IKEA

Snart är älskling hemma och snart ska jag börja med middagen. Klart maten ska stå på bordet när min prins kommer hem från att ha slitit på jobbet. Det är det minsta jag kan göra när jag bor här gratis.

Efter maten ska vi åka till IKEA och handla lite smågrejer. Vi ska se om vi hittar lite ljus, som de har mycket av där. Jag ska även se om jag hittar någon typ av ljusfat som man kan ställa många ljus på. Det är så mysigt nu när det blir mörkare snabbare.

Jag är för övrigt jättehungrig så jag hoppas att det inte är några värre köer från Stockholm.

Här får ni ett smakprov om hur det såg när vi hade poängjakt om vem som skulle få springa ut först.
Visst var vi snygga? ;) haha







Måndagsshopping!

Helgen har varit alldeles utmärkt! Kanske lite för mycket röj än vad min kropp är van vid. Jag har ju tagit det lugnt ett tag med festandet. Vilket iofs har varit ganska skönt. Det är en lättnad att vakna på lördag-eller söndagmorgon och inte vara bakis. I alla fall..

I fredags var det tjejmys hemma hos mig. Bea, Jossan och Tessa kom förbi och vi hade verkligen trevligt. Jag hade tänt en massa ljus i lägenheten och det var sån julstämning med pyntningen. Vi pratade om allt och ingenting. Vilket är som vanligt mycket trevligt. Man behöver få prata av sig med bara tjejer ibland. Speciellt såna man kan lita på!

I lördags var det fest hemma hos Tommie i Enhörna, typ. Hans hus ligger mitt ute i skogen och det går inte ens bussar dit(!!!). Som tur var skjutsade Jocke oss, ännu mer tur var ju att han hämtade oss. Det var trevligt att träffa lite människor och snacka. Det fanns två riktigt skumma typer på den hemmafesten. Ena snubben gjorde bort sig riktigt rejält. Den andra var bara allmänt störd eller påtänd. Han verkade tycka om och skada sig. Trappan ner till nedervåningen var ganska brant men han skulle ändå promt typ hoppa ner från trappan framåtlutad. Då gick hans axel ur led. Jag satt fan och skämdes och jag känner inte ens människan. Snacka om att vilja ha allas uppmärksamhet. Usch!

Vi kollade även på Flickan som lekte med elden innan middagen. Och måste säga, den är grym! Bättre än Män som hatar kvinnor. Hon är ju bara för grym den där bruden! Snacka om attityd, en bra sådan.

I söndags hade jag och älskling söndagsmys, som vanligt :) Min lilla man är så underbar. Jag bara avgudar honom :)

Mja, i dag är det måndag för er som inte vet. Jag är grymt trött och seg, dock förvånad över att jag kom upp i morse. Klockan ringde 7.20 och först blev jag chockad över att alarmet ringde då. Låg och funderade i ca 10 min om jag verkligen skulle gå upp då och ifall det hade blivit något fel på mitt alarm. Sinnesförvirrad, ja. Haha!

Efter skolan åkte jag och min prutt till Tumba för att handla lite smink och julklappar. Jag hittade endast saker till mig själv. Otippat va? haha. Nej, men jag och mamma ska åka till Täby någongång i veckan. Då tänkte jag handla alla julklappar :) Förutom dem som mamma och Mats ska få då.

Jag hittade lite underkläder, krämer, nagelolja och annat stuff :) Sånt man behöver.

När jag och mamma ska bege oss till Täby ska vi även införskaffa lite underkläder till mig. Helt plötsligt har nästan alla BH:ar blivit för små förutom en. Jag har inte märkt någon större skillnad men tydligen så, haha. Vi tänkte gå till en liten dyrare affär och handla. Där de mäter ut exakt vilken storlek man har och så vidare. Vill man ha något som håller längre och sitter bättre så blir det ju tyvärr lite dyrare. Vill man vara fin får plånboken lida pin.

Nu ska jag gå och göra lite lunch. Får se vad det blir för mums.




Natten är ung

Nu är man klar som barnvakt denna gång. Isabella är fortfarande helt underbar. I kväll ville hon ha många godnattpussar samtidigt som vi läste saga. Hur gulligt som helst. Allt gick som vanligt galant och hon skötte sig bra. När vi låg och kollade på Bolibompa höll både Isabella och jag på att somna. Jag hade sån stor lust att bara sluta ögonen och somna. Var riktigt lockande! Men nu är jag piggare och fit for fight.

Jag ska snart fräscha upp mig lite och byta kläder. Vet dessvärre inte vad jag ska sätta på mig. Blir väl tights och en enkel skjorta. Slappt men casual.

Seeeen kommer mina tjejer. Tessa kommer också, så denna kväll kommer bli bra. Vi tjejer kommer ha så mysigt på våran tjejkväll :) Right?




Tokigt

Just nu ligger jag i Beas säng och myser. Hon leker med Albin(hennes kakadua) och han är så jävla söt. Hon tog precis på sig sina glittriga duntofflor som han är helt tokig i. Hon småspringer runt i rummet och här på övervåningen och Albin springer efter henne som en tok. Han är helt underbar den där fågeln, han har verkligen personlighet.

Efter skolan gick vi till Konsum och köpte lussebullar och snacka om att vi blev paffa när vi såg personen i kassan. Säger inget mer än oh my god(!!!).

Så nu ska vi mysa med lite lussebullar och julmust.

I skolan upptäckte jag att min nyckel varken ligger i jackan eller väskan. Så ja, jag kommer inte in. Tur bara att älskling kommer hem innan fem(har han sagt i alla fall), för då ska jag befinna mig hos Kia och vara barnvakt. Och tur att jag har Bea så jag slapp sitta ute och sega.


Fikamys

Jag längtar bara tills skolan tar slut. Då ska jag först hem och plugga och käka lite. Sedan vara barnvakt från fem till åtta sen ska jag dricka lite öl med Bea och Jossan. Det kommer bli trevligt som vanligt! Rickard är kanske med på en hörn också:)

Nu sitter vi på multimedian och det går som vanligt bra. Och jag förmodar att jag och Bea snart kommer befinna oss i kaféterian med en varm choklad och lite vintermys.

Efter det blir det matte med småbarnen! Wie, haha.

Jag har bevis på att Bea är övertrött. Jag med för den delen. Vi sitter och larvar oss med våra magar och skrattar som små barn. Vi är i en helt annan värld.

Måste berätta om en rolig händelse i morse.

Jag och Bea pratar i telefon i väntan på bussen. Jag hör att det är massa småbarn som skriker i bakgrunden.

Jag - Är det småbarn på bussen?
Bea - Ja, and they sitting next to me.
Jag - Åhh, orkar inte..
Bea - We have to change our seats.
Jag - Do we have to rest in peace?
Bea - Vaaa? hahahahaha.
Jag - Sa du inte rest in peace?
Bea - Nej, we have to change out seats.
Jag - Jahaa, HAHAHAH!

Ett tecken på att man inte bör ta oss på allvar en fredag morgon när det gäller oss två!

Nu ska jag röra mig.


FRIDAY!

Hinner bara med ett snabbt inlägg innan jag måste springa till bussen.

Jag blir fortfarande förvånad när jag lyckas komma upp halv sju. Men jag gör det och ska försöka hålla i det också.

I går julpyntade vi lite försiktigt i lägenheten. Julstjärnor i alla fönster, julgardiner i köket, lite tomtar här och var och självklart ljus i mängder. Nu är det otroligt mysigt! Vi har även köpt julbröd, så himla smaskens! Längtar tills jag får pengar. Då ska jag handla lite mer julpynt och dessutom julklappar till mina nära och kära :) mysfaktor.

Nej, nu måste jag först ta min efterlängtade morgoncigg(typ den enda ciggen på dagen), sen borsta tänderna. Sen måste jag springa iväg till bussen.



Kolla vad jag hittade i går. Awesome, right?


Dreams

I går var jag och 13 pers till inne i stan och åt på Mongolian. Det var sjukt gott och väldigt trevligt. Synd bara att jag var så seg i huvudet.

I dag är en mindre bra dag. Jag sov jättedåligt i natt och drömde många jobbiga drömmar. Vilket resulterade i att jag stängde av mitt alarm i sömnen. Tror jag i alla fall. En dröm av alla ca 8 drömmar som flöt runt i huvudet och mitt undermedvetna var helt undebar. Jag skulle göra allt för att jag skulle drömma det igen eller till och med vara med om det på riktigt. Gud, kan man bli förälskad i en dröm? Jag tror nästan jag är det.

Vi har knappt någon mat hemma pga att vi ej hann storhandla i går. Ingen frukost, nada. Blä! Får väl fixa lite fiskburgare eller något.








What a suprise. A nice suprise!

I morse kom jag upp tio minuter efter klockan ringde. Fråga mig inte hur, men jag är glad att jag lyckades. Fick även en trevlig överraskning. Jag stod och sminkade mig och vips så ringde det på dörren. Nånstans i bakhuvudet misstänkte jag att det kanske kunde vara Bea. Hon gick nämligen upp tio i fem och bakade scones(galen kvinna), vilket skulle göra henne klar långt innan jag blev det. Och när jag öppnade dörren stod en glad fis där. Det var faktiskt trevligt. Vi tog en snabb morgoncigg innan vi gick till bussen :)

Skoldagen har gått bra och äntligen håller vi på med ett avsnitt i matten som jag förstår. Halleluja moment! Gud är på min sida.

Jag har fått en beundrare/stalker i skolan. Eller stalker kan jag ju inte påstå att han är. Han är trevlig och så. Han började prata med mig på multimedian i går när jag var ensam och Bea var hemma och SOV! haha. Det är väl trevligt bara det inte går över gränsen. Dock verkar han bara prata med mig när jag är ensam, så Bea du ska gå varje dag i skolan från och med nu tills vi är klara. Förstått? ;) haha. Nej men jag vet inte. Det var länge sedan man raggade och jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Inte för att jag ska ragga. Jag har ju pojkvän och jag är inte ute efter något annat än vänskap. Jag menar, självklart får killar ge mig komplimanger men de ska veta att jag är upptagen och inte är ute efter något annat än vänskap för jag har min man.



These fuckin' walls must be talking, cuz man I can hear 'em.


Tråkiga måndag

Av någon anledning vaknade jag ca halv tolv istället för halv åtta. Jag tror att min mobil börjar säga upp sig nu, jag behöver en ny mobil. Den är ju lite trasig också, så jag kanske ska önska mig det i julklapp?

Men jag ska i alla fall gå på multimedian som börjar kvart i fyra och slutar fem. Det är ganska segt.

I dag ska jag i alla fall hem till mamma för att äta middag. Ska även lägga upp ett schema för när och hur mycket jag ska plugga. Jag behöver struktur. Vi ska cckså kolla på lite julpynt! Mysfaktor.

Jag känner mig ganska seg och trist i dag. Kanske beror på vädret? Jag vill antingen ha snö nu, då det ska vara minusgrader och inget jävla slask. Eller så vill jag ha sommar, massa sol och bad. Usch, för detta väder!

Jag tränade i går och det gick jättebra. Det var otroligt skönt! Dock körde jag inte på som jag brukar göra med tanke på att jag har varit sjuk. Är fortfarande lite snuvig. Jag är inte värre i dag, helt underbart! Jag blev ju sjuk när jag gymmade förra fredagen. Då jag hade tränat torsdagen innan också. Vet inte om det kan bero på det. Det är skönt att ha kommit igång med träningen igen. Vill inte vara nån slapp jävel som bara sitter hemma och gör nada, haha.




Saturday

I kväll ska jag, Rickard, Sofia, Jimmy och Jossan in till stadion på Winter Jam. Jag har aldrig varit på det tidigare men det kommer säkert bli roligt. Ska kolla på när folk trixar med snowboard, skidor och sånt stuff. Man kan även köpa öl där så det livar ju upp det hela :) haha. Blir det några bilder slänger jag förmodligen inte dem i morgon.

Jag har drömt så sjuka drömmar de senaste nätterna. I natt drömde jag att jag dog. Det har jag aldrig drömt förut, vilket gör det hela mer obekvämt. Jag sökte på drömtydning på google och fick upp ganska mycket information. På en speciell hemsida som en kille har gjort fanns det förklaringar om speciella föremål/känslor/platser som har medverkat i drömmen. Då letade jag just efter döden, då stod det att mitt liv kommer att förbättras. Själva beskrivningen får mig att känna att vårat undermedvetna förbereder oss på nya händelser. Men jag tror inte att vårat undermedvetna kan förutspå vad som kommer hända med oss. Snarare att hjärnan bearbetar det vi inte kan bearbeta i vaket tillstånd. Och att vi "släpper loss" känslor, viljor, you name it. Självklart drömmer man mer under stora kriser eller händelser i livet, men ni förstår vad jag försöker komma fram till.

Han har även gått på drömanalys och det han skrev om var väldigt intressant. Jag tycker drömmar och dylikt är väldigt intressant och spännande. Han beskriver även hur man kan analysera sin dröm och komma till insikt med sig själv. Jävligt duktig snubbe, det där!

"Budskapet: har ett meddelande till oss från vårt undermedvetna, för att ge oss en viss information om vad vi bör göra, hur vi bör göra, hur vi bör hantera våra relationer. Denna typ av dröm brukar kännetecknas genom att man kommer ihåg den och att den känns viktig." skrivet av Tombi på borderline.nu.

Jag tvivlar lite på just den teorin. Men vad vet jag. Det är möjligt att jag ändrar åsikt om jag läser olika artiklar, teorier osv.

Nu ska jag ta en macka eller något, hinner inte göra middag.



Gårdagen

Gårdagen var grym! Vi kom dit ca tjugo i åtta, biljetterna skulle hämtas ut åtta. Allt gick som planerat! Första maskinen som man hämtar ut biljetterna ur ville ej fungera. Då fick vi typ panik och tänkte att det var fel kort som vi hade. Sen gick vi till en annan maskin och då funkade det. Snacka om att vi blev lättade.

Jag åt lilla menyn på McDondalds eftersom att jag inte hade hunnit ätit middag, det var hur gott som helst faktiskt. Och konstigt nog blev jag mätt på bara cheeseburgaren. Det är inte likt mig, haha. Efter det gick vi och handlade lite dricka till bion och så. Handlade även sura bilar, jag bara älskar dem!

Väl inne i bion satt alla jättespända på att Twilight skulle börja så man snart skulle få se New Moon. Hela salongen skrek när reklamen startade. Alla tjejer skrek till och med på eftertexterna när man såg Robert Pattinsons namn. Lite överdrivet, ja!

Innan New Moon skulle börja var det några SFvakter som bad om att ingen fick varken skrika eller applådera pga att de hade fått klagomål. Om någon gjorde det skulle SF stänga av filmen. Då kan man ju snacka om att alla satt på helspänn. Under filmens start satt jag och tänkte hur jag skulle plåga den/de som mot förmodan skulle skrika/applådera, haha. Men ikke, ingen rörde ens en fena typ. Haha!

Till det viktigaste. Filmen var GRYM! Jag bara älskar den. Jag grät som en liten bebis, helt sjuukt! Ni som inte har sett den måste se den. Annars missar ni något rejält alltså. Och nu är det bara ett halvår  underfär tills den tredje filmen har premiär. Hade jag kunnat spola fram tiden hade jag gjort det nu, haha.



Sämsta bildkvalitén, I know. Jag hade bara min mobilkamera och den suger när det är lite mörkare.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen.



New Moon!

Om några timmar ska vi börja rulla mot Heron City för bio. Jag har ätit lite mat, dock var det för ca två timmar sedan. Jag har även bytt kläder, kan ju inte gå med mjukisdress. Tycker inte jag i alla fall. Jag ska även fixa till mitt smink lite. Så blir man lite snyggare! ;)

Jag är faktiskt lite nervös, haha. Fjantigt va?

Äh, jag bjuder på några bilder istället.



Den sista bilden är en New Moon poster :]


Kärlek



Jag hade tänkt att skriva ett inlägg tillägnat åt Rickard. Men jag vet inte hur jag ska börja. Jag kan inte sätta ord på våran vänskap och kärlek. Ni som läser detta tänker säkert "ja, men såhär säger man väl om alla man har varit tillsammans med". Men ikke.

Vår relation är faktiskt helt annorlunda om jag ska jämföra, vilket jag inte tycker om att göra. Jag kan se en framtid med mig och Rickard. Det finns inget som kan skilja oss åt. Ja, vi har våra bråk. Och vissa riktigt rejäla, det har vi alla. Men vi två, vi samarbetar på ett sätt jag aldrig har gjort tidigare. Även fast vi har olika ståndpunkter i bråken kan vi ändå kompromissa. Det har jag aldrig kunnat göra tidigare, på en nivå som är mogen. Jag har utvecklats jättemycket de senaste åren, på ett bra sätt. Jag har lärt mig att ge med mig även om det varit svårt. Jag har lärt mig att diskutera på en vuxen nivå istället för att blunda för andra förslag, åsikter och känslor.

Vi har våra stadier i bråken. Ilska, ledsamhet, envishet sedan problemlösning.

Och denna människa ställer verkligen upp för mig, på alla sätt som är möjliga. Han ställer till och med upp för mina vänner som betyder enormt för mig. Vilket jag värderar högt.

Jag ser mig inte med någon annan, och jag känner verkligen att jag vill leva för alltid med Rickard. Vi har varit med om ganska mycket. Mer än vad jag nånsin har upplevt med någon. Både negativa och positiva händelser. Hur nära botten vi båda tillsamamns har varit, har vi ändå lyckats klättra upp igen. Tillsammans. Vi är inte två personer, vi är en. Vi hjälper varandra när en av oss har det svårt, utan tvekan.

Det jag vill säga med detta inlägg är att jag älskar och värderar denna människa högt. Mer än vad jag någonsin trott att jag kunnat.


Äntligen torsdag.

Som jag har längtat till denna dag. Förhandsvisningen av New Moon idag! Jag vet att jag har sagt det tidigare, men jag säger det igen. Det kommer bli grymt!

För övrigt då? Bortsett från det ovanstående har jag en usel dag. Allt blir fel. Sminket blir helt fel, ingenting lägger sig där jag vill. Håret är helt platt och livlöst oavsett hur mycket jag pillar på det. Jag har inga kläder, snygga i alla fall att sätta på mig. Man har helt enkelt såna här dagar ibland. Så, mjukisdress, here I come!

Men tänker inte låta detta första denna dag. Jag ska fixa om hela mitt utseende och tänka positiva tankar. För i kväll gäller det.

I går drömde jag en sjukt jobbig dröm. Vaknade upp både förbannad och ångestfylld. Ganska jobbigt! Hade svårt att somna om tack vare det. Inte mysigt.

Snart kommer Bea hit och det är tänkt att vi ska ta en kaffe eller två och bara snacka lite skit. Nu var det ju ändå några dagar sedan jag träffade henne. Så det kommer bli mys.




I'M BACK!

Rubriken talar för sig själv. Jag har pillat på designen ett tag, och nu är jag faktiskt ganska nöjd. Nu kan jag äntligen skriva här utan att tycka illa om designen. Jag vet att jag är omständig, men är man inte nöjd med designen i bloggen måste man helt enkelt pröva sig fram. Right?



I morgon gäller det. Förhandsvisning av New Moon! Jag lääängtar. Det kommer bli mys med mina flickor Jossan och Bea.



Wordpress

Nu har jag bestämt mig. Flyttar min blogg till wordpress.com. Så min nya bloggadress är touchofsandra.wordpress.com

Kommer förmodligen skriva där ett tag. Det är enklare att redigera designen där och så.

Puss

Sweeet

Nu ska jag duscha, sen ta en sömntablett och sedan sova. Ska bli så sköööönt! HALLELUJA MOMENT

puss på er från en väldigt glad och lättad Sandra


God middag med mysigt sällskap

Ja, nu är middagen uppäten. Eller ja, vi åt middag för ca en timma sedan. Det var hur gott som helst. Istället för glass med varma hallon till efterrätt blev det marabou choklad :) Det är också gott.

För övrigt tror jag att jag flyttar min blogg till en annan hemsida. Men berättar inte var förrän jag har bestämt mig. Hmm.. Blev ni nyfikna nu? :) haha.

Nej, nu ska jag lägga mig i sängen med min man och två hundar. Kommer jag ens få plats där? Tveksamt.

Peace

Duktig Sandra



Nu har jag städat hela lägenheten.
Mer än vad som behövdes men jag tycker om när det är fräscht omkring mig. Jag har tänt ljus i hallen och vårat rum. Även doftljus så det luktar lite gott :)

Alldeles strax kommer älskling hem. Då blir det till att först ge hundarna middag, sen en promenad ute på åkrarna. Sedan är det dags för oss att äta middag. I dag blir det fläskfilé, pommes och beasås. Guud så gott! Till efterrätt ska jag fixa lite glass med uppvärmda hallon :) Ibland är jag en snäll och duktig flickvän tycker jag. Eller mja, jag är alltid en bra flickvän, haha.

Eftersom att det inte blev tillräckligt med sömn i natt stannade jag hemma. Men inte fick jag sova för det. En helvetesmorgon har det minsann varit. Jag ska i alla fall träffa mamma i morgon över en fika och då ska vi prata om lite olika saker. Min sömnbrist och mina humörsvängingar ska försvinna på ett eller annat sätt, något jag har konstaterat för länge sedan!

Peace


Bilder från helgen


Fucking tuesday (01:28)

Denna helg har det varit full rulle nästan hela tiden. I fredags var jag på halloweenfest hos Elinpelin. Tyvärr gick jag och Rickard hem ganska tidigt. Kände att det blev för mycket där ett tag, lika bra att gå hem innan det slutar illa = kramas med toaletten, haha. Men de timmar vi var där var det mycket trevligt. Tack Elin och alla andra som gjorde kvällen. Saknade dock min lilla fisis där.

I lördags var det födelsedagsparty i Tullinge. Det var Rickards farmors nya man som fyllde år. Det bjöds på massa god mat, dryck, snacks och efterrätt. Dessa timmar bjöds det på mycket skratt. Det började till och med rinna en liten skvätt från ögonen för att jag skrattade så mycket. Jag och älskling kom etta i en frågetävling(fråga inte hur, haha). Och vi var då först med att välja pris. Det vi fick välja emellan var en massa choklad. Det blev after eight för vår del :)

Senare när vi kom hem var det dags för ännu en halloweenfest. Hos oss såklart! Vi hade piffat till lägenheten med en massa lampor, nice som fan blev det. Även dessa timmar bjöd på massa skratt. Hade riktigt kul, bortsett från en viss del av kvällen.

Söndagen bestod endast av att ta det lugnt, städa lite från gårdagen och städa lite allmänt. Och gå ut med hundarna såklart:)

Mja, jag kan ju tala om för er att det suger riktigt hårt att komma tillbaka till skolan igen efter höstlovet. Jag är så jävla trött på skiten så ni anar inte. Jag är såååå nära på att hoppa av. Jag har verkligen ingen ork och ingen lust. Speciellt inte om jag inte får sova om nätterna. Öronpropparna hjälper inte längre, de gjorde bara det den första natten. Och hoppar jag av skolan kommer jag få ångest för att jag gjorde det. Mamma kommer bli besviken på mig, inte bara hon som kommer bli det. Så, it sucks to be me. Just nu i alla fall.

Jag slänger förmodligen upp lite bilder från helgen när jag orkar. Kan dock inte göra det just nu med tanke på att jag sitter ute i vardagsrummet(Kan och får inte sova) och mitt minneskort ligger inne i rummet. Och jag vill inte väcka mannen i huset. Han måste åtminstone få sova så han orkar upp i morgon för att tjäna pengar.

I dag har jag och älskling 19 månader. Tiden går så fort när man har roligt, eller vad säger man? Nej, men jag känner mig fortfarande lika lycklig med den jäveln. Visst, vi har våra bråk och intriger. Men det har väl alla? Jag älskar i alla fall honom otroligt mycket, mitt lilla hjärtegull.

Nej, nu börjar batteriet på datorn ta slut. Sladden är också i rummet. Slänger in en till fin bild på mig och min underbara prins på sin fina, vita häst. Snarare fina, vita caddy. Ja, det märks att jag är trött.


RSS 2.0