I don't even care


Pictures

Såhär såg jag ut i morse. Lagom pigg och på bra humör.. Jag ville testa min nya locktång. Fixade det dock dagen innan i hopp om att lockarna skulle sitta kvar dagen efter. Och det gjorde dem. Antingen är det en jävligt bra locktång eller så har jag mirakelhår, haha.

Bjuder på några andra random bilder:

Sjukt pinsamt

Det hände en lite rolig grej härom dagen när jag och älskling var och storhandlade. Hela incidenten inträffade på Ica Maxi i Södertälje.

Jag och Rickard går och plockar lite tacosgrejer och är i vår egna lilla värld när vi plötsligt hör någon skrika "HALLÅ, vadfan gör ni?". Båda kollar frågande på varandra om någon av oss kanske visste vad det handlade om. Vi ser oss sedan omkring och inser att det är en utlänsk pappa med dotter som snattar. PINSAMT, tänkte jag. Men samtidigt kände jag hämnd på något sätt. Det har ingenting med att han var utlänsk. Snarare att personalen kom på han på bar gärning. Det är INTE okej att snatta. Dessutom packade han ned EN multivitamin i sin väska. Och den kostar hur mycket? 11.90 för att vara exakt.

Dock skämdes jag lite över att han hade sin dotter med sig. Hur fan tänker man då? Om man tar med sin dotter när man ska snatta. Vad ger det för bild av verkligheten till dottern? Jag tror att om pappan fortsätter att snatta med dottern kommer hon ta efter beteendet från sin pappa. Jag själv tycker det är helt sjukt.

Jag hoppas att detta polisanmäldes. Rätt ska vara rätt!

Full rulle

Helgen har varit toppen. Det har hunnits med mycket.

I fredags åkte jag, Rickard, Sofia och Jimmy in till stan. Eftersom att Sofia inte kunde vara med på min 20års fest på lördagen passade vi på att ha lite skoj tillsammans på fredagen. Minns inte vilken resturang vi åt på(den låg dock på Sveavägen), men jag minns att maten var extremt goood! Jimmy och Sofia bjöd på min måltid(gullungar). Den bestod av 200g oxfilé, pommes och rödvinssås. Jävligt gott måste jag säga! Vi passade på att beställa in två kannor öl också.

Efteråt gick vi runt ett tag och letade efter ett biljardställe. Efter vissa om och men tog vi taxi till S:t Eriksplan och hittade ett rätt schysst ställe. Blev uppraggad av två killar(nämen) trots att jag berättade att jag har pojkvän. Ena killen skulle promt köpa en bärs åt mig ändå. Och det tackar man ju inte nej till? Haha. Rickards lillebror hämtade oss runt två tiden och sedan var det bara raka vägen hem och bums ned i sängen. Snacka om att jag var trött dagen efter!

Under lördag förmiddag åkte vi förbi Skärholmen en snabbis. Fick med mig vantar, halsduk och mössa. Efteråt begav vi oss hem till Rickards mamma för kalas. Där bjöds det som vanligt på goda sötsaker. Svårt att låta bli kan jag tala om.

Framåt kvällen var det dags för party igen. Hemmafest. Folk var lite torra i början(jag hade nämligen bunkrat upp rejält med sprit för att kunna bjuda) men efter sisådär två timmar började folk komma igång. Vi drack upp ganska mycket, men jag kan erkänna att kylskåpet är fortfarande proppat med diverse alkoholhaltiga drycker.

Kvällen blev garanterat lyckad. Det var mycket trevligt folk som hälsade på. Och jag vill bara tacka alla som kom. Och alla som kom med blommor och presenter. Supergulligt :) TACK! ♥

Söndagen var jag helt död. Jättetrött men faktiskt inte alls så bakis. Trots tröttheten åkte vi iväg till IKEA för att shoppa lite grejer. Kom hem med ljus och dylikt och en byrå till hallen. Det blev skitsnyggt! Vi stannade även förbi Skärholmen och Media markt. Köpte Björn Borg trosor, smycken, locktång, massvis med andra underkläder, en kofta och annat smått och gott. Nu gäller det bara att hitta ett par höstkängor och en höstjacka.

Hahah!

Skaffa dig dina egna ord. Skaffa dig ett eget sätt att skriva på. Skaffa dina egna formuleringar. Skaffa dig ett eget jävla liv. You copycat.

Är så trött på människor som klagat på folk som härmar dem. Men sedan gör de likadant själva. Dubbelmoral eller bara allmänt dumma i huvudet?

Jag kan bli ganska frustrerad över sånt här. Vill man inte vara sig själv eller?

Tack allihopa!!

Dagen har varit helt underbar. Trevligt sällskap och massvis med fika. Och för att inte tala om alla fina presenter jag fick. Jättefina rosa badlakan, doftljus, smycken, presentkort. Allt möjligt! Jag är så otroligt glad över allt jag fick. Tack alla underbara! :)

Jag har självklart tänkt att ta kort på lite av det jag fick. Får dock bli någon annan dag då jag har ork och tid.

Nu ska jag inta soffläge och smälta maten. Fick dessutom otroligt god middag. Älskvärd söndag!

Grattis till mig!

Det är ingen vanlig dag för det är Sandras födelsedag, hurra hurra hurra! I dag är jag 20 fyllda år. Mycket har hänt under dessa 20 år. Både bra och dåliga saker. Även om jag i stort sett är vuxen nu så fortsätter jag att utvecklas och nekar inte mina misstag.

I morse fick jag frukost på sängen. Varm choklad med grädde i och två ostfrallor. Mums! Fick även min present av älskling. Det var ett Thomas Sabo halsband med två berlocker. Ena berlocken består av ett hjärta där ordet "love" är inristat. Den andra berlocken består av min månadsten. Jag älskar halsbandet, blev överlycklig när jag öppnade presenten. Här får ni en bild:


Vid 15.00 kommer alla gäster. Vi har dukat upp massvis med kakor, bullar, tårta och allt man kan tänka sig.

På tal om nåogt helt annat.. Jag har inte hunnit rösta i dag. Jag är skriven i Södertälje så jag måste gå och rösta i Ronnaskolan. Woho! Så det måste jag också hinna med i dag. Har tänkt att fixa det efter allt ståhej hemma hos oss :)

Jag njuter

Nu är det 15 minuter kvar till helg. Jag räknar sekunder! Det ska bli grymt skönt.

Kickoff med jobbet

I’m back. Behövde bara några dagars paus för att fundera kring några saker. Nu är jag back on track.


Gårdagen spenderades med jobbet. Vi åkte först till gallerian inne i stan för att åka segway. Och fy vad roligt det var. Självklart var det lite ostadigt i början och innan man hade lärt sig styra samt gasa/bromsa med hjälp av balansen så gick det väldigt hackigt. Innan var jag väldigt nervös. Jag var helt säker på att jag skulle antingen köra in i något/någon eller krocka med en bil eller cykel. Men jag klarade det galant. Inga skador skedda! Killarna var ju väldigt snabba med att lära sig. Rejsade runt redan inne garaget där vi skulle öva lite. Vi började vid gallerian och åkte ut på Skepsholmen. Perfekt väder och allt, inte en enda regnskur. Vi hade verkligen tur med tanke på att vädret är väldigt oförutsägbart nu.


Efter denna roliga upplevelse gick vi till Beirut Café för att äta libanesisk mat. Jag har aldrig ätit det tidigare så jag måste medge att även här var jag lite nervös om hur det skulle gå. Jag vill ju inte vara oartig genom att avstå från att äta. Men jag kände ändå att vore roligt att testa något nytt. Och jag måste säga att det var det verkligen värt. Maten var hur god som helst. Dessutom fick vi jättemycket mat. Jag kan inte direkt påstå att jag gick därifrån hungrig. Det bjöds på all möjlig mat. Och vilken service det var. Personalen var jättetrevliga. Först skickade dem in väldigt många smårätter. Allt från kronärtskocka till kycklig. Vid denna stund trodde jag att det ”bara” var all mat vi skulle få. Då minsann slevar de in två stora fat fyllda med oxfilé, vitlöksmarinerad kycklig, grillspett, ris och bulgur. Jag kan ju berätta att jag endast tog några bitar kött. Gryymt gott!


Efterrätt blev det inget för min del. Orkade inte ens en kopp kaffe. Hade jag rullat ihop mig till en boll hade jag garanterat börja rulla.


Det var lätt en lyckad kväll. Trevligt sällskap, mycket skratt, god mat och god dryck. En perfekt torsdag! Kom hem runt halv tolv, då var det bara bums ner i sängen för att sedan gå upp 06.20. Jag kom upp utan problem, var dock nära på att missa bussen då jag segade alltför mycket på  morgonen.


Tack alla som gjorde kvällen!



Bloggpaus

Jag kommer förmodligen ta en liten bloggpaus. Det är mycket som händer nu och jag måste prioritera. Får se hur länge det dröjer. Återkommer när jag är fit for fight.

You make life worth living


Och du klagar på mig?

Sluta skriv som mig. Sluta formulera dina meningar som mig. Sluta använd samma ord som mig. Sluta försök vara någon annan. Du är den du är och som du alltid kommer att förbli.

Bildregn



HAHA

Hahah, jag dör. Jag har nyss suttit och försökt ta några bra bilder på min outfit. Bilderna blev sådär, men jag är nöjd. Men grejen är den att det var liiite svårt att ta dessa bilder. I alla fall bilderna på mina skor. Jag var tvungen att böja mig på ett sätt som gjorde att jag liknade en apa som försöker klia sig med tån i örat. Rickard kollade lite halvt konstigt på mig som om jag vore dum i huvudet. Men nu kommer ni i alla fall få bilder, det är det som är huvudsaken. Eller hur?

Bilderna kommer in sen.

I KVÄLL KÖR VI!

Gårdagen var lugn som de flesta fredagar brukar bli för min del. Jag och älsklig sköt lite med geväret medan Jackie sprang runt för sig själv. Kastade sedan lite boll med honom som han verkligen älskar.

När vi kom hem kollade vi på Robin Hood. Den var väl helt okej, inte något jag skulle rekomendera om man är trött. Filmen var lång men bra. Kollade dock inte klart på hela, somnade i soffan. När jag vaknade gick jag och la mig. Rickard kom in efter ett tag och berättade att han också somnat och sedan stängt av filmen. Partypoopers eller vad, haha..

I kväll ska det festas så det står härliga till. Min kompis Elin fyller 20 och det ska vi självklart fira. Man ska befinna sig hemma hos Elin och hennes pojkvän klockan åtta. Jag har redan köpt en present men tänker inte skriva vad det är. Hon kanske får för sig att kika efter i min blogg ;)

Det är denna snygging som fyller år i dag. GRATTIS TILL HENNE!

Ska försöka slänga in lite outfitbilder sen. Får se om kameran på datorn är något att hänga i julgranen. Ciao!

Pangilipang

Hej mina vänner! Mår ni bra i dag? Jag mår toppen. Det är fredag, fint väder och jag känner mig allmänt glad. Även om jag inte gör något speciellt i dag kommer fredagen bli toppen. Det känner jag på mig. Och det blir vad man gör det till ;)


Gårdagen var toppen. Kom hem från jobbet, lagade lite mat och sen åkte jag och älskling ut på promenad med Jackie. Vi tog även med ett luftgevär som vi lånat av Rickards pappa. Och fy vad roligt det är att skjuta! I love it. Jag  måste säga att jag var ganska grym trots att jag är svag i min vänster arm. Det svajade lite i början när jag siktade, men det avtog mot slutet. Jag är lätt på att åka och skjuta med riktiga grejer, haha. Som jag och Rickard för övrigt har pratat om att göra. Man måste ju träna lite först. Förstår ni nu varför jag siktar på att bli polis? ;) Nej, men det är inte riktigt därför.


Uäk!

Det finns ingen som visar så mycket ointresse som dig.

Freitag

I morgon är det fredag. Då kör vi!

Snabbt inlägg

Dagen har varit bra, mycket att göra på jobbet bara. Men jag gillar't! Hann klart med allt och lite till. Känns toppen! Fick även beröm så jag är helnöjd.

Hade tvättid bokad i dag så nu har vi rena kläder. Älskling fixade middag medan jag sprang till och från tvättstugan. Nu framåt kvällskvisten var det omysigt att själv gå ner i den tomma och extremt tysta tvättstugan, men det gick bra.

Nu: Efterlyst!



You make me wanna laugh

Det är skrattretande med människor som hycklar utan att själv följa den livsstil de predikar om.

Fortsättning på "hundägare?"

Jag har både haft vänner och släkt som haft hundar och som sedan har behandlat dem som bebisar. Ordagrant! En hund mår inte bra av att bli behandlad som en människa. Hundar behöver en stabil och lugn ledare. Jag tycker inte det är okej att t ex dela macka med sin hund, eller att hunden sover i sängen, sitter i soffan, tigger när ägarna äter en minsta liten matbit. Det är ohyfsat beteende. Och nu kommer förmodligen några tänka, men är du dum eller? Medan många andra instämmer i det jag skriver. Det finns många delade åsikter kring detta. Jag och min pojkvän har valt att hålla oss till vissa regler gällande vår hund, och han mår lika bra ändå. Hundar tänker inte som oss människor. De tänker inte "nej, nu får jag inte ligga i soffan. Nu blir jag deprimerad".


Många gånger har jag sätt att det är hundarna som är ute med ägarna istället för tvärtom. Vet ni vad det är? Tecken på dominans och olydnad. Jag tror inte att det är många som bryr sig om att ha hundar som är disciplinerade. Jag sitter inte här och säger att alla har odisciplinerade och aggressiva hundar. Självklart finns det många som bryr sig om hur sin hund mår. Det jag snarare säger är att hundägare borde bli mer uppmärksamma på vad sin hund är byggd för och hur en hund egentligen behöver bli behandlad = som en hund, inte en medmänniska.


Det finns så mycket jag har att säga kring det här. Jag skulle kunna hålla på i evigheter, men då skulle det förmodligen bli långradigt.


Hundägare?

Jag har tänkt lite på det här med folk som är hundägare eller funderar på att bli. Jag vill bara meddela er innan jag börjar detta inlägg om att jag har aldrig påstått att jag är proffs på hundar, men jag vet mer än vad många hundägare gör tack vare att jag har läst på. Och det har jag gjort för att jag vill att min och Rickards hund ska må bra.

Jag ser ofta hundar som är aggressiva, dominanta och allmänt hyperaktiva. Jag tycker det är jobbigt att se hundar må så dåligt. För ja, det gör dem. Hundar som har för mycket energi blir oftast aggressiva. De måste få ut sin energi på något sätt. Vems fel är det? Jo, ägaren till hunden. Vad gör denne åt det? Oftast ingenting.

Innan jag och Rickard skaffade Jackie, en stor rottweiler så läste jag på om hundrasen. Hur mycket motion behöver rasen, vad är rasen egentligen byggd för, hur man kan träna hunden på ett specifikt sätt för att nå bästa sinneslugn etc. Jag läste bland annat på allmänt om hundar. Hur aktiverar man hunden, hur man ger hunden stimulans etc. Jag bad också om hjälp av min låtsaspappa som haft hund tidigare. Även det hjälpte mig mycket på vägen. Han gav mig många bra tips!

Jag har aldrig stött på någon tidigare som har engagerat sig så mycket i att läsa på specifikt om rasen. Finns det ens hundägare som tänker på att dennes hund behöver både mental och fysisk stimulans? En hund mår så mycket bättre av att få mental stimulans än fysisk. Självklart behöver de få röra på sig också, men tröttheten håller längre om hunden får använda hjärnan lite.

Och som förstaägare till hund har man rätt att ställa frågor, man har rätt att undra. Om man bryr sig om hundens välmående såklart.

Folk som använder sig av våld och därigenom få makt över hunden är en helt annan historia, som jag inte orkar gå in på. Det är bara helt sinnesjukt. För att citera en klok insändare i Metro, "vi borde skaffa hundkörkort". Vissa är inte lämpade att skaffa hund, så enkelt är det bara.

Fotboll

Dagens planer lyder: Jobba klart, bli upphämtad av älskling. Sedan bär det av till Daniels fotbollsmatch. Om jag inte minns helt fel ska han spela i Älvsjö. Jag hoppas att det inte är alltför kallt. Som tur är har jag min mysiga favoritkofta. Som dessutom är huur snygg som helst.


Den är nyinköpt och tyvärr kan jag inte visa någon bild, för er som vill se. Min kamera är ju på lagning och mobilkameran suger. Har dessutom mer inköp jag skulle vilja dela med mig av. Får dock bli när jag har tillgång till en bättre kamera.


Hah.

Det är ganska ironiskt att du anklagar mig för något, men så gör du likadant själv. Tycker du att du har rätten att anklaga mig då?

ZzZzzzZ

Alldeles för tidigt...

Sunday bloody sunday

God kväll mina vänner. Jag har suttit länge nu och försökt komma på något roligt att skriva. Dessvärre har det inte gått så bra.. Så här får ni lite tråkig info om min söndag.

I dag har vi hunnit göra mycket nytta. Storstädat lägenheten, tvättat och handlat lite mat. Vi har även köpt en ny hallmatta. Den gamla var så tråkig och gammal. Det är snart dags för filmmys. Ska passa på att tända massvis med ljus och höja mysfaktorn(först skrev jag musfaktorn men insåg ganska snabbt ett det såg helt fel ut. Roligt tycker jag, haha).

I morgon börjar en ny vecka. En vecka närmare min födelsedag. För första gången på länge längtar jag faktiskt. För er som inte vet så vill jag berätta att jag fyller 20 år. 20 år = systemet. Nackdelen är den att jag fyller på en söndag vilket innebär att jag inte kan gå ut och festa. Dessutom kan jag inte heller gå på systemet för att inviga min speciella dag då bolaget är stängt på söndagar. Kul va? Haha. Det får jag ta igen på helgen därefter.


Svampplockning

Förmiddagen har det städats för fullt här hemma. Jag vaknade runt klockan nio och kunde inte somna om även fast jag var trött. Vi har även hunnit tvätta två omgångar och nu är vi inne på den sista. Rickard står i köket och fixar lite soppa till lunch.

I går var jag, Rickard och Daniel ute med hundarna i skogen. Vi letade efter svamp men hittade inga ätbara svampar alls. En förlust till oss men det gjorde ingenting för min del. Jag njöt av att vara ute i naturen. Det var lagom skönt väder ute och luften kändes så frisk. Är det här ett tecken på att jag börjar bli äldre? Jag har märkt att jag njuter av saker jag inte ens lagt märke till förut. Det känns bra i alla fall.

Här har ni några bilder:

Kanske inte världens bästa bilder. De är tagna med mobilen då kameran är inne på lagning. Hoppas ni står ut ;)

Efter promenaden åkte vi och hälsade på Rickards pappa, hans tjej Anna och hennes dotter Elin. De var ute med deras husvagn i Farstanäs. Vi satt och pratade och hade allmänt trevligt. Men kallt var det, speciellt när det blåste. Dags att ta fram vinterjackan snart.

Jag och Rickard bestämde oss för att leta svamp igen när vi skulle ut med Jackie på kvällspromenad. Då gick vi i Södertälje. Vi hittade ett jättemysig bäck med ett litet vattenfall. Tog självklart bilder på det, haha.

Snart klar för sängen

Nu är jag nybadad och fräsch. Blev väldigt trött av att ligga i det varma vattnet. Passade på att höja mysfaktor med massvis av tända ljus.

Jag ska snart gå och lägga mig på spikmattan. Ska först betala en räkning och föna håret. Gör jag inte det är håret som ett kråkbo i morgon. Det vill jag gärna slippa.

God natt på er, kära läsare.

Jag är lyckligast i världen

När jag kom hem från jobbet, allmänt trött och hängig blev jag verkligen överraskad. Möttes först av två doftljus i den nedsläckta hallen. Sedan kom Rickard och välkomnade mig med en puss. Han sa sedan att jag måste gå in i sovrummet och kolla. Där möttes jag av ytterliggare två doftljus, ett jättestort pandagosedjur som är alldeles rund och gosigt, en krukblomma med en söt kruka till, en lång godisrem samt ett kort. I kortet hade han skrivit det finaste jag någonsin läst. Det fick mig att börja gråta av lycka och av kärlek. Jag är lyckligast i världen som har denna kille. Min kärlek till honom är oändlig.

Vi har precis ätit middag som bestod av potatisgratäng, rostbiff och beasås. Snart ska vi ta ett varmt bad tillsammans och bara njuta. Min kväll är räddad. Tack min underbara älskling. ♥ Jag älskar dig.

Det här möttes jag av när jag steg in i rummet.


Här är kortet Rickard skrev till mig.


Som du skrev i kortet, Rickard. 2 år och 6 månader är lång tid för oss, men kort tid med tanke på att det är vi för alltid.

Roligtroligt!

Alldeles nyss såg jag att två personer har kommenterat min blogg. Jag tycker det var väldigt roligt med respons faktiskt. Fortsätt så! :)

En av dessa kommentarer var lite rolig. Misstänker även vem som skrev den ;) haha. Grymt roligt.

Frågan är..

Angående det senaste inlägget. Vad tycker ni? Gjorde jag fel eller rätt? Fanns det något fel eller rätt i en sådan situation? Jag funderar lite kring det. Enligt mig var det vinna eller dö. Haha, nej inte riktigt men ni förstår vad jag menar?

Det här med surkärringar

Det hände en lite skrattretande grej på tunnelbanan i morse. Jag står på perrongen i väntan på Råckstatåget. Efter två minuter kommer det och jag stiger på. Det är fullproppat med människor, nästan så att man flåsar varandra i nacken. Jag tänker bestämt att jag inte vill stå upp både för att jag inte orkar och även för att mitt knä börjar ömma efter endast nån minut ståendes. Och det är ingen smärta man "bara" kan stå ut med. Det gör verkligen ont! Så jag ser en ledig plats och bestämmer mig för att snabbt skynda mig dit. Samtidigt som jag skyndar mig ser jag en kvinna runt 40-50års åldern som också har siktat in sig på samma plats. Eftersom att jag var snabbare hann jag ta platsen. Då kollar hon jätteargt på mig samtidigt som hon svär för sig själv, eller åt mig. Vad vet jag.

I denna stund är det en kille som såg denna händelse och erbjuder sin plats åt denna kvinna. När han rest sig upp berättar han allt för en av sina vänner. Det stör mig inte, att han berättade för sina vänner. Men själva sättet han berättade det på. Han fick det att låta som om jag begått ett brott.

När jag hör detta kan jag inte undvika att bli lite smått irriterad. För det första, denna kvinna var varken jättegammal eller såg inte ens ett minsta sjuk ut. Så jag tänkte, här spelar vi efter samma villkor. För det andra, hon åkte TVÅ stationer, två JÄVLA stationer, herregud. För det tredje, mitt knä är pajj. Jag kan inte stå upp en längre tid. Jag vägrar att stå i tio minuter. Då kan jag inte gå på resten av dagen.

Det är ganska ironiskt faktiskt. Nästan varje dag möter jag på någon annorlunda människa som kan bete sig riktigt konsigt och omoget. Både vuxna som barn. Dock förväntar jag mig mer av vuxna, vilket man tydligen inte kan göra i det nutida samhället.

Kaosartad morgon

Onsdag morgon har minst sagt varit kaosartad. Jag kom upp i tid i morse utan problem. Jag varken stressade eller missade bussen, allt gick finfint.

Eftersom att mitt busskort gick ut i går var jag tvungen att skicka sms-biljett då jag ej skulle hinna fylla på förrän efter jobbet. Väl sittandes på tåget, halvt sovandes märker jag att vi stannar ca 600 meter innan Årstabergs perrong. Detta är då ca 07.55. En timme senare får vi informationen att vi kommer bli ståendes i ytterliggare en timme. Vid denna tidpunkt märker jag hur folk verkligen börjar bli irriterade och otåliga, värre än innan. Det kan jag förstå med tanke på att de flesta hade en tid att passa. Jag var t ex en av dem. Ca 10 minuter efter det fick vi meddelandet att vagnarna kan utrymmas och då var det bara att börja knata till perrongen. Det slutar inte här..

Jag beslutar mig för att ta Tvärbanan till Alvik, och därifrån åka tunnelbana till Thorildplan. Eftersom att vi stod ståendes i en timma och tio minuter hann min biljett gå ut. På Tvärbanan kommer det alltid kontrollanter och jag valde att tackla det på bästa sätt. Jag hade helt bestämt mig för att INTE betala 36kr till bara för att SL klantat sig.

Jag - min biljett har gått ut.
Kontrollant - ok, då blir det 40kr.
Jag - jag har inga kontanter på mig.
Kontrollant - jaha, då får du gå av och fixa det då.
(här blev jag riktigt förbannad)Jag - är du dum eller? Jag har förfan suttit på ett jävla stillastående tåg i en timma och 20 minuter. Jag tänker tamefan inte betala ett enda öre till.

Kontrollant - nehe, du måste ändå gå av.
Jag - DU ÄR JU FÖR FAN STÖRD I HUVUDET. Idiot! Och så gick jag därifrån.
Själva grejen är den att jag vägrar betala för att SL har problem. Aldrig i livet! Dessutom har de slutat med kontanter i SL-trafiken. Är han helt pantad? Först tänkte jag promt sitta kvar på mitt feta arsle och trotsa. Men då skulle han nog ha tillkallat vakter eller dylikt och det hade jag inte tid med. Så jag gick av, förbannad och frustrerad.

Så jag hoppar av på stationen efter Årstaberg(minns ej vad den heter). Väl där inne tänker jag passa på att ladda på mitt kort. Självklart fungerade inte automaten så jag börjar gå mot spärrarna i hopp om att få hjälp. När det väl blir min tur frågar jag om hjälp.
Jag- hej, jag behöver ladda på mitt SL-kort. 30dagars reducerat.
SLkille- hmm, okej. Men det gör du på Konsum*pekar bort bakom spärrarna*
Jag- jaha, och hur hade du tänkt att jag skulle komma in där om du inte tänker släppa in mig? Idiot. (spärrarna låg innanför spärrarna).

Samtidigt som jag säger detta går jag iväg. Och snacka om att jag blev irriterad när människan dessutom är jätteotrevlig.

Efter ett till försök att själv ladda på det utan resultat väljer jag att gå tillbaka och fråga vad jag behöver skriva i smset.

Jag- JA, HEJ! Du sa precis till mig att jag skulle fylla på mitt SL-kort på Konsum, men som du ser kan jag inte komma in där eftersom att mitt kort gick ut i går. SÅ, vad ska jag skriva i det förbannade smset?
SLkille - du skriver "R A".
Jag - MHM, tack så jävla mycket för den utmärkta servicen ni har att erbjuda. TACK!

Anar ni hur trött och förbannad jag är på SL? Heelt sjukt dålig service. Jag har tänkt att skriva ett klagobrev och begära kompensation. Svarar de inte på det ringer jag. Går inte det något vidare går jag till deras huvudkontor så jag kan prata med dem öga mot öga. Deras huvudkontor ligger precis brevid mitt jobb, så det är inga problem. Det här kommer de fan inte undan med. Nu är det krig!!

Ursäkta alla svordomar

Jag tänker tamefan köpa en helikopter och åka med den in till jobbet. Det skulle vara fan så mycket bättre. Jag är så less på SL och allt därkring. Fyfan. SL kommer få en efterhängsen tjej, aldrig att jag låter dessa idioter komma undan.

Kommer berätta om min helvetesmorgon senare när jag kommit hem. För er som är intresserade.

Jag är så trött på SL

Nu när jag definitivt har tid att skriva måste jag passa på. För tillfället sitter jag fast i ett tåg precis innan Årstaberg. Tåget är helt utan ström och vi kommer inte ens ut. Jag har nu suttit har sedan fem i åtta. Det känns sådär. Jag känner hur klaustrofobin börjar krypa fram sakta men säkert. Dessutom vet de inte hur länge vi kommer sitta här, vilket gör mig ännu mer stressad. Det här är andra gången jag kommer försent till jobbet och det är en gång för mycket, tycker jag. Men det finns tyvärr inget jag kan göra. SL slutar aldrig förvåna mig. Får jag ingen kompensation för det här blir jag galen. Pengarna tickar iväg!

RSS 2.0