Snart måndag

Efter träningen passade vi på att sola lite. Jag och mamma såklart. Man vill ju helst inte vara likblek och smälta in i snön, haha. Jag tycker det är trevligt när jag, mamma och Magnus har våra träningsdagar då vi går tillsammans ner till gymmet. Man umgås och har roligt. Det blir lite som "våran grej".

När jag kom hem väntade en pizza på mig. Det var hurjävla gott som helst. Och med tanke på att jag gymmar så får jag äta onyttigt då och då ;) Kan ju i alla fall tala om för er att jag blev mätt efter halva. Men proppade i mig en fjärdedel till bara för att det var himmelskt.

Efter maten tog jag tag i badrummet och började städa. Blev dock ingen storstädning av lägenheten med tanke på att tiden rann iväg men det blir av på tisdag.

I morgon ska vi förmodligen åka iväg och spela badminton. Jag, älskling, Jimmy och Sofia. Om det inte blir av i morgon så planerar vi det nog någon annan dag.

Nej, nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och fukta med lite kräm. Sedan lägga mig i sängen med baby och kolla på 2012. Ska bli intressant. Jag har hört olik kritik angående den filmen.

Later!



Halleluja moment

Just nu sitter jag och letar jobb. Känner verkligen att det behövs. Jag tycker det kan vara skönt att ha något att göra och dessutom få betalt för det. Tänker inte berätta vad för jobb, det märker vi sen om det går bra ;)

I går var vi nere hos grannarna och mös lite. Drack lite vin och öl och hade heta diskussioner. Av någon anledning blir det alltid så. Vi pratade om könsroller och om hur kroppen utvecklas. Tjejerna mot killarna. Och jag bara älskar att argumentera för något jag brinner för. När jag kan min grej inom ett visst område kan jag hålla på i timmar. Rickard visade sitt rätta jag i går. Han och jag satt och argumenterade ganska länge. It's a miracle, haha.

Du hade rätt Bea. Jag måste ha en kille jag kan argumentera med. Du känner mig fan bättre än jag själv ibland. Haha :)

I dag blir det rätt lugnt. Sitter som sagt och söker jobb. Ska nog ner och träna efter det. Sedan blir det extrem storstädning av lägenheten från topp till tå. Allt ska glänsa! Och jävlar den som stökar ner utan att städa undan efter sig. Då blir det smisk.




Som julafton igen

Kvällen blev som förväntat. Underbart god mat som bestod av oxfilé, potatisgratäng och sallad. Det bjöds även på mousserande vin för att skåla. Magnus blev nöjd över presenterna. För er som är nyfikna köpte jag en bok där de skrivit om alla större händelser under 1980-talet. Min bror föddes 1980. Han tyckte boken var rolig. Men han tyckte mest om chipspåsen och colan som vi även köpte, haha. Visste att han skulle tycka om det.

Blogg.se krånglade lite förut. Tänkte lägga ut bilder på hur jag skulle se ut i kväll. Så, here I am;




Bytte dock kläder till en stor mörkblå skjorta och tights. Kände mig mer bekväm i det istället för linne och jeans.

När jag blivit klar med detta inlägg ska jag först piffa till sminket lite, sedan ska jag och Mr.R röra oss ner till grannarna och mysa lite. Jag ska ta med mig min flaska vin och sprite(först skrev jag sprit, haha. Nej, jag ska inte konsumera sprit. Ingen god idé för mig). Hade tänkt att mysdricka lite :)

Jag fick med mig lite grejer från mami också. Underdelarna till bikinsen vi beställde förut, några ansiktsmasker och en roll-on för ögonen. Den ska tydligen minska det blåa under ögonen. Får se om denna produkt fungerar. Upp till bevis!


Ingen vanlig lördag

I dag är det lördag vilket innebär att Magnus fyller hela 30 år. Det ska firas med middag hos mamma och Mats. Det kommer bli jättetrevligt. Det känner jag på mig :) Bjuder på en bild på min älskade storebror.



Visst är han snygg? ;) haha

Rickard sitter och spelar Call of duty som vanligt. Han är en riktig spelnörd, och han vägrar erkänna det själv. Ett tecken på spelmissbruk, haha. Nej men så illa är det faktiskt inte. Men näst intill.

Jag har precis ätit lite lunch och slagit in Magnus prestenter. Jag tänkte köpa till lite grejer innan vi ska åka iväg. Vi ska vara där klockan fem så jag hinner sminka mig osv. Känner mig dock lite stressad, som vanligt.

Jag har alltid en tendens att stressa upp mig innan vi ska iväg på kalas, middagar och dylikt. Fråga mig inte varför. Det är likadant när det gäller att passa bussar och tåg. Är alltid ute tio minuter innan bussen går även fast det tar 3 minuter att gå till bussen för mig. Tidsmarginal, mina vänner. Haha!

Jaja. Nog snackat om det. Efter middagen vet jag inte riktigt vad som händer. Jag är sugen på att dricka lite vin. Nattis och Andy köpte med sig en flaska till mig från när de var på kryssning. Hur gulligt som helst! :) Men, får se vad kvällen har att erbjuda. Och får dessutom se vad min kropp har att erbjuda. Jag har varit väldigt seg de senaste veckorna. Det får ta att bli ändring på det ;)


En trött Sandra

Nu är jag hemkommen från dagens bravader.

Allt gick finfint på arbetsförmedlingen och jag hittade lite roliga grejer till Magnus, även till mig själv. Lite ljusstakar, Twilight Bakom kulisserna bok och annat smått och gott. Jag har redan läst halva boken. Det är ganska spännande faktiskt. Kostade bara 179kr på Åhléns. Helt underbart tycker jag.

Det var tänkt att vi skulle äta middag med Nattis och Andy, men så blev det ikke. Vi åkte till Rickards mamma istället för att hämta en maskin till köket. Men vi blev kvar där ganska länge. Jag var extremt trött, satt med halvöppna ögon i soffan.

Nu ska jag och älskling kolla på någon film. Får se vad min prins hittar på. Jag kommer i alla fall slockna på en gång.

Åh, längtar tills i morgon då vi ska fira min bror. Det kommer bli jättetrevligt.

God natt på er, gott folk.


Friday morning

 

Såhär pigg var jag i går. Jag ser ju inge vidare trevlig ut på första bilden, haha. Det blir lätt så när man är trött och seg. Mamma ringde vid åtta och sa att hon inte skulle gymma. Då var jag übertrött och kände att jag inte heller pallade träna. Då blev det bara till att slappa.

Nu ska vi alldeles strax röra oss upp till pappa och låna volvon. Jimmy skjutsar upp oss så vi slipper gå i den äckliga kylan.

Hörs senare.


Dålig fantasi = ingen rubrik

God morgon mina kära vänner. Äntligen fredag! Har längtat efter denna dag. Jag ska snart gå och sminka mig, fixa håret osv.

Sedan bär det av hem till pappa för att hämta deras bil. Jag och älskling ska sedan till arbetsförmedlingen och sen till Skärholmen. Jag tänkte försöka hitta något till min käre bror som fyller år i morgon. Får se om vi hittar något spännande.

När jag frågade Magnus om han önskade sig något speciellt sa han "näe, jag vet inte. Köp en påse chips så blir jag glad". Haha, så typiskt honom :) Nej, jag ska faktiskt se till att vi hittar något riktigt fint som han förhoppningsvis kommer bli glad över.

Rickard ringde Akelius i dag angående en tvåa här på storskogen. Och tanten sa att det finns en tvåa på nummer 45. Dessvärre är det någon som står före oss i kön till den lägenheten. Men vi satte upp oss på nummer två. Vill hon inte ha den flyttar vi förhoppningsvis i maj. Så riktigt jävla nice. Nu är det nära! Jag längtar så. Så nu får vi hålla tummarna :)

Nej, nu ska jag röra på fläsket. Puss på er


Sooo slow



Ja, såhär uttråkad är jag just nu. Det tar sån satans tid för att endast hämta en jävla orm. Börjar bli ganska irriterad nu. Men inte ska jag hänga läpp för det. I've got my own life.

Så jag sitter och pillar i photoshop och fixar lite med bilder. Nörd jag vet, men jag älskar photoshop.

På lördag ska vi fira min Storebror Magnus. Jag vet inte riktigt vad som är planerat faktiskt. Inte mer än att vi förmodligen ska till honom. Eller ja, jag vet faktiskt inte alls hur vi ska gå till väga. Måste ringa mamma angående det. Sinnesförvirrad? Ja! haha.


Foooood

I'm back. Jag sitter och inväntar Rickards hemkomst. Tycker det går förfärligt långsamt. Jag är jättehungrig. Jag...Vill..Ha...MAT!

Inväntar också mammas samtal angående träningen i kväll. Hon svarar nämligen inte när jag ringer. Så jag vet inte hur jag ska göra. Nattis erbjuder mig middag nere hos dem, som låter hur trevligt som helst. Men om Rickard hinner komma hem innan träningen ska vi äta tillsammans. Ja, ett av mina I-landsproblem. Haha!

Nejmen, serious stuff. Jag är lite sinnesförvirrad för tillfället. Min hjärna hänger inte riktigt med. Det känns som att jag skriver helt osammanhängade och babblar på om ingenting.

Så jag väljer att avsluta detta inlägg nu.

Auf Wiedersehen!



Meine liebe Freund. Ich liebe dich, min lilla korv. Jag är lite internationell av mig.


Tvmys

Nu när Rickard är ute på vift ska jag passa på och mysa framför teven. Alla ljus i rummet är tända och Ghost Wisperer går på fyran. Nu är det väldigt spännande så ska avsluta, hörs om en timme.

Puss


You annoying, stupid thing

Jag blir så grymt irriterad på Akelius. Rickard ringde i tisdags angående en trasig ruta i våran lägenhet. Då sa de att de skulle ringa upp dagen efter och bestämma en tid då dem skulle komma och laga rutan. Men hörde vi av Akelius? Nein. I dag ringde Rickard ännu en gång, då stod han i kö i 32 minuter för att vara exakt. Sedan kom han bara fram till ett tutande. How smart is that? Så nu har Rickard i alla fall skickat mail och berättat hela historien. Nu får vi hoppas på att de hör av sig..




Thursday



Mja, i dag är det torsdag, snart fredag. Underbart! I natt sov jag lite sämre pga olika anledningar jag väljer att inte ta upp här i bloggen. Men jag överlever. Tur va? ;) haha

I dag är det skola som gäller, sen träning. Jag mår mycket bättre i kroppen nu när jag har börjat träna rejält. Jag tror min kropp mår bra av det.

Har inte något intressant att skriva. Tänkte bara slänga in en nytagen bild.

Puss


Snart helg!

Jag har precis njutit av en jättegod middag gjord av Rickard. Det blev rostbiff med pommes. Mums!

Jag blev precis klar med uppgifterna i engelskan. Ska snart ringa mamma och be henne rätta mig om jag har gjort fel någonstans. Ja, vi ska ta det över telefonen, haha.

I kväll blir det ganska lugnt. Som de senaste dagarna i veckan. Jag känner att jag är rätt trög i huvudet och på något sätt lever i ett mellanläge. Får helt enkelt ta och lugna min stressade kropp med något spännande. Haha, kom precis på hur det kunde tolkas. Nej, jag ska inte ta droger.

Anyway. I morgon är det torsdag vilket innebär två lektioner för min del. Inte så farligt om jag måste erkänna. Dessvärre börjar dessa lektioner efter 13.00 och det suger. Jag hade hellre börjat klockan åtta och slutat nio eller tio för att sedan kunna jobba fram till åtta-nio. Men ikke! Gud är ej på min sida.

Älskling sitter och spelar PS3(som vanligt) så teven är upptagen. Då blir det nog till att glida runt här på internet tills han tröttnar eller tills jag får som jag vill.

Tchüss!


Hmm.. :/

I går fick jag reda på att min och mammas lilla kanin har rymt. Nu under den jättekalla vintern passade mamma på att ta in honom. Han fick ha gästrummet som sitt egna rum. Mamma la in allt han behövde såsom leksaker, matskål etc. Mamma lät även kaninen springa runt på nedervåningen när mamma var hemma. Han varken bet på sladdar eller möbler(som tur var).

Men nu har han rymt. Eller ja, han gjorde det i går. Det måste ha hänt när Mats flyttade in bilen i garaget(vi har en dörr in till garaget på nedervåningen). Han har inte kommit tillbaka och han kommer nog inte göra det heller. Har en kanin varit inne under större delen av vintern så överlever den inte så länge ute i kylan. Mamma och Mats har gått runt i hela grannskapet och frågat runt, satt upp lappar och ja allt. Jag känner mig jätteledsen. Jag har ändå haft honom i ca sju år. Det kommer kännas jättetomt hemma hos mamma :(

Visst, vissa av er tycker säkert att detta är fjantigt eller fånigt. Men ni som har varit med om samma sak vet hur det känns. Det spelar ingen roll om det är en kanin, katt, fågel eller hund. Man blir fortfarande lika ledsen. Det gör ont att veta att sitt djur kanske inte lever. Han är ju min lilla ninis. Men jag sitter fortfarande och hoppas på att han har hittat ett litet krypin. Man får helt enkelt hålla huvudet högt.


Intresserad.

Jag har lagt märke till att mina besökare har ökat ganska mycket på sistone. Och jag är lite nyfiken på vad det är för människor som läser min blogg. Tell me something about yourself. Om du har lust alltså ;)

Puss på er


Tävling

Nu är jag med och tävlar igen. Nu gäller det ett start-kit från e.l.f.



För att hitta tävlingen går du in här


Vinn en goodiebag värd över 10.000kr.

Jag är med och tävlar om denna underbara goodiebag innehållande en massa roliga och nyttiga saker. Om jag vann skulle jag gråta av lycka, haha. Är ni lika sugna som mig, kan ni då gå in och tävla här.



Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.

Ny vecka

I dag börjar skolan kvart i fyra och slutar sedan fem. Helt ovärt tycker jag. Får se om jag går på den lektionen.

Jag vaknade för ca 40 minuter. Jag ville sova vidare när Rickard kom och pussade på mig. Jag drömde en massa jättemysiga drömmar. Jag drömde bland annat om ett stall i Nykvarn som jag red hos i flera år.

I går tog jag det ganska lugnt på gymmet. Jag kände mig jättekonstig i kroppen, var jättesnurrig och var nära på att svimma några gånger. Jag kanske börjar bli sjuk? Hoppas inte det. Nu när jag äntligen börjar se resultat på min kropp. Det är till en fördel att en gång i tiden ha varit ett muskelpaket. Det är då lättare att få tillbaka det jag än gång hade.

Nu ska jag gå och fräscha till mig lite.


Det vet du

You're such a fool.

Mysig promenad trots kylan

Kom precis hem från en långpromenad i vinterkylan. Som vanligt gick vi ute vid HVSS. Tog jättemånga mysiga bilder:) Jag såg blod på marken, det gjorde det hela lite obehagligt. Jag har helt enkelt sett på för många skräckfilmer, haha.

Här är lite bilder från promenaden:



Nu ska jag nörda mig lite framför The Sims.


Tidig fredagsmorgon, för mig i alla fall.

God morgon gott folk. Jag är extremt trött för tillfället. Det var lite svårt att komma upp i morse. Men efter vissa om och men gick jag upp. Jag tvättade sedan ansiktet med kallt vatten för att vakna till. Och jag kan berätta att det funkade. I'm awake, lite i alla fall.

Bea satt och berätta en grej, och sedan sa hon "Han är verkligen en skithög". Då svarar jag "skit hög? Är han hög?". Ja, ni ser. Huvudet hänger inte riktigt med. Där märks verkligen hur lost jag är.

Just nu vill jag bara att multimedian ska sluta så jag och Bea kan gå ner till kaféterian och käka frulle. Är grymt hungrig.

I dag vet jag inte riktigt vad som händer. Får se vad kvällen har att erbjuda.

Nu ska jag fortsätta med min uppgift i flash.


Cats are wierd animals

Nyduschad och fräsch, känns nice. Körde riktigt hårt på gymmet i dag. Jag blev helt genomsvettig, men det är väl det som är meningen? Maskinen Magnus visade tog riktigt bra i axlar och rygg. Ska nog börja köra den. Förhoppningsvis försvinner värken i rygg/nacke lite. Något för dig Bea, du som också har värk i bakpartiet(inte rumpan dårå;) haha).

Snart fyller min kära bror 30 år:) Han börjar bli gammal farbor. Haha, nädå. Min älskade storebror. Jag vet exakt vad jag ska köpa till honom. Det gäller bara att jag hittar det i någon affär.

Jag visade nyss de två filmer jag lagt in i min blogg för älskling. Han likaså jag dog av garv. Jag skrattade tills jag grät. Katter är allt bra underliga djur må jag säga.




HAHA, JAG DÖÖÖR!



Jag har en egen kock hemma, har du?

Precis hemkommen från skolan. Allt gick finfint och läsningen flöt på. Vi läser en rätt så tråkig bok i engelskan, men det är bara att jobba på. Martina berättade att vi inte har någon naturkunskap och det gjorde mig hur glad som helst. Kände verkligen inte för att sitta på 60 minuters lektion naturkunskap.

Nu sitter jag och avnjuter wook made by Rickard. Det är hur gått som helst och har alla grönsaker med som jag älskar + lite strimlat kött. Min lilla mästerkock. Han är btw grymt duktig på att slänga ihop lite grejer till en extremt god måltid. Dold talang? You got that right, haha.

Nej, nu ska jag fortsätta och proppa i mig en massa nyttigheter.



Gah

Jag har precis fått en uppenbarelse. Nu har jag blivit allför ivrig och vill ta reda på om det är sant. Men jag måste vänta och vill jag verkligen veta det sanna svaret? Det finns en risk att jag blir ledsen, men det finns en chans att jag blir förvånad, på ett bra sätt.

Tänk om svaret är som jag förmodar. Vad gör jag då? Vad tar jag mig till? Jag kommer garanterat explodera.



I'm tired

God morgon allihopa. I natt sov jag lite bättre, som tur är.

Jag har precis ätit lite frukost och druckit ett glas med c-vitamin. Och ska snart gå och fixa mina naglar.

Detta kommer nog bli ett kort inlägg med tanke på att dagen precis har startat. Jag är lite småseg. Men jag skriver förmodligen ett inlägg lite senare.

Puss

Fler besökare

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=touchofsandra

Klicka på länken och bli medlem och få garanterat fler besökare i din blogg!

Allmost midnight

Ja, nu ligger man här igen. I sängen alltså, haha. Dagen har varit bra. Jag har hunnit göra lite nytta som tur är. Som tack för städningen hemma hos mamma beställde vi lite grejer från en hemsida:) Tack mami! <3

Jag åt även middag hemma hos mamma och det var huur gott som helst. Men nu sitter jag här och rapar vitlöksrapar. För er som vill veta. Men det var det lätt värt.

Hur som helst. I morgon är det torsdag vilket innebär skola och träning samt lite pluggande. Det känns bra. Nu är jag taggad och nu ska jag fixa det här. Skolan alltså.

Jag är för övrigt grymt taggad på träning också. Det känns betydligt roligare att träna när man har lite snygga kläder och skor. Jag älskar btw mina gymskor. Hur sköna som helst. På gymmet i morgon ska Magnus vara min och mammas personliga coach. Han ska visa några maskiner som tränar vissa muskler i nacke och rygg mer intensivt, vilket behövs för mig och mamma. Båda lider av samma muskelvärk och det plågar oss båda. Så i morgon kör vi! Right, mom? :)

Just nu ligger Rickard och sussar brevid mig så sött. Han gör små ljud av sig ibland. Min lilla prins:) Jag älskar honom så mycket.

I morgon ska han ringa Akelius angående en tvåa här på storskogsvägen. Vi behöver verkligen bo för oss själva. Det fick vi båda klart för oss i dag. Hoppas det finns någon lägenhet ledig bara:) Men om jag själv fick bestämma skulle vi bo på mosshagen. The one and only, liksom. Haha! Nej men jag bodde där som liten och det är där jag känner mig som mest hemma. Ett mysigt område det där. Ett plus är ju att det är närmare Bea, hihi.

Nu ska jag ta och avrunda detta inlägg med lite bilder.



Det blev rätt mycket bilder, men nu har ni i alla fall något att kolla igenom.

God natt!




Hiss och diss



Jag hissar:

Beatrice Svensson, min lojala barndomsvän. Jag är stolt över dig. Jag tycker du är klok och självständig. Du klarar av så mycket mer än vad vissa andra i våran ålder gör. Jag är stolt över att ha dig som vän. Jag tänker inte skriva värsta kärleksförklaringen till dig, för vi vet att vi älskar varandra. Utan att behöva säga det. Men jag vill att du ska veta att du står mig nära om hjärtat och det är inte många som kommer förbi den muren. Puss på dig ;] hihi

Jag dissar:

Jag måste vara ärlig. Jag har suttit i några minuter och försökt komma på något. Tyvärr kommer jag inte på något. Eller det är väl snarare bra. Haha!


Ghosts

Nu är städningen klar. Tog mig ca en timme och det är helt otroligt. Huset är stort och mamma och Mats har fler rum än vad de egentligen behöver. Och det är stora ytor överallt. Men jag lyckades ännu en gång. Jag kan erkänna att det inte är så jobbigt. Inte jobbigare än att jag blir lite svettig.

Måste berätta en ganska konstig grej som hände när jag stod och rengjorde spisen.

Jag stod och putsade och såg något i ögonvrån. När jag kollade dit såg jag en liten pojke i typ en halv sekund sen var det borta. Jag har nästan alltid upplevt att det spökar här. Jag har varit med om en del grejer i detta hus, så som många andra hus.

Men jag vet inte varför jag såg ett litet barn. Jag ryggade i alla fall tillbaka och blev ganska skrämd. Kanske inbillade jag mig, vad vet jag. Obehagligt var det. Jag ringde Rickard direkt och behövde lite sällskap. Är inte så himla trevligt att vara helt ensam(bortsett från kaninen) i en stor villa.

Jag sitter just nu och njuter av denna låt:



Snart kommer förhoppningsvis Mats hem. Har behov av lite sällskap efter den där händelsen. Vid sex ungefär kommer nog mami hem. Vi ska plugga lite och lägga upp ett schema över mina studier. Sen ska vi även beställa en bikini från internet. Den är så snygg så jag dör. Ska nog beställa en till som jag sett på samma hemsida. Jag behöver uppgradera mig lite på den fronten känner jag.

Nej, nu ska jag skriva ett inlägg där jag hissar och dissar.


Muskelvärk

Sådärja. Är nästan precis hemkommen till mamma. Kom för ca 50 minuter sedan. Jag har precis avnjutit ett glas oboy och två ostmackor och ska alldeles strax städa lite.

Innan jag åkte till mamma lämnade jag in min vinterjacka på kemtvätt, det behövdes verkligen. Den är röd, men börjar nästan bli svart. Skämt åsido. Lämnade även in min stövlar som behövs lagas. Det syns verkligen att dem är mina favoritskor. Rätt använda. Men de har hållt tills nu(köpte stövlarna för ca ett år sedan), så bra kvalité var det. Lätt värt pengarna.

Usch, det känns som att jag bara babblar på om ingenting. Jag är grymt seg och trött i huvudet. Sov inge bra i natt heller. Min rygg tar kol på mig, inklusive nacken. Blä!

Nu ska jag gå och börja med städningen.

Ciao!




Snabba Cash

Nu är man 5kg lättare, eller det känns så i alla fall. Var nyss och tränade stenhårt med mamma. Det gick riktigt bra. Var taggad som fan!

Hittade grymt mysiga träningskläder och jag bara älskar mina gymskor. Jättesköna och helt perfekta! Mycket nöjd.

Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen, när Jimmy segisen är klar, haha. Sen ska vi åka och se Snabba Cash. Vi fick inga biljetter i går så i kväll smäller det. Rickard är som ett litet barn. Han beter sig som jag gjorde när New Moon hade kommit ut.

Puss


Hard work, work

Jag var ganska trött i morse när klockan ringde. Jag vet inte hur många gånger jag snoozade. Har legat jättedåligt de senaste nätterna. Min rygg och nacke vill inte riktigt samarbeta.

Jag ska snart åka till skolan som vanligt. Efter det ska jag in till stan och möta min älskade mamma. Vi ska handla riktiga gymkläder och gymskor. Känns skönt att ha rätt utrustning så jag slipper ha på mig mina vanliga mjukisbyxor och vanliga gympaskor.

Senare framåt kvällen, eller snarare när vi är klara i stan ska vi till Salem och gymma. Och nu jävlar ska jag köra hårt. Hoppas vi ska sola efter också! :)



Jag älskar dig mitt hjärta. Vi klarar allt!


www.gratisbio.se

Ni borde bli medlem på gratisbio.se. Där samlar man poäng genom att vara med i tävlingar, spela spel och annat roligt som man sedan kan växla in till presentkort :) Jag tycker det är superbra och håller på för fullt.

www.gratisbio.se

Lycka till! :)

Som små barn hoppade vi runt och fnittrade

Nu sitter vi återigen på multimedian. Det är dock väldigt lugnt för en gångs skull. Det är inte alls mycket folk här. Jag är snart klar med min animering i flash, blev rätt nöjd faktiskt.

Jag visade nyss filmerna från helgen för Bea.  Guud, jag dör. Så otroligt roliga. Jag har bevis på att man blir barnslig när man har lite alkohol i sig, haha. Ska se om jag kan få in dem i bloggen. Ni kommer dö av skratt. Annars får ni kolla på min facebook.

Jag och älskling ska kanske gå på bio i kväll och se Snabba Cash. Vet inte om vi ska gå med Nattis och Andy. De hade tydligen bestämt det i går utan att prata med mig.

Nu måste jag avsluta, lektionen slutar snart.


Monday morning, for me anyway

Nu är det måndag igen. Men jag tänker inte klaga. Jag har fått ett så grymt skönt schema. Alla dagar förutom fredag börjar jag efter tolv. Helt underbart! :)


Denna morgon börjar jag tio i två med engelska. Gick upp runt tio och var ganska utvilad. Fick dessvärre inte min sovmorgon med tanke på att det röjdes här hemma i morse.


Efter skolan i dag ska jag hem till fisen. Hon ska sälja sin garderob till mig :D Den har spegeldörrar, hur nice är inte det? Jag tycker det är grymt. Så länge hade vi tänkt att den ska stå i hallen, och när jag och Rickard flyttar själva får den stå någon annanstans :) Hon säljer den för ynka 200kr. Värsta pangpriset. Självklart måste man passa på. Spank you, honey! Jag som verkligen behöver en till garderob, haha.

Jag är på grymt bra humör i dag faktiskt. Känns jätteskönt. Inte ofta jag är pigg och glad på en måndag.

I går gymmade och solade jag med mamsen. Jävligt skönt att få röra på sig. Jag börjar bli ganska brun nu också. Känner mig betydligt mycket fräschare. Mina fräknar blomstrar ut när jag är i kontakt med solen, så ser ut som Pippi i ansiktet nu, typ. Haha!

Bea, jag har grymt roliga filmer på mobilen som jag ska lägga upp på facebook sedan. Du måste kolla på dem sen. Jag dog av garv när jag såg dem. Du vet, den lilla trippen från Passione hem till oss. Haha, börjar skratta bara jag tänker på filmerna.

Nej, nu ska jag nörda mig på facebook och läsa de bloggar som jag brukar checka in.

Tjingeling


Hiss och diss



Jag hissar:

Mig själv faktiskt. Jag är rätt stolt över mig själv att jag pallar ett fjärde år i skolan. Dessutom går det jävligt bra.


Jag dissar:

Maktmissbrukare. Från poliser till busschafförer. Tvi!


Uäk!

Nu måste jag få beklaga mig lite med tanke på att det är min blogg jag skriver i.

Jag är på så grymt dåligt humör just nu. Jag är jätteirriterad och ledsen. Jag har lust att bara gräva ner mig under jorden och stanna där tills jag själv vill komma tillbaka.

Jag känner att jag måste komma bort ett tag. Nu på en gång, seriöst. Jag är ganska trött på allt som händer just nu. Jag måste ha en förändring.

Mer än så vill jag inte skriva.




HAHA


 
HAHAHA, ni måste kolla. Så jävla bra! Skön du är, Rille.

Outfit



God morgon gott folk. Så här ser jag ut i dag. Hinner inte skriva mer ingående vad jag använde för smink. Det gör jag när jag kommit hem från skolan.

Måste springa till bussen nu.

Puss

Födelsedagsmiddag

I dag har jag småstädat lite i lägenheten. Älskling kom hem tidigare än förväntat så det var mysigt:) Vi har varit på middaspromenad och ska snart åka till mamma och äta middag. Mats fyller år i dag så vi ska fira honom. Det kommer bli mysigt.

Vi ska snart åka, så jag måste avsluta detta inlägg för att hinna med allt annat.


En väldigt trevlig måndag trots allt.

Efter skolan följde min älskade Bea hem till mig. Har saknat dig under lovet, stjärtis. Även fast vi sågs några gånger. Så det kändes jävligt bra att ta en fika i skolan och bara snacka Bea och Sandra-snack.

Jag har prövat på nya The Sims expansionpaket. HUR ROLIGT SOM HELST! Jag dör. Jag måste lätt köpa det, haha. Som den simsnörd jag är. Jag erkänner! Man kan resa till Kina, Egypten och Frankrike och uppleva en massa äventyr. Rekomenderar det för er som gillar Sims.

Jag är ledig i morgon och på onsdag. Hur underbart som helst. I morgon ska jag slappa och läsa Cesar Millians bok. Måste rekomendera den också. Jag tycker själv att det är en bok ALLA hundägare bör ha läst. Det är inget extremt avancerat han rekomenderar att man gör med sin hund. Bara självklara grejer som gör att hunden mår bra.

Han beskriver hur en hund mår som bäst, och hur man kan uppnå de mål man vill med sin hund. Jag har läst lite mer än halva boken och jag har redan lärt mig hur mycket som helst. Jag har även testat en del saker på en av hundarna här hemma och har redan nått resultat. Jag började i går. Så, ja. Det säger sig självt.

Nej, nu ska jag sluta prata om den där boken. Som om jag inte gör något annat? Fråga Bea och Rickard, haha. Jag avgudar btw Cesar.

Nu ska jag hoppa ned i säng med spikmatta under ryggen. Grymt! Ska kolla på film med Mr.R.

God natt på er. Tchüss!


Klad Sandra

Det blev inget andra inlägg i morse. Jag var alldeles för trött och det blev alldeles för lite tid över. När jag var halvsminkad upptäckte jag att det endast var 20 minuter kvar. Då blev jag ganska stressad. Jag hann heller inte ta kort på min klädsel och smink i dag.

På tal om något roligt. Jag fick VG på min essä i engelskan. Hur bra är inte det? Jag är i alla fall grymt glad och stolt. Det var en bra start i skolan. Nu gäller det att jag behåller detta betyg, men det är nog inga problem.



God, I'm so tired

Gud, hur kan man vara såhär trött. Jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Hade jättesvårt att somna i går. Stängde av tvn vid ungefär tolv och jag somnade vid tre. Vaknade sedan vid ca 6 när älskling skulle åka till jobbet. Hade även svårt att somna om då. När jag väl hade somnat vaknade jag av nått ljud som irriterade mig. Ja, så såg det ut fram till tjugo över nio.

Jag vet i alla fall vad jag kommer göra när jag kommer hem från skoldagens enda lektion. SOVA! Tillbaka till de gamla rutierna då jag sover mitt på dagen också, haha.

Usch, är för trött för att skriva ett mer ingående inlägg. Skriver strax innan jag ska gå till bussen.


Hiss och diss



Jag hissar:

Att snön faktiskt kommer att försvinna. Den kommer det, otroligt va? haha.

Jag dissar:

Att dela en lägenhet med andra förutom sin partner. Det är extremt påfrestande och jobbigt. Jag känner mig instängd och inte lika tillfreds. Självklart kan det vara hur mysigt som helst ibland, men jag känner att jag är redo att bo ensam med Rickard nu.

Team-Edward

Kom nyss hem från en promenad med Rickard och Jackie. Vi gick ute vid HVSS, militärområdet. Det var inte alls lika kallt som för tidigare dagar sedan. Skönt som fan!

Jag tänkte lägga upp en bild på min grymt snygga vattenflaska. Så ni får ta del av den ;-) haha



Är den inte lite snygg eller? haha. Jag tycker om den som fan i alla fall. Kommer dock nog aldrig användas. Ska nog upp på hyllan för prydnad istället ;-)

Rickard är och hjälper Andy med att slänga lite grovsopor. Efter de ska vi ner och sola i centrum. Efter bara tre gånger börjar jag redan få lite färg. Underbart!

I morgon börjar skolan också. Känner mig inte taggad för fem öre. Men vad ska man göra? Det är bara att kämpa på och leva i nuet. Och inte beklaga sig över saker som ska göras i framtiden.


Underbar kväll

Nu har vi kommit hem från Jossan. Det var som förväntat jättemysigt och trevligt. Efter middagen satte vi oss i vardagsrummet med tänd brasa och började prata minnen från högstadietiden. Skitkul! Vi skrattade ganska mycket.

Jimmy och Sofia kom hem en dag tidigare. Blev ganska chockad när Jimmy stod i hallen när vi kom hem. De kom hem med en överrasking till mig också. De hade köpt en team-Edward vattenflaska åt mig. Hur gulligt som helst:D haha. Tack så mycket. Nu kan jag träna på gymmet med stil ;)

Nej, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och fräscha till mig lite.


tacomys

Nu är jag och Rickard hemma hos Jossan. Vi ska käka lite tacos och mysa. Tessa kommer även hit. Det kommer bli riktigt trevligt. Jossan bjöd på negerbollar med ganska stora smörklumpar i. Bortsett bort det var dem jättegoda ;) haha.

Nu sitter vi bara och väntar på att Tessa ska sluta jobba så kan vi börja med maten.


GAH!

Alltså, seriöst. Andra morgonen i rad som jag vaknar av att nån ringer dörren. Jag klarar inte av sånt. Vill man nån något rätt tidigt på morgonen när man vet att vissa personer i hushållet brukar sova länge. Då kan man antingen knacka försiktigt eller skicka sms.

Jag blir faktiskt frukansvärt irriterad och provocerad. Får jag inte min sömn jag behöver blir jag pissed off. Så enkelt är det bara! Tänk efter nästa gång ni vill oss något. Min bägare har snart runnit över.


Anyway.. I dag ska jag och älskling sola. Det ska bli nice!

Nej, usch. Jag är fan inte på humör för att skriva något.


Sovdags... typ

Filmen var som jag trodde. Helt grym! Den är lätt sevärd. Har ni sett de två första filmerna och gillade dem måste ni lätt se den här. Åh, jag bara älskar bruden i filmen. För tillfället minns jag dessvärre inte vad hon heter i filmen, haha. Men hon är grym.

Nu är det dags för rengöring och insmörjning av ansiktet, självklart borsta tänderna. Har ju proppat i mig en massa godis på bion. Sen ska jag kolla på tv med R:)

Nattinatt.


See you at the cinema.




Rickard tackade ja till bio-erbjudandet. Och det är denna film vi ska se i kväll. Kommer bli grymt! De två första filmerna har varit grymma, vilket tyder på att denna också kommer vara bra. Mamma tyckte i alla fall om den.

Nej, nu ska jag ta och fixa till mitt smink lite. Sen drar vi :)


Mamma <3

Dagen har spenderats hos min älskade mamma. Åkte dit ganska fort i morse pga olika anledningar. Vi hade lite tjejsnack. Och tack mamma, du är ärlig och rak. Du får mig att inse saker jag inte hade kunnat räkna ut själv. Hon färgade mitt hår och vi kollade även lite på Sex And The City, filmen såklart. Sen fick vi nog när alltför många ringde från mammas jobb och behövde hjälp. Men så är det när man har en mamma som är chef ;) haha

Jag och R ska förmodligen gå på bio i kväll. Fick två biobiljetter av mamma(tack) så tänkte överraska Rickard. Får se om han avböjer eller ej.

Puss




Så sant som det är sagt



Jag hissar:

Smink, väskor, skor, kläder, you name it. Jag kanske är en liten materialist innerst inne, haha.

Jag dissar:

Människor som är för på och som aldrig låter mig vara ifred. Can't stand it. Give me some fucking space, man!


Shopping

Var i Södertälje med Jossan i dag. Hittade lite roliga saker. Köpte bland annat en kofta från BikBok, en grym ögonskugga från Make Up Store och lite hårfärg. Helt underbart! Försökte även hitta ett par skor, men det fanns inget som tilltalade mig.

 

Detta är koftan från BikBok jag köpte. Visst är den mysig? :)


Nej, fyfan!

Nu har jag tänt en massa ljus i lägenheten. Hur mysigt som helst. När vi var ute och åkte bil såg jag att temperaturen ligger på 19.5 minus. Hur är detta möjligt? Inte nog med att näshåret fryser till is bara när man andas in, jag kan inte vistsas ute i denna kyla. Gosh, ge mig värme.

Jag har läst Kenzas blogg de senaste dagarna och hon är nu i Thailand. Måste bara påpeka hur grymt avundsjuk jag är på henne. Jag ska uppfinna en telepatör. See you all in Thailand eller Cypern. Ja, man kan ju få drömma i alla fall.



Bjuder på några bilder från de hemska vintertider jag fått stå ut med i mina 19 snart 20 år.


Ge mig värme och sol!

Nu har jag och Rickard städat hela lägenheten från topp till tå. Det blev riktigt bra! Nu gäller det att vi håller det så här fräscht. Dock är det inga problem för mig ;-) haha

Jag är så grymt sugen på att åka utomlands. Jag är jättetrött på detta vinterväder. Vill ha värme och sol! Jag vill kunna hänga på stranden och bara ligga i solen och bli brun. Skulle vara helt underbart.



Jag bjuder på några sommarbilder som väcker minnen.



Måndag

I morse vaknade jag av att Rickard kom inrusandes och sa att jag skulle lägga mig på mage. Wtf tänkte jag?!. Då berättade han att han skulle ge mig massage. Vem tackar nej till det? Inte jag i alla fall.

Nu sitter jag och smuttar på en hallonsmoothie, riktigt gott alltså! Jag har precis duschat och ska snart föna håret. Får se vad dagen har att erbjuda. Behöver inhandla lite saker dock.


You stupid



Jag hissar:

Det nya året. Det beskriver jag ganska kortfattat för två inlägg sedan. I just love it.

Jag dissar:

Människor som går och ser ner på de flesta. Varken jag eller ni mår bättre av det. Ni är inte bättre för att ni har mycket pengar eller för att ni har större bröst etc. Är så trött på små fjortissnobbar/bimbos som tror de är något speciellt. Och detta säger jag inte för att jag tjänar mindre pengar än t ex bloggare som just tjänar pengar på att blogga. Jag tjänar ingenting på min blogg, vilket jag inte är ute efter heller. Jag håller igång min blogg eftersom det är så jag bearbetar mina känslor, åsikter osv. Usch, jag skäms när jag ser sådana exempel. Väx upp för fan, era småglin.

Awesome

Nu ska jag snart gå och tvätta bort mitt smink och sedan lägga mig på spikmattan. Oerhört skönt. Jag blir totalt avslappnad och sover mycket bättre. Ett tips till er som sover mindre bra eller bara har ont i ryggen/nacken. För mig fungerar det perfekt!

Detta gör jag morgon och kväll. Ligger minst 20 minuter. Helt underbart!

Men först ska jag göra ett eget inlägg med "hissa och dissa".

Puss på er


Nytt år, ny start

Jag har funderat lite kring det nya året. Jag har bestämt mig för att det ska bli ett bra år.

För det första. Jag fyller 20, hur nice är inte det? Jag, storebror och mamma fyller 100 år tillsammans. Jag funderar på om vi ska ha ett stort party för oss alla tre. Det skulle vara grymt!

För det andra. Den andra mars har jag och Rickard varit tillsammans i två år. Två år med både medgångar och motgångar. Motgångar vi har tagit oss igenom, vilket jag heller aldrig tvivlat på.

För det tredje. Jag kommer gå klart mitt fjärde år med bra betyg. Jag ska verkligen kämpa med de resterande kurserna detta år. Det har jag bestämt mig för. Hur jobbigt det än kommer att bli. Jag har ju mamma, Rickard och Bea som stöd och det räcker mer än väl <3

För det fjärde. Jag ska tänka mer positivt än vad jag redan gör. Jag känner själv att jag har utvecklats som människa i slutet av 2009. T ex, jag kan behärska mig i påfrestande situationer då jag egentligen bara har velat slå sönder allt å samman. Jag känner mig mycket mer mogen och seriös nu. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Till en början i alla fall. Och det räcker gott och väl.

Ja, det var väl en början. Och jag känner mig ganska nöjd faktiskt. Än i alla fall, haha. Sedan kommer det säkert komma upp fler saker jag vill ändra på, eller kommer lägga på minnet.  



Med er två mår jag som bäst.



Nytt år

Det nya året spenderades nere vid Rönninge station med trevligt folk. Även fast jag verkligen hatar fyverkerier så hade jag det jättetrevligt. Jag är livrädd för smällare och sånt skit, aldrig att jag skulle vara i närheten av sånt tjafs.

Denna kväll tänkte jag lyxa till det lite med alkoholen. Jag köpte likör 43 och smirnoff ice. Likören blandade jag med mjölk. Som min bäste vän lärt mig. Hur gott som helst. Det kan jag verkligen rekomendera! Jag brukar vanligtvis dricka öl så.

Vi kom väl hem runt fyra, om jag inte minns helt fel. Vaknade runt tolv nästa dag.

Jag slänger in lite bilder från nyår också. Så får ni ta del av min roliga kväll ;)

Jag och Bea var inne i stan och shoppade samma dag. Vi hittade mycket bra och nödvändiga saker. Jag handlade lite på Make Up Store också. Äntligen har jag en sotningsborste och den är fan grym! Den är lätt värd sina 165kr. Bea hittade ett par skor också. Alldeles guldiga och underbara. Bra köp där, min vän!

Jag har gått och blivit sjuk såhär på lovet. Jätteroligt, måste jag säga. Min hals är jättetjock och den gör ont. Till råga på allt är jag jättesnorig. Tummen upp för det.




RSS 2.0