Tröttis

I dag är jag väldigt slutkörd. Har inte fått i mig någon mat överhuvudtaget i dag då magen har sagt upp sig. Har druckit endast tre koppar te(enligt vårdguidens rekommendationer) och en burkcola bara för att få lite socker i mig. Det var tänkt att vi skulle springa i dag men det kunde jag glömma. Inte bra att springa på tom mage + strålande sol på det. Har känt mig lite vimmelkantig då och då under dagen. Och jag som älskar mat! Jag har fantiserat om all tjockismat ni någonsin kan komma på. Skulle göra allt för att kunna smälla i mig en pizza nu. Köpte lite Proviva för NÅGOT måste jag få i mig innan jag börjar klättra på väggarna.

Nej, nog om min mage och alla problem därtill. Jag, som så många andra längtar som en galning till fredag. Det är löningshelg! På fredagen ska jag och bästa sambon ut och äta. Om magen är återställd vill säga. På lördagen ska jag och mamma ha lite kvalitétstid tillsammans. Jag ska fixa naglar(äntligen har jag fått tummen ut röven) och sen tänkte jag överraska mamma med en sak. Tänker dock inte berätta vad då hon flitigt läser min blogg. Såå, det får ni veta senare.


VS

Fick hem detta läppglans i går. Det luktar gott och till och med smakar gott. När jag skulle bestämma vilken jag ville ha stod det 'smak' istället för 'färg'. Det säger ju allt! Kan verkligen rekommendera det till er som är förtjusta i läppglans. Jag betalade ynka 89:- för det. Tummen upp!


Sunny day

Hello sunshines! Vilket underbart väder vi har. I dag har jag solat lite på balkongen. Jag och Rickard åkte även en sväng till Trosa för lite kulglass i solen. Om det var mysigt! Jackie fick även följa med. För övrigt så har vi inte gjort något speciellt. Vi har gymmat(ska även ut snart och springa i skogen bakom oss), hjälpt mamma att slänga skräp, ätit underbar mat hos mami samt tittat på Finland - Ryssland och nu sitter jag och väntar på att sista maskinen ska bli klar.

Lördag

I dag har vi hunnit med rätt mycket. Jag fick mig en rejäl sovmorgon. Älskling vaknar ju nästan alltid tidigare och då brukar han smita ut med Jackie på en morgonpromenad. Vi åt lite frulle i sängen framför tvn. Supermys! Sedan bar det av till webbhallen för att Rickard skulle införskaffa ny dator. Fetaste! Den är riktigt schysst och han verkar supernöjd.

Åkte hem och fixade datorn. Några timmar senare åkte vi och handlade ny byrå till hallen. Den vi hade innan har ju några år på nacken. Inom en snar framtid är jag klar med mitt lilla projekt i hallen + matrummet och kök. Måste bara måla om och så vidare.

Vi gick även en kvällspromis med Jackie i regnet. Trots regn och rusk var det mysigt. Vi har för ett litet tag sedan avnjutit middag som bestod av gulaschsoppa med riven parmesan i och en varsin småbaugette till. Nu ligger jag och avnjuter en 3,5a i soffan. Då alkoholen sabbar träningen så har vi inte druckit på länge. Känner inget behov av att kröka heller. Räcker gott och väl med en enkel 3,5a :)


Ruuuubrik!

I går var vi ute och sprang en liten runda med Jackie i grustaget. Det var otroligt skönt och jag var helt tom på tankar och andra konstigheter i skallen när vi var klara. I morgon ska vi springa igen som uppvärmning och efter det är det raka vägen till gymmet!

I dag beställde jag lite saker från Victoria Secret. Älskar deras produkter! Ett stort plus är ju alla himmelska dofter. Bästa var när jag och mamma var i London. Fick med mig lite smått och gott då :). Can't get enough.


One word

Du är det finaste jag har!


Shake your house lika a motherfucking earthquake


Full rulle

I dag har vi hunnit med att tvätta, en fika hos svärfar, slängt massvis med skräp, hunnit med en glass i solen och jag lyckades fynda en ny badrumsmatta. Dagen i sig blir lugn då lördagar är en vilodag för oss. Älskling ska jobba extra några timmar i morgon. Då tänkte jag passa på att storstäda lägenheten as usual.

Vi svängde förbi vår favoritresturang i Moraberg. Rickard tog en grekisk sallad och slog till på en barnvesuvio. Det var lätt värt alla kalorier och fett. Det var så gott och som jag har drömt om pizza. Tjockisen i mig är nöjd. Men i morgon är det back on track igen. Träning står på schemat!


Jag och rubriker.

Har precis sprungit klart möllespåret och är helt slut. Det skär i halsen och jag känner ännu en gång att konditionen är kass. What to do. I morgon är vi på't igen ba. Mitt första mål gällande möllespåret är att klara den första jobbiga, långa backen. Det kommer ta tid, men det har jag gott om!


Träningsfreak

Vi är nyss hemkomna från gymmet. I dag körde vi uppvärmningen på crosstrainern och jäklar vad det kändes i ben och rumpa. Kommer förmodligen ha en rejäl träningsvärk i morgon trots att jag stretchade extra länge. Jag gjorde missen med att slarva med stretchingen första helgen vi gymmade. Sedan dess har jag varit extra ovig när det kommer till innelåren. Meeen, det ska vi nog ordna! Körde på rejält med armarna i dag, det kändes jätteskönt. Jag har fått lite halvkomplex över mina överarmar. Det är förmodligen bara någon fixidé men det skadar inte att träna upp musklerna ännu mer.

Denna vecka blir en kort vecka då vi var lediga i går. Sjukt skönt enligt min mening. I morgon ska vi ut och springa med storebror. Jag börjar känna av att kondisen blir bättre och bättre. Jag älskar resultat så nu är jag ännu mer peppad! På fredag ska vi nog gymma igen, lördag får bli en vilodag och så kör vi på söndag igen :) Sorry om jag tråkar ut er med träning, men det är typ det enda vi gör nu för tiden. Jag mår så jäkla bra! Sover som en stock och är pigg som en lärka. Jag älskar't!

Bjussar på en bild från i måndags när vi var på Kolingsborg. Självklart körde jag och Sofia med vår krigsmålning med UV-färg.

RSS 2.0