Tjejgöra

Har lyckats köpa på mig tre par nya skor på bara några dagar. Jag klagar dock inte då mitt skoförråd behövde fyllas på med nya sommarskor. Hädanefter kommer det bli sådana här ströinlägg då jag tappat motivationen till att skriva längre inlägg.


Löve

Har hittat min nya favorit. Chai-latte! Ska tacka R som plockade på sig det när vi storhandlade i går. Hur gott som helst, förmodligen ganska onyttigt men vad gör det om hundra år?


True word


Bebis

I helgen var jag och babe hundvakt åt lilla Aska. Vi har haft det supermys och Jackie har varit lagom nöjd av sällskapet. Han verkade dock lite svartis när jag gosade järnet med lillen.

Annars har vi inte gjort så mycket. Vi firade Jimmy i fredags med lite gokart och öl. Självklart inte samtidigt. Jag agerade fotograf medan resten av gänget rejsade. Jimmy vann som vanligt, haha.

I dag mötte jag upp Sofia. Vi skulle hitta en skotskrutig kjol till kryssningen. And so we did. Vi tänkte klä ut oss som resten av folket på båten kommer göra. Åh, som jag lääängtar!


Kung!



Grrrymt

Noll inspiration till att blogga men en sak kan jag berätta. På torsdag drar jag, R, J, S och många fler på Spring Break-kryssning som Monday Bar håller i. En kryssing med feta DJ:s. Kryssningen varar i två dygn så vi får se hur pigga alla är när vi är tillbaka i Sverige. De DJ:s jag ser mest fram emot är Headhunterz, Showtek och Donkey Rollers. Det kommer bli fett! Jag ska försöka filma och fota så gott det går. Jag kommer vara upptagen med att dansa men ska be Rickard att försöka fota.



Sprid detta vidare!


RSS 2.0