inte mitt drömyrke, men det är ändå en merit och en väldigt bra start på arbetslivet. Jag är evigt tacksam för denna chans och jag är grymt taggad!


Bloggtorka och idétorka

Sorry för bloggtorkan. Jag har tröttnat lite faktiskt. Inte på att blogga utan på min tråkiga blogg. Jag hittar aldrig något jag verkligen fastnar för. Jag kan pilla på designen i flera, flera timmar men jag blir aldrig fullt nöjd. Jag vet inte om jag ska sluta blogga eller fortsätta. Kanske värt att betala för en design som någon annan gör? Jag vet faktiskt inte. Ni får stå ut med de få inlägg jag kommer skriva och ni får dessutom stå ut med min tråkiga design. En vacker dag kommer jag få en briljant idé om hur allt ska se ut. Men just nu har jag noll fantasi. Det är väl den som sätter stopp på allt?

Just nu ligger älskling och sover i sängen. Han somnade framför Efterlyst. De senaste avsnitten som visats på tvn har vi missat av en massa olika anledningar. Nu när vi äntligen skulle kolla på det var det fel på deras sändning vilket orsakade en massa störningar. När det äntligen fixades somnade Rickard och jag fastnade framför photoshop. Lyckat va? Haha.

På tal om något helt annat och kanske jättetråkigt. Jag har förmodligen två hål i tänderna. Dagen har kommit! Dagen jag måste gå till tandläkaren med tanken i huvudet att jag har hål. Jag verkligen ogillar tandläkaren. Något så fruktansvärt. Jag har inga problem med bedövningssprutan, men jävlar. När de ska borra. Jag har borrat tidigare, men inte pga hål. Jag var tvungen att sätta in en porslinstand(orkar inte berätta den historien nu). Och det gjorde jag utan bedövning(korkat nog). Dock borrade dem bara på yttersta lagret av tanden, men jag kan säga er att det ilade i hela huvudet. Det var inte skönt! Hur ska detta gå? Ärligt talat kommer jag ligga i stolen och böla. Jag lovar er. Jag kan dessutom lova er att mamma ska med. Jag ska hålla henne i handen. Hon ska klappa mig på pannan om det så är det sista hon gör. Ja, så kinkig är jag när det gäller tandläkaren.

Nej, nog talat om tandläkare och borrar. Jag börjar redan få ångest.

Dags att väcka Rickard. Jag måste bädda om lakanet. Halva madrassen hänger utanför sängen och jag kan inte sova om det är så. Jag är prinsessan på ärten ;) haha.

God natt allihopa.

Bilden är tagen då Rönninge gymnasium hade mösspåtagning.

Sommarjobb

Morgonen började bra! Klockan ringde klockan tio och jag vaknade trött men glad. Jag har sovit jättekonstigt de senaste nätterna. Jag kan vakna av att jag ligger och verkligen svettas floder. Jag somnar sedan om för att vakna ca en timme senare och nästan frysa ihjäl, jag ligger och skakar. Jättekonsigt :s

Alldeles nyss fick jag ett samtal av Cia. Hon ringde angående sommarjobbet och det ser ljust ut. Vi pratade lite om vilka veckor jag skulle jobba osv. Hon frågade även om det var en möjlighet att jag kunde ta ut min läppiercing under den tiden jag jobbar. De har som policy att man ser propert och representabel ut. Och självklart är det inga problem. Vad gör man inte för laget? ;) haha. Nu är jag ännu gladare. Hon berättade även en annan rolig nyhet som jag dock inte tänker publicera här i bloggen. Jag är faktiskt sugen på att börja jobba på en gång.

I går köpte jag lite laktosfria produkter. Jag tror nämligen att jag är laktosintolerant. Min mage gör uppror om jag äter någon typ mjölkprodukt, haha. Jag käkade lite müsli med laktosfri yoghurt. Jag har ännu inte fått ont i magen och det bådar gott så jag är nöjd.

Bilden är tagen alldeles innan detta inlägg.




Shopping med mamma

Ja, precis som rubriken lyder. I dag har jag shoppat med min mamma. Vi åkte till Södertälje för att hitta lite söta barnkläder. Nattis och Andreas har ju fått en så bedårande dotter. Så jag var bara tvungen att köpa lite söta kläder. Hittade bland annat en mumin sparkdräkt, muminstrumpor och lite andra söta kläder. Allt var ju rosa såklart ;) haha. Som vanligt hittade vi grejer till oss själva. Slänger upp bilder på det jag köpte.

Min übersnygga kavaj från H&M. Kostade endast 400kr. Jag gillar den starkt!
Ett linne från H&M. Jag tycker linnet var lite gulligt. Eller vad säger ni?
Äntligen hittade jag även ett par jättesnygga jeans. Köpte även dessa byxor på H&M. 400:-
Jag är nog mest nöjd över dessa grejer. Jag älskar den lilla väskan med nitar på.


Thank god it's friday!

Nu är det äntligen fredag! Skönt som fan måste jag säga.

I går åkte jag och R för att hämta ut hans andra telefon. Det var en skruv som hade lossnat(?) och så skulle det tydligen inte vara. Men nu har jag fått Rickards andra touchtelefon. En svart LG, skitsnygg. Han tyckte inte riktigt om den, han föredrar sin andra, en silvrig Sony Ericsson. Han hade lite problem med att bl.a. skriva sms med touch. Och jag kan medge att det är rätt svårt när man inte fått in snitsen. Denna mobil ska jag vårda ömt, tro mig. Haha!

I dag blir det nog lugnt för våran del. Rickard ska upp tidigt i morgon. Han ska ju iväg till Romme med Jimmy och Sofia. Jag har valt att stanna hemma av olika skäl.
Jag ska försöka flörta med Rickard och se om vi kan hyra en film och köpa lite snacks. Vore mysigt. Det är ju ändå fredag ;)

Jag prövade kameran på mobilen. Den är inte sådär jättebra men den duger. Slänger upp lite bilder.





Sådärja.

Nu är jag på lite bättre humör. Det har gått några timmar sedan de började borra, men jag kan tala om för er att de håller fortfarande på. Vafan.. Men det dämpar jag med att spela lite Volbeat och The Cranberries på hög volym. Det duger gott och väl!

Solen skiner utomhus och det ser otroligt mysigt ut. Jag är jätteglad att solen har tittat fram de senaste dagarna. Man blir på mycket bättre humör. Tycker inte ni det?

Dessvärre mår inte min kropp inte så bra. Jag känner mig jättekonstig. Jag har kramp i magen samt illemående. Får lite yrsel ibland som grädden på moset. Roligt? Nej! Så det blev till att stanna hemma i dag och (försöka) sova. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sjuk. Det har jag inte tid med. Måste gå på alla lektioner.

Jag pratade nyss med älskling i telefon. R och J kommer förmodligen hem lite tidigare. Och det tycker jag om. Jag är lite rastlös för tillfället. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Någon som har något/några förslag?

Blogg.se håller fortfarande och strular med bl.a. styckeindelningen i inläggen. Det är rätt störande. Jag har letat runt på internet efter andra bloggsajter, men har dessvärre inte hittat något jag gillar. Jag får helt enkelt leta vidare.

Tänkte bjuda på några gamla bilder på mig själv. Kanske roligt för er att se hur jag såg ut för ca 3-4 år sedan? ;)



Dessa bilder får bli ett avslut på inlägget.


Aldrig får jag sova.

God morgon. Eller god och god. Jag är på ganska dåligt humör just nu.

I dag börjar jag 13.35 vilket gör att jag har en fet sovmorgon. Klockan sju i morse började grannens hund yla, skälla och jag-vet-inte-vad. En halvtimme senare började någon jävel borra med betongborr och det låter som att någon står i örat på mig och borrar.

Jag tycker det är fruktansvärt irriterande. Varför ska man behöva borra halv åtta på morgonen när man har hela förbannade dagen på sig?? Har de inte tänkt på att dem bor i lägenhet, och med en betongborr låter det i hela lägenhetslängan vare sig man vill eller inte. GAH!!

Jag ska flytta upp till Norrland, så långt bort som möjligt från idioter som inte fattar nånting.

När man väl tror att människan har slutat och så sätter jag mig tillfreds. Ja, då börjar det borras igen.

Peace

Nostalgi

Snart kommer Rickard hem från jobbet och då är det dags att göra lite middag. Jag har inte hunnit klura ut än vad vi ska äta, men det återstår att se.

Efter middagen nångång ska vi åka iväg med Martina och Jimmie för att spela badminton. Det kommer bli roligt som vanligt, haha. Ska bli skönt att röra på sig också. På ett annat sätt än att sitta och lyfta skrot på gymmet.

Jag har hämtat min stationära dator från far min. Jag hittade jättegamla och roliga bilder. Samt jättegammal musik som jag lyssnade på förut. Som väcker minnen. Så nu har jag suttit och njutit och skrattat i några timmar. Några av dessa pinsamma men roliga bilder hittar ni på min facebook.

Jag hade lite tråkigt ett tag så tog några lite oseriösa bilder med Rickards dator(han har inbyggd kamera i sin bärbara).





I'm happy


Nu har jag och Rickard precis ätit middag. Det fick bli något rätt enkelt och gott. Fiskbullar med ris. Nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe. Det smakar underbart.

Jag ska snart hoppa in i duschen för att sedan lägga mig på smikmattan. Tänkte även vårda om mitt ansikte med lite vitaminer och mineraler. Sen måste naglarna fixas. Inte okej så som de ser ut nu, haha.

Dagen har för övrigt varit toppen. Jag har varit på strålande humör och allt har gått som det ska. Jag presterade bra på engelskan vilket jag fick credit för. Känns jättebra! Jag har även planerat vilka kurser jag ska läsa så jag får in alla poäng och dessutom kommer jag få hjälp av Bea. Jättesnällt, babe!

Nu känns livet ganska bra.

Nej, nu ska jag avsluta detta inlägg för att fortsätta njuta av det goda kaffet. Måste snabba mig innan det blir kallt.

Auf Wiedersehen!

Dagens

Dagens humör: Toppenhumör
Dagens mående: Trött och seg
Dagens borde: Plugga
Dagens frisyr: Slarvig tofs
Dagens smink: Lagom sådär
Dagens klädsel: Tights och lång mysig tröja
Dagens planer: Äta middag sedan träna
Dagens materiella vill ha: En ny mobil
Dagens fundering: Jag är ledig i morgon.
Dagens beroende: Snus
Dagens tråkigaste: Snön
Dagens längtan: Tills Rickard kommer hem
Dagens superlängtan: SOMMAR!

Girlsnight

Länge sedan jag skrev nu, jag vet. Men jag har haft annat och göra. Sedan har jag väl kanske inte haft orken, haha.

Tjejkvällen hos Elin i fredags blev klockren! Jag hade jätteroligt och tror inte jag var den enda. Vi spelade ett kortspel som heter våghals2 och det är ett måste på hemmafester. Så förbannat roligt :) Det bjöds på en otroligt god bål och självklart snacks. Tack för en underbar fredag, brudar! Slänger upp lite bilder längre fram i inlägget eller om jag lägger in dem när jag kommit hem från skolan. Får se vad som hinns med.

Lördagen bestod av ingenting typ? haha. Så vitt jag minns(minnet är bra men kort) låg jag mestadels i sängen. Jag var ganska trött och seg. Skönt nog var jag inte alls för bakis.

Jag avslutar med lite bilder.



Some music

Slänger in en bra låt som får mig på bra humör. Lyssnar på den nu för övrigt :)

Good morning people!

Första gången jag vaknade i morse var klockan sju och jag var helt pigg. Det var precis när älskling och Jimmy åkte till jobbet. Jag gick upp och kissade, sedan gjorde jag lite frukost. Jag låg framför tvn i ca en timme sen slocknade jag, haha. När jag sedan vaknade halv tolv var jag på strålande humör, är det fortfarande. Solen skiner, det är varmt ute och det är fredag. Vad kan bli bättre?

Nu har jag precis tagit en dusch för att fräscha upp mig lite inför i kväll. Det vankas tjejkväll hemma hos Elin. Det kommer bli jättetrevligt, tror jag :)

Nu måste jag avsluta för lite lunch. Undrar om det blir pannkakor i dag igen? haha.


Rockkryssning!

I går åkte jag och Bea som sagt till Skärholmen. Hittade lite grejer till mig och Rickard. Jag köpte en jättesöt ring från Gina Tricot, ett jättefint linne med små nitar på och ett nitskärp. Är ganska nöjd faktiskt. Spenderade inte alltför mycket pengar. Till Rickard hittade jag en jättesöt nyckelring. På den stod det "my big love". Den var jättesöt så var tvungen att köpa den. Bea köpte också ett nitskärp :) Vi tog även en god middag på McDonalds.

Den 26e ska jag på rockklassikerkryssning. Rickards chef hade tänkt boka biljetter och undrade om vi ville hänga med. Och det låter väl inte helt ointressant, haha. Sedan är det fler härifrån som tydligen ska med. Jimmy, Sofia(?), Fredde, Tobbe och deras pappa. Det kommer nog bli ganska nice. Jag hoppas bara att det inte är 20-årsgräns. Jag fyller ju 20 i september så det skulle ju suga ganska rejält. Men jag hoppas på det bästa :)

I dag har jag tänkt att jag ska hinna plugga lite. Ska även tvätta lite kläder också. Tvättkorgen är för tillfället ganska full, haha.

Nej, nu måste jag kila. Ska hänga lite tvätt :p


Kärlek

God morgon allihopa.

Jag har precis ätit pannkakor, det fick bli min frukost. Det var tomt på bröd och dylikt och jag orkade verkligen inte gå ner till centrum för att handla.

Gårdagen blev väldigt lyckad. Rickard tog med mig på en mysig resturang där vi åt black & white. Det är förbannad gott. Efter en mysig middag gick vi på bio och såg Farsan. Fyfan vilken rolig film. Den måste ni bara se!

Det var ett par framför oss som satt och hånglade under hela filmen. Vanligtvis bryr jag mig inte om sånt, men nu var det så att man hörde deras smaskande över hela bion. Jag blev ganska irriterad där ett tag. Varför betala 200kr för att gå på bio om man ändå ska sitta i knät på varandra och hångla och ta på varandra? Då kan man lika gärna stanna hemma och tafsa på varandra. Dessutom var de vuxna. Jaja.

Framåt kvällen började jag må extremt illa. Var illemående och kände mig spyfärdig. Det var mindre mysigt. Antingen åt jag nånting dåligt eller så åt jag för mycket, haha. Men jag lyckades somna tillslut i alla fall.

I dag är det tänkt att jag och Bea ska åka till Skärholmen. Jag ska se om jag kan hitta en fin väska. Behöver verkligen uppdatera på den fronten. Min favoritväska har gjort sitt. Sedan tänkte jag se om jag hittar lite snygga underkläder och något fint till min fina prins.

Nu tänkte jag ligga och lata mig i sängen tills det är dags att börja fräscha till sig. Jag är för övrigt väldigt glad i dag, men känner mig lite seg i skallen. Men inte gör det något :)

I love you, baby.


Två år, fyllda av kärlek.

Hello people!

Jag kollade nyss klart på New Moon. Jag älskar den filmen. Herregud, kan en människa verkligen känna så mycket empati som jag gör? Jag gråter som en bebis. Filmen är älskvärd.

Sitter nu och lyssnar på Kings Of Leon, jättebra musik faktiskt. Jag har även pysslat om mig själv i dag. Började med en varm dusch. Skrubbade kroppen och ansiktet. Smörjde sedan in mig med lite babyolja. Något för er som vill bli lite extra mjuka och lena såhär under vintertid när man nästan kan falla ihop av torr hud. Jag rekomenderar att smörja in det på blöt hud för att sedan "dutta" sig torr med en handduk. Så nu känner jag mig skinande ren och fräsch.

Jag ska snart ytterliggare piffa till mig lite. Föna håret, platta håret och sedan sminka mig.

I dag har jag och Rickard varit tillsammans i två år. Två år fyllda med kärlek. Så jag hoppas att vi hittar på något speciellt tillsammans i kväll. Jag är lite misstänksam mot Rickard. Jag frågade om han ville sola med mig sen när han kommer hem från jobbet. Hans svar var att vi inte kommer hinna. Han vägrade svara på varför. Så, hmm. Det återstår att se :) Jag funderar på att köpta något fint till honom men jag vet inte vad. Jag har rätt dålig fantasi när det kommer till sådant. Jag har dessutom köpt allt jag vill att han ska ha. Eller ja, nästan. Jag har ju inte råd med dyra bilar. Inte än i alla fall! Får se vad jag hittar :)


Time for a change?

Det är ofta som blogg.se strular. Jag blir aldrig förvånad. Jag funderar faktiskt på att flytta min blogg till någon annan hemsida. Någon som har några förslag? Jag vill ha nästan samma funktioner som blogg.se. Det skulle underlätta.

Jag har sett att många har flyttat från denna sajt. Förvånar mig faktiskt inte. Bortsett från alla problem som brukar uppstå är jag väldigt nöjd över blogg.se.

Men det är nästan alltid något problem. Allt från att logga in till styckeindelningen i inläggen. Hmm, ska nog ta en funderare.

Till och med nu när jag sparade mitt inlägg blev styckeindelningen helt fel. Texten var i en enda smet. Det tycker jag inte om!


Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering. Men har varit lite upptagen i helgen, sedan har jag varit ganska trött.

I fredags åkte jag, älskling, Sofia och Jimmy till Tina och Jocke. Tina fyllde år och det skulle firas. Det var tänkt att alla skulle åka till en rockpub i Södertälje. Men det slutade med att det var kollektivet här hemma + Bea som åkte dit. Alla andra ville till Passione, fråga mig inte varför. Passi suger jämfört med puben i Södertälje. Kanske var det för att alla är så konservativa? Jag menar, varför inte testa på något nytt? Men vi hade skitkul i alla fall. Som tur var fick vi skjuts dit och hem. Det underlättade ett och annat.

Efter skolan i fredags åkte jag och Bea till Tumba. Vi hade ju ändå fått studiebidraget, haha. Vi hittade lite grejer. Jag hittade ett par paljettpumps, skitsnygga. Jag hittade även ett par jättefina leggings. De är svarta med små nitar på längs benen. Jag orkar inte lägga upp bilder på dessa plagg, så ni får stå ut med att fantisera fram dem, haha ;)

På lördagen var det tänkt att jag skulle mysa med Jossan. Men jag mådde för dåligt. Jag hade fruktansvärd huvudvärk och mådde allmänt dåligt. Självförvållat, ja. Men det tog jag igen på söndagen.

Söndagen började med att vi först åkte iväg till IKEA. Jag köpte min sminkspegel. Äntligen! Den är hur bra som helst. Jag älskar den! Sedan åkte vi runt i nästan hela Kungens Kurva. 

Framåt kvällen kom Jossan på besök. Vi åt hemmagjord pizza och bara mös. Efter middagen kollade vi på Saw VI. Den var faktiskt väldigt bra. Det jag gillar med dessa filmer är att de är så brutala. Jag blir sällan skrämd av filmer, men Saw-filmerna kan vara riktigt äckliga. Jossan höll på att dö under nästan hela filmen, haha.

I dag ska jag nog inte göra så mycket. Jag har suttit och sminkat mig lite med mitt nya smink + spegel. Jag har även tagit lite foton som jag tänkte lägga in.


Den första bilden är på allt mitt smink. Sminkväskorna är fyllda med smink. Syns det att jag gillar spackel eller? haha. Andra bilden är på mitt nyaste smink(förutom pudret från Lancôme) från Make up store + ett coverstick som jag inte minns vilket märke det är. Jag rekomenderar verkligen MUS foundation och solpuder. Jag älskar deras produkter.

(Oredigerad bild)

Ser ni mitt skrikrosa nagellack? Köpte det från Depend. Skitsnyggt för er som vill liva upp tråkiga vintern med färg.


RSS 2.0