Onödig men kanske rolig info

  • Jag hatar smulor i sängen. De måste bort innan jag kan slå mig till ro. Jag kan känna minsta lilla sandkorn/smula/you name it och måste genast få bort den, annars kan jag inte ligga bekvämt.
  • Jag "använder" mig aldrig av ojämna nummer. Jag tar aldrig en macka/tre mackor osv., jag måste ha jämn volym på exempelvis bilstereon etc.
  • Jag tål inte människor som endast pratar om sig själva eller tänker endast på sig själva. Ge och ta!
  • Jag somnar i princip alltid med tvn på, med flit. Jag har svårt att somna om man först stänger av tvn och sedan ska försöka somna.
  • Mitt högra ben är längre än det vänstra. Inte direkt märkbart men ändå.
  • Jag äcklas av fåglar. Kort och gott! Dock inte tama fåglar.

Halloumi-galen

Vilket väder vi har! Känns mindre roligt att sitta framför en dator hela dagen men snart är det semester för min del. Det ska bli så jäkla skönt! Det blev inga bilder i går. Jag kom hem runt halv tio. Mamma och jag stannade kvar inne i stan för lite skitsnack, god mat och shopping. Vi möttes upp på Odenplan och gick nästan raka vägen till en resturang vid namn BankOmaten. Mamma tog en chili angus burger, den såg riktigt smaskigt ut. Jag tog däremot, hör och häpna, grillad kycklig med grillad halloumi-ost. Ni som känner mig vet att jag älskar all slags ost, nästan i alla fall. Påläggsost är trist, aja. Jag var jävligt nöjd över maten + att det var superbra service. Vi vankade lite överallt inne i stan. Det är mycket trevligare att gå station till station istället för att ta tuben. Vi stannade förbi Åhléns och jag passade på att köpa en DKNY-parfym jag suktat efter länge. Jag har dock haft den tidigare men blev väldigt sugen på den igen.





Den luktar riktigt somrigt och fräscht :)

Bilderna från midsommar ska jag försöka få in efter jobbet, om jag hinner. Beror lite på om jag kanske får för mig att hitta på annat.


Galnaste midsommaren på länge

Jag känner mig rätt kluven efter denna midsommar. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vi hade det väldigt trevligt. Vi förade lite hos oss med god mat sedan blev det utgång. Kvällen kunde ha slutat bättre. Det blev inget tjafs eller liknande, vilket jag tackar för. Det slutade mindre bra på andra sätt. Tur att vi alla mår någorlunda bra i dag. Jag tänkte slänga in lite bilder sen när jag kommer hem.

Det känns lagom olustigt att vara jobbet när jag tar semester på fredag. Det ska bli så sjukt skönt att ta en paus från vardagen. Nu, efter midsommarhelgen känner jag att det behövs.

Jag tappade en sko på vägen hem från krogen i fredags. Lagom roligt när dem var helt nya. Dagen efter gick jag och Rickard för att hitta dem dock utan resultat. Jag fattar inte hur jag lyckas. En av anledningarna till varför jag fortfarande har ångest tre dagar efter. Jag har även ett blåmärke ovanför vänstra ögat utan att minnas varför. Det börjar dock avta nu. Glädjeligen kan jag skatta mig gott över att jag sällan festar eller dricker överhuvudtaget. Någon gång måste man spåra ut, man lever ju bara en gång.


Alltid lika roligt.

Mattelärare ~55 går fram till kille ~16 som halvsover på bänken.
Läraren: Hur mår du?
Eleven: Super!
Läraren: Ja, det var väl det du gjorde igår…

Tre tjejer ~18 står utanför Coop med en hund. De funderar på om de får gå in med hunden i affären.
Tjej 1: Är det en turk som sitter i kassan? De brukar vara snälla.
Tjej 2 och 3 kollar in.
Tjej 2: Hm, nej.
Tjej 1: Vad var det då?
Tjej 3: En vanlig…


Prata i sömnen

Haha, det hände något lite småroligt i morse som jag och mina kollegor skrattade åt i dag. Här är konversationen mellan mig och Rickard.

Rickard ska precis åka till jobbet och går till sängen för att pussa mig hejdå. Jag vaknar tillslut och pussar tillbaka samtidigt som jag kollar på klockan på mobilen.
Rickard - du har inte försovit dig nu då?
Jag - nä, det har jag inte.
Rickard - vad bra, säger R samtidigt som han tar mig på armen(om jag minns rätt).
Jag - gör inte sådär, min arm har försovit sig.

Wtf? Hade min arm försovit sig? Jag tycker det är extremt roligt såhär i efterhand. Jag pratade i princip i sömnen. Det jag menade var att det kändes obehagligt när han tog på min arm då den hade somnat. Jag ligger nästan alltid med båda armarna under kudden med huvudet på, då har min arm en tendes att alltid "somna".

Hur står ni ut att vara arga hela tiden?

Varje dag läser jag insändarna i Metro. Jag tycker det är ganska intressant samt roligt att läsa om vad folk stör sig på. Väldigt ofta läser jag om äldre människor som klagar över hur vi unga beter oss rent allmänt. De påstår att vi är ouppfostrade som exempelvis kanske inte reser oss upp på bussen för någon äldre som behöver sitta. Då vill jag bara tala om en sak ur mitt perspektiv. Jag tror inte att det har med åldern att göra. Varje dag stöter jag på gamla som unga som beter sig jävligt dåligt. Bara i går var det en kille i ca 15-16års åldern som satt på en tvåsitsplats. Han satt ytterst och bredvid sig hade han en stor kartong. Som vanligt var det fullt på tåget så att folk nästan flåsade varandra i nacken. Fram till honom kom det en kvinna som uttryckte sig med det mest dryga tonfallet jag hört på länge, hon såg inte så glad ut heller. Hon sa något i stil med "kan jag få sätta mig där, eller?!", samtidigt som hon höjer på ena ögonbrynet och ser ut att kunna mörda honom med blicken. Trots detta kunde lillkillen vara trevlig mot denna vuxna kvinna. Hade jag suttit i samma sits som honom hade jag låtsas som ingenting eller kontrat med ett ännu högre ögonbryn.

Ni äldre är fanemig inte bättre än oss unga. Sluta tro att ni föddes under en bättre tid. Bemöter ni oss med repsekt så får ni samma sak tillbaka. Så enkelt är det.


Renovering

I går började vi riva ned tapeten i sovrummet och jäklar vilket jobb det är och satan vad folk har tapetserat innan oss. Minst sex lager tapet och fula var dem, haha! Nu ser sovrummet ut som på bilden nedan. Lagom kaos men det känns bra ändå. Skönt att äntligen komma till skott med renoveringen. Nu såhär dagen efter har jag lite träningsvärk i armarna samt ont i mina fingrar från att ha rivit och slitit i tapeterna. Det stora pluset är att vi sover i vardagsrummet! Jag tycker det är jättemysigt och det verkar Jackie också göra. Han är jätteglad att få sova i samma rum som oss. Lilla gulle!


Nu har vårat lilla projekt äntligen börjat...

img_8280 (MMS)

Nu har vårat lilla projekt äntligen börjat. Sängen står i sovrummet och det är dags att börja röja undan i sovrummet. I skrivande stund ligger vi och kollar på The Walking Dead. Sjukt bra serie! Dagen ar bestått av mycket firande och älskling verkar nöjd. En ny arbetsvecka väntar i morgon och snart är min semester nära. Awesome!


Tidsfördriv

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Svart
färg 2: Beige
färg 3: militärgrönt

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Nej 
Träffat någon som förändrat ditt liv: Tyvärr inte
Fått reda på att någon har pratat om dig: Förvånande nej
Kysst en kompis: Nej

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Jag är rätt nöjd med mitt namn
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Firades av släkt och vänner
Vilken tid vaknade du idag: Runt klockan tio ungefär
Vad gjorde du igår runt midnatt: Tittade på The Walking Dead, grymt bra serie!
Någonting som du längtar till: Min semster och Londonresan
Senaste gången du träffade din pappa: I påskas
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Bättre relation samt kontakt med min pappa
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha nej.
Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting faktiskt
Långt eller kort: Hår? Långt isf.
Vad gillar du gällande dig själv: att jag är envis. Oftast ger jag inte upp i första taget.

DIN FÖRSTA:
Operation: Har aldrig opererats.
Piercing: öronen
Tatuering: en på handleden men många på G!
Bästa vän: Beatrice
Sport: Ridning
Husdjur: Kanin
Vaccination du minns: Oj, en spruta i sexan
Förälskelse: Kim heter han
Alkohol du drack: Måste nog ha varit häxblandning som det så fint heter

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Både och
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Både och här med.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar!!


Congrats my dear!

I dag fyller min underbara sambo 24 år. Grattis till dig min älskling! Han fick frukost och kaffe på sängen. Han fick även öppna sin present. Han blev jätteglad och då är jag nöjd. Nu kan jag äntligen berätta vad det är. När jag, mamma och storebror gick på NK lyckades jag hitta en Stone Island tröja. Jag blev helt kär i den och var tvungen att köpa den.


Jackie var även finklädd med en liten rosett! Det måste man ju vara när pappa fyller år.

Klockan ett börjar de första gästerna rulla in. Vi tänkte att alla ska komma lite olika tider då det annars blir fullsatt i lägenheten trots att den är stor. Peace!

Efter jobbet stannade vi till på en restur...

img_4834 (MMS)

Efter jobbet stannade vi till på en resturang för lite middag. Jag valde en tallrik massvis med grönsaker och lite äggnudlar, hur gott?! Jag hittade även bästa presenten till älskling. Han kommer bli jätteglad. Ni får veta vad det är när han har fyllt år. Han kanske får för sig att kika in här. Ska försöka sussa nu, är dock inte trött för fem öre så det lär bli en svår match. Aug Wiedersehen!


Familjeliv ♥

Nu slutar jag exakt om 33 minuter och det känns jäkligt skönt. Efter jobbet ska jag möta upp älskade mamma och storebror. Vi ska leta efter en present till Rickard samt äta middag. Jag tycker det ska bli väldigt skönt att få spendera lite tid med två personer som betyder mest i mitt liv. Ibland saknar jag att bo hemma. Jag saknar när jag var liten när jag bodde med mamma, storebror, låtsaspappa och två låtsassyskon. Vi var som en enda stor familj.

Visst, jag har min lilla familj nu också, på sätt och vis(Jackie är som ett barn, haha). Men ibland saknar jag att bli väckt av mamma på morgonen. En klapp på kinden och ett "god morgon min pingla", att bli kliad på ryggen tills jag somnar, att få frukost på sängen helt oförväntat och inte tala om alla trevliga middagar vi brukade ha.

Jag känner mig väldigt sentimental i dag. Satt precis och tänkte på alla minnen jag har lyckats skapa genom alla år. Sedan kom jag på varför jag är sentimental. Det är förmodligen PMS! Lyckat! Haha. Dock finns det flera anledningar men det beror mestadels på pms:en.

Ute på vift


Blame it on the human

Jag är så trött på människor som bara är otrevliga och beter sig som skit. Vuxna människor dessutom. Vuxna människor som förväntas vara trevliga eller i alla fall mogna. Varje dag när jag antingen ska till jobbet eller hem stöter jag alltid på någon ilsken jävel som beter sig jävligt illa. Jag har tröttnat så jävla mycket på hur människor beter sig mot varandra. Är det så förbannat svårt att slänga fram ett litet leénde och vara trevlig? Fine, du är trött efter jobbet och vill bara hem men det är ingen ursäkt för att vara fittig(ursäkta uttrycket men är jäkligt less).

Jag får armbågar i ansiktet, folk slänger väskor på en, jag blir knuffad på och flyger in i annan vilket resulterar i ilska hos den människan jag nuddade och så får sedan jag skit för det. Människor verkar tro att det är okej att bete sig hur som helst. Jag är bara jävligt trött på mänskligheten just nu, det är ju så att man skäms.

Folk verkar ta för givet att alla ska flytta på sig så fort dem kommer fram. Att alla ska behaga just den personen. I helvete heller.

Happy Birthday, honey!

Min pojkvän fyller ju år på söndag så i går fick han en tidig present av mig och Daniel. Han skulle få köra en Ferrari. Grabbarna hämtade upp mig i Huddinge sedan bar det ut mot Haninge. Under hela resan satt Rickard och frågade vad han skulle få göra. Han var jättenervös och extremt nojig om att han skulle få hoppa bungyjump eller liknande. När han sedan insåg att han skulle få köra en ferarri sken han upp. Han var jäkligt nöjd och i helt extas när bilturen var över. Han berättade att han hade kört i över 200 blåst på motorvägen. Det enda tråkiga var att det spöregnande. Sådana bilar kan bli livsfarliga i fel händer under sånt väder. Daniel körde efter Rickard och även han var i extas. Fast nästan värre! Haha. Jag är sjukt nöjd med min present till Rickard. Men än är det inte slut, han fyller ju faktiskt år på söndag! Slänger in lite bilder när jag kommer hem.

Deep thoughts

Innan jag börjar på detta inlägg måste jag bara tala om att jag är i stort sett väldigt nöjd över mitt liv. Jag har en underbar sambo som jag ser en framtid med, jag har världens finaste hund som jag älskar över allt annat, jag har ett sjukt bra jobb som jag stortrivs med, jag vet vilka mina riktiga vänner är och jag älskar er och sist men inte minst, min familj! Ovärdeligt.

Men det är något som saknas. Jag känner mig jävligt rastlös när det gäller mitt liv. Jag vill hitta något jag kan fixa och trixa med, jag behöver en förändring. När jag var liten och bodde hemma brukade jag alltid möblera om mitt rum när jag hade tröttnat på hur allt såg ut, när jag behövde lite variation. Jag kunde börja möblera om mitt i natten för att jag var så uttråkad. Jag är en människa som jämt och ständigt måste vara på språng annars blir jag rastlös och jag börjar klättra på väggarna och riva och slita. Jag vill hitta något jag kan göra på fritiden. Finns det tid över? Tveksamt. Det är det som gör mig så frustrerad. Jag har funderat länge på att skaffa gymkort i Tälje, men istället prioreterade jag andra saker som för den stunden var viktigare. Och att träna hemma gör mig ännu mer rastlös trots att jag rör på mig.

Jag känner för att göra något drastiskt. Typ färga håret i någon konstig färg eller tatuera mig i pannan. Skämt åsido. Men ni förstår? Jag behöver en rejäl förändring eller något litet projekt att sysselsätta mig med. Jag är jäkligt glad över att jag har ett jobb om dagarna. Hade jag bara suttit hemma och blivit fet hade jag gått in i väggen. Jag undrar verkligen hur det kommer gå under min 3veckors semster. Helt ensam. I lägenheten.

Jag är även väldigt glad att jag har lite saker som ska hittas på  framöver. Den 1a juli åker jag, älskling, hans pappa + familj och släkt iväg på kryssning. Vi ska fira hans farmor som fyller år. Det kommer bli väldigt trevligt. Det är skönt att komma iväg även fast vi bara åker på en 24timmars-kryssning. Och det bästa av allt, den 6e juli åker jag och mamma till London! Vi sover där tre nätter vilket ger oss två dagar att turista oss samt shoppa järnet! Jag är sjukt taggad och längtar som aldrig förr. Jag älskar London, staden är underbar. Dessutom ska vi träffa min moster som jag inte har träffat på flera år. Även det ska bli grymt. Hon kan alla bra shoppingställen och turistställen då hon har bott där många många år. Åh, jag längtar ihjäl mig!

Och sedan får vi inte glömma vårat lilla projekt i lägenheten. Det ska målas, tapetseras, slipas, spacklas och ja, köpas nya möbler. Det tänkte vi dock börja med efter Rickards födelsedag. Vi måste nämligen flytta ut sängen till vardagsrummet då vi tänkte börja med sovrummet. Det kommer bli sjukt bra, tror jag.

Needed a little refreshing. A good one.

img_5912 (MMS)

Needed a little refreshing. A good one.


Min fina älskling


Jackie tror han är en liten knähund. Mitt ...

Jackie tror han är en liten knähund. Mitt lilla hjärta!


13/6

Jag har helt tappat inspiration till att skriva. Ni får stå ut med att jag endast slänger in lite bilder då och då. Nu tänkte jag bjuda på några bilder från helgen.

Någon längtar till premiären! Haha


Tagna från tjuvlyssnat

En pojke ~5 och hans pappa ~30 står vid tidningshyllan. Pojken verkar ha fått syn på kronprinsessan Victoria på en av tidningarna.
Pojken: Pappa, vad består en prinsessa av?
Pappan: Det är ju en flicka, eller jag menar en kvinna precis som din mamma.
Pojken: Jaha… så hon består av pasta och kanelbullar då?

En tjej ~17 sätter sig på en bänk bredvid en kvinna ~55. De verkar inte känna varandra sen tidigare.
Kvinnan: Det finns många karlar där ute.
Tjejen (tveksamt): Eh, ja… Det finns det.
En kille går förbi bänken.
Kvinnan: Fast de är ju inte särskilt snygga.
Tjejen: Eh, nähe…
Kvinnan: De vackra finns bara i H&M-katalogerna.

Överraskning

I förmiddags ringde det på min mobil när jag satt och arbetade. Det var Rickard som ringde och berättade att han tänkte komma förbi mitt jobb. Han berättade även att han hade en liten överraskning till mig. Jag blev genast väldigt nyfiken. När jag väl mött upp honom precis utanför talade han om för mig att jag måste blunda och fick absolut inte titta. Jag luktade för fullt men kunde verkligen inte koppla vad det var. Efter många om och men visade det sig att det var en kartong med jordgubbar. Hur underbar pojkvän har inte jag? Det var verkligen så omtänksamt. Min älskling ♥


Long time no see


Grattis mamma!

Jag slänger in lite bilder från mammas födelsedag!
När vi anlände bjöds det på ett glas rosé. Vanligtvis är jag inte så mycket för vin och liknande men det var faktiskt väldigt gott. Till middag blev det mozarellaost och soltorkade tomater inlindat i lövbiff med couscous. Till efterrätt blev det chokladmousse. Hur gott! Det bästa av allt var mammas reaktion när hon öppnade presenten. Hon blev jätteglad! Bak på tröjan står vårat efternamn samt det år mamma föddes. Jag är så jäkla nöjd. 


Det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag!

Ser att mina mms-inlägg inte har kommit in. Alltid är det något fel på blogg.se. Men jag ska inte klaga för i dag är det nämligen ingen vanlig dag. Min mamma fyller år och det ska firas med pompa och ståt! Om ett litet tag ska vi bege oss hem till mami och familj. Där bjuds det på mat och dryck. Jag ser dessutom framemot att ge henne presenten. Hon kommer älska den!
Grattis på födelsedagen mamma! Jag älskar dig och du är bara helt enkelt bäst ♥

Just nu sitter jag och babe och spelar Gui...

img_0769 (MMS)

Just nu sitter jag och babe och spelar Guitarr Hero och dricker några öl. Jag måste säga att jag är grym! Har inte fått lägre än 90% rätt på alla låtar. Awesome. I morgon bär det av hem till min älskade mamma. Vi ska fira att hon fyller år. Jag, Magnus och Rickard har lätt kommit på den bästa presenten hittills. Förhoppningsvis kommer mami älska den. Smell you all tomorrow, peace!


Nu är jag glad igen, haha

Nu har jag äntligen fått min stock med snus. Eller nej, de hade ingen stock så de fick plocka löst. Vad gör det? Jag är nöjd ändå. Jag har letat som en jäkla dåre.

Trevligheter inne i stan

I dag är det äntligen onsdag vilket innebär ledighet. Jag jobbar dock halvdag på fredag men det gör absolut ingenting. Det kommer bli mycket och göra men det är bara roligt att pusha sig själv och se hur mycket man pallar. På fredag vid lunchtid ska jag och mamma käka lunch inne i stan och sedan ska vi vanka runt i olika affärer. Jag tänkte svänga förbi weekday i hopp om att hitta något snyggt. Min garderob behöver uppdateras, jag tröttnar så jäkla lätt på kläder.

Men vafan?!

Nu tänkte jag köra ett lite smått argt inlägg här. Något som gör mig så pass frustrerad att jag måste skriva om det. Haha!

I fredags när vi storhandlade tänkte jag köpa en stock snus, som jag alltid gör på Ica Maxi i Södertälje sisådär några dagar efter löning. Mitt snus finns alltid(!!). Har dem inte en hel stock så plockar dem ihop tio dosor och slänger ned i påse för samma pris. I fredags fanns det ingen stock. Inte ens en ynkapynka dosa. Då gick vi till Konsum som ligger ca 800m därifrån. Där fanns det heller ingen stock MEN en dosa, då köpte jag den. Jag började vid denna tidpunkt bli måttligt irriterad då ingen annan affär i Södertälje har mitt snus till samma billiga pris. På Ica Maxi kostar en stock 330kr.

I går åkte jag återigen till Ica Maxi men fortfarande inget snus. Då ifrågasatte jag när det kommer nytt snus och om de ens gjort en ny beställning men det hade kvinnan inte svar på. Bra jobbat! Idiot. Jag åkte sedan till en mack i närheten av mig och där hade dem mitt snus men en stock kostar 430kr och det är inte en chans i hela mitt liv att jag betalar 430kr för en jävla stock. Så nu sitter jag här med min dosa och är jävligt bitter. Jag är dock väldigt glad över att jag ens har snus. Men på lunchen ska jag minsann gå till Ica Maxi och köpa en stock. Finns det ingen där heller sliter jag av huvudet av mig själv. Så enkelt är det. Ska det vara så svårt?!

RSS 2.0