Min förkylning har bara blivit värre. Jag ...

img_1355 (MMS)

Min förkylning har bara blivit värre. Jag var tvungen att gå hem efter lunch i dag då jag mådde riktigt uselt. Inte roligt! Det blir till att stanna hemma i morgon i hopp om att bli frisk. Jag somnade direkt när jag kom hem vid två och sov till halv sju ungefär. När jag vaknade hade min röst försvunnit. Jättekul. I kväll har vi bara tittat på film och myst. Jag har druckit te och varm choklad så det står härliga till. Aptiten ligger på noll så det blev ingen middag för min del. Nej, nu ska jag fortsätta kolla på Criminal Minds. Ett jäkligt bra program! Peace


Dag 9: Dagens


Photoshop

Jag har suttit ett tag med photoshop. Resultatet ser ni ovan.

Dag 8: En favoritbild

Såhär kunde Fifi ligga och sova. Dock var hon vaken när denna bild togs. Jag älskar den här bilden!

Jag är på toppenhumör i dag!

Jag har gått och blivit jätteförkyld. Jag har jätteont i halsen, öm i hela kroppen, sprängande huvudvärk plus att jag är jättesnorig. Jag hoppas verkligen att det inte blir värre än såhär. Det har jag varken tid eller råd med. Men vad gör det? Jag är på jättebra humör ändå. Det är onsdag och helgen kommer bjuda på fest OCH jag kommer få spendera fredagen med min fis.

Nu har en kollega på jobbet kommit tillbaka från sin långa semester på olika ställen. Hon var borta i ca 3½ vecka och dessa dagar har gått jättesnabbt. Men ändå känns det konstigt att se henne, en månad är ju ändå väldigt länge. Jag är lite avis på hennes val av semesterorter. Lyllo henne!

Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp

Tagen 28/3-11

Bildregn

Alla tre bilderna är helt oredigarade. Jag är jävligt nöjd med mitt kameraköp!

SMS-inlägg

img_1644 (MMS)

Äntligen har jag köpt en finfin kamera! Den tar grymma bilder. Ni ska få se några exempel i kväll :)


Nu ska vi käka lite frulle framför en fins...

img_1641 (MMS)

Nu ska vi käka lite frulle framför en finsk dokumentär. I går köpte jag färska hallon som jag har i min yoghurt. Så jäkla gott. I natt har jag sovit som en prinsessa! Senare i dag ska vi till Skärholmen. Ska se om jag hittar något roligt. Hörs senare! Peace


Dag 6: Tema "grön"

Jag var så fantasilös och googlade på grön och fick upp detta:


Jag hade lite beslutsångest om vilken av dessa två bilder jag skulle välja, så det fick bli båda.

Anledningen till att jag valde ut två gröna ormar bland allt annat grönt som kom fram är för att jag älskar ormar. Jag har en jäkla respekt gentemot dem men jag älskar dessa vackra djur.

Jag testade även att googla på "blå orm" och jäävlar. Kan någon ge mig en sån? Vackra reptiler det där.

Haha

Trots att videon endast är några sekunder kort så är den lite rolig. Vi trodde att vi skulle fota men det blev inspelning istället. Så tokigt det kan bli ibland;)

Smyckesgalen!

De senaste dagarna har jag besällt hem rätt mycket från cocoo.se. Jag hittar sjukt mycket fina smycken till vettiga priser. Och då är det svårt att låta bli när det dessutom är fraktfritt(lite smygreklam, haha).

I går beställde jag hem denna skönhet. Är den inte fin? Kostar endast 149:- Som hittat!


Förra veckan beställde jag hem två halsband. Dem kostade 195:-/halsband. Pistolhalsbandet är jag helt fast i. Grymt snyggt!



Jag har även handklovar som armband, är jättenöjd med det. Sedan har jag även en "tvåfingers-ring" med vita stenar på. Den är jag också väldigt förtjust i.

Kvalitétstid

I går var det tänkt att jag skulle möta upp en vän på tåget, men som vanligt missade hon tåget, haha. Hon är mästare på att missa tåg samt bussar. Men vad gör det? Hon tog ett senare tåg och anlände lagom till middag. Vi gjorde lite te och hade soffmys framför Desperata Hemmafruar.



Hon åkte hem runt tio och kort därefter var det läggdags för min del. Jag skulle upp 05:20 i morse men det slutade med att jag snoozade till kvart i sex. Då blev det bråttom jag och stressade satan! Men jag hann.

Dag 5: En gammal bild


Om jag inte minns helt fel var detta i högstadiet. Vi gick i nian och var tuffast på skolan! Vi hade våran trio och ägde som fan. Vi hade skitroligt och levde som om det inte fanns någon morgondag.


De år jag gick på Rönninge skola var nog de bästa i mitt liv trots att jag hade det väldigt svårt under den tiden. Det var mycket som hände men den friheten jag behövde då fann jag hos mina vänner.


Ibland önskar jag att det gick att spola tillbaka tiden en stund. Det skylle vara grymt spännande att återuppleva dessa år.


Dag 4: En hobby

För er som undrar så är min hobby musik. Jag älskar musik och kan spendera många timmar med hardstyle i mina hörlurar. Hardstyle ligger varmt om mitt hjärta. Jag kommer till en helt egen värld när musiken strömmar i öronen på mig. Jag lyssnar dock en hel del på rock också.

Ni får tre bilder på tre av mina favoriter i just den musikgenren.
Första bilden: The Prophet. Andra bilden: Infected Mushroom. Tredje bilden: Angerfist.

Och självklart Technoboy. GRYM DJ!

Dag 3: En familjemedlem

En hyllning till dig mamma.


Min mamma är ovärdelig. Hon är omtänksam, snäll, smart, pedagogisk och mycket mer. Hon ställer alltid upp för mig och ger mig de ärliga råd och idéer jag egentligen behöver höra. Hon hittar inte på olika resonemang som hon tror att jag vill höra. Hon säger det jag behöver höra för stunden. Oavsett om det kan låta elakt och hårt. Hon vill alltid mitt bästa, det vet jag.

Vi har haft våra rejäla motgångar både med varandra och utan varandra. Jag ångrar de år jag drog från henne som trotsig tonåring. När jag var liten blev jag mobbad under fyra år. Hon gjorde allt för att hjälpa och stötta mig. Det är denna underbara människa som har gjort mig så stark som jag är i dag. Hon har lärt mig allt jag kan. Och jag har mitt liv att tacka dig!

Tanken av att du en dag kommer försvinna från denna plats svider inom mig. Du får aldrig försvinna från mig. Du är den enda människan jag aldrig kommer klara mig utan. Du får aldrig dö.

Jag älskar dig, mamma! Du ger mig styrka och kraft.

Nu kör vi


Nu tar vi nya tag inför den kommande veckan. Heja heja heja!

SMS-inlägg

img_1621 (MMS)


Djupt

Jag står och trampar på samma ställe. Finner ingen ro. Mina blodådrar i tinningarna är nästinpå explosiva. Jag skakar av ånger, jag skakar av sorg. Jag har aldrig känt sådan här smärta förut. "Den där jävla muren", tänker jag. Förbannade jävla mur till att ställa till problem.

Jag finner inga ord. Inte ens förlåt. Jag är ett jävla nervvrak.

Lördag

I går var det sista dagen R vikarerade(stavning?) på dagiset. Jag kan tänka mig att det är ganska skönt. Nästa vecka börjar han jobba på ett annat jobb. Jag är så stolt över R. Till syftet med detta inlägg. R och en lilltjej på dagiset gjorde ett pärlarmband till mig. Det var jättesött tycker jag. Snyggt var det dessutom! Haha.

Nu börjar jag äntligen få lite vårkänslor!...

img_1618 (MMS)

Nu börjar jag äntligen få lite vårkänslor! Vi har gjort i ordning balkongen och nu är det bara lite blommor och annat fint som saknas. Det kommer bli jättemysigt :)


Jag tänkte bara slänga in en spexad bild p...

img_1616 (MMS)

Jag tänkte bara slänga in en spexad bild på mina nya glajjor som jag köpte inne i stan för någon vecka sedan. De har guldfärgad båge och gröna spegelglas. Hur nice? För ynka 80kr blir dem dina.


Nu sitter jag äntligen på tåget på väg hem...

img_1615 (MMS)

Nu sitter jag äntligen på tåget på väg hem. I dag är jag helt slut som artist trots åtta och en halvtimmes sömn. Don't ask me why. I kväll har vi lite AW på jobbet men jag är alldeles för mör för att orka stanna kvar. Jag vill bara sätta mig i soffan framför tvn med en tallrik käk. Och på tal om något helt annat. Vilket jävla väder vi har. Vad fasiken hände med solen? Uäk!


Tjuvlyssnat.se

Tjej 1 ~15: Alltså jag fattar verkligen inte hur man vågar testa droger och knark!

Tjej 2 ~15: Nej, det fattar inte jag heller!

Tjej 1: Och jag vågar ju ändå åka allt på Liseberg!


HAHA, det gäller att tänka till innan man öppnar munnen. Kan man verkligen jämföra droger med karuseller?


En kille och en tjej ~15 pratar hockey.

Killen (till tjejen): Haha, de förlorade mot AIK med 3-0!
En annan tjej (som råkar höra samtalet ropar till killen): Men jag har en kompis som också älskar HIV!


Två killar ~ 17 kliver på bussen och pratar ganska högt.

Kille 1: Hur fan ska jag formulera sms:et då?
Kille 2: Skriv typ att du inte har någon anledning att ljuga och att du vill att han ska få höra det från dig först.
Kille 1: Ååh, varför ska allt hända MIG för!? Hur fan talar man om för sin bästa vän att man råkade ha sex med hans flickvän?


Jag dör!

 


Heterosexuell eller homosexuell?

Jag kan inte låta bli att skratta när jag läser vad dessa människor har skrivit och hur fel saker kan bli ibland!



Denna bild är dagen från fbook.com

Dag 2: Favoritpryl

Det måste nog vara min iPhone. Jag kan göra allt med den. Spela, smsa, ringa, kolla upp recept, kolla upp vad vi ska få för väder, you name it. Det finns måååånga både nödvändiga men även onödiga dock roliga appar. Det är hittills mitt bästa köp gällande teknikprylar.


Dag 1: Självporträtt


Jag försökte hitta en så pass neutral bild som möjligt. Det var dock ganska svårt då jag för det mesta alltid ska skoja till det på bild. Men den här får duga!

Den är tagen en morgon innan jag skulle kila till bussen. Jag minns att jag hade vaknat på ett sådant bra humör som verkligen kändes toppen. Jag ville föreviga det genom en bild, för varje gång jag ser denna bild återfår jag känslan jag kände denna morgon. Härligt va?

This stupid list

Nu ska vi köra en såndär lista igen. Jag kopierade den från en blogg jag läser flitigt och tycker om väldigt mycket. Men dessvärre är den bloggen lösenordsskyddad så varken kan eller tänker länka.

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: En hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: Dagens
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Tema "blått"
Dag 25: Mat
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: Valfri bild

Stek i solen

Onsdagen har varit helt otrolig. När jag satt med paketen i dag så fick jag in massvis med konstiga ärenden och jag blev nästan galen där ett tag. Men jag försökte hålla humöret uppe. Jag blir lätt lite puttig när allt inte går som det brukar, men inte ska jag hänga läpp för det. Ibland kan det vara roligt med lite motgång så hjärnan får arbeta lite extra. Nu till det bästa. En jobbkollega tog med mig och två andra kollegor upp på vår takaltan på jobbet. Där hade han ställt fram 3 vinglas och så hade han Sprite med sig. Vi satte oss ned i soffan och njöt av solen. Det var galet mysigt. Och hur omtänksamt var det inte av honom att "lura" med oss upp på taket? Jag tycker det var sjukt snällt gjort. Detta fick i alla fall upp mitt humör samt energin. Jag blev otroligt pigg efter lite sol och friskluft.

Här sitter vi och njuter av solen.




Solen skiner för fullt

Vilket underbart väder vi har va? Jag fick höra hemifrån att det var 26 grader. I solen så klart! Men hur underbart låter inte det? Totally awesome.

På lunchen fick det bli en promenad med två kollegor. Så jäkla skönt! Vi satt även och njöt av solen på en bänk utanför entrén. Det var sjukt varmt och härligt. Jag passade på att ta skinnjackan i morse trots att det var fem minus. Jag visste att det skulle bli varmare väder framåt förmiddagen. Nu hoppas jag att vädret håller i sig. Skulle det börja snöa skulle jag bli väldigt ledsen och inte alls förvånad. Men nu ska vi inte ta ut några sorger i förskott. Ciao!

Bildregn


>Jag var tvungen att rota lite bland alla vår och sommarbilder för att återfå hoppet om att värmen faktiskt är på väg.

Måndagen slutade bra trots allt

Måndagen blev trots allt ändå ganska bra. Under dagen stötte jag på lite svårigheter och det resulterade i att jag blev lite småpurken och lättprovocerad men det taklade jag bra. När jag kom hem pussade jag på min underbara sambo och allt blev bra igen. Till middag blev det våfflor, superlätt att göra och dessutom smakar det bra. Inte så jättenyttigt men så får det bli ibland. Varken jag eller R hade någon större ork till att göra något mer avancerat än så.


I kväll tittade vi på Gullivers resor. Den var faktiskt helt okej. Jag har fått höra lite mindre bra kritik men jag gav filmen en chans. Och jag måste väl säga att jag är ganska nöjd. Lagom rolig och dramatisk, haha!

Nu är jag helt slut som artist och det är snart dags att gå till sängs. I morgon ska jag upp klockan sex och det är litelite sovmorgon för min del. Peace

Är det okej att döda oskyldiga djur?

Jag och R såg en dokumentär i helgen(om jag inte minns helt fel, min tidsuppfattning ligger på noll just nu) som handlade om en kille från Kina. Han led av en väldigt stor tumör, ordagrant. Tumören satt i ansiktet så hans syn, lukt, tal och andning var väldigt begränsad. Tumören vägde halva hans kroppsvikt vilket var 25kg. Men nu var det inte det som var poängen med detta inlägg.

Han bodde i en liten fattig by någonstans i Kina. Innan han skulle åka till sjukhuset och få en liten del av tumören bortopererad var den en man i byn som avled(varför vet jag inte). Då ställde byn till med en cermoni. Nu till det mest hemska och äckligaste jag någonsin sett på TV. De hade spänt fast en riktigt stor livs levande gris så den låg på sidan. Sedan var det en kille som tog fram en stor och vass påle och högg rakt in i halsen på grisen. Grisen skrek så pass högt och mycket att det högg till i hjärtat på mig och jag fick tårar i ögonen. Jag började gråta! För mig är det helt sjukt att detta är en tradition för dessa människor i byn. Jag blev så arg att jag låg och svor i säkert 30 minuter efteråt. För mig är det även ett jävla djurplågeri. Jag blir så upprörd. Hur i helvete kan man "fira" någons bortgång genom att ta livet av en helt oskyldig gris? Sinnessjuk och helt bisarr jävla tradiotion. Fan vad arg jag blir.

Jag är jävligt glad att jag bor i Sverige med ändå så normala traditioner. Jag skulle aldrig i hela mitt liv ta livet av ett djur. Folk som misshandlar djur, dödar bara för att det är roligt eller dödar för tradition kan komma hem till mig så kan vi ta ett litet snack.

Måndag morgon

Goood morgon! I morse var jag alldeles för trött och dessutom sov jag hela vägen från Södertälje till Stockholm. Jag fick knappt upp ögonlocken. Inte okej! När jag steg på bussen i morse glodde alla på mig som om jag vore en utomjording eller något annat konstigt. Jäklar var irriterande det var. Ca fem pers glodde på mig i dryga tio minuter. What's wrong with people? Dem måste ha käkat alldeles för mycket blängsylta med tittsås.

I morse vaknade jag dessutom med världens värk i nacke och rygg. Inte ett dugg skönt. Jag är stel som satan. Men trots detta är jag på ett ganska bra humör. Lite småseg, men det är nog alla i dag. Det är ju trots allt måndag morgon.

Tröttsamt

I dag hade vi tvättid som alla andra söndagar vid exakt samma tid. Förra gången stötte vi på en äldre man som stod och hängde in tvätt i torkskåpet. Han fortsatte även när vi kom och slängde in all tvätt UNDER våran tvättid. Han bad inte om ursäkt, han sa ingenting. I dag var det samma problem. Där stod han med sin förbannade tvätt i den förbannade torktumlaren och i det jävla torkskåpet. Okej, tänkte jag. Andas! Han är säkert klar i tid som jag ska låsa. Icke då! Han ställer sig och skurar golvet. När jag sedan är klar och ska låsa berättar jag för honom att jag nu ville låsa tittar han chokat på mig och berättar att han behöver ha kvar tvätten. Då slinter något i skallen på mig.

Jag - det struntar jag i. Nu har jag min tvättid och jag vill låsa. Jag tänker inte låta det stå öppet för allmänheten så vem som helst kan gå in här.
Killen - men hur länge tar det?
Jag - en timme.
Killen - men det är för länge.
Jag - det struntar jag fullkomligt i. Jag ska upp och äta middag nu och tänker FAN inte låta det stå öppet.
Killen - det står en lapp utanför att man får använda sig av torkskåpen och torktumlaren.
Jag - JA, självklart! Men det är när DU har tvättid, INTE när någon annan ska tvätta.
Killen - jaha..mummelmummel.
Jag - jag är så trött på att du alltid ska vara här när vi kommer och tvättar. Det finns en anledning till att vi har bokat en tid.

Han sa så mycket mer korkat så jag höll på och bli galen. Han bad inte om ursäkt alls. Jag blir faktiskt ritkigt förbannad på det här. Att han har mage till att bete sig såhär. Dessutom har han stått i tvättstugan hela dagen. Rickard såg honom tidigare i morse. Det jag stör mig mest på att han verkar tycka det är okej att tvätta på andras tider. Det är INTE okej. Så nu, efter dagens heta diskussion hoppas jag att han inte fortsätter bete sig såhär. Gör han det, tänker jag ta kontakt med hyresvärden. That's it!


Dagen har gått som den ska. Det har varit ...

img_1281 (MMS)

Dagen har gått som den ska. Det har varit lagom mycket att göra så det är skönt. Jag jobbade även över lite. Det känns bra! Efter jobbet stannade jag kvar i stan med mami och kikade runt i olika affärer. Jag hittade ett par skitheta pilotbrillor som jag bara längtar efter att kunna använda! Jag lyckades även få med mig några söta strumpor. I skrivande stund ligger jag i sängen framför Efterlyst. Herregud säger jag bara! Med detta inlägg säger jag god natt. Puuss


Språkpolis No1

Det är något jag har funderat på många gånger. En sak jag börjar störa mig på lite smått på. Folk som ska beskriva att den där bilen ägs av exempelvis Sara. Många skriver då "det där är Sara's bil". De tre första orden är helt korrekta, men sedan händer något. Den där jäkla apostrofen. Det svenska språket använder sig inte av några jäkla apostrofer när man t ex ska beskriva att något materiellt ägs av en person! Vad är det som är så svårt?

Det är pinsamt att se hur många stavar nuförtiden. Folk särskriver, grova stavfel och kan inte skriva rätt rent allmänt. Vad lär sig barnen i skolan egentligen?

Back on track

Nu är jag back on track. Så gott som i alla fall. Magen är fortfarande väldigt orolig men jag fick i mig lite mat i går. Tur det! Det är dock mycket märkligt att jag inte alls känner någon som helst hunger. Jag har ätit en liten middag på två och en halv dag. Hur går det ihop? Jag älskar ju mat. Jag tänker i alla fall ta det väldigt försiktigt med att stoppa i mig något i dag.

Det är redan onsdag vilket snart betyder helg. För min del blir det nog ganska lugnt. Vi får helt enkelt se vad som händer. Min pappa fyller ju år också.

Pillade lite i photoshop i mobilen


Jag älskar smycken

Jag tänkte bara visa era mina smycken jag fick hem förra veckan. Minns ni att jag berättade om dem tidigare? Jag är väldigt nöjd. Leveransen gick snabbt och man fick en jättesöt ask med smyckena i samt ett visitkort där de skrivit "Tack Sandra" och sedan ett hjärta. Och det var skrivet för hand. För mig är det där lilla extra som gör att man fortsätter beställa.

Min helg

Min helg har varit underbar. Vi åkte direkt efter jobbet och anlände runt halv tio. Då stannade vi till för att äta och rasta Jackie. När vi kom fram spelade vi spel och drack några öl. Vi spelade bland annat ett spel som heter "med andra ord" om jag inte minns helt fel. Det var sjukt roligt. Man tog upp ett antal kort och på varje kort stod det till exempel ett kändisnamn eller t ex ljusstake. Då skulle man beskriva det ordet/namnet tills resten av dem i sitt lag kom på vad man pratade om. Grymt roligt. Jag ska lätt köpa det.


Dagen efter skulle vi ut och köra Tessans travhäst Bobby. Hon har två shettisar och Bobby då. Hur gosiga och söta som helst. Hon har även tre katter och två hundar. När vi skulle ut och köra tog vi med oss hundarna så de kunde springa av sig. Jag var lite osäker på hur det skulle gå med Jackie men det gick jättebra. Han sprang snett bakom vagnen, fullt koncentrerad under hela turen. Min lilla björn, han är så duktig. Det var sjukt mysigt och roligt trots att Bobby slog två gånger. Och med det menas det att han sparkade med ena benet riktat mot oss. Jag kan ju tala om för er att jag blev lite tveksam då vi satt i en körvagn precis bakom honom. Men allt gick jättbra. Tessan har verkligen pli på alla sina djur.


På söndagen åkte vi till en kvinna som har ca åtta jättesöta golden retriver. Hon är den svenska motsvarigheten till Cesar Millian, jag skojar inte! Hon var så sjukt duktig! Vi tränade Jackie jättemycket(det finns alltid något att förbättra) och han blev bara duktigare och duktigare. Jag fick många goda råd av denna kvinna. Man kan aldrig trötta ut en hund fysiskt, det vet ni va? För att få dem trötta ska ni stimulera den psykiskt. Så hunden arbetar med huvudet. Självklart behöver den fysiskt arbete också. Det här har jag skrivit om tidigare så det behövs inte tas upp igen.

Jag hade en otroligt bra helg och är supernöjd. Rickard är också jättenöjd. Han fick ju åka snöskoter med Tessans pojkvän. Han fick dessutom köra. Han kom hem och var helt uppfylld av glädje som ett barn på julafton. Det roliga med att bo mot Gälvehållet är att de åker typ snöskoter istället för buss och liknande. Vi såg människor som hade parkerat sin skoter utanför pizzeran och grejer. Så roligt.

Redan i söndags kände jag att det var något vajsigt med min mage. Hela kvällen i går hade jag sånt jäkla magknip. Jag hade så pass ont att jag knappt kunde andas och var/är tvungen att böja mig som ostbåge när smärtan kommer. I dag var jag tvungen att stanna hemma från jobbet. Jag vaknade flera gånger i natt och var tvungen att gå upp. Jag ställde alarmet i morse i hopp om att komma iväg till jobbet ändå, men icke. Jag får inte behålla någon mat alls. Inte alls roligt. Till råga på allt har jag ont i halsen. Men det kan jag i alla fall stå ut med. Magknipen vet jag inte ens hur jag ska hantera. Jag får slänga i mig lite te och hoppas att jag åtminstone får behålla det. Nog pratat om det.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Ska även pussa massvis på en sovande Jackie. Han ligger och snarkar nu. Lilla tulle!

Lite mörk bild, jag vet. Men den får duga ...

img_3569 (MMS)

Lite mörk bild, jag vet. Men den får duga för stunden. Nu sitter vi och dunkar bra musik. Vi har precis käkat donken då ingen av oss orkade laga middag + att knappt fanns någon tid till det.  Nu är vi äntligen på väg. Det tog sin lilla stund då vi var tvungna att packa, hämta gps, gå ut med Jackie osv. Jag pratade nyss med syster och jag fick höra att hon hade varit på en visit i Stockholm under dagen. Nej, nu måste jag avsluta detta inlägg innan jag spyr. Jag blir lätt åksjuk om jag exempelvis skriver sms. Peace!


Moooot Gävle mina vänner

Och snart slutar jag äntligen jobbet! I dag har det varit full rulle, minst sagt! Vi är underbemannade men vi fixade det jäkligt bra. Vi blev klara med allt innan vi ens slutade, hur duktigt?

Älskling kommer och hämtar mig efter jobbet. Då är det bara att åka hem och packa lite snabbt, få med oss alla grejer vi behöver ha med oss till Syster yster och sedan är det fullrulle mot Gävle. Åh, det så bli så skönt att komma iväg. Jag kommer förmodligen mobilblogga under bilresan och Tessans dator får jag nog låna i helgen för att hålla er uppdaterade ;)

Tjing!

Snaart helg!


Några gamla bilder på mig..

God kväll mina vänner! Jag har nyss fått i mig en brakmiddag som bestod av inbakad fläskfilé i ugn, pommes och fetaostsallad. Så jävla gott! Jag älskar fetaost. Jag skulle kunna leva på fetaost. Nej, nog om det, haha!

I dag efter jobbet mötte jag upp mamsen på Åhléns. Jag hittade mycket fina grejer, synd bara att en ynka pynka t-shirt kostar ca 2000kr. Det är lite för dyrt för min del. Då köper jag hellre många fler t-shirts för 2000kr. Jag hittade lite smågrejer som aceton, handtvål, toffsar och annat. Jag lyckades även äntligen hitta en ny väska. Som jag har letat i flera månader efter en ny snygg väska! Och äntligen är den min.

Lagom casual och snyggt. Jag älskar den!

Nej, nu är det dags för en varm och härlig dusch så jag är redo för Svensk Maffia sen. Jag ska gosa ner mig i sängen med tända ljus. Ciao!

Det går fort nu

Jäklar vad veckorna bara flyger iväg. I dag är det redan torsdag! I helgen blir det äntligen av. Vi åker till Tessan över hela helgen och Jackie följer även med. Förstå hur roligt han kommer ha det. Han kan springa runt utan koppel(ja, våran hund lyssnar när man ropar) och leka med andra hundar. Han kan gå runt och lukta på allt han vill och bara vara. Tessan och hennes pojkvän bor på gård de har köpt tillsammans och de har massvis med djur. Det kommer bli så mysigt!

I natt drömde jag något väldigt obehagligt. Jag minns inte exakt vad drömmen handlade om men jag vaknade av att jag var genomsvettig och hade en väldigt obehaglig känsla i kroppen. Inte roligt för fem öre. Till råga på allt var jag jäääkligt trött. Mer än vanligt. Jag kunde knappt öppna ögonen.

Just nu sitter jag och myser framför tvn. ...

img_9537 (MMS)

Just nu sitter jag och myser framför tvn. Tittade nyss på Vänner. Jag älskar verkligen det programmet! Det blev ingen middag ute i dag, Rickard hade redan lagt fram middag för att överraska mig. Tulle!  Snart får vi besök av mamma och Mats. De ska pussa och gosa lite med Jackie. Jag tänkte även bjussa på kaffe om de känner sig sugna. Senare framåt kvällen ska jag och R kolla på film och mysa. Vi har massvis med frukt hemma så det ska jag också lyckas klämma i mig. Puss på er


3 hela år. Av kärlek!

I dag är en bra dag. Jag mår jättebra, lite trött men det är ingenting att klaga på. Jag är jätteglad och det är strålande väder ute. Det är ju även så att jag och R har varit tillsammans i tre år i dag. Tre underbara år och längre ska det bli. Vi klarar av allt tillsammans och tillsammans är vi oslagbara. Det vet jag nu. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och han gör mig stolt i princip varje dag.

Men det är bara på grund av allt detta jag är glad. Även om det är många bra anledningar till att vara på topp. I går blev lägenheten vår. På riktigt. Vi står nu på kontraktet och våran hyresvärd var även och bytte namnskylt på dörren i går. Det känns så jävla bra! Nu har jag och R något tillsammans på riktigt. Något som är vårat eget. Gah, så underbart. Nu kan vi äntligen börja göra om i lägenheten också, till något mer oss. Vi tänker definitivt börja med sovrummet. Det är inte riktigt i våran smak.

I dag hade jag tänkt att bjuda R på middag. Jag hade tänkt låta honom helt välja själv var vi ska äta. Vill han käka kebab, så visst. Men jag är mer sugen på en fet oxfilébit med pommes och beasås. Det återstår att se=)

Senare kanske vi får besök av min mamma. Hon var lite kelsjuk så hon ville gosa med Jackie och så vitt jag vet tackar han inte nej. Hon kommer förmodligen bli ihjälpussad av Jackie. Han är en riktigt pussgurka.

Och så måste ju även jag testa det där med...

img_4272 (MMS)

Och så måste ju även jag testa det där med mobilbloggning. Jag är inte helt hundra på om det kommer att fungera, men det är värt ett försök.  Just nu, i skrivande stund sitter jag barnvakt. Eller ja, lilltjejen ligger och sover sedan klockan sju. Lilla myspelle! Hon ville läsa flera godnatt-sagor och jag tackade inte nej till det. Längtar verkligen tills att jag och R skaffar barn. Men bara för att påpeka, det kommer inte ske på många år. Så, no need to worry!  Även denna arbetsdag har bestått av pajaser från alla håll. Ibland blir man bra trött på människor. Jag har även fått en tidning smälld i ansiktet och det kontrade jag med lite svordomar och knuff i ryggen. Då var saken ur världen.  Nej, nu skippar vi det här. Ska fortsätta kolla på Sofias Änglar. Ett väldigt bra men ibland sorgset program. Peace!


Tidsfördriv

När vaknade du imorse?
Svar:
05.20 för att  vara exakt.


Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
Att jag var jättetrött och mer än gärna ville fortsätta sova.


Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Min pojkvän. Jag frågade om han kunde hitta min plånbok någonstans i lägenheten.


Vilket humör är du på?
Svar:
Jag är på ett mindre bra humör just nu. Skulle helst vilja ligga i soffan framför tvn.


Vad har du på dig just nu?
Svar:
Svarta jeans, mina nitboots, en casualtröja från H&M.


Har du ont någonstans?
Svar:
Jag vaknade med magont men ska försöka ta mig igenom dagen ändå.


Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Faktiskt ingenting.


Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
Det går jag inte in på. Tycker det är alldeles för privat för att skriva i bloggen. Men jag kan säga att jag är mer än nöjd.


Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Ett nagellack och läppglas från Make Up Store.


Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Aftonbladet.


Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Jag ska först på äventyr med min käre vän Bea sedan ska jag sitta barnvakt några timmar.


Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
En låt jag senast lade ut i bloggen. Den är grym!


Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
För att den är bra. Jag varierar mitt skrivande med olika slags bilder och listor. Sen kan det vara roligt för min familj att följa mina dagar.


Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Oj, hur ska jag minnas det..


Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Yes, förmodligen för det jag kommer att göra senare i dag.


När fotade något senast, och vad?
Svar:
Jag fotade i helgen. När vi hade besök av några vänner.


Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Japp, men tänker inte skriva på vad.


Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
En vit bänk.


Vad tror du att klockan är?
Svar:
Halv tio?


Vad borde du göra idag?
Svar:
Inte ett skit. Jag vägrar känna måsten i dag.


Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
När jag kommer hem är det mjukisbyxor som gäller.


Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Oj, svårt. Det finns mycket jag vill fråga till många.


Snodde denna från tyras.se


Tisdag.

I helgen åkte vi till Barkarby Outlet för att shoppa. Ni anar inte hur snorbilligt vissa grejer var. Jag kunde hitta en Peak tröja för 250kr som egentligen kostar 999kr. Hur sjukt? Jag hittade även Fornarina-jeans för dryga 200-lappen. Även dem ligger på över tusen kronor. Jag blev helt lyrisk av att vistas bland alla billiga märkeskläder. Dessvärre hade jag inte större ork att hålla på och pröva jeans och dylikt. Jag kom hem med TVÅ förbannade löpare till vardagsrumsbordet. Herregud säger jag bara. Var det det enda jag kunde åstadkomma? Jaja. Det för väl något gott med sig. Nu har jag massvis med pengar att till exempel pierca och tatuera mig för. Det är ju också ganska nice.

I dag efter jobbet ska jag och Bea ut på äventyr. Vi kommer befinns oss i Södertälje, mer än så säger jag inte. Nu blir ni nyfikna va? Haha. Resten får ni se i morgon :) Det enda jobbiga är att min plånbok är bortsprungen i lägenheten någonstans. Inte roligt då det vi ska göra kostar pengar. MEN jag kommer lösa det på annat håll. Jag får fråga min underbara pojkvän om han kan köra ner på stan och lämna den. Det ska nog inte vara några problem.

I morgon har jag och Rickard varit tillsammans i tre år. Hela tre år. Förstår ni? Jag trodde aldrig att vi skulle spendera så lång tid tillsammans. Och längre ska det bli! ♥

RSS 2.0