Mitt allt!

img_7703 (MMS)

Mitt allt!


Och den bästa!

En mamma ~40 och hennes dotter ~7 sitter på en bänk och dottern spelar spel på en smartphone. Då och då rycker hon till och svär.
Mamman: Men vad du håller på! Sluta svära nu!
Dottern: MEN DOM VÄGRAR DÖ! DOM JÄVLA HORGRISARNA VÄGRAR DÖ!

Det låter lite som mig när jag förlorar i ett spel. Jag var en fruktansvärt dålig förlorare en gång i tiden, har dock bättrat mig väldigt mycket.


Ännu mera humor

Tre tjejer ~14 sitter och pratar.
Tjej 1: Mina fyra sista är ****. Vad är era fyra sista?
Tjej 2: ****! Och ditt Josefin?
Tjej 3: Det kan jag väl inte säga? Ni kan ju inte sitta och säga era fyra sista offentligt, någon kan ju skapa ett Habbokonto av er!


Turist ~40 ska betala med kreditkort. Det krånglar med betalningen och expediten ska be om att få se legitimation.

Expedit 1: Eh, I need to see your leg.
Turisten: My leg…?
En annan expedit som har hört konversationen springer fram.
Expedit 2: ID card! Your ID card, please!


Två killar cirka ~11 sitter längst bak i bussen och diskuterar.

Kille 1: Vad är en atom?
Kille 2: Jag vet inte, men jag vet att Albert Einstein uppfann det.


En tjej ~16 pratar i mobilen och spelar in ett röstmeddelande på någons telefonsvarare.


Tjejen: Jag svalde din sperma, det minsta du kan göra är att svara!


En grupp mer eller mindre berusade män sitter och diskuterar ögonfärg och ärftlighet.

Man 1 ~50 (vänder sig mot man 2 ~50): Vad har jag för ögonfärg då?
Man 2: Rödsprängd.


Pojke ~4 (till sin mamma ~30): Ska vi leka en lek? Den heter gissa färgen.
Mamman: Okej hur gör man då?
Pojken: Man gör så här: jag säger grön och då säger du krokodil.
Mamman: Okej du börjar.
Pojken: Den är grön och har vassa tänder…
Mamman: Är det en krokodil?
Pojken: Ja, hur visste du det?


Humor

Två tjejer ~15 har suttit tysta mitt emot varandra en stund.
Tjej 1: Jag tror att jag har cancer.
Tjej 2: Jaha, varför tror du det?
Tjej 1: Jag tappar hår…
Tjej 2: Men det är ju cellgifterna som gör att du tappar hår.
Tjej 1: Jaha, jag tror att jag har cellgifter.


En tjej ~16 ska precis ta en kanelbulle från ett ställ då en man ~70 tränger sig fram och tar den utan tång.


Tjejen (skämtsamt): Den där hade jag redan tittat ut!

Mannen (slänger tillbaka den och muttrar): Ta den då!

Tjejen: Jag vill inte ha den nu när du tog den med bara händer.

Mannen: Jävla snorunge, du är inte ens torr bakom öronen än!

Tjejen: Nä, och det lär jag väl inte vara innan du har dött heller.

Mannen går iväg och folk runt omkring försöker hålla sig för skratt.


En pappa och hans dotter ~7 står och läser på olika gratulationskort.

Dottern (fundersamt): "Grattis till eksemen"?


Ett par ~45 kommer in och kvinnan kollar länge och väl på smyckesavdelningen. Mannen, som uppenbarligen inte verkar särskilt road, kollar flera gånger på klockan och verkar bli mer och mer irriterad.

Mannen: Men du har ju redan en massa sånt där!
Kvinnan: Vet du om att vi firar 22 år imorgon?
Tystnad.
Mannen: Vilken ville du ha?


Från en buske brevid stranden hörs ett argt mansvrål.

Mannen: NEJ FÖR HELVETE! DU KAN JU INTE KISSA I MOTVIND!
Två minuter senare kommer en man ~40 och hans son ~5 ut från buskarna. De är båda redo för ett bad.


En tjej ~20 springer fram till en kille ~17.

Tjejen: Herregud! Josef?
Killen (svarar tveksamt eftersom han inte verkar känna igen henne): …Maria?


Sömn

I morgon är det redan fredag. Veckan har gått jättefort när jag tänker efter. Det har varit blandade känslor när det gäller att börja jobba efter tre veckors semester. Självklart är det ju jättetrevligt att träffa alla kollegor men samtidigt skulle jag döda för att få sova till nio-tio på morgonen. Jag kommer nog aldrig vänja mig och bli pigg om morgonen. Fy satan, jag är alltid jättetrött(men jag kommer upp ändå, otroligt) och mitt morgonhumör står jag inte ens ut med själv.

I helgen ska vi rensa ur förrådet. ÄNTLIGEN!! Vi har ju två walk in closeth, varav en av dem är lite mindre. Men där är det i alla fall fullproppat med skit och alla möjliga grejer som egentligen skulle kunna ligga i förrådet. Känns sådär när jag knappt har plats för alla kläder. Det ska bli skönt att äntligen få saker gjorda och inte bara ligga och pilla navel.

I skrivande stund sitter jag på tåget på g...

img_2992 (MMS)

I skrivande stund sitter jag på tåget på g till jobbet. Jag är skapligt trött, det var dock lättare än tänkt att komma upp i morse. Vaknade vid fem och var lagom förvirrad. Men upp kom jag! Förhoppningsvis är det ganska lugnt på jobbet. Folk är fortfarande på semester så. I kväll kommer jag vara skapligt trött så kvällen kommer bestå av vila.


Och så var det måndag i morgon. Gah, jag o...

img_9851 (MMS)

Och så var det måndag i morgon. Gah, jag orkar verkligen inte jobba och jag orkar verkligen inte gå upp tjugo över fem. Men what to do.. Det kommer kännas bra efter ca två dagar när man kommit igång. I kväll har vi varit på middag hos Rickards mamma. Det bjöds på en massa godheter. Nu är man lagom mätt och belåten. Enda utmaningen just nu är att försöka bli trött och somna. Ciao!


Mina tankar går till er

Något som alltid kommer vara ett hett ämne att prata om är terrorism, i alla fall för min del. Ingen kan ha missat det som pågår i Norge just nu. Jag tycker det är fruktansvärt alltihop. Mina tankar går till alla drabbade. Jag blir jätteberörd trots att jag endast känner några få som befinner sig i Norge just nu.

Hat föder hat och religion föder hat, enligt min mening. Jag är ateist och jag står för det. Jag kan inte bli något annat än förbannad när jag får se något sånt här. Jag blir faktiskt rädd för hur dessa terrorister blir hjärntvättade och tränade till sånt här sedan barnsben. För mig är det helt fullkomligt obegripligt hur en människa kan bli så jävla styrd av något så denne tar oskyldiga offers liv, för vad? Ära? Pengar? Bättre liv "på andra sidan"? Det är ren jävla idioti.

Det här är bara början, det känner jag på mig. Det kommer bli värre. Jag tänker dock inte gå runt och oroa mig och ändra livsstil. Visst, det är oerhört hemskt men jag tänker inte fängsla mig det sättet.

Jag minns bara efter händelsen i Stockholm. Några dagar efter dådet gick jag på helspänn. Vid mitt jobb pågår det ett arbete och vid minsta lilla smäll hoppade jag till. Jag minns bara hur nojig jag var just vid Åhléns och T-centralen. Jag började till och med misstänka två muslimer på ett fullpackat tåg som såg väldigt misstänksamma ut(enligt mig själv). Inte en chans att jag tillåter mig själv bli så paranoid igen.

Tack och hej och avskaffa religion!

Svettig tjej

Hela morgonen har jag slitit i rummet tills svetten rann. Trots att solen inte sken blev det så jäkla varmt! Nu är rummet i princip klart(iaf nedrivningen av alla dussintals tapeter) och i början på nästa vecka ska vi börja bredspackla. Som tur är får vi hjälp av min storebror som är målare. Jag såg ut som en svettig rishög full med tapetdamm över hela kroppen så jag hoppade in i duschen. Nu har jag precis käkat lite nudlar som lunch. Det var länge sedan jag åt det, lite nostalgi på det..

I dag får vi se vad som hittas på! Jag hoppas på fint väder så man kan vara ute och mysa.

Ligger som vanligt och har svårt att somna...

img_1769 (MMS)

Ligger som vanligt och har svårt att somna. Eller egentligen att ens bli trött. That sucks.. Har ångest över att jag börjar jobba på måndag. Jag öppnar repan vilket innebär att jag måste upp 05:20. Det suger ännu mer! Men det kommer gå bra. Det är väl skönt att komma in i rutinerna igen. Jag har ju dessutom fler veckor att ta ut i höst eller vinter om jag så vill Jag är bara jäkligt missnöjd över att min sambo inte kunde ta ut någon semester. Jag har velat göra så mycket grejer med honom som inte hinns med på helgerna. Är lite gnällig nu som ni märker så nu tackar jag för mig. Peace!


Djupt

Ibland är det lättare sagt än gjort att inte tänka på det. Att inte tänka på det som en gång i tiden gjorde mig så ont. Jag har gått vidare och jag har accepterat, men hur lätt är det egentligen att glömma och leva på som om ingenting hade hänt? Hur lätt är det att glömma något som har pågått under större delen av min uppväxt? Om du bara visste.. Om du bara visste hur mycket jag har att säga, att berätta och förklara. Så många frågor. Men hur är det egentligen att försöka prata med en vägg? Det är som att försöka tala med en döv och därmed kräva en förklaring. Det går bara inte.

Känner du ingenting? Saknad? Ångest
? Sorg? Ingenting? Jag börjar tro att du egentligen inte ens bryr dig. Det är som att försöka kräva svar av en fucking vägg.  





Jag som hade tänkt att bättra på brännan l...

img_8679 (MMS)

Jag som hade tänkt att bättra på brännan lite i dag men det kan jag ju fetglömma. Istället tänker jag läsa Veckorevyn som precis damp ner i brevlådan samt läsa Kråkflickan. I kväll blir det middag hemma hos mamma. Ciao!


Syster lyckades ta en bild när lilleman så...

img_9967 (MMS)

Syster lyckades ta en bild när lilleman såg som nöjdast ut. Tulle!


En gammal bild på mitt hjärta


Converse


Det här är den fina presenten Leon fick av mig! Skorna är i storlek 4 och är jättesmå och söta. Jag ska även starta igång ett sparande till honom. Tina blev glad så jag är jättenöjd.

Jag har haft en riktigt bra och trevlig da...

img_1560 (MMS)

Jag har haft en riktigt bra och trevlig dag. Känner fortfarande av lyckoruset! Wonderful.. I morgon funderar jag på att åka hem till mami och umgås med min bror. Kanske passa på att sola i det fina vädret! Ska bli 23 grader och sol i morgon. Häärligt! Ska fortsätta mysa med mina älsklingar. Natti!


I dag har jag träffat mitt fina fadderbarn...

img_6401 (MMS)

I dag har jag träffat mitt fina fadderbarn Leon. Gud vad jag älskar den lilla sparven! Han är så snäll och så go. Jag vet att min syster och hennes pojkvän är världens bästa föräldrar och jag är så glad för deras lilla skatt. Efteråt gick jag hem till mamsen och umgicks lite med storebror. Mamma och låtsaspappa har åkt på en minisemester i Sverige så jag passade på att umgås ensam med bror. I kväll blöt det grillning med min underbara sambo och Daniel. Just nu är livet perfekt och jag älskar't. Peace!


Bebis

Jag ska alldeles strax åka till Rönninge och möta upp syster Tina för en fika. Jag ska få ett fadderbevis samt att vi ska umgås lite också. Var alldeles för länge sedan! Jag ska även få pussa lite på hennes lilla bebis Leon. Ska passa på och ge henne en present till Leon som jag införskaffade i London. Ni får se bilder på presenten senare:)

Stupido!

Förresten, jag ogillar verkligen blogg.se. Det händer väldigt ofta att jag inte kan ladda upp bilder. Något irriterande! Enda anledningen till att jag stannar är att jag har alla gamla inlägg. Om det är någon som läser min blogg som använder sig av någon annan BRA hemsida kan ni hojta till!?

Jordgubbsparaflax

I dag runt halv elva vaknade jag av att älskling kom och pussade på mig. Han hade körningar i Södertälje så han passade på att äta lunch hemma. Precis som i går. Myspys.

Just nu håller jag på och gör mig i ordning. Ska träffa en kompis lite senare. Äntligen får jag komma ut lite! Jag har hittills bara varit hemma och fixat och trixat. Funderar också på att gå ner till stationen trots det tråkiga vädret, skönt att få röra på sig. Men vad gör det? Jag har mitt jordgubbsparaply som jag köpte i London. Det är hur gulligt som helst!

Londonresan

Jag är jäkligt nöjd över Londonresan som gjordes med mamma trots det dåliga vädret. Det regnade nästan hela tiden, men vad gör det? Vi åt jättegod mat och lyckades göra många kap. Jag fick bland annat med mig ett par Converse. Dem kostar ca 38 pund vilket motsvarar ca 380-390 svenska kronor. I Sverige kostar dem 800kr. Sjuk skillnad! De som är gjorda i läder kostar mellan 400-450 svenska kronor. Så ja, vill ni köpa billiga, äkta Converse, åk till England! Jag hittade även ett annat par som skulle gå på 250kr men dem fanns inte i min storlek. Tråkigt nog.

Vi hittade även en av Jamie Oliver's alla resturanger i närheten av vårat hotell. Jag beställde in en portion pasta carbonara. Sjukt god mat och sjukt bra service. Jag kunde inte vara något annat än nöjd när vi traskade hem på kvällen.

Jag hittade även två par BH:ar, en vit och svart. Det behövs då jag alltid köper underkläder i extremt lysande färger. På flygplatsen köpte jag en bodylotion och läppglans från Victoria Secret och sjäklart en Kalhúa. Yummi.. Hittade även mycket annat smått och gott i London. Köpte en jättefin t-shirt till Rickard som han verkligen tyckte om och självklart en mugg från Starbucks. Surprised? Haha.

Jag har haft en otroligt rolig resa med dig mamma. En otroligt bra start på semestern. Dessutom fick jag träffa min moster innan hemfärd och det kändes jättebra. Jag har inte träffat henne på väldigt länge. Tyvärr blir det så när vi bor i olika länder. Men man ska ta vara på den tid när man äntligen ses. Vi fikade vid London Bridge på ett fik jag inte minns namnet på men de hade många godsaker. Jag tog dock lite jordgubbar, hallon, björnbär och botoxdricka.

Tack mamma för dessa underbara dagar.

London baby


Sleepy head

Som vanligt har jag svårt att varva ner och bli trött och jag har också lyckats vända på dygnet. Till råga på allt är min semester snart slut. Känns sådär men jag ska ta vara på dem sista veckorna.

Nu ligger min sambo och sussar. Han har tyvärr ingen semester då han är nyanställd på sitt jobb. Trist men han kämpar på ändå och det gör mig stolt.

De senaste dagarna har jag inte gjort något märkvärdigt. Jag har solat på balkongen(ja, det kan vi göra på våran balkong då den är stor), läst en grymt bra bok(Kråkflickan heter den, kan verkligen rekomendera den), har jobbat på rummet som är under renovering samt gosat jättemycket med vovven som verkligen uppskattar att han har sällskap om dagarna. Jag har även lyckats få in lite träning, känns underbart.

Bilderna från London tänkte jag också slänga upp nu. Det får dock bli ett eget inlägg. Det kommer förmodligen bli några bilder. Om blogg.se vill samarbeta vill säga. Ciao!

Feel the pain


Pull the trigger



Snabbt inlägg

Jag är hemkommen och någorlunda utvilad sedan Londonresan. Jag slänger in bilder när jag orkar. Jag ska njuta av min semester till fullo nu. Bjuder på två bilder jag snabbt slänge ihop i photoshop. Peace
Klicka på bilder för rätt format

Eftersom att blogg.se fittar sig som vanligt får ni bara en bild.

Loooondon baby!

img_3531 (MMS)

Loooondon baby!


Öronbarn

I skrivande stund sitter jag framför mamis dator. I dag har vi ätit gott och tittat på Allsång på Skansen. Älsklingen var här också och gjorde oss sällskap. Jag saknar honom redan lite faktiskt. Det är bra för oss båda att vara utan varandra några dagar. Även fast vi knappt bråkar är det bra att få känna saknad. Det var länge sedan. Måste nog ha varit när han jobbade i Norge. Då kunde det dröja ca 3-4 veckor utan att vi träffades.

Jag har fått värsta resfebern. Det får jag alltid när jag ska flyga. Tankar som "tänk om vi kraschar" eller "tänk om planet blir kapat" cirkulerar alltid i mitt huvud någon dag innan. Men det är högst osannolikt att det händer, I guess. Men händer det så händer det, då har ödet fått bestämma. Skämt åsido. Det som oroar mig mest är mina öron. Jag får nästan alltid jätteont i mina öron när vi ska landa. Jag har varit ett så kallat öronbarn under hela min livstid så är extra nojig och orolig när det kommer till mina öron.

Jag har även kollat upp några affärer som jag vill besöka i London. Till exempel Forever21 och Victoria Secret. De är två affärer jag måste hitta. Sen ska vi inte tala om Primark. Jag kommer bli som ett barn på julafton av all shopping. Starbucks får vi heller inte glömma. Kaffet med stort K!

Jag vet inte om jag kommer hinna skriva ett längre inlägg i morgon, får se om tiden finns till. Annars kommer jag mobilblogga.


Bjussar på en gammal bild jag hittade. Den har ingenting med inlägget att göra dock.


London calling

I morgon åker jag iväg till London! Det kommer bli awesome.

I går var jag och fick ansiktsbehandling s...

img_1868 (MMS)

I går var jag och fick ansiktsbehandling samt slingning av håret. Ovan ser ni resultatet. Jag är jättenöjd, det blev precis som jag tänkt mig. Ansiktsbehandlingen ska vi inte ens tala om. Det var helt underbart, dock inte när kvinnan skulle klämma pormaskar. Satan vad ont det gjorde på vissa ställen men det var det värt. Fick med mig en ansiktskräm som passar min hudtyp samt en jättebra foundationborste. Är supernöjd över dagen, tack mamma!


Söndag

Den här söndagen är inte som alla andra. För vet ni vad? Jag har semester i tre veckor framöver nu. Så jävla skönt! I morse vaknade jag runt kvart över tolv, hur skönt. Jag var jättetrött i går efter kryssningen och allt. Lagom bakis och sliten.

I morgon ska jag in till stan med mamma. Jag ska slinga håret och få en ansiktsbehandling. Efter det ska jag träffa Jossan. Jag hoppas verkligen att det blir fint väder. Känns mindre roligt om det regnar på semestern. Men på onsdag åker jag och mami till London. Längtar ihjäl mig. Ska bli oerhört skönt att åka iväg ett tag från Sverige. Jag behöver lite miljöombyte och en massa shopping. Ska fördricka mig på Starbuck's kaffe också, haha!

Slänger in några få bilder från kryssningen. Som för övrigt var sjukt rolig!


Bilder från midsommar


Är det bara jag som skrattar?!

Gustavsbergs kyrka, Gustavsberg

En klass är på utflykt och har en diskussion om musik.
Tjej 14: Alltså jag gillar ju inte bara ny musik. Jag gillar annat också, typ Guns N' Roses.
Diskussionsledaren: Mhm, "Welcome To The Jungle"?
Tjejen tittar oförstående på honom.
Tjej 14: Jaha? Tack så mycket?


Coop-butik, Östersund

Två killar och en tjej ~20 står och planerar inför midsommarhelgen. Tjejen är inte speciellt intresserad.
Kille 1: Faaan, sill! Vi måste ju ha sill!
Kille 2: Ja, senap är god.
Killarna börjar diskutera sorter.
Tjejen: Men ni, vad är sill gjord på för fisk då?


Spårvagnslinje 11, Göteborg

Två tjejer ~16 pratar om sin kväll.
Tjej 1: …så det var fullt drag. Men sen blev jag kissnödig och då åkte jag hem. Man ska inte kissa ute.
Tjej 2: Fast man kan kissa utomhus på sommaren.
Tjej 1: Nej, då får man fästingar där nere!
Tjej 2: Hur fan kissar du? Sätter du dig ner?


Bästa dagen på länge trots regn

Jag har faktiskt haft fullt upp efter jobbet varje dag denna vecka, därav inga bilder från midsommar bland annat. I dag drar vi iväg på kryssning med Rickards familj + släkt. Kommer bli kalas! Jag jobbar även halvdag PLUS att jag får semester i dag och tre veckor framåt. Huuur skönt?! På måndag ska jag få ansiktsbehandling och ska även slinga håret, efter det ska jag träffa min kompis Jossan. Och på onsdag åker jag till London. Jag älskar att vara på språng. Livet är fantastikt! Det enda jag hoppas på nu sol och värme under mina tre veckor.

RSS 2.0