Ett sånt där inlägg

I dag är jag långt ifrån på bra humör. Det beror på olika saker. Dels var det ett jävla ståhej med att komma hem. SL snackar om några jävla förberedelser för vintern. Vilka förbannade förberedelser? Jag är så trött på att jag alltid kommer försent till jobbet varje förbannade morgon. Och visst, jag kan inte göra något åt saken. Men jag tycker inte det känns bra att komma försent så ofta som jag gör nu. Det är antingen växelfel eller signalfel, GÖR NÅGOT ÅT SAKEN! Ni som har skrivit så mycket om hur ni har förberett er.

Dessutom är jag trött på mänskligheten i dag. Vuxna människor beter sig så respektlöst så jag nästan tappar hakan. Det är helt otroligt. Jag får armbågar i ansiktet, väskor i magen, folk som verkligen puttar på en, you name it. Snart blir jag fan lack. Jag har inte hur mycket tålamod som helst. Och ja, jag försöker ha överseende, men det finns en gräns. Lilla jag försvinner i stora folkmassor men det betyder inte att det är ok att trampa på mig. INTE OKEJ! Snart brister det.

Sedan har jag en väldigt dålig dag tack vare andra idioter som jag väljer att inte dra upp i bloggen.

Tack och hej, fucking leverpastej!


Damn

JAG VISSTE DET!!! Jävla skit.

Södertälje i sitt nötskal

Jag var med om något mycket märkligt och väldigt sjukt i morse. Som vanligt om man åker  med Ronnabussen mot Södertälje och heter Sandra. Jag lovar att alla psykiskt instabila och efterblivna människor är placerade i Södertälje. Eller väldigt många i alla fall.


För er som inte vet är de flesta som åker med Ronnabussen invandrare. Eller ja, i princp alla. Inga konstigheter. Vid Astra Zeneca hoppar det på en svensk kvinna som ser ut som vilken svensson som helst. Alltid när jag åker denna buss är det fullproppad med människor. Det gäller att ha tur om man vill sitta, vilket jag hade denna gång. Denna kvinna hittar inget plats att sitta på och verkar inte bry sig så mycket om det. Hon börjar prata om att det är kallt och att hon har jobbat hela natten. Till en början trodde jag att hon kände någon på bussen, men icke.  Hon verkade bara prata med den som var intresserad av att lyssna. Helt plötsligt vänder hennes humör. Hon blir jättearg och säger att det inte finns någon normal människa på bussen som vill erbjuda sin plats till henne. Hon skriker även att hon har jobbat hela natten och är jättetrött. Till slut lackar hon på en invandrarkvinna som sitter med sin son brevid sig, samt sin vagn med ett ytterliggare barn. Hon har en tidning som hon lägger på en av trappstegen som och sedan sätter sig på. Hon sitter ned i ca 5 sekunder för att sedan resa sig upp samtidigt som hon mumlar något om att om inte kvinnan hade haft sin förbannade barnvagn ivägen hade hon kunnat sitta. Varpå slänger hon tidningen rätt i ansiktet på kvinnan. I denna stund börjar jag bli ganska förbannad på den efterblivna och hysteriska kvinnan. Nästan så att jag hade lust och säga åt henne att så här beter man sig inte. Men jag fick även dåliga vibbar och bestämde mig för att inte lägga mig i. OM inte kvinnan skulle bli våldsam.


Den utlänska kvinnan erbjuder den psykopaten sin plats men hon vägrar, konstigt nog. När vi börjar närma oss Södertälje station börjar hon hota med att hon kommer slå bäste person som kommer i närheten av henne och då börjar jag tröttna. Hur kan folk bete sig så egentligen? Till råga på allt började hon sjunga ”JIMMY ÅKESSON, TJALALALAAA”. Sjuka människa. Visst, sympatiserar hon med Sverigedemokraterna är det hennes ensak, men hon behöver inte trakassera invandrare på bussen. Det tycker jag är sjukt respektlöst och bara sinnessjukt.


Shopping

I dag är det äntligen torsdag. Veckan har gått bra och i dag fick vi mycket gjort på jobbet. I morgon blir det nog bara lugnt för min del. Men på lördag förmiddag har jag tänkt att vi ska åka iväg och julhandla. Efter det blir det julmarknad på Torekällberget! Supermysigt.

Jag hann med lite shopping i dag efter jobbet. Hittade dock inte alls så mycket som jag trott. Vilket iofs var bra. Men två skitsnygga ringar och två handdukar hittade jag. Handdukarna hade lite jultema och det tyckte jag passade alldeles utmärkt. Dessa fina ringar lyckades jag hitta:


Älskling har julpyntat lite här hemma. Det är huuur mysigt som helst!

Vinterland

Gooood morgon! Hur mår ni i detta vinterland? Jag måste faktiskt medge att snön börjar bli lite mysig nu. Fast det finns stunder när jag verkligen hatar snön. Typ som när det blåser så mycket så jag nästan lyfter eller när man står och väntar i kylan på en försenad buss. Men nu ska vi fokusera på det positiva. Åka pulka och leka med Jackie i snön, det är härligt det!

Min dag har för övrigt börjat alldeles underbart. Jag gick upp halv sex, då mitt alarm ringde, jag slapp stressa till bussen, bussen kom i tid, jag hann med tåget, Rickard och Jackie kommer hem i kväll OCH det är löning! Det fattas bara att det var fredag. Då hade jag mått som en prinsessa. I helgen ska jag och älskling på julmarknad. Det har jag bestämt. Busigt va? Tror dock inte att han vägrar. Jag tycker det kan vara rätt mysigt faktiskt. Knata runt i sin egen takt och titta på mysiga julsaker. Kanske hittar man en julklapp också? För mig är det en tradition att gå på julmarknad som jag försöker hålla varje år.

Jag har även planerat in att vi ska åka och julhandla lite. Jag måste försöka hitta julklappar i god tid. Jag är alltid ute i sista minuten och det orkar jag inte. Orkar inte stressa och trängas med aggressiva julshoppare. Så ja, jag ska vara ute i god tid. Dessutom tänkte jag handla lite julpynt. Har sett jättefina kuddar, dukar, tabletter och löpare bland annat på Ica Maxi. Det finns massvis med überfina saker jag vill ha nu!

The truth is hard


Only the strongest will survive

"Mamma har berättat om olika händelser när jag var liten. Det var en händelse som berörde mig väldigt mycket. Mest av alla faktiskt. När jag var liten gick jag på en skola/sexårs i Salem som heter Bergsgården. Där jag även blev mobbad i fyra år men det är en annan historia. En dag, då jag skulle hem till pappa och umgås med honom valde han denna kvinna framför mig. Mitt framför mina ögon. Jag själv minns inte denna händelse, men mamma berättade att hon såg sorgen och förtvivlan som uppstod i mina ögon".


Ett utdrag från min privata blogg.

Monday bloody monday

Måndag mina vänner. För vissa innebär det en hel veckas slit och för andra ingenting. För mig innebär det mycket slit men det klarar jag av med mina underbara arbetskamrater. Det är mycket som behövs göras och för att få upp bästa möjliga tempo måste vi samarbeta. Jag hoppas på en bra och lagom stressig vecka.

Jag har pratat lite med min ena syster som bor lite utanför Gävle. Hon har en egen gård med sin pojkvän. De har även hundar, hästar, katter och ja, säg något dem inte har?! Haha. Men hon älskar djur så det är ju underbart. Nu till poängen med detta stycke. Jag och Rickard kanske ska hälsa på dem över en hel helg. Jag tycker det skulle vara supermysigt och komma bort en helg. Och dessutom få hälsa på en av systrarna man inte kan träffa så ofta. Det bästa är att vi kan ta med våran lilla korv, Jackie. Då får han träffa andra hundar och kan dessutom springa fritt. Åh, jag längtar verkligen till att få träffa henne.

Dessa två tjejer är några som alltid kommer finnas i mitt hjärta. Det är dock en väldigt gammal bild på de men fy så söta dem var:) Tina till vänster och Tessan till höger. Och det är då Tessan vi ska besöka i Gävle.

Söndag


God kväll mina vänner. Har ni haft en bra helg?
Min har varit underbar. Jag har bara tagit det lugnt, hjälpt Rickards mamma med lite grejer, storstädat lägenheten och spelat tv-spel. Rickard tvingande mig att pröva Call Of Duty - Black Ops. Jag var lite tveksam till en början. Dels för att jag har alltid haft lite svårt att spela med ps-kontrollerna men även för att jag inte riktigt förstår grejen med att springa runt och döda. Men jag måste säga, nu är jag helt fast! Jag är mer galen än Rickard och skriker mer än Rickard när det inte går som det ska. Jag kan inte påstå att jag är duktig, men fyfasiken vad kul det är. Nu kommer det vara jag som sitter och tjatar på Rickard om att spela och inte tvärtom.


Myyys

Nu ska jag gosa ner mig i soffan brevid älskling och proppa i mig lite ost och kex. Det sista jag får äta i dag, har börjat räkna kalorier nu också ;) haha. Ska bli spännande och se om det fungerar. Även det gör jag genom en app på mobilen. Har jag berättat att man kan göra allt med en iPhone? Eller förlåt, allt kan inte göras. Man kan inte rosta bröd. Det var det enda mamma frågade om man kunde. Självklart med ironi i tanken, men ändå!

God natt!♥

Take a picture

Jag har laddat ned en jättebra app till min iPhone. Det är ett program där man kan redigera bilder. Jag förväntade mig bara några smågrejer och så, men det här är bra grejer. Haha! Dessutom var den gratis. Hur nice är inte det? Jag som älskar att fixa och trixa med bilder. Totally awesome!

Mix it up with colors


Jag väntade bara på detta.

Jag läste precis att Kissie har blivit utsatt för äggkastning. Det är så rätt! Så mycket elakt och dumt människan någonsin har uttryckt sig om. Jag tycker hon förtjänar det. Hon är äcklig, elak, korkad och omogen. Det säger jag inte för att jag är avundsjuk. Jag är inte avundsjuk på en uppblåst bimbo med en förvriden verklighetsuppfattning. Inte alls! Jag tycker hon förtjänar mer än så. Hon behöver vakna till liv den stackars flickan.

Jag MÅSTE bara berätta!

När jag satt på pendeln i morse hände något mycket märkligt, men även väldigt äckligt.

Jag sitter på pendeln, halvsover som jag brukar. Framför mig sitter det två killar som är kanske mellan 18-20års åldern. Därpå ser jag hur ena killen börjar gräva frenetiskt i näsan i ca en halv minut. När han sedan hittar vad han sökte stoppar han det i munnen. Och i denna stund var min haka nere vid golvet. Jag kunde inte tro mina ögon!! När han var tillfredställd med sin måltid började han sedan gnaga på nageln på samma finger. Ursäkta mig för det jag kommer att skriva nu, men ÄCKLIGA MÄNNISKA! Sådant förväntar man sig av småbarn, inte av tonåringar. Seriöst! Jag sitter fortfarande och mår illa efter denna händelse. Inte okej! Har människan inge hyffs eller?

Skärpning, Sandra!

Dagen har varit hektisk, precis som alla andra dagar. Jag har kämpat på med mina uppgifter. Vi är lite underbemannade på jobbet så det blir lite extra stressigt. Men jag tycker att vi kämpade på bra i dag.

Jag fick mig en liten tankeställare i går. Jag kan inte hålla på och stressa som jag gör. Jag känner av många stressymptom. Så ja, alldeles nyss unnade jag mig en stund i badkaret med tända ljus och badbomb. I början kunde jag inte slappna av, men efter ett tag så gick det.



Den sista bilden ser inte så jättemysig ut, men som ni ser på den andra bilden så är inte kameran särskilt bra i mörker.

Nu ska jag gå och föna mitt überslitna hår. Snart dags för att boka klipptid! Efter det ska jag fixa mina naglar. Det blir lite som en spakväll all by myself. Faktiskt ganska trevligt..

Min middag bestod av två lussebullar samt en bit av toblerone. Inte sådär mycket att hurra över men jag orkar verkligen inte laga middag. That's it!

;


Jagvetintelängre.com

Nu blir det mycket uppdatering för en gångs skull.. Det blir ni väl glada över?

I söndags natt sov jag jättedåligt och drömde många konstiga drömmar. Jag kunde knappt urskilja fantasi och verklighet när jag vaknade. Under hela dagen kändes allt overkligt. Den lilla promenaden till bussen på morgonen fick mig att känna mig illa till mods. Sedan dess har jag varit på ett ganska konstigt humör. Jag är inte glad men även inte ledsen. Allt känns bara väldigt konstigt. Och jag har ingen kontroll. Jag ogillar att inte veta vad som står på. I och med det kan jag heller inte försöka lösa situationen. Jag har även börjat tänka på mig och mitt liv väldigt mycket. Förstå mig rätt. Vad vill jag? Gör jag någon nytta? Vad vill jag få ut av mitt liv? You name it. Kanske har det med mörkret att göra? Stämmer det att folk kan bli "höstdeprimerade"?

Till råga på allt stressar jag konstant. Det finns ingen stund då jag bara tar det lugnt. Går jag till bussen, som jag gör tio minuter innan bussens ankomst nästan halvspringer jag för att inte komma försent till jobbet. Det tar högst 4 minuter till hållplatsen vill jag bara påpeka då. Jag stressar på jobbet. Jag stressar när jag ska hem. Jag känner mig stressad för att bli trött och även när jag ska försöka sova. Jag känner mig till och med stressad nu. Jag kan aldrig slappna av! Jag försöker alltid påminna mig själv om att ta ett djupt andetag och bara vara lugn. Det är lättare sagt än gjort. Det känns som att det aldrig finns tid till någonting. Om det finns någon trevlig prick som läser min blogg, som har något tips om detta, hjälp?!

Kvinnan kan verkligen sjunga!!


Det här med vännner

Jag vet inte var jag ska börja. Jag får inte fram några ord, kan inte bilda meningar, kan inte få det att låta vettigt. Jag kan inte förklara mig tillräckligt bra för att få någon att förstå eller åtminstone bry sig. Allt är som en jävla smet i skallen på mig, jag vet varken ut eller in.

Jag har tänkt på allt mellan himmel och jord de senaste veckorna. Det är mycket som cirkulerar runt i mitt huvud. Först och främst tänker jag på mina vänner. Eller har jag ens några kvar? Jag vet inte.. Sedan jag flyttade till en egen lägenhet till Södertälje med Rickard har alla slutat höra av sig. Är det för att de inte bryr sig? För att man hade en egen lägenhet i Salem som man alltid kunde komma till? Eller för att de inte orkar? Jag vet inte.

Om jag ska vara helt ärlig känns det som att jag bara var någon man kom till för att det fanns en lägenhet där det inte bodde några föräldrar. Där kunde man röka inomhus, festa hur mycket man ville och ja, nästan göra i princip vad man ville. Nej, nu när det tar 20 minuter istället för 5-10 minuter att besöka mig orkar man inte. Jag förstår inte?

Självklart ändras det med tiden när alla börjar jobba osv. Men det skadar inte att höra av sig ibland. Jag försöker höra av mig så gott det går, men ibland räcker inte alltid tiden till. Och det är självklart inte heller endast den enes ansvar. Båda bär på ansvaret att ta hand om vänskapsrelationen.

Jag tycker inte synd om mig själv alls. Jag tycker bara det är jävligt tråkigt. Jag har haft jättemånga nära vänner förut(när jag bodde i Salem). Men att gå från ca 30 vänner till, vadå 1-2? Vadfan är det för stil..

Jag märker verkligen vilka som är mina riktiga vänner. Och jag kan berätta för er att det är inte många.

Hardstyle is my true religion


Rubrikf*n

Åh, vad jag älskar måndagar när alla har vaknat på fel sida och måste vara otrevliga när de inte får som dem vill. Tack för att du triggade igång mitt taskiga morgonhumör.

Well, I'm not surprised, haha!

Muuumin!

Update!

God morgon gott folk. I morse tog det emot att gå upp halv sex. Dels för att Rickard har kommit hem och jag ville bara ligga kvar och kramas med honom. Men även för att det var kolsvart. Det var verkligen mörkt! Inte okej. Jag blir dyster av denna årstid.

I dag ska jag och älskling basta hemma hos mamsen. Det kommer bli supermysigt. Funderar på att köpa någon god middag som vi kan laga också. Så i kväll blir det fredagsmys.

I går när Rickard och Jackie kom hem pussade jag massvis på Jackie(Rickard också såklart, han får jag inte glömma, haha). Men det roliga är att jag märkte när Jackie tröttnade. Han försökte verkligen undvika mina pussar. I början tyckte han det var jättemysigt och gosade nästan ihjäl sig. Haha, tyckte det var lite roligt!


Usch, fy och blä!

Underbart väder vi har, inte sant? Nej fyfan. Jag tänker faktiskt också beklaga mig över snön. Jag tycker inte alls om snö, kyla, slask, fuktigt väder och allt därtill. Enstaka gånger kan det ju självklart vara mysigt när det är minusgrader, vilket då innebär att det inte är slaskigt. Även när jag och R är ute på promenad med Jackie. Han älskar snön, jag blir så glad av att kolla på honom när han skuttar runt och har sig. Det är det enda positiva med dessa hemska månader.


I dag ska jag hem till mamma och äta middag med min bror, har även tänkt att sova där. Mamma och hennes man är ute på varmare breddgrader, rättare sagt i Spanien. Där är det 25 grader och i går badade dem i havet. Hur underbart är inte det? Jag skickade en bild på det hemska vintervädret till henne i går. Hon har fortfarande inte svarat på det, undra varför? Haha.


Lyckorus


Majestiq12

Och jag säger bara fyyyfan vad gryyyymt! Det bästa jag varit med om på länge. Jag dansade tills mina ben inte orkade bära mig och tills svetten rann. Jag kan inte ens beskriva känslan jag hade när jag stod på dansgolvet och stampade loss. Jag var i himlen! Tack alla underbara för en grymt lyckad kväll och natt. Jag är lagom trött. Dansen i går känns lagom mycket i mina ben. Jag kan inte gå normal för fem öre, undrar hur det kommer se ut på jobbet i morgon? Jag måste lära mig att dansa mindre på tårna, haha.

Det hände en ganska rolig grej när jag, Jimmy och Sofia skulle gå och köpa vatten. Ni som varit på rave förut vet att det kan vara ganska proppfullt med människor vilket resulterar i att nästan alla går in i alla. I alla fall, jag är på väg mot baren och ser en ganska onykter brud gå emot mig. När jag inser att vi kommer krocka försöker jag flytta åt sidan samtidigt som jag får hennes axel in i mig. Samtidigt som hon knuffar mig skriker hon "SUBBA, passa dig!", något i stil med det. Jag blev jävligt chockad och stod bara först och glodde på henne. När hon sedan forsatte muntjafsa sa jag "skojar du eller? Har du problem?". Men samtidigt som jag känner att jag får sån lust att putta på henne inser jag att det skulle vara så jävla onödigt. Jag ville inte nappa på hennes försök att skapa bråk. Jag kom dit för att ha kul vilket jag verkligen hade. Jag började sedan skratta åt henne och då såg Jimmy att det var lugnt från min sida, då började han också skratta. Då skulle bruden minsann försöka bråka med honom. Det är helt otroligt hur människor blir efter några öl.

I dag har jag sådan träningsvärk i mina vader så jag vet inte vad. Men det var lätt värt det! Bjuder på lite bilder.

Det här var precis i början. Awesome!

Lasershowen var grym.



Självklart blev det en egobild, haha.



Såhär såg jag ut dagen efter. Pigg och fräsch!



Kvällsfirande

God kväll mina vänner. Efter jobbet bar det direkt av hem till Conny och familj. Vi firade Anna, som jag skrev i ett tidigare inlägg. Det bjöds på tårta och annat gott:) Hon verkade även bli glad för presenterna vi köpt så jag är supernöjd!

Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska snart mysa ner mig brevid Rickard och kolla på tv. Det känns bra med lite sällskap i sängen trots allt. Och skoja inte om jag har pussat ihjäl Jackie. Han tröttnade efter den hundrade pussen, typ. Haha! Min lilla björn.

Det här får nog bli det sista inlägget för i kväll. Jag tänkte inte vara uppe hur länge som helst bara för att jag är ledig. Kroppen är fortfarande inne på jobbtempot så trött är jag, kan jag tala om. Gute Nacht.

Avslutar detta inlägg med tre supersöta bilder på Jackie från förra vintern.

Not even words can describe

None of this is real, it's just an illusion..


Framtiden?

På senaste tiden har jag tänkt väldigt mycket på mitt liv. Vad jag vill utbilda mig till, var jag vill bo, när jag vill skaffa barn osv. Ni vet, de vanliga frågorna man brukar ställa till sig själv. Just när det gäller barn känner jag att barn är något jag verkligen längtar till. Jag älskar att att se kvinnor gå med sina barnvagnar. Jag älskar att se pappor leka med sina barn. Jag vill vara en av dem. Nu menar jag inte att jag tänker skaffa barn om ett år eller så. Utan snarare om kanske 8 år eller mer.

Först och främst tänker jag utbilda mig till polis. Det är ett yrke som verkligen intresserar mig. När jag var liten drömde jag om att antingen bli sångerska, skådespelare eller dylikt. Ni vet de "vanliga" drömmarna ett barn kan ha. Sedan utvecklades det till advokat. Dels för att jag hade hört att dem tjänar bra med pengar. Men även för att kunna hjälpa folk. När jag sedan insåg att jag förmodligen någon gång som advokat skulle vara tvungen att försvara en våldtäktsman avtog intresset helt. Jag skulle aldrig göra något sådant, inte ens för mycket pengar!

Jag har alltid haft intresset av att hjälpa folk som har det svårt. När någon har behövt mig har jag funnits där. Jag brinner för att hjälpa andra! Ibland kan det nästan gå så pass långt att jag glömmer bort att tänka på mig själv. Sedan intresserar polisyrket mig av många andra anledningar också. Jag känner att jag vill göra nytta vilket jag tror man gör som polis.

Det är nog en av anledningarna till varför jag trivs så fruktansvärt bra på mitt nuvarande jobb. Och för er som inte vet jobbar jag som receptionist på mobiloperatören Tre. Jag sitter både i receptionen och även inne i byggnaden. Där tar vi emot avtal, kundbrev, paket och liknande. Jag älskar när kunder kommer in och behöver hjälp. Eller när någon ringer in och frågar om något. Extra roligt blir det om det är ett klurigt fall. Jag älskar att ge bra service till kunder. Det bästa av allt är nog mina underbart roliga arbetskamrater. Vi har roligt varje dag och allt känns toppen.

Jag är så nöjd över mitt liv just nu. För varje dag som går lär jag mig att bearbeta det jobbiga och se positivt på det mesta. Jag vet att det finns många omkring mig som verkligen bryr sig. De som inte orkar bry sig, fine. Det är deras förlust, inte min! Jag har en underbar pojkvän som har underbar familj. Mina syskon är guld värda som jag älskar högt på denna jord. Det finns många som betyder något så fruktansvärt mycket. Det är ingen idé att lägga energi på det negativa. Jag lever i nuet och jag älskar't.

Over 'n out ♥

Idétorka?

I morse när jag satt på bussen kom jag på en jättebra grej att skriva om. Jag började till och med fundera ut hur jag skulle lägga upp inlägget. Men nu är idén som bortblåst. Jag har suttit i någon timme nu och verkligen brainstormat, men icke. Jag får helt enkelt ge upp. Det var väl något flummigt som för det mesta ploppar upp i hjärnan när man är som tröttast. Jag hoppas dock att jag kommer på vad det var under dagen, om jag inte minns helt fel var det något som för mig är ganska viktigt och intressant.

I dag är det underbart fint väder. Jag tog dock på mig alldeles för lite kläder, varför lyckas jag alltid med det? I kväll ska vi hem till Rickards pappa och fika. Hans tjej fyller år och det ska firas :) Grattis igen Anna! Jag vet att du läser min blogg ibland så hoppas du läser detta.

I morse hade jag sovmorgon till 06.20 och jag var faktiskt pigg när klockan ringde. Eller inte direkt pigg, men jag var inte sådär jättetrött så att jag behövde snooza eller gick som en zombie genom lägenheten. Det var till och med ljust utomhus och det mina kära vänner, är det aldrig när jag går upp. Det är kolsvart!




Det här med kriminalitet

Jag har tänkt lite på det här med att vara rädd när man till exempel går ensam hem på kvällen eller kanske från bussen när det är mörkt. Jag hatar det! Jag tror inte ni förstår hur mycket. När jag bodde i Salem var det inga som helst problem, där känner jag mig trygg och säker på mig själv. Alla känner i princip alla, så det är inga problem.

Men nu när vi har flyttat till Södertälje försöker jag undvika det så ofta som det går. Jag tycker det är obehagligt och läskigt. Jag kan även erkänna att det delvis beror på att vi bor just i Södertälje. Alla vet att kriminaliteten är hög, det går inte att förneka. Nästan varje dag läser man någonstans om något brott som begåtts i Södertälje. Och jag tycker det är sjukt. Det är sjukt att vi flickor och kvinnor ska känna oss oroliga när vi är ute och rör oss i samhället senare på kvällen. Hade jag fått bestämma skulle vi kunna springa runt nakna utan att behöva oroa oss om att bli utsatta för misshandel eller våldtäkt. Skämt åsido.. Men ni förstår vad jag menar?

Jag kan erkänna att jag nästan alltid på väg hem från bussen går på helspänn. Vid minsta lilla ljud rycker jag till. Det skulle kunna dyka upp en liten söt kanin och jag skulle hoppa till. Visst kan det gå till en överdrift ibland men jag tycker det är extremt jobbigt. Skulle någon mot förmodan få för sig att överfalla mig finns det inte en chans att jag skulle kunna slå mig loss, tror jag. Jag kan också erkänna att jag alltid har med mig min försvarsgas. Och det är inte någon fjuttig färgspray eller försvarsspray. Jag tror inte att sånt trams fungerar, faktiskt. Men min gas fungerar, det vet jag.

Eftersom att vårat samhälle är så förvridet tycker jag att det är en självklarhet för oss kvinnor att bära sådant. Ingen tvekan! Vi måste kunna försvara oss om något skulle hända.

Jag tänker bara på de senaste dagarna jag varit ensam hemma. Varje kväll har jag önskat att Rickard varit hemma så han antingen hade hämtat mig ellet mött mig vid bussen. Och i kväll tog jag faktiskt taxin då bussen inte kom förrän om 22 minuter. Och det var lätt värt sina 120kr.

Till något roligare.. I kväll efter jobbet blev jag bjuden på middag av min älskade mamma. Det var jättemysigt. Vi pratade lite och umgicks. Vi ska bli bättre på att ses nu va, mamsen? ;) Efter maten gick vi och flanerade i olika affärer. Det är just vid sådana här tillfällen som jag önskar att jag bodde i Stockholm. Vi stannade även till vid Åhlens och jag hittade en Dieselparfym. När jag kom hem insåg jag att det blev fel sort. Synd! Men som tur är luktar den också gott :)

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Efterlyst och sedan sova. Och i morgon är det torsdag. Då får jag äntligen lite sällskap här hemma. Det är väldigt tomt. Och på fredag är jag ledig. En riktigt toppenvecka! Nattinatt ♥

Update

I morgon kommer mina älsklingar hem. Som jag har längtat! :) Det har dock varit väldigt skönt att vara ensam dessa dagar. Det enda tråkiga är att det lätt blir så att jag inte gör någon middag till mig. Jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att laga middag till endast mig själv. Sen det här med att sova ensam. Både ensamt och halvläskigt när jag hör många konstiga ljud. Men även det för med sig något gott, jag får en 160 säng helt för mig själv. Är inte det underbart? Jag kan ju berätta att jag breder ut mig ganska bra, haha. Awesome!

På fredag är jag ledig. Det känns väldigt bra. Tummen upp till att Rickard också är ledig. Så vi(i alla fall jag) ska ligga och dra mig i sängen och pussa massvis på Rickard. Sen ska vi(har jag bestämt) dra ut på en långlångpromenad med Jackie. Sedan ska det storstädas för kung och fosterland!(först skrev jag kund, snacka om att vara arbetsskadad, haha). Vi ska slänga massvis med skit så som kläder, kartonger etc. Jag rensade min garderob och lyckades få ihop 3½ papperskasse. Ska dock välja ut det som ser bra ut och kanske sälja/ge bort till någon som behöver. Second hand, kanske? Ja, det återstår att se.

På lördag ska vi åka till Majestiq12. För er som inte vet är det ett typ av rave med lite "tyngre" musik än psytrance. Lite mer hardstyle. Det ska bli GRYMT! Jag längtar verkligen. Det är lite problem med klädval. Jag vill inte se för spacad ut, tänkte iofs ha vanliga jeans och något coolt linne.


19.29

Ja, i går var det ju så att jag tänkte uppdatera. Tråkigt nog stannade hela blogg.se upp när jag skulle spara inlägget så allt försvann.

Det har varit väldigt dålig uppdatering. Som vanligt har jag varit alldeles för upptagen eller alldeles för trött.

I lördags var jag på hälsomässan med mamma. Det var väldigt trevligt att göra något med henne då det inte händer så ofta att vi umgås. Jag bor ju en bit bort vilket leder till att jag kan inte "bara gå över en sväng". Vi gick på en seans, jag har lite delade åsikter kring det. Som de flesta vet tror jag på spöken och andar. Men jag har alltid varit lite tveksam för seanser och liknande. Självklart kan jag ändra åsikt om någon verkligen övertygar mig, och det gjorde denna kvinna. Till en början. Hon verkade få kontakt med tre olika andar. Den första verkade ganska trovärdig då hon gick in på lite mer privata detaljer. Inte som "en kvinna, 40års åldern, mörkhårig, farmor/mormor", you name it. Det var andra grejer som dessutom den tilltalade kunde känna igen. Det var rätt coolt faktiskt. Men de två andra ska vi inte prata om. Folk var tröga och missuppfattade allt. Det fick hela situationen att se väldigt oproffsig ut. Sen kan man inte förvänta sig att allt ska vara felfritt och perfekt efter första gången man går på en seans. Det var dock ganska spännande ändå. Jag skulle vilja gå till ett medium ensam och se om det fungerar. Skulle vara grymt om det verkligenn gjorde det.

Efteråt åkte vi till Sollentuna Centrum och kollade i affärer. Hitta ett par handskar, klänning och kavaj. Vi käkade även lite lunch. Supergod skink- och ostpaj.


Förresten, om det är någon som vet hur man mobilbloggar så hojta gärna till. Jag har inte riktigt lyckats klura ut en hur jag gör från min Iphone. Det skulle garanterat bli bättre uppdatering då.

Nej, nu ska jag gå och laga ihop lite middag. Sedan blir det filmmys med lite glass.

RSS 2.0