Bra dag i dag

I morse var jag och mamma på gymmet. Tränade i ca 2 timmar. Det kändes verkligen att jag inte har tränat på ett tag, var väldigt seg så tog det ganska lugnt. Får se om jag har träningsvärk i morgon. Jag lyckades även paja en maskin man tränar benen med. Lyckat va? haha.

Jag och älskling var bjudna på middag hos mamma. Där bjöds det på tacos. Hur gott som helst. Det var faktiskt mycket trevligt. Hela familjen var samlad.

I morgon ska vi till Nacka och handla underkläder och annat nödvändigt. Får se vad man hittar nu i mellandagsrean :) Kommer bli skitnice!

Just för tillfället händer det inte så mycket i min värld. Då får ni stå ut med att jag kanske inte uppdaterar så ofta. Vill ju inte skriva om samma saker hela tiden. Haha!

Jag har haft en bra dag i dag trots att jag inte har gjort så mycket. Jag känner mig genast piggare efter att ha tränat, vilket gör mig på bra humör. Rickard jobbade halvdag så vaknade när han kom hem, vilket också gjorde mig på bra humör. Och middagen fick man spendera med mammas underbara familj och kvällen kommer avslutas med en varm dusch med R. Awesome!



Jag hissar:

Mina lojala vänner. I do love you guys. Jag vet var ni finns, och ni vet var jag finns. När vi behöver varandra!

Jag dissar:

SLASK! Vafan är det för skit? Gud, jag blir på dåligt humör av att bara vara ute. Nej, det jag verkligen inte tycker om är att bli blöt om fötterna bara när att man ska ner till centrum för att köpa snus.



Puss på er!


Sköna söndag

Ja, nyss skrev jag ett ganska långt inlägg. Samtidigt skulle Rickard promt komma och tvätta av datorbordet och då lyfte han på musen och hela jävla inlägget försvann. Ganska irriterande! Men det är väl bara att börja om då. Jag ska inte låta jorden gå under för det.

I morse var jag, Rickard, Conny och Anna på IKEA. Vi handlade lite smågrejer vi behöver. Som ljus, blommor och dylikt. Shoppingrundan avslutades med korv.

I dag händer det nog inte så mycket. Just för tillfället lider jag av kraftig mensvärk som jag inte riktigt står ut med. Det värker i hela ryggen samt hela underkroppen. Och det är inte lite värk inte.

Jossan kommer förbi också, då ska hon även få sina julklappar. Får se om jag orkar vara social med tanke på värken.

Minns inte hälften av det jag skrev innan så ni får stå ut med detta korta inlägg.




Jag hissar:

Dessvärre kommer jag inte på något att hissa just nu, haha. Även fast jag är på toppenhumör i dag! Sorry guys.

Jag dissar:

Hycklare. Känner inte att jag vill gå in på en vidare förklaring


Jag har hållt på med detta inlägg i ca tre timmar. Jag har tagit pauser för att städa, fixa, laga mat med R, duka you name it. Men nu ska det bli klart. Snart i alla fall.

Vi åt inbakad fläskfilé med pommes, beasås och sallad. Huuur gått som helst! Jag kan ju säga att jag åt ganska mycket. Rickard är bäst på att laga kött!

I morgon ska jag gymma med mamsen. Ska komma igång nu efter min julledighet från gymmet. I'm back on track!

Jag och mamma ska även kanske åka till Nacka och handla underkläder också. Kommer bli skitnice! De har 50% rea på allt fram till nyår.






My Christmas

Jag hade en underbar julafton, minst sagt!

Efter lunchen hos Peter och Kia skjutsade Rickard mig hem till mamsen. Där var det full rulle med maten. Det var lite lugnare än hos Rickards kusiner, skönt nog. Det var bara jag, mamma, bror och låtsaspappa. Men vi hade jättetrevligt och jag fick jättemånga fina julklappar och jag är grymt nöjd.

Sen har jag varit lite överallt sedan dess. Har varit hos Rickards mamma, hos Bea, hos pappa och i dag ska vi till Rickards pappa.

Jag vill tacka alla underbara för alla jättefina julklappar. Fick ingenting jag inte är nöjd med. Allt var/är perfekt! Detta var nog den bästa julafton sedan jag var liten.




Jag hissar:

Mamma. Ja, behöver jag ens säga något mer? Jag tycker min mamma är den bästa och hon ställer verkligen upp för mig i vått och torrt. Hon gör saker som hon inte ens är skyldig till att göra ibland. Jag älskar henne!

Jag dissar:

Människor som kastar sten i glashus. Som påstår att man ska göra något på ett visst sätt, men gör sedan raka motsatsen själv. Mogna till er lite för guds skull. Vill ni behålla era lojala kompisar, bete er då därefter och sluta spela.



Tss

Väldigt moget.

Underbara morgon

Denna morgon kunde inte starta på ett bättre sätt.

Jag vaknade av att Rickard smög in med frukost som bestod av mackor och varm choklad med grädde, och självklart en massa pussar. Hur gulligt som helst! Han hade även köpt en av mina favorittidningar och en trisslott som jag dessvärre inte vann något på. Men vad gör det?

Efter frukosten bytte vi julklappar. Och som tur var blev han jätteglad över sin julklapp som var en silverkedja som matchar armbandet jag köpte på hans födelsedag. Jag fick en hypnose parfym med bodylotion och en väckarklocka. Den har en massa funktioner som jag inte förstår mig på, lär mig med tiden helt enkelt, haha! Men man väcks av ett ljus som blir starkare och starkare, sedan kan man ställa in att det antingen ska låta som fågelkvitter, hav osv. Skitnice! Han tyckte att jag behövde den med tanke på att jag oftast inte kommer upp. Min lilla prins.

Fick även julklappen av Rickards pappas familj eftersom att de åker bort i dag. Det var en 50 minuters privatlektion på Make Up Store. Den lektionen är värd 495kr och jag får även handla smink för dessa pengar. Och sedan fanns det ett "bonuskort" med ytterliggare 130kr. Hur jävla nice är inte det?

Jag är grymt glad just nu.

Och vid ett ska vi på jullunch hos Peter och Kia. Det kommer bli mysigt. Då ska jag äta mycket god mat. Kia är jägare så hon bjuder på viltkött. Ska bli roligt att testa något nytt!

Nej, nu måste jag kila. Ska fixa mig och grejer. Skriver mer senare i kväll :)

God jul på er.


Inte roligt!

Jag drömde en jättejobbig och hemsk dröm i natt, och denna gång handlade det om mig själv. Kan berätta kortfattat:

Ni vet hur man har sett på filmer då det kommer andar som visar en sitt förflutna eller sin framtid? Ja, så var det för mig. Jag fick se mitt förflutna. Dock var det helt annorlunda jämfört med hur det var i min barndom.

Men denna varelse visade hur jag hade varit någon sorts eskortflicka, vid ca 6 års ålder. Då var det en gammal gubbe som hade sex med mig och uträttade sina behov med mig, mot min vilja. Eftersom att jag var så liten kunde jag inte göra nånting, så jag fick bara stå ut med det hela och hoppas på att det en vacker dag skulle ta slut. Men en dag tröttnade jag verkligen på den skiten, så jag rymde. Då blev jag jagad av soldater och poliser. Jag minns hur jag försökte gömma mig i minsta lilla hörn, och jag kröp ihop som en liten boll för att verkligen inte synas.

Sen helt plötsligt, sitter jag i ett rum med enbart ett bord och några stolar. Nu är jag lite äldre, kanske 19 som jag är nu. Jag sitter med en utredare och en psykolog. Även med mina föräldrar och min storebror. De berättar allt det här för mig, och jag bara bryter ihop. Jag skriker, gråter, sliter i mitt hår och är helt förstörd. Jag skriker att jag inte minns något från denna tid. Psykologen säger att det är normalt att man förtränger sådana händeleser. Vid denna sekund bryter Magnus(min bror) ihop. Han slänger saker omkring sig, han slår i väggarna och skriker att han ska döda den människan som gjort detta mot mig. Och just i denna sekund inser jag att mitt liv är förstört, och det kommer bli värre när Magnus gjort sitt med denna man. För då åker han in i fängelse.

Just vid denna tanke vaknar jag av att jag gråter, har jätteont i magen och verkligen känner mig trasig. Jag hade sådan olustig känsla, det var extremt jobbigt.

Hur mycket kan en dröm påverka en egentligen?! Jag känner mig fortfarande extremt obekväm.

Det blev inte så kortfattat som jag trodde. Men jag var verkligen tvungen att skriva av mig detta.

Nu till något roligare!



Jag hissar:

Julafton. Jag tycker det är mysigt att spendera den med nära och kära. Det är nog den enda gången på året man faktiskt njuter, i alla fall jag.

Jag dissar:

Snön. Ja, faktiskt. Jag har tröttnat på den helt och hållet nu. Jag vill ha sommar och jag vill kunna gå i klänningar och bara vara. Ge mig värme nu!


Finally

Mja, just för tillfället är jag ganska nöjd med designen. Nu är det jag och Bea på våran mösspåtagning som pryder bloggen. Nice va? Såklart!

Jag har tänkt börja med en rolig sak här i bloggen. En sak jag tycker är rolig i alla fall. Jag har sett att ganska många bloggare gör det. Jag tycker det verkar roligt. Det heter "hissa och dissa". Det ska jag lätt göra. Jag har rätt mycket jag vill dissa, och hissa för den delen också :]

Så..



Jag hissar:

Det första jag kommer på är faktiskt Rickards kusin Nathalie. Hon har gått lumpen och är med i Nordic Battle Group vilket jag beundrar jävligt mycket. Hon är riktigt grym! Dessutom är hon übertrevlig och jättegullig. Hon förtjänar verkligen att bli hissad. Hon är dessutom bara 23 år. Det ni!

Jag dissar:

Tråkiga, asociala människor. Seriöst. Är det verkligen roligt att bara sitta hemma och göra ingenting? Behöver jag ens skriva något mer? UT med er och träffa människor. Lev livet!



Ja, vad finns det att säga.

Du ska synas och höras hela tiden, överallt! Du ska befinna dig på varje kalas, varje släktträff FAST du inte ens tillhör släkten på något vis. Visst, det gör inte jag heller. Men fan, jag är tillsammans med Rickard och på det viset tillhör jag släkten. Men vem är du tillsammans med? INGEN! Du är fullkomligt störd i huvudet.

Julen är till för att spenderas med sin familj. Det vet alla. Har man ingenting att göra vid ett viss tillställning ska man inte vara där. Vad har du för band med Rickards släkt? Nada. Jag känner dessa människor så mycket bättre än dig. Jag är till och med barnvakt åt deras barn. Jag fick en personlig inbjudan till denna lunch. Det fick inte du. Så vad ska du göra på denna lunch? Det förstår jag inte.

Men en sak vet jag. Du gör det för att smöra in dig, du gör det för att synas, du gör det för att höras. Du gör det främst för att kunna vara ett lögnaktigt äckel mot mig. Det vet jag. Jag vet vad ditt spel går ut på. Du kan sluta upp med detta genast. För jag kommer snart trampa på dig. Ju närmare du kommer, desto kortare blir stubinen. Det vet du. Du vet vilket temperament jag har. Du vet vilka utbrott jag kan få på människor som går för långt. Du vet hur jag fungerar. Du vet hur mycket jag kan göra. Du vet.


Jävla skit

Åh, jag blir grymt irriterad på photoshop och hela min jävla blogg. Har stor lust att bara ta bort min blogg och strunta i hela grejen. Jag är garanterat INTE klar med min blogg. Ha tålamod och överseende. Den måste få se ut som skit ett tag nu, så jag kan uppskatta den sen när jag har mer ork till att pilla på designen.

I dag var jag och Rickard på kalas hos hans kusin Nathalie. Hon fyllde 23. Vi var i hennes nya lägenhet och den var grymt mysig. Det var bara en etta, men det var rätt lagom ändå. Hon hade en grymt snygg fondvägg som jag inte kunde göra mer än att älska, haha.

Där bjöds på laxtårta, skalsdjurssoppor, sallad och dylikt. Jobbigt bara att jag inte är så förtjust i skaldjur eller lax. Men jag tog en tårtbit och lite sallad, i hopp om att det inte skulle smaka lax. Men det smakade jättemycket lax så att Jocke fick min bit. Han älskar ju lax i alla möjliga former. Åh, nu blev jag hungrig. Ska nog ta en macka eller två. Kanske tre! (Ironi över detta stycke. Vet någon som kommer fatta det hela iaf, haha).


Anyway..

Eftersom att jag inte har så mycket att berätta slutar jag detta inlägg nu.


Saturday

Jag har suttit och pillat på min header ett ganska bra tag nu. Ingenting blir som jag vill och nu ger jag upp. Har för tillfället bilden på mig och Rickard. Och Jossan börjar tröttna, haha.

I går kom min fis hit och vi mös lite. Hon tog med sig likör 43 och lite mjölk och gud så gott det var. Det slank ner som saft. Hon bjöd även på lite öl :) Det var mycket trevligt. Sofia var med på ett hörn också. Vi hade lite spöksnack och annat smått och gott.

Jossan kom hit i dag och åt middag med oss. Snart ska vi kolla på en skräckfilm. Hoppas den är bra :)

På tal om skräckfilmer. Paranormal Activity var inte alls så läskig som alla hade sagt. Visst, den var väldigt bra och spännande men segstartad. Jag hoppade inte till en enda gång, trist. Jag tror att jag kanske fick för höga förväntingar efter allt snack.

Nej, nu ska jag gå och vara social mot mina kära vänner.





The snowdog

Dessa bilder togs för en dag sedan när Rickard var ute med Jackie på morgonen. Jackie bara älskar snön och han dyker ner i den också, så han försvinner. Han är otroligt söt, min lilla björn. Världens bästa hund! And you know it.



Looking good


Såhär ser jag ut på huvudet i dag. Lockarna har jag gjort med en plattång och jag tycker det blev ganska bra med tanke på att det var första gången jag gjorde något sådant. Har alltid lockat med en locktång, så jag är nöjd.

Yey!

Nu är det äntligen jullov som gäller. Det här är frihet för mig!



Jag och min älskade mamma som jag värderar högst på denna jord.


Börjar tröttna

Ibland blir jag bara så jävla trött på dig. Du märker att det händer en olycka, men inte orkar du lyfta på ditt arsle och kolla vad som hände eller hur det gick. Jag fick kokhett tévatten på min hand tack vare att våran jävla fitthund ALLTID måste ligga vid dörren och trycka.

Kul att du bryr dig, du kan inte påstå att du gör det. Du frågade inte ens hur det gick, du kom inte in i badrummet och pussade på mig när jag spolade handen med kallt vatten.

Det funkar inte att bara bry sig ibland när man själv orkar. Du är så jävla lat och så ego ibland. DU GÖR MIG VANSINNIG!


Snöoväder

Ja, herregud vad det snörar ute. Det är inte okej! Och till råga på allt blåser det som om det vore storm. DET är inte okej. Jag kommer inte ens till skolan i dag.

Jag stod och väntade på bussen väldigt länge i morse samt fick jag svälja ca 53454353st snöflingor. Tills jag gav upp. Bussen verkade inte komma. Då var det bara att traska hemåt.

Och för er som inte verkar fatta det. Jag hatar snö! Men bara när det är såhär. Inte när det är lugnt och stilla, då man slipper se ut som en jävla mongo när man kommer in igen. Fan, JÄVLA väder!

Varje år blir SL alltid lika chockade och förvånade när det kommer snö. All pendeltrafik blir kaos. Det är kanske dags att förbereda sig i god tid?

Min älskling kom precis hem också. Jag har förmodligen smittat honom. Nu har han också ont i halsen och är förkyld. Så snart ska vi mysa lite framför TV:n med gott té.


Håller huvudet högt

Jag är grymt stolt över mig själv. I går gjorde jag matematik nationella och det gick bättre än förväntat. Tack Mats(låtsaspappa) för att du orkade sitta med mig i ca fyra timmar tills jag verkligen förstod uppgifterna. Får inte glömma min lilla mamma som var med och hjälpte också. Love you guys! Kommer vara på fi-håret att jag får G, men jag ska klara matte A om jag så ska göra en prövning i sommar också.

I dag gjorde jag prov i filosofi och religion. Filosofin gick finfint, medan religionen gick åt helvete. Jag har pluggat satan på dessa prov. Dock fick jag inga instuderingsfrågor till religionsprovet. Och jag har fått höra att gymnasiumalltid måste lämna ut frågor. De kan inte begära att man ska läsa en text och sedan lära sig den. Men, som sagt. Restprov i sommar, here I come!

Känner mig också stolt över att jag har tanken att fixa detta i sommar. Det är inte alla som verkligen pallar. Egentligen gör inte jag det heller, men jag vill fixa det här och ha bra betyg. Och lite pepp av nära och kära gör allt mycket enklare.

I dag när jag var på väg hem från skolan funderade jag över vad som skulle ske när jag kom hem. Direkt tänkte jag "plugga". Men ikke. Har ingenting att plugga på denna vecka, inte förrän efter jullovet. Eller jo, ska ju föra kostdagbok och träningsdagbok under jullovet, men det är inte ansträngande eller jobbigt. Det här är frihet för mig.

Jag och älskling ska snart bädda ner oss i sängen och kolla på Paranormal Activity. Ska se om den är så läskig som alla påstår. Jag är dock inte så särskilt lättskrämd när det kommer till skräckfilmer. Men när det gäller spöken, andar och andra väsen kan det bli lite spännande pga att jag tror på sådant tjafs ;)

Jag tror att jag börjar bli sjuk. Jävligt pissigt. Har jätteont i halsen och i hela gommen. Pricken över i:et har jag ont i hela kroppen också. Nu sitter jag bara och väntar på febern så här lagom till jullovet.


Tjingeling!



!!

Vadfan, det är något knas med blogg.se. De vill inte göra stycken på det viset jag vill. Ni får stå ut med att det är rörigt, jag verkar inte kunna fixa till det heller. Så, det är inte jag som inte kan styckeindelning, utan blogg.se. Jävla skitgrejer!!

Love life

Första gången på länge känns det bra även fast det är måndag. Jag brukar vanligtvis bli fylld med ångest och stress, men inte denna måndag. I dag mår jag väldigt bra och känner mig på bra humör, vilket känns jävligt bra.
Det går bra i skolan igen. Jobbade som fan i dag på engelskan och det verkade min lärare Sandra tycka om. Jag fick nämligen gå tidigare. Jag klarade alla glosor vi hade i dag, även hörförståelsen och moviequizet. Är inte jag duktig eller? Yes, I am.
Det är snö och strålande sol ute. Solen får mig på bra humör. Jag ser inget slask så långt ögat kan nå, och jag som verkligen hatar slask är ganska glad, haha.
I går pluggade jag hemma hos mamma för fullt. Satt med räknehäftet fastklistrat i ansiktet i tre timmar och jag förstod uppgifterna. Halleluja moment! Jag blev riktigt glad. Och för en gångs skull kände jag att om jag pluggar tillräckligt på dessa uppgifter kommer jag klara del 2 av matte nationella. Denna känsla vill jag behålla tills provet är över. Snälla?
Det är tänkt att jag ska plugga i dag också, vilket jag håller fast vid. Jag ska plugga tills ögonen ploppar ut. Jag ska klara det här! 


Det som får mig att behålla motivationen är att om fyra dagar är det jullov för oss elever på gymnasiet. Och hur grymt är inte det? Men under jullovet ska jag göra rester på mitt projektarbete. Skönt nog är det inte en så jättejobbig uppgift. Jag ska bara föra en kostdagbok och träningsdagbok. Vi tjejer hade nämligen hälsoprojekt i trean.
Just nu känns livet ändå jävligt bra. Jag är glad, jag har struktur över mitt studerande(måste ha det för att inte bli stressad och panikslagen), jag har min underbara man som verkligen stöttar mig och självklart mina närmaste underbara vänner vid min sida.
Och nu är det inte långt kvar till jul. Det börjar kärva ihop sig med pengar nu, för min del. Jag har två hundra kronor kvar. Och då ska jag köpa julklappar till sju personer, kunna överleva själv med hjälp av mat, hushållssaker och snus. Hur fan ska detta gå ihop? Jag känner att på pengarfronten är jag i kris, haha. 


Som tur är ska jag vara barnvakt den 30:e och samma dag får jag mitt studiebidrag och underhåll så kommer ungefär ha 2800kr MEN det är fan långt kvar. Någon som har förmågan att kunna spola fram tiden? Hojta till i sådana fall.
Dessa tre bilder är tagna då jag var som lyckligast i just den stunden. Minns det som i går.



GAH!

Du går mig verkligen på nerverna, irriterande människa. Varför skall du promt alltid få som du vill? Du vet verkligen hur man skall manipulera svaga människor. Det är äckligt att utnyttja på det sättet.
Som i dag, det är Salemsmarschen. Men ändå skall du ha skjuts klockan halv sex. Och om du inte har glömt bort så bor vi där Daniel Wretström blev mördad, där själva manifestationen skall pågå. När polisen har spärrat av, SÅ HAR DEM SPÄRRAT AV! Man kommer varken ut från storskogsvägen eller in. Vad är det som är så svårt att förstå?
Sedan skall man tvingas köra på gångvägarna. Är det du som betalar bötern sen eller? Skulle inte tro det.

Du är bra trög ibland.

Sinnesrubbat

"Vi konfronterar fascisterna i deras hem, på väg till demonstrationer, på fascistiska aktiviteter och varän de dyker upp. Många av Stockholms nazister är väl medvetna om den bittra faktan att de mycket väl kan attackeras eller konfronteras i sitt eget hem eller på väg till en fascistisk aktivitet. Att vara nazist i Stockholm är förenat med att få sina rutor inslagna, bilen uppbränd eller bli misshandlad på stan. Det är så det kommer att se ut för nazisterna i Stockholm så länge AFA Stockholm existerar. Vårt arbete är militant och revolutionärt. Vi måste bekämpa fascismen med alla medel vi har".

- Taget från antifa.se

Jag tycker det är helt sjukt hur dessa människor kan tro att det är ok att bryta sig in i folks hem och konfrontera dem. Antifa påstår att Salemsmarschen sätter skräck på samhället. Vad gör inte de när de skriver på hemsidan om att dem "tar till alla medel" som behövs så som misshandel, hembesök och bilbränder. Jag tycker att det är så jävla korkat. Våld löser inte våld, tro det eller ej. Självklart har dessa parter mycket delade åsikter, men det ger en inte rätten till att misshandla, kanske till och med ta livet av en människa. Det är ju så absurt och sjukt.

Jag har pratat med ganska många angående Salemsmarschen, både människor i min ålder och upp till 50. Alla säger samma sak. Det är inte nazisterna och nationalisterna som sätter skräck i Salem. Det är antifa. Kan ni gissa varför? Jo, de röjer ner Salem totalt. De springer runt på individers tomter, gömmer sig under balkonger, kastar gatusten på Salem centrum, springer runt i skogarna. Ska jag fortsätta?

Fan, jag är ju själv nojig över att antifa ska röja sig in i min port här på storskogsvägen i morgon. Ingen vet nog till 100% vad dessa tölpar är kababla till. Vi har heller ingen säkerthetsdörr och vill man verkligen in i lägenheten är det bara att sparka. Det är förbannat sinnessjukt det här. Tvi!


I do hate you sometimes

Ibland kan du vara en riktig pain in the ass. Du beter dig som en barnunge. Jag står inte ut med omogna människor. Hur många gånger jag än förklarar för dig, förstår du ändå ingenting. Istället för att genast bli arg, så ifrågasätt situationen. På ett trevligt sätt. Istället för att genast börja dryga sig och låta otrevlig. Tro mig, då blir det mycket värre. Ingen är otrevlig mot mig utan anledning. Då får du ett helvete tills du har förklarat dig och bett om ursäkt. Jag vet  när jag har rätt och när jag har fel. När jag har fel erkänner jag det och ber om ursäkt. Konstigt att jag är yngre än dig men kan ändå bete mig som folk och erkänna mina brister. Kanske dags att växa upp?

Ja, vem vet. Du kanske vill leva i din lilla bubbla för femtonåringar. Vad vet jag. Jag verkar tydligen inte känna dig efter snart två år, konstigt nog.

Peace

Jag känner igen det här

I morgon är det onsdag och inte vilken onsdag som helst i Sandras liv. Eftersom jag går om kursen matematik A ska jag göra ett nationellt prov. Jag ser verkligen inte emot det även fast jag har pluggat. Jag har extremt svårt för matematik som jag har skrivit i bloggen tidigare. När jag får ett papper med uppgifter på ser jag bara en massa siffor överallt och inget sammanhang. Jag får genast panik och tänker "fan, jag fattar ingenting". När jag sedan verkligen försöker sätta igång matematikfunktionen i hjärnan går det åt helvete. Hur mycket jag än pluggar sitter jag där med panik och ångest när jag ska skriva provet. Och är det inte helt knäpptyst finns det inte en chans att jag ska klara mig igenom det. Det enda sättet jag kan koncentrera mig på är om jag får lyssna på min musik, vilket eleverna inte får göra i Rönninge gymnasium. Det är anledningen till varför jag har en mild panikångest inför i morgon och är nära på att bryta ihop när som helst. Klarar jag inte nationella provet i morgon är jag körd. Då får jag inte G i matte A, vilket suger riktigt hårt. Tanken av att gå ett ytterligare år på den där jävla skolan gör mig galen.

Men bortsett från detta ska jag verkligen göra allt jag kan och verkligen försöka koncentrera mig till max. Jag vill lyckas, jag ska lyckas! Jag måste lyckas. Prestationångest? Så in i helvete.

Nej, nu ska jag faktiskt plugga. Jag ska läsa igenom alla papper tills jag får lust att slita av mig håret. Så enkelt är det bara.

Peace


Lussebullar och annat gott

Helgen har varit som en berg och dalbana. Men jag väljer att förtränga det negativa så gott det går.

I fredags var det födelsedagsfest hos Jocke. Jag hade verkligen jättetrevligt. Träffade även Fifi som har blivit en helt annan hund, enligt min mening. Men självklart kände hon igen mig. Hon är helt förstörd. Hon tigger värre än sin mamma och det är helt fruktansvärt!! En hund som tigger är ingen disciplinerad hund, så enkelt är det. En hund är en hund och då måste den bli behandlad därefter. Djuret ska ha en flockledare, inte någon som är "en i flocken". Annars är det bara synd om hunden, tycker jag. Det gjorde i alla fall ont att se hur hon, min lilla prinsessa har blivit. Aja, till något roligare.

På lördagen åkte jag först hem till mamma och bakade lussebullar och pepparkakor. Det var otroligt mysigt. Det spelades även lite julmusik så julstämningen var hög. Jag glasserade även mina fina pepparkakor och det blev grymt snyggt om jag får säga det själv. Mamma blev impad! Haha.

Framåt kvällen åkte jag och älskling på bio. Gissa vad vi såg? ;) New Moon såklart. Och det var faktiskt inte jag som tvingade med Rickard. Han erbjöd sig självmant(utan tjat eller något, haha). Och den var lika vacker denna gång. Jag grät som en bebis... igen. Det är som att någon trycker på en knapp och säger sedan "nu ska du gråta flicka lilla". Hur som helst, filmen är vacker, Edward är vacker, Bella är vacker och sist men inte minst. Deras kärlek till varandra är vacker. Jag är kär i filmen.



Detta är dock en bild från Twilight för er som inte vet. Men den är vacker. Och den blir ännu vackrare om man vet vad som händer under just denna scen. Inte sant?

Söndagen bestod av vila och lite babysitting. Denna gång var det extremt påfrestande! Ungarna vägrade lyssna på mig, de ifrågasatte allt jag hade och säga, de sprang runt överallt. Ja, ganska påfrestande. Men jag klarade det galant. Tur att mitt tålamod har blivit lite bättre sedan Fifi.


.

Jag har valt att lösenordskydda min blogg pga många anledningar. Nu är jag riktigt rasande och vill inte att vem som helst ska kunna läsa det jag skriver. Jag väljer vilka jag ska ge lösenordet till och det är bara att acceptera det.

DU ber MIG att ta mig i kragen! Du är ju totalt jävla sinnessjuk. Efter allt du har gjort mot mig, MEDVETET ber du mig att ta mig i kragen. Din jävla fitta. Det förvånar mig att jag kunde hålla mig ifrån att drämma till dig i går. FYFAN för dig. Jag förstår inte att du tror att du har mage till att yttra dig på detta vis. Din smutsiga jävel. Du tror att du är så förbannat jävla bra på allt, att du kan allt, TILL OCH MED ställa diagnoser på människor du inte ens känner. Och du ska vara proffesionell, in my fucking ass.

Jag kände att jag en gång skulle kunna förlåta dig för det du har gjort. Men i går ändrade jag mitt beslut ganska kvickt. Jag finner inga ord för min ilska jag känner för dig. Jag har aldrig ogillat en människa så mycket i hela mitt liv. Att du kunde utnyttja min lojalitet och omtänksamhet såhär, det förstår jag inte. Du är en vuxen jävla människa.

Jag sitter och skakar nu av ilska. Kan inte hantera detta tillstånd. Du får mig att vilja trycka fingrarna i halsen. Men jag tänker inte låta dig ta min stolthet ifrån mig. För jag är stolt för den jag är, jag vet att jag inte har gjort något fel. Det är du! BARA DU. Jag tänker inte backa och slicka röv som alla andra för nu vet jag att jag har rätt. Ditt äckliga lögnaktiga luder.




Take these words seriously

I’m taking it slow
Feeding my flame
Shuffling the cards of your game
And just in time
In the right place
Suddenly I will play my ace



Åh, vilken underbar dag

Hemkommen från skolan för ca en timme sedan. Har städat lite smått. Dammsugit hela lägenheten, plocka disk, fixat med diskmaskinen, diskat kastruller, tvättat toaletten samt skurat hela lägenheten. Duktig Sandra såhär på en fredag!

Ja, det var ju tänkt att jag skulle slå in mina julklappar nu när jag äntligen har handlat klisterlappar man sätter på julklapparna. Men sen upptäcker jag att vi inte har tejp när jag sitter i stundens hetta och tycker att det är jättemysigt. Trist. Jaja, får köpa det i morgon i Täby när jag ändå håller på och shoppar med mor min.

Skoldagen har varit grymt bra! Jag och Bea har(som vanligt) varit trötta. Men denna dag var det fan extremt. Vi fnittrade åt allt och ingenting och hade allmänt trevligt. Vad skulle jag göra utan dig, min prutt?

I kväll blir det födelsedagsfest för Jockisen. Han fyller 20 år idag, och grattis på dig! Det kommer bli väldigt kul tror jag, sen är det bara att bortse från vissa *pip*. Jag kan ha roligt ändå :] Undra bara vad jag ska ha på mig, alltid dessa klädproblem. Klänning eller jeans och nå snyggt därtill, vad tycker ni?

Gud, det är fullrulle hela helgen för min del. Rätt skönt dock. Mindre skönt att jag ska försöka få in lite tid för pluggande men det ska nog gå.




Efterlängtade fredag!

Herregud, att jag kommer upp såhär tidigt. Gick upp klockan sex utan problem. Dock börjar jag bli ganska trött nu. Sitter och kollar på vakna med The voice. Någon från Twilight kommer på besök :) hihi.

Nej, nu ska jag ta och sminka mig.

Puss


Sola

I dag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har pluggat lite. Jag valde att sjukanmäla mig istället för att gå till skolan. Vill fokusera 100% på mina kommande prov.

När älskling kommer hem ska vi förmodligen först äta middag sedan ska vi gå ner till centrum och sola. Kommer bli jätteskönt. Man vill ju inte vara alltför blek och smällta in i snön, haha.

Jag har även fixat mina naglar i dag. Blev lite inspererad av julen så har franskmanikyr fast med guldglitter istället och det blev skitbra:) Nu känner jag mig lite julig, haha.

Det är så underbart väder ute, tycker jag. Tycker att kylan kan hålla i sig ett tag nu, vill inte ha en massa slask och sånt äckligt. Minusgrader och snö, ja tack! Men om jag fick bestämma skulle det vara kallt i högst en månad sen sommar och sol resten av månaderna.



En gammal bild från när jag brukade vara ute på Ekerö och härja.







Äntligen hemma.

Jag kom alldeles nyss innanför dörren. Julklappsshoppningen gick superbra. Jag hittade det mesta jag ville ha. Jag är extra nöjd över älsklings julklapp. Trodde inte att jag skulle ha råd med det jag ville köpa men är man affärskvinna så ;) haha. Lyckades pruta ner julklappen ganska bra faktiskt. Jag köpte en grymt snygg ögonskugga från Make up store som jag ska ha på nyår. Hittade en nyårsklänning också, som jag tänkt köpa sen när jag är klar med julklapparna. Kan ju inte alltid tänka på sig själv i första hand ;)

Vi käkade även lite på McDonalds. Ska man orka shoppa länge behöver man några pauser då och då.

Väl hemma blev det lite snabblagad middag och nu är det dags för mys med baby.



En mysig vinterbild på mig från 07 kanske.


Goodbye then



Såhär ser jag ut i dag. Ganska ljusa bilder dock men orkar inte redigera dem. Hinner inte heller för den delen, ska om några minuter gå till bussen och sedan möta Jossan i Rönninge station. Då bär det av till Södertälje. Wie!

Ciao


It's over now

I was alone
I was tired but now im bound
My head is off the ground
For a long time I was so weary
Tired of the sound,I've heard before
Knowing of the nights im out the door
Haunted by the things i've made
Stuck between the burning light and the dusty shade

Said I used to think the past was dead and gone
But I was wrong, so wrong
Whatever makes you blind must make you strong,make you strong
In my time I've melted into many forms
From the day that I was born,I know that there is no place to hide
Stuck between the burning shade and the fading light

I was broken for a long time
But it's over now
Said I was broken for a long time
But it's over now

Yes and you,
yeah well you walk these lonely streets that people send, people send
There are some wounds that just can't mend
And I do pretend
Now I'm free from all the things that take my friends
And I will stand here till the end
Now I know I can take the moon
Stuck between the burning shade and the faded light
I was broken for a long time
But it's over now, it's over now
Mm it's over now, now, now
It's over now, it's over now.
It's over now, now

Said I was broken for a long time
But it's over, but it's over
But it's over, but it's over
But it's over, but it's over
But it's over now, now, now, now
But it's over, love is over
But it's over now
But it's over, love is over
But it's over now, now, now
I was broken for a long time now
But it's over, but it's over now yeah
Over now, it's all over, it's over now.


Underbara onsdag

Som rubriken lyder. Denna dag kommer bli perfekt! Det känner jag på mig. Pga många olika anledningar.

Jag vaknade av världens gulligaste lilla brev som jag fick av min älskling. Han hade lagt det brevid mig på mitt nattduksbord. Han är verkligen underbar. Rickard gjorde verkligen min dag där. Dagen startade på bästa möjliga sätt!

Jag ska iväg och handla julklappar med Jossan. Och det är kallt ute! Det är frost på marken, solen skiner och det är fem minusgrader. Hur underbart är inte detta?

Sist men inte minst, jag och Rickard har varit tillsammans i 21 månader i dag. 21 underbara och kanske ibland inte allt så roliga månader. Men jag har inte ångrat en enda dag på dessa 21 månader. Jag älskar honom mer än vad jag nånsin trodde att jag kunde göra. Du är en del av mig nu älskling.

Jag är på riktigt bra humör. Det känns så förbannat bra, måste jag säga.

Till något mindre kul men nödvändigt. Jag ska även försöka plugga lite innan jag och Jossan ska iväg. Det kommer gå finfint med tanke på att jag är på strålande humör.




Min alldeles egna Rickard. Gud så jag älskar dig.


Kärlek och panik



Några ganska gamla bilder på mig från när jag bodde hemma hos min pappa.

Jag minns det fortfarande som i går. Minns exakt vad som försegick i mitt huvud. Minns exakt.



.

Jag saknar det.

Törnrosa

Vi hittade en massa grejer på IKEA i går. Åkte även förbi MIO och hittade lite lyktor och julpynt. Så nu är lägenheten julpyntad och det är hur mysigt som helst. Jag och älskling hängde även upp apelsiner som är pyntade med nejlikor i fönsterna samt på fönsterbrädorna.

Nånting har hänt med mig. Jag hör inte mitt alarm längre, inte när någon ringer och inte när någon skickar sms. Förut kunde bara vibrationen väcka mig.

I morse skulle jag gå upp tio i åtta. Vaknade ca halv tolv istället. Wtf? Såg sedan att Bea hade ringt sex gånger och skickat tre sms, om inte ens fyra. Får nog byta till någon hysterisk psychadelic låt istället för ett mysigt soundtrack från New Moon, haha.

I dag har jag inte gjort så mycket. Käkat frulle, kollat på tv, duschat och nu sitter jag här. Ska snart ta lite fullkornsflingor med kefir(rysk fil). Den är skitgod!

I morgon ska jag åka till Södertälje med Jossan och handla julklappar. Allla förutom hennes. Det kommer bli mysigt som fan. Dock saknas det något stort. SNÖN! Ingen julkänsla alls. Vadfan är det här.


RSS 2.0