Fredag och löning, kan det bli bättre?

Jag har verkligen tappat suget för att blogga. Skriver endast om det finns något roligt att skriva om, och då mitt liv ser väldigt lugnt ut för tillfället så resulterar det i få inlägg. Men jag tänkte försöka mig på ett inlägg i dag i alla fall.

I kväll blir det tacos till middag. Som det blir vid varje löning. En önskan från min fina sambo. Och självklart ska han få det! Vid sju är det hockeymatch. SSK möter Malmö. Det kommer nog bli en väldigt intressant match då Malmö består mestadels av gamla SSK-spelare. De bra spelarna. Dock har jag hört att dem har spenderat många tusen på ett bra lag samt träning utan resultat. De ligger under oss i tabellen så det ser någorlunda lovande ut. Men man vet aldrig!

På lördagsmorgonen ska jag upp tidigt och sedan iväg för frisering av mitt skatbo på skallen. Riktigt så illa är det inte men det behövs verkligen klippas lite. Jag ska inte göra något avancerat då jag vill behålla längden så gott det går men lite ska bort. Efter det bär det nog av till Natushistoriska Riksmuseet. Sjukt roligt! Jag har inte varit där sedan skolan. Det ska bli roligt och se om det fortfarande är lika spännande som tidigare.


Fredag

Nu ligger jag och R och tittar på SSK-Leksand. Vi ligger under med 2-1, det känns sådär. Jag är dock inte förvånad då SSK har blivit jävligt slöa. Leksand ligger även bra till i tabellen så att det skulle vara kämpigt förvånar mig inte.

I dag stannade jag hemma från jobbet då jag redan för tre dagar sedan började känna mig dålig. Gick upp runt fyra i natt för att kissa och snyta mig. Mådde som en påse skit så bestämde mig för att att vara sängliggande i dag. Jag gjorde lite gröt och njöt av Vakna Med The Voice. Fick även i mig en Nutellamacka. Man får om man är sjuk ;)

I morgon är det kalas för min systerson. Lilla gullegose. Han fyller ett år, stora killen! Hans mamma(syster) fyller år på söndag så ska även fira henne. Det blir en väldigt lugn helg då jag fortfarande inte är på topp. Men inte mig emot.


Valentines Day

Denna söta påse fick jag av anonym på alla hjärtans dag. Kaféet på jobbet hade kommit på en rolig grej. Man kunde skicka små söta påsar med ett meddelande i. På min lapp stod det "tack för att du förgyller tillvaron". Hur snällt? Dock är jag nyfiken i en strut. Jag vill verkligen veta vem som skickade denna.


Winterland

Bilder från långpromenaden i går och satan vad mycket snö det var. Ända upp till mina knän på vissa ställen. Jackie var jättenöjd och dök ned i snön ett antal gånger. Djupsnö bygger finfina muskler ;-)


No word's needed


Vintern kan vara mysig

...Om man har en häst att köra.

Grov i munnen

Efter jobbet mötte jag upp min vän Jossan för lite snicksnack och socialisering. Det var alldeles för länge sedan och trots att vi endast kunde spendera någon timme eller så, så var det trevligt att catha up så att säga. Vi pratade lite om att kanske ses i helgen, det återstår att se. Annars kommer min helg bli väldigt lugn, I guess.

När jag var på g till pendeltåget gick jag förbi en tjej på högst 16 år. Hon satt ensam på en bänk omringad av två vidriga alkisar(i ca 40-50 års åldern). Dem satt nästan i knäet på henne. Jag kunde knappast gå förbi utan att göra något. Jag har själv varit i den situationen i den åldern och jag vet hur jobbigt det är. Man vågar inte säga ifrån om det skulle uppstå våldsamheter eller dylikt. Jag stannade till och iakttog tills jag beslöt mig att fråga om allt var ok. Hon gjorde inte så mycket mer än att nicka. Gubbarna sade inte så mycket, de stirrade bara på mig. Så jag beslöt mig för att gå långsamt därifrån för att inte verka konstig. Det jag reagerade mest på var att ingen annan människa lade märke till detta, eller så brydde dem sig bara inte. De gick bara förbi. Fan, jag kan inte förstå hur man kan blunda för sådant här. Hur kan man gå förbi utan att inte göra något? Det räcker med att fråga om allt är okej. Folk är så jävla svaga och fega. Självklart finns det eldsjälar därute men det är dock sällan man ser dem.

Och det som gör mig mer förbannad och äcklad är, vad ser dessa vidriga män hos en sådan ung tjej? Vad har dem där att göra? Jag minns att jag hörde en av dem säga något i stil med "du...blabla, snygg" medan hon satt tyst och stirrade ned i mobilen. Vad ska hon göra? Om männen skulle vilja göra något finns det inte en chans för henne att försvara sig. Just detta ämne jag provocerar mig rejält. Men vem blir inte provocerad? Det finns inget som skulle stoppa mig om jag såg en tjej fara illa. Järnrör i nyllet på dem.

Myshelg


I helgen hade vi myshelg. Jackie var supernöjd av att få gosa med oss i soffan. Han har dessutom lärt sig att när filten kommer fram då får han komma upp till oss, då vi inte vill ha honom i soffan/sängen utan kommando. Ett tips jag har fått av min låtsaspappa.

Helgen som kommer ska vi fira ett antal familjemedlemmar. På Rickards sida blir det hans mamma och kusin. Sedan ska vi kanske fira min låtsaslillebror som fyllde år förra helgen. Jag kommer äta mig fet av bakelser och god mat!

Inredning

Såhär ser vardagsrummet ut just nu. På ett ungefär i alla fall. Jag försökte mig på ett panorama-foto men det gick sådär då jag var lagom skakig i händerna. Rummet är större än på bilden. Vi blev av med den andra vita hyllan/halvt vitrinskåp i kväll så nu har vi jättemycket plats vilket dock är skönt. Men nu jäklar börjar det hända grejer.


Back in the game


Perfekt lördag

Ett tag efter att jag vaknat i morse kom R hem med en påse nybakat bröd och lite annat gott till frulle. Dessutom hade han köpt en bukett lila tulpaner till mig. Min fina!

Kvällen blir lugn. Vi har precis avnjutit en supergod middag så nu ligger vi i soffan och jäser. Vi har hunnit slänga rätt mycket skräp i dag och även burit ned lite grejer i förrådet. Vi har ju köpt en ny tvbänk och tvhylla. Det blev grymt snyggt! Äntligen börjar vi komma någonstans med inredningen. Det gäller bara att klura ut hur vi vill ha det. Ni ska få se ett foto sedan på nya bänken. Nu fattas det bara en större TV och nytt bord. Kanske ett barbord också, det återstår att se. Vi har ju gott om plats i alla fall :-)


AW med bästa gänget


RSS 2.0