Med denna nytagna bild säger jag god natt....

img_7411 (MMS)

Med denna nytagna bild säger jag god natt. Är lagom trött efter en halvstressig dag.


Nu har jag precis tränat lite lagom. Körde...

img_9117 (MMS)

Nu har jag precis tränat lite lagom. Körde olika övningar med mina hantlar samt lite kissande hunden och sparkande hästen. Rätt roliga namn. Passade även på att smörja in mig i den härliga body butter coconut från The Body Shop. Älskar den! Luktar sommar. I natt måste jag tidigt i säng. Ska upp tjugo över fem i morse. Lagom roligt men ändå helt okej.


Hjälp mig?

Beslutsångest. Gå och fixa gelénaglar eller spara dessa 750kr? Gaah..

Nu har jag äntligen fått hem mitt Burberry...

img_0855 (MMS)

Nu har jag äntligen fått hem mitt Burberry-inspirerande skal. Nu kan jag prata med stil! Haha


Sitter i Södertälje hamn nu i väntan på at...

img_3180 (MMS)

Sitter i Södertälje hamn nu i väntan på att åka vidare. Älskling hämtar mig sen är det dags för en underbar prommis i solen. Är galet trött i dag btw. Uäk!


Mitt älskade hjärta!

img_6111 (MMS)

Mitt älskade hjärta!


SMS-inlägg

img_8966 (MMS)


Morsdag

Nu är jag hos mamsen för att fira morsdag. Hon bjöd nyss på lite oxfilépasta som var jättegod och det är alldeles snart dags för fruktsallad med vaniljvisp. Bjussar på en bild om ett litet tag. Peace

Watching time pass by

Min nya fina klocka. Jag är supernöjd!

Fit for fight

Vårruset i går var grymt roligt! Vi kom dit ca kvart i sju och då var det bara dags och byta om och göra sig förberedd. Vi gick igång fem i halv åtta och gick 5km på ca 50 minuter(om jag inte minns helt fel) i rask takt och det är jävligt bra jobbat måste jag säga. Jag och mamma kämpade på bra! Jag trodde att så fort dem sköt startskottet skulle alla springa på som djur men det var både äldre damer samt barnvagnar och folk lunkade på ganska rejält. Då kände jag mindre press. Det var någon rolig typ som började ruscha på som satan 500 meter innan mål. Hon ville väl kanske få det att se ut som om hon hade sprungit galet snabbt under hela rundan. Det såg jätteroligt ut dock. Det hela avslutades med en medalj och en påse med lite godsaker så som frukt, juice och en chokladbit. Vi mötte även upp mammas arbetskollegor för lite snack. Min låtsaspappa och älskling fotade lite också så när jag kommer åt kameran ska ni få några bilder också.

Om ca en kvart slutar jag för dagen. Då kommer min finaste och hämtar mig! Tulle.. Sedan ska vi iväg och köpa några solcellslampor till balkongen. Jag ska även försöka få med honom till IKEA. Behöver införskaffa lite doftljus och annat stuff. Dessutom lyckas man alltid hitta något annat spännande.

Smell you'll later!

Bilder från Vårruset

Jag tänkte slänga in lite bilder från Vårruset bara. Skriver ett längre inlägg när jag kommer hem.


Kilometerna gick fortare än vad jag hade kunnat tro!

Precis innan start! Lagom snygg posé, haha.


Vårruset

I går gjorde jag något ganska impulsivt. Jag och mamma ska springa Vårruset. Det startar halv åtta i kväll och jag är rätt så taggad! För några år sedan hade jag aldrig gjort något sånt här. Det ska bli sjukt roligt i alla fall. Jag har dock inte konditionen till att springa men jag ska försöka gå i rask takt.


Löning

Nu är jag precis nyduschad, hunden har fått mat och även ormen. Fy satan vad tjock han blev efter den stora råttan! Galet. Aja, nu är det bara lite käk för mig och R som fattas. Det blir lite lövbiff med pommes. Och i morgon är det lön. Hur nice?

Jag har en extrem bloggtorka, därav den dåliga uppdateringen. Allt är jävligt tomt i skallen på mig just nu. Det är dock en grej jag tycker är lite skrattretande samtidigt ganska irriterande. Varje dag åker jag kommunalt och varje dag går jag ned och upp i dessa rulltrappor. Står man till höger har man valt att stå still, så långt håller alla med? Väljer man att gå på vänster sida, har man gjort det pågrund av att man vill gå upp för rulltrappan istället för att stå still. Jag har dock märkt att många missat den där sista detaljen. Ofta händer det att någon jävel stannar upp och ställer sig och filosoferar. Och om jag, i ett tappert försök att ursäkta mig för att komma förbi inte lyckas, då är det ganska irriterande om jag har ett tåg att hinna med. Vanligtvis hinner jag med tåget då jag har nästintill sprungit till pendeln men ändå. Jag tycker det är måttligt frustrerande ibland.

Återvinning är bra, eller hur?

I går var jag och R iväg till återvinningen. Tidigare gick vi igenom lägenheten på skit som skulle slängas. Vi lyckades få ihop jäkligt mycket grejer. Massvis med elektronik och fem papperskassar med kläder. Jag vet att det gjorde gott att slänga alla dessa kläder, som jag nästan aldrig använder. Men jag har svårt att slita mig från vissa materiella ting. Många plagg av det vi slängde kan jag associera med många fina minnen. Det är det som sätter stopp för mig. Rickard var tvungen att ta tag i en kasse för att jag inte ville slänga. De må låta fånigt men jag gillar att skåda ett klädesplagg och kunna blicka tillbaka några år och minnas med ett leende. Dessa I-landsproblem.

Och så var det måndag igen

Jag vet att jag har varit väldigt inaktiv i bloggen på senaste tiden. Jag har varken haft lusten och orken. Tid har det funnits gott om. Jag har bara varit väldigt nollställd de senaste dagarna. Allt har bara gått på automatik.

Måndagen känns redan tung. Det beror inte på det dåliga vädret och det beror inte på att det är just måndag. I dag skulle jag bara vilja ligga i sängen under täcket hela dagen och bara glo upp i taket. I dag är det en sån dag. En sån dag jag inte orkar hantera just nu. Jag orkar inte vara social eller trevlig. Det känns bara fånigt att låtsas. Och innan någon börjar tänka "fyfan vad negativ hon är hela tiden", för jag vet att det finns såna jon som tänker så, som dessutom förmodligen läser min blogg. Vet ni vad? Jag skriver exakt vad jag vill, för vet ni vad, det är min blogg om ni kanske mot all förmodan har missat det. Passar det inte, kan ni klicka bort er på 1 sekund. Alla har sina dåliga dagar. Face it.





Dunder och brak!

Fy satan vad det regnade i går. Det började när jag satt på bussen och till en början trodde jag att jag var tvungen att gå i det ovädret, det hade dock varit rätt roligt. Men efter vissa om och men lyckades jag hitta ett paraply i väskan. Jag hade bara ballerinaskor på mig vilket resulterade i att jag blev genomblöt om fossingarna. När det sedan började åska och blixtra bäddade jag ned mig i sängen framför bra tv-serier. Lite vardagsmys tycker jag.


Dags att ligga under nålen igen

Jag har suttit och kollat runt lite på internet och jag har hittat jättemånga tatueringar jag ska göra. Jag har även bilder sedan tidigare. Det kommer bli så sjukt snyggt! Jag har turen att min bror känner en snubbe som är tatuerar och som dessutom har en studio. Jag kan även få riktigt bra priser. Nu är jag taggad för att ligga under nålen. Det gäller bara att inte slösa pengar på annat tjafs som det lätt blir ibland(ganska ofta om jag ska vara ärlig).

Jag tänker inte lägga ut bilder på någon tatuering jag tänker göra då det finns fullt av copycats som mer än gärna försöker göra livet surt för en. Jag har råkat ut för en sådan tidigare. Men jag säger bara en sak, det kommer bli gryyymt! Jag kan dock ge er en ledtråd som iofs säger nada för er men två av dessa taturingar förmedlar frihet för mig.

Too wierd to live, too rare to die


Måndag morgon

I går var det ju Sverige-Finland för er som har missat det. Det kan ni dock inte ha missat!! Jag har aldrig varit särskilt intresserad av hockey. Det har väl varit roligt att titta på någon gång ibland om man har laddat upp med öl och lite chips. I går blev jag dock rätt sugen att slå på hockeyn och bädda ned mig i sängen. Sagt och gjort. Jag var nog mer taggad än vad jag trott. Jävligt trist bara att vi förlora, med så många poäng dessutom. Men vi ska vara glada för det lilla. Vi fick silver och det tycker jag är bra kämpat. Förstår mig inte på alla som klagar och säger att Sverige spelade dåligt. Visst, jag tycker väl att de var lite dåliga i försvaret på slutet men vafan, vi fick silver! Finland har ju dessutom bara vunnit guld -95 så låt dem vinna och vara glada. Kanske lättare för mig att säga då jag är halvfinne men va fasen:)

Trots det bittra vädret och min trötthet är jag på toppenhumör. I natt drömde jag en väldans många konstiga drömmar. Bland annat att jag fick den nya SEM(Sony Ericsson, är arbetsskadad. Vi använder oss av den förkortningen på jobbet) Arc av Rickards pappa. Generös kille det där, haha! Synd bara att det var en dröm för den mobilen är sjukt snygg och galet bra. Jag tog lite sovmorgon i morse, var otroligt trött så det blev till att stressa lite. Men vad gör det om hundra år?

Photoshoot - The Studio 15/5

Söndagen har varit fantastisk! I morse ringde mitt alarm klockan nio. Jag och mamma skulle nämligen iväg och fotas i en studio. Vi sminkades, stajlades och blev jävligt snygga. Fy satan vad roligt det var och vi blev galet snygga. Lägger in några bilder av alla 109 st vi köpte med oss hem.

Tack mamma för en mycket trevlig söndag. Jag hade otroligt roligt med dig!



Fredagen den 13:e

Hello there! Äntligen fredag, eller vad säger ni? Den här veckan har bara rusat förbi, det har gått extremt fort. På jobbet har vi fått en praktikant som ska vara hos oss i fyra veckor. Hon är jättetrevlig och chockerande snabb för att vara ny. Hon lär sig väldigt snabbt och det gillar vi! :)

I dag är det fredagen den 13:e. Jag tror inte att det är något speciellt med denna dag, varken olycksdrabbad eller liknande. Jag har alltid otur och är alltid klumpig så jag är van, haha. Vid sådana här dagar brukar det visas massvis med skräckfilmer på tvn. Så jag har besämt mig att i kväll blir det fredagsmys i soffan med älskling.


Funny

Du är skrattretande, haha!

Något som gör mig måttligt arg

Den 1:a september höjer SL busskorten med 100 kr. Jag har väldigt många åsikter kring det och jag är nog inte ensam om det heller för den delen.

Det jag mest retar mig på är de uttalande en moderat gjorde på TV4nyheterna i går. Hans uttalande var väldigt oproffisionellt och jävligt korkat. Det var något i stil med "ee jaa, har man inte råd med busskort borde man ju gå till sin kommun och söka om bidrag". Det handlar inte om att jag inte har råd, för det har jag trots att det svider att bara nu lägga ut 690 kr för en jävla plastbit. Och att det sedan ska höjas till 790 kr.

Att SL-trafiken fungerar ca fyra månader om året ger mig ännu en anledning till att bli frustrerad. Jag hade så mycket problem i höst och vinter och det var inte första gången. Nej, det är varje jävla vinter och varje jävla höst. Jag tänker inte betala för något som inte fungrar. Jag tycker redan nu att det är alldeles för dyrt. Det är inte så att jag har något annat val. Jag kan inte direkt ta en promenad till jobbet eller ta bilen. Jag vill ha valuta för pengarna, så enkelt är det.

Härlig kvällspromenad



Efter jobbet gick vi ut på en långprommis med Jackie. Han hoppade och skuttade för fullt, han blev dock pga värmen helt utmattad efter bara 20 minuter. Så vi satte oss ned i gräset och mös lite. Gud vilket väder vi har! Jag hoppashoppas att den håller i sig.

Jag ska snart gå och göra lite middag. Älskling är ute och meckar med bilen och gör den fin(are).

Yey!

Vilket underbart väder vi har va! På lunchen satt vi i solen och mös och avnjöt helt okej lunch. Det brändes lagom på mina svarta jeans. Nu längtar jag verkligen till min semester! Det är jag nog dock inte ensam om. Trots min spänningshuvudvärk(som börjar tillhöra vardagen) är jag på ett jättebra humör. Svårt att inte vara glad när solen skiner.

Nej, jag är inte arg. Det är bara skrattretande.

Jag tycker det är roligt hur du mer och mer härmar hur jag till exempel formulerar mina meningar. Personligen bryr jag mig inte alls om du härmar mig, vill vara som mig eller i själva verket är avundsjuk på mig. Det roliga är bara att du själv har suttit och svurit och anklagat folk, bland annat mig för att ha härmat dig. Vet du vad det kallas? Hyckleri. Get a life you stupid MF.

Roadtrip

Och så var det måndag igen men fy så bra det känns. Vädret får mig verkligen på bra humör! I dag blev det hemgång vid klockan fyra istället för fem. Vilket team vi är tillsammans, jobbar på i raketfart. På eftermiddagen tog vi en fikapaus i solen och damn vad varmt. Äntligen är värmen här för att stanna. Förhoppningsvis!

Helgen har jag spenderat med min älskade och mina vänner. I fredags var det en lugn kväll, som det brukar bli. Jag är alldeles slut som människa för att ens orka göra något. Lördagen spenderades med Jossan och Rickard. Vi köpte grillad kyckling, jordgubbar, annan frukt och annat gott samt lite vin och alkoläsk. Med all denna föda satte vi oss i solen och njöt. Helt underbart! Vi hälsade även på Daniel och hans mamma samt familj ute i Aggdala. Vi satt och snackade lite i solen och umgicks.

På söndagen skulle jag, Rickard och Daniel åka till Skanssundet för lite glass. Vi åkte bakvägen och då vi aldrig har kört den vägen tidigare slutade det med att vi hamnade i Nyköping. Sjukt roligt! Vi beslutade oss för att stanna till i Trosa för lite glass i hamnen istället. Det var jättemysigt och oerhört varmt i solen.




Jag kunde inte låta bli

Se vad min mamma kan ställa till med! Haha, det var dock väldigt roligt. Jag fick mig ett gott skratt.

Lugn fredagskväll

Jag har inte fått en lugn stund i dag på jobbet. När jag satte igång växeln i morse kändes det som vilken dag som helst vilket innebär halvt trög och och lite smått ineffektiv dag. Man ska inte ropa hej förrän man kommit över bäcken, eller vad är det man säger? Full rulle från förmiddag till jag skulle gå hem. Men jääklar vad jag har haft roligt i dag. Jag älskar verkligen det där jobbet, trivs något så förbannat bra. Redan i morse 07.30 när jag anlände spelade innesälj härlig musik som fick igång humöret. Och alla anställda ska vi inte ens tala om. Tummen upp!


När jag kom hem och kunde varva ner kände jag dock hur trött jag blev. Ögonen blev tunga och jag blev allmänt mossig i skallen. Så fredagskvällen avrundades med långprommis med min säl och sambo och lite god mat. Vi har degat framför tvn med några öl hela kvällen och jag måste säga att jag är jäkligt nöjd.

Det är snart sängdags för min del. Måste få sova och ladda batterierna. Ciao!

Bjussar på en härlig bild på mig och Steff...

img_0838 (MMS)

Bjussar på en härlig bild på mig och Steff. I morgon är det äntligen fredag! Samma känsla varje torsdag kväll. Denna vecka har varit effektiv men mindre stressig. Jäkligt skönt, måste jag säga. Vädret har ju varit sådär men det är bara att gilla läget. Jag har dock läst att det ska vända. Det ska tydligen bli fint i helgen. Nej, nu ska jag sluta babbla väder och allt vad det heter. Jag ville bara visa att jag lever. Det är snart dags och sova. Jag har öppning i morgon så 05:20 ringer klockan i morgon. Peace!


Sleepy head


Ensam hemma

I kväll är jag ensam hemma till klockan nio skulle jag tippa på. Rickard är på bio med en gemensam vän till oss. Jag kände att det var skönast att stanna hemma. Vi får vara utan varandra några timmar vilket jag tycker är ganska skönt. Det gör nog även Rickard. Man behöver lite egentid.

Jag har tagit lite skojbilder med kameran som är inbbyggd i datorn. Vad gör man inte när man är ensam hemma? Haha!


Nej, nu ska jag chilla lite i soffan. Smell you later!

Lipsmacker

I fredags köpte jag tre stycken Lipsmacker. När jag var sisådär 10 år brukade mamma köpa sådana lypsyl till mig. Jag minns att min favorit var vattenmelon och jag minns även att den smakade jättegott. Jag har hittat en amerikansk sida där de säljer Lipsmacker för 10kr/st. Man blir ju något sugen. Dessa smaker/dofter lyckades jag hitta:


Bjussar på några andra bilder som är tagna alldeles nyss.

Denna sötfirre fick jag äran att träffa i ...

img_2394 (MMS)

Denna sötfirre fick jag äran att träffa i helgen. Den var sjukt söt. När ägaren av butiken ställde sig framför akvariet började han vifta på hela kroppen som om han viftade på svansen av lycka. Det tyckte jag var sjukt gulligt!


Bilder från valborg


RSS 2.0