Mammas pojkar

Jag sitter och kollar på mammas pojkar just nu. Och allt är så förbannat skrattretande. När Viktoria inte ville brottas med en annan tjej i sopa blev det ett jävla liv. Let it go och bry er inte om vad andra väljer att göra. Jag menar, alla individer har olika värderingar. Och jag måste säga, jag är jävligt glad över att den där Izza åkte ut nu. Ni anar inte. Jag hade aldrig klarat av att bo i samma hus med henne under den här tiden, så jag är imponerad på er som pallade. Usch, vilken människa.

My last two days

I går åkte jag in till stan med Jossan. Det var tänkt att vi skulle handla lite. Jag kom hem med endast ett par leggings. Trodde jag skulle hitta en massa kläder, men som vanligt när jag har pengar hittar jag ingenting. Jag lyckas alltid hitta en massa kläder när jag inte har pengar. Livet är hårt, inte sant? haha.

I dag var det tänkt att jag skulle åka till Skärholmen med Elina och handla kläder och smink. Mamma sa att hon skulle sätta in underhållet i går men det glömde hon. Så i Tuna fick vi hoppa av bussen och åka hem igen. Men det gör ingenting, alla kan glömma :) Så vi åker i morgon istället :)

I morgon kväll är det halloweenfest hos Elin också. Det kommer bli grymt. Jag ska klä ut mig till det gamla vanliga tror jag. Jag säger inte vad, det får ni se bilder på i morgon.

På lördag ska jag och Rickard till Tullinge och fira Rickards farmors nya kille. Det blir lite mat, dricka och självklart firande. Det kommer nog bli väldigt trevligt. Senare på kvällen är det halloweenfest hos oss. Så denna helg är det party.




Bästa tisdagen på länge

Att sitta barnvakt gick jättebra och det var hur mysigt och roligt som helst. Klart att Isabella prövade mig några gånger, men hon var ändå hur gullig som helst. När jag sade till bestämt men snällt så lyssnade hon på mig utan några som helst problem. Det bästa var ändå när vi hade borstat tänderna och satt på pyjamasen så skulle jag läsa en godnattsaga. Efter fem(inte mig emot) sagor säger hon "jag tycker om dig" och sedan ler hon sådär så man blir alldeles knäsvag. Älskar jag barn såhär mycket? Gud, jag blev alldeles varm inombords. Hur söt som helst! Sedan pratar hon om att hon vill att jag ska komma i morgon, och att jag dessutom kan få komma tidigare om jag vill. Är inte denna unge bedårande? Jo, minst sagt.

Vid ungefär kvart över nio kommer mamma Kia hem och vi pratar om lite allt möjligt. Hon tipsar även mig om ett företag där man jobbar som just barnvakt. Tror jag ska skicka in en ansökan till dem. Lättförtjänta pengar plus att det är roligt att jobba med barn. Så det är alldeles perfekt för mig!

Nej, nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna. Sedan bädda ner mig brevid en trött Rickard och kolla på tv.

Denna dag har varit helt perfekt.

Puss på er

Underbara tisdag

I dag vaknade jag kvart i ett, Fifi också för den delen. Hur skönt som helst. De senaste dagarna har jag börjat(sakta men säkert) få tillbaka min sömn. Och jag måste säga att det är jag väldigt lättat över. Trodde jag skulle bli tokig där ett tag. Fifi har börjat ta sovmornar med mig, hon måste tycka att det är lika skönt att sova som jag gör, haha.

På schemat i dag står det barnvakt! Jag ska alldeles strax platta håret och göra mig lite fräsch innan jag promenerar ner till Rönninge och möter upp Kia. Åh, jag ser faktiskt fram emot av att vara barnvakt. Kia och Rickards morbror(minns inte namnet för tillfället) har världens sötaste och underbaraste dotter. Isabella heter hon och jag har lust att bara pussa och krama ihjäl henne men det vore inte så bra om jag gjorde det, haha.

Nej, nu måste jag skynda mig. Ska vara där halv fyra. Slänger in en fin liten bild på mig och min prins.





My weekend

I fredags hade jag och Rickard mysfredag. Vi åt på O'Learys. Där blev det en fet köttbit, pommes och beasås. Huuur gott som helst! Kunde nästan rulla därifrån efteråt, haha. Efter middagen blev det bio med Jimmy och Sofia. Vi såg Zombieland som för övrigt var väldigt bra och rolig. Lyckad fredag helt enkelt. :)

I lördags kom Jossan och Tessa förbi. Det blev lite chillparty sådär. Snackade massa skit och gamla minnen :) Jag har inte träffat Tessa sen typ högstadiet? Crazy. Rickard var med också och han blev busschafför(vi körde bussen bl.a.).

I går gjorde jag inte så mycket. Var mesta dels väldigt trött och seg. Men senare på kvällen kom Jossan förbi och vi bakada kladdkaka som blev väldigt kladdig, haha. Men god blev den.

Jag har nyss pratat med Rickards morbrors fru och i morgon ska jag sitta barnvakt och tjäna lite extra pengar :) Inte mig emot med tanke på att jag älskar barn. Så det blir väl en timme eller två med att sitta och leka och vara barnslig. Kommer inte bli några problem då jag är duktig på sånt ;) haha.

Jag ska snart göra lite sen lunch till mig. På menyn i dag står det äggröra och hallonsmoothie. Muuums!



Äntligen



Snart kommer min älskling hem och det glädjer mig jättemycket. Jag har saknat honom rätt mycket faktiskt. Även fast han bara har varit hemmifrån sedan sju i morse. Ska pussa och krama jättemycket på honom när han kommer hem. Jag älskar dig, Rickard!



Äntligen fredag!

Som jag förmodade blev det ingen skola för mig i dag heller. Jag gick upp en kvart senare och tvättade ansiktet men sen var det som att jag skulle bryta ihop. Jag vet inte vad det är som händer med mig. I dag var det inte tröttheten som hindrade mig. Det var något helt annat.

Det finns ingen mat hemma så jag kommer att dö, helt enkelt(ironi). Nejmen får jag inte mat i mig så blir jag likadan som jag blir utansöm = en tidsinställd bomb. Rickard skulle äta donkenfrukost och jag fick pengar till att äta i skolan. Inget av det blev gjort. Rickard käkade hemma, åt upp alla mackor inklusive pålägg. Jag gick inte till skolan, får ingen mat. Jag är på uruselt humör just nu, även fast det är fredag. Jag längtar bara tills Rickard ska komma hem så kan vi åka in till stan och ha myskväll med varandra. Känner att jag behöver hans närhet även fast jag är lite irriterad på honom just nu. Men jag älskar honom ändå, det vet han <3

I dag vet jag inte riktigt vad som står på planeringen mer än att jag snart ska ge Fifi mat och som vanligt en långpromenad. Efter det blir det väl till att ligga på spikmattan framför TVn ett tag. Sen ska jag välja kläder inför i kväll och platta håret och så vidare.

Skriver förmodligen mer senare.





Snart fredag

De senaste nätterna har jag drömt så sjuka och jobbiga drömmar. I går natt drömde jag att jag bodde i ett hus som liknar de "fattiga" husen i USA, om ni förstår. Det låg lite avsides och i huset befann sig jag, en annan kvinna och ett barn. Vi sitter och pratar allihopa och helt plötsligt ringer det på dörren. Jag går mot dörren och ser att det står en väldigt skum och mysko snubbe. Samtidigt som jag ser detta, ser jag också hur han är på väg att öppna dörren. Jag sliter tag i dörren och försöker låsa samtidigt som han drar allt han kan i hopp om att få upp dörren. Men till slut lyckas jag få igen dörren. Då kommer jag på att det är flera fönster öppna i huset och jag springer sedan runt och stänger alla fönster. Sista fönstret jag stänger är ut mot baksidan och där finns det ett stort träd. Där hänger den andra kvinnan i ett rep och så hänger det en lapp där det står "You are next" och sedan vaknar jag av att jag rycker till och knappt kan andas.

Det var sjukt äckligt, jag kan inte ens beskriva hur kvinnan såg ut. Jag vet inte vem denna kvinna var och vem barnet var, det enda jag vet är att de var svarta.. Jag har ingen som helst koppling till dem. Skitkonstigt.

Anyway. Fick nyss sms av Bea där hon berättade att hon fick MVG på sin engelska uppsats. Du är så jävla duktig! Vad händer med oss? Jag fick VG på mitt engelska prov, och nu fick du MVG. Fan, det här kanske man ska hålla i. Åh, vi är så duktiga. Right? :)

Jag har inte varit i skolan nu på två veckor. Dels för att jag inte har mått bra, har varit alltför trött pga min sömnbrist och jag har heller inte haft engagemang till att ta mig till skolan. Men i morgon, då ska jag gå. Och veckan efter höstlovet också. Då har jag förhoppningsvis hunnit samla på mig nya krafter och nytt engagemang.

Jag måste börja träna regelbundet igen också. Tror det kan vara en orsak till varför jag är så slut på engagemang. När jag tränade tre till fyra dagar i veckan var jag lite mer stabil i alla fall.

/S

Awesome



Såhär ser jag ut i dag. Bilden i mitten är ganska suddig men det får ni stå ut med, orkar inte ta en ny.

Jag ska snart ner till mamma och fixa med kaninen. Jossan ska även komma dit. Vi ska umgås och snacka lite skit. Tänkte att vi skulle baka kladdkaka också. Kommer bli mysigt. Var ett tag sedan jag såg henne nu.

På tal om att inte träffas på ett tag. Bea, var äääär du? Måste träffa dig min fis. Behöver mitt beroende.

I natt drömde jag en till sjuk dröm. Den vill jag inte ens skriva upp. Denna gång handlade det om mamma igen. Saknar jag mamma så mycket att jag måste drömma hemska drömmar om henne? Då är det inge vidare att sakna. Jag älskar dig<3


Riktigt höstväder



Lunchpromenaden med fifiluris var faktiskt väldit mysig. Av någon anledning tycker jag att det är lite mysigt med alla färger, alla löv på marken, när det är lite småkyligt och när det blåser lite. Dock inte när det regnar. Då krullar mitt hår upp sig så förfärligt, haha. Fifi verkade uppskatta promenaden lika mycket som jag. Jag tror att hon också tyckte att det var skönt att få röra lite på sig.

Efter promenaden var det dags för städning. Det värsta med att ha två hundar är att lägenheten blir skitig på bara två dagar. Så varannan dag är det städning för min del. Passar på att göra det om dagarna när ingen är hemma. Passade även på att byta lakan i sängen till mina favoriter;



Andra bilden består av nästan hälften av mina olika produkter. Jag älskar verkligen nagellack, i alla sortens färger. Som ni ser finns det lite olika. Obs! ignorera vodkaflaskan, haha.





Fifi ville vara med på ett litet hörn också :)

Nu ska jag gå och pussa lite på min prins. Vid åtta ungerfär ska vi ut med hundarna, efter det duscha och sedan filmmys :)

Puss på er

Don't let 'em say you ain't beautiful


Mamma <3

I natt fick jag sova hela natten utan att vakna, fick dessutom spendera hela natten i sängen. Det var underbart skönt. Dessvärre var det mindre underbara tankar som försegick i mitt huvud. Drömde en sån hemsk dröm i natt att jag skulle säkerligen börja gråta igen om jag gick in på detaljer. Eftersom att jag inte mår så bra just nu har jag blivit lite mammig. Det jobbiga är att hon och Mats är på Mallorca till på lördag.

Det enda jag kan berätta från drömmen är att jag minns att det var en snubbe som gjorde väldigt hemska saker på min mamma mitt framför ögonen på mig, Mats och Magnus(min bror). Ingen av dem gjorde något förutom jag. Vilket förvånade mig jättemycket i drömmen. Magnus tvekar aldrig! Men i alla fall. Det jag gjorde i drömmen var att hoppa på den där snubben och börja veva utav bara helvete. Det jobbiga var att han inte fick några större skador, det var som att han var gjord av stål. Samtidigt som jag höll på att slå sönder mina händer istället för honom skrek jag "INGEN GÖR SÅ MOT MIN MAMMA!!" och så sparkade jag honom i huvudet och då var det som att han vaknade till, så gick han bara därifrån som om ingenting hade hänt. Jag vaknade av att jag var flyförbannad samtidigt som jag grät. Det går verkligen inte att förklara känslan :s. Skitjobbigt!

Ja, skulle någon göra liknande mot mamma i verkligheten hade jag nog gjort samma sak. Inklusive min bror, haha. Nejmen, min mamma betyder verkligen mest för mig. Förstår inte hur jag kommer att klara mig utan henne när hon går bort. Men det är ett senare problem!

Tisdag, onsdag och torsdag ska älskling jobba över till åtta istället för att sluta fem. Och det gör han ledig på fredag :) Eftersom att jag börjar halv elva på fredagen ska vi börja med att sola på morgongen. Sen skjutsar han mig till skolan. Sedan har vi varandra för oss själva hela fredagen. Vi ska ut och äta, gå på bio(kanske). Vi ska göra lite saker ensamma i alla fall. Och det ska bli så mysigt. Jag behöver verkligen vara ensam med honom var som helst förutom hemma. Och detta var hans idé, jag blev överlycklig när han föreslog det när jag visade att jag blev lite sisådär när han berättade om att jobba över. Sen får han ju lite mer i lön också, det är ju alltid nice :) Åh, jag längtar redan! <3

Snart är det lunchdags för Fifi och frukost för min del. Sen är det långpromenad. När jag sedan kommer hem är det storstädning av lägenheten.

Undra vad som ska ätas till middag i dag. Jag ogillar verkligen att äta middag helt ensam. Då brukar det oftast inte bli någon mat för min del. Äh, får se vad det finns att tillaga.



Peace


Manipulativa jävel

Jag är så nära på att ge upp när som helst. Men jag vill inte. Jag är inte den personen som ger upp. Jag vet att du är värd att kämpa för, jag vet det innerst inne. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Allt är som en enda stor smet i huvudet. "Vad ska jag säga? Vad ska jag göra? Vad ska jag fråga? Hur kommer det bli framöver? Kommer det bli nån ändring?". Jag kan inte sätta ord på min frustration och förtvivlan. Ni två har på nästan en dag kommit förbi min mur så lätt som ingenting. Som om jag skulle ha byggt den helt förgäves. På den andra sidan har en av er klottrad sönder den och slagit med nävarna utan att synliga skador har orsakats.

Jag börjar till och med tvivla på mina egna ord och meningar. Jag börjar tvivla på mig själv vilket jag aldrig har gjort under sådana här omständigheter. Allt är ditt fel, DITT FEL!

I dag vaknade jag runt 11, halv 12. Glömde att ställa alarmet i går. Inte en mina bästa dagar i går. Inte i dag heller som ni kanske märker i texten som är kursiv. Men jag hade inte tänkt att skriva ett sånt depparinlägg. Jag är starkare än så. Starkare än dig!

Jag vet inte om jag orkar gå på multimedian. Känner mig totalt hjärndöd i dag. Är jättetrött faktiskt. Jag måste egentligen gå men det återstår att se.

Det är snart höstlov. Det glädjer mig till max. Ska bli så skönt att bara vara hemma med hundarna, gå ut på promenader, vara med Bea. Sometimes I just love my life<3

Nej, time for action. Har annat för mig.

Auf Wiedersehen!


Girls, girls, girls



Har inte orkat ladda upp dessa bilder förrän nu. Detta var när jag, Bea och Jossan hade liten mys/tjejkväll. Det var trevligt med mycket skratt och stoj.


Thank God, it's friday

Denna dag har längtats efter sedan söndag. Även fast jag bara har varit i skolan i dag.

Ringde och väckte Bea som vanligt, och hon missade bussen(nästan som vanligt? haha). Men väl sittandes på bussen gav jag Bea den sista boken ur Twilight. Hon blev överlycklig!

Matteprovet i dag gick som förväntat. Åt helvete. Jag blir ytterst förvånad om jag får G. Ingenting att sitta och hoppas på. Grejen är att jag har pluggat många dagar och många kvällar, men jag lär mig aldrig? Fan! Nya tag? Mjaa.

När jag kom hem gick jag ut med Fifi i regnet. Men vad ska man göra? Hon måste röra på sig. Hon tyckte det var jätteroligt, vilket jag förstår. Tråkigt att ligga hemma när jag är i skolan.

Känns som att jag skriver om samma saker nästan varje dag. Något annat ni vill att jag ska berätta? Tell me.

Uppdaterar mer senare.

/S

Bloody thursday

Jag har inte varit i skolan på hela veckan pågrund av att jag har sovit max 4 timmar på hela veckan. Dessvärre har jag inte hunnit vila upp mig. Kan varken sova eller ens slappna av, sömntabletter kanske? Ja! Inatt när älskling gick ut i vardagsrummet med Fifi fick jag några timmars sömn i alla fall, men jag kom fortfarande inte upp. Aja.

I dag har jag tränat Fifi till max. Hon verkade tycka att det var jättefrustrerande att träna hjärngymnastik istället bara för att springa runt och stoja. Men sånt är väldigt nyttigt för hunden, så den inte blir till en livsfara för hundägaren och omgivningen.

Jag håller på och fixar i bloggen(igen, jag vet). Men jag blir aldrig nöjd. Känns som en treåring har fixat min blogg. Så ni får ha lite överseende med att bloggen ser förfärlig ut.

I morgon är det matteprov. Jag hoppas det går bra, men blir inte förvånad om jag får ett IG. Jag ska inte ta ut sorgerna i förskott, för att citera mor min.

Puss

Funderingar

Jag förstår inte varför alla ska gå och skaffa barn nu för tiden. Har det blivit en slags trend? I alla fall här i Salem. Skaffa barn är något jag tänkt göra 25-årsåldern. Om knappt det. Det finns så mycket jag vill göra här i världen. Kanske låter drygt, men jag tänker inte låta ett oväntat barn "förstöra" mina drömmar.

Jag var nyss ute med Fifi. Vi tränade lite på att hon inte ska dra så förbannat mycket. Vilket hon har tagit sig friheten att göra nu för tiden. Och det accepterar jag inte. Det är jag som är ute och går med henne, inte hon som är ute med mig!! Jag måste säga att det gick väldigt bra. Hon lyssnade till 90% kanske, och det tycker jag är super :) Sen var det några enstaka gånger hon vägrade lyssna. Tur att man har arbetat på tålamodet.

Nej, usch. I dag är jag på ett dåligt humör. Jag orkar knappt med mig själv.  Jag har som sagt sovit skit i natt vilket resulterar i att jag blir en dryg jävel som man inte orkar vistas med. Men det ska jag försöka undvika så gott som.

Jag ska snart sätta på Twilight och trösta mig lite, ha lite filmmys sådär. Och jag stänger av min mobil, vill inte vara i kontakt med omvärlden just nu. Så..

Catch you all up later.

Sweet dreams

Sov jättedåligt i natt också. Gick ut till vardagsrummet runt tre kanske, somnade inte förrän vid typ halv sex. Vaknade sedan vid sex och gick tillbaka in i rummet och väckte Rickard som skulle gått upp då. Somnade inte om förrän vid halv åtta, då mitt alarm sedan ringde kvart i åtta. Då bestämde jag mig för att stanna hemma, igen. Vad är det som händer? Jag orkar verkligen inte med denna sömnlöshet. Jag blir ett nervvrak om jag inte får sova mina timmar, utan att bli väckt för att sedan vara vaken tills man ska gå upp igen. Jag funderar starkt på att bo hemma hos mamma eller pappa i ca en vecka. Jag kan och får inte bli sånt här nervvrak nu när jag verkligen behöver komma upp för att gå till skolan.

De två första timmarna jag fick sova i lugn och ro drömde jag något alldeles underbart. Drömmen var hemsk, men samtidigt helt otrolig och underbar. Kan inte få nog. Jag kan inte sluta tänka på allt som hände.

Jaja, nog om det. Ska snart gå och tvätta av ansiktet och fräscha upp mig lite. Sedan är det lunchdags för Fifi och efter det blir det en prommis.

Sen ska jag lägga mig i sängen framför tvn och sova. Min kropp och hjärna verkar endast vilja sova nu för tiden. Inte mig emot!

/S

Löve

Ni är underbara <3

Perfekt start på dagen



Måste säga er att det var otroligt att rida igen. Även fast jag var lite nervös till en början. Och det var grymt att galoppera. Har varit lite nojig för det sedan jag slutade rida för fyra år sedan, men det gick hur bra som helst.

Hästen jag fick från början gjorde som den själv ville, även fast jag försökte styra och ställa. Det slutade med att jag och Bea bytte häst(tack) pga att jag inte har ridvanan i mig längre. Sista galoppbacken kände jag hur min häst ville öka farten ännu mer, hon försökte även bocka men ikke, vilket jag dock inte lät henne göra. I samma veva kom Beas häst upp nästan brevid mig, vilket min häst inte tyckte om. Så hon strök öronen bakåt och vände rumpan till och försökte sparkas samtidigt som hon tog några(stora) skutt fram medan jag tappade ena stugbygeln och höll mig fast i manen. Jag blev lite skärrad med tanke på dessa år utan ridning. Och enligt Bea så har hon inte sett någon sitta så hårt och tungt ner i sadeln som jag gjorde. Jag VÄGRADE ramla av helt enkelt, haha. Men lyckligtvis hände det inge mer än så. Jo, juste.

Vi travade i en uppförsbacke, där det stod ett antal träd brevid stigen. Rätt vad det var fick jag värsta smällen rätt på knät. Och jag kan tala om för er, att det var inte skönt!! Mitt onda knä dessutom. Men jag har varit med om värre saker.

Tack för en underbar förmiddag, fisen. Det var helt underbart! :)

/S

NICE<3



Alldeles strax ska jag och Bea åka iväg och rida. Det kommer bli så himla roligt och mysigt. Det bästa är att vi får rida ensamma, bara hon och jag. Då kan vi göra nästan vad vi vill, och dessutom slipper vi med såna "min-häst-vill-inte-lyssna-på-mig" idioter. Såå underbaaaaart! :)

Skriver mer senare, och lägger upp några foton från dagen! :D

PUSS

Mjaa

Det blev korv med pommes til middag i dag. Enkelt och gott! Helt perfekt för en fredag som denna när men är helt trög i skallen.

Jag ska hoppa in i duschen nu, sen bädda ner mig i sängen. Ska även fixa mina naglar lite smått.

Skönt med ännu en lugn fredag.

/S

Jag avgudar denna låt



I'll be your man
I'll understand
I'll do my best
To take good care of you

You'll be my queen
I'll be your king
And I'll be your lover too
Yeah yeah

Yes I will

Derry down green
Color of my dream
A dream that's daily coming true.
And ohh when the day is through
I will come to you and take you on
Your many charms

And you'll look at me
With eyes that see
And we'll melt into each others arms

You'll be my queen
And I'll be your king
And I'll be your lover too

Thank God, it's friday

I dag var det tänkt att jag skulle till skolan, men jag vet inte vad som hände. Jag satt och väntade på bussen, helt plötsligt ändrade jag mig(nej, Bea inte pga av dig:) haha). Men jag vet inte, känner mig extra känslig i dag. Känner att jag inte orkar vistas bland folk och försöka se glad ut. Orkar helt enkelt inte.

Jag är jävligt less på skolan. Jag har tappat lusten helt. Jag har tagit studenten och är redo för att börja jobba. Jag vill inte klassas som en "fjärdeårselev" som fortfarande går kvar i skolan. Ja, jag vet. Ett fjärde år var ett klokt och moget beslut men jag orkar inte. Skulle jag hoppa av skulle jag bli besviken på mig själv, jag skulle svika mamma och pappa, jag skulle göra Rickard ledsen. Jag är redo att gå vidare i livet.

I dag blir det nog bara lite mys med Rickard. Vi har en Johan Falk film vi ska se. De filmerna är grymt bra faktiskt.

I morgon ska Bea komma hit och vi ska ha mys/tjejkväll. Rickard ska iväg och fiska med Niklas hela dagen. Då passar jag på att mysa med min fis. Vi ska laga god mat, baka kladdkaka(bestämde jag nu faktiskt, haha) och dricka lite. Jag behöver en rejäl pratkväll med denna underbara människa.

Jag pratade nyss med Bea i telefonen och vi ska ringa och boka turridningspass i morgon på förmiddagen. Åh, det kommer bli fruktansvärt mysigt. Jag längtar redan!

Jag funderar på om jag ska titta på Twilight igen. Ha lite deppar och mysstund på samma gång. Hm, det återstår att se.

Jag drömde en sån undebar dröm som jag fortfarande lever i. Tänker inte avslöja mer än så, haha.

Nej, nu ska jag äta något, ge Fifi mat och sedan ut på promenad.

/S


:')



Nu har min drömvärld stannat. Jag har läst ut den sista boken i Twilightserien. I alla fall de som har kommit ut.  Jag känner mig faktiskt lite ledsen över det, om min nördiga sida får visas. Den fjärde boken var helt klart bäst! Så jävla underbar, sån romantik och gränslöshet. Så underbar. Snacka om att jag kommer läsa om dessa böcker många gånger alltså.

Nu ska jag gå och ta en snabbdusch och sen mysa med älskling.

God natt på er. PUSS


Bra start

Älskling är hemma i dag från jobbet pga att han är sjuk, men det börjar bli bättre ser det ut som. Nu ska han ut i porten och måla. Det är så himla äckligt och nedklottrad i porten så man nästan får kvälningar av att vistas där. Bra att någon tar initiativet!

Min första lektion var engelska. Som vanligt var ljudnivån hög och nästan ingen koncentrerade sig. När alla bråkstakar kom in försent(som vanligt) så märkte man verkligen vilka det är som låter högst och mest. Aja. Vi fick se våra provresultat och mitt blev 80% av 90% vilket betyder att jag fick VG. 5% från MVG, vilket känns lite tråkigt. Men jag är hur glad som helst över att jag fick VG, ni anar inte. Nu känns det som att min kanna med energi och engagemang har fyllts på.

I dag blir det plugga tyska, engelska och matematik. Känns inge vidare faktiskt. Jag är rätt slutkörd. De senaste veckorna har jag inte fått nån sömn alls, vilket gör att jag inte orkar prestera bra i skolan eller här hemma. Men jag kämpar på, är inte den som ger upp i första taget.

/S

Losing control

Jag hatar att tappa kontrollen såhär. Jag hatar det så mycket för jag känner inte igen mig själv när det inträffar. Jag förudmjukar mig själv. Det är som att en kopia av mig själv står brevid och hånskrattar åt mig medan jag ligger ned och gnyr. Jag får inte tappa kontrollen såhär. Aldrig. Jag hamnar alltid på ruta ett igen, och måste återigen börja om. Jag tänker inte ge upp, jag är stark och oberoende.

Twilight



Nu ska jag ta och titta på Twilight som belöning av att jag har pluggat matte. Ska käka lite vitlöksbröd som lunch samtidigt som jag myser framför tvn.

/S

Wie



Sitter och kollar runt lite på Twilightsweden.se och hittar så grymma bilder Robert Pattinson. Jag döör! Nu längtar jag ännu mer till premiären. Filmen kommer vara så förbannad bra! Dock känns det som att jag ska gå och kolla på fjärde filmen, eftersom att jag håller på och läsa boken. Men ikke, får väl vänta i 3-4 år till. Men inte mig emot, det blir värt att vänta :)

I kväll har jag pluggat lagom mycket. Inte för lite och inte för mycket! Sedan kom Jossan och vi snackade lite skit, kliade varandra på ryggen och bakade kladdkaka.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bädda ner mig.

PUSS

Värd att lyssna på


Tuuuesday

Det var en rätt mysig skoldag med Bea i dag. Som vanligt avslutade vi med fika och lite skitsnack:) You make my day, fartie.

Det finns en tjej som går i våran mattegrupp och hon måste låta högst så ofta hon kan och det kan vara jävligt frustrerande ibland. I dag var en sån där dag, då hon var tvungen att öppna sin fula, äckliga mongokäft och yttra sig om något hon inte ens hade någon susning om. Gah, jag blir tokig. Tur att jag har lärt mig att handskas med min ilska och irritation. Haha, just den meningen får mig att tänka på Twilight. *spoilers*

Jacob talar om för Bella att han är varulv i den andra boken, och när dessa snubbar som är varuvlar i boken blir arga så utlöstes något så att de ändrar form till just en varulv, just därför måste de lära sig att hantera sin ilska. Då fick jag upp en bild i huvudet om hur jag förvandlas till en varulv, haha. Jaa, jag är trött. Fick inte sova ett smack i natt. Där ser vi resultatet!

Anyway.. I dag blir det plugga, läsa, träna, plugga och träffa Jossan ett tag. Sedan måste jag plugga ännu mer :( Jag är så extremt trött på det. Jag blir mer frustrerad när det är matematik som måste in i huvudet på mig. Kommer vara som en söndermald kossa sen. Snark.

Nu ska jag gå och göra två nutellamackor med mjölk och sedan läsa ett kapitel eller två(kanske resten av boken, vem vet!).

Så, PUSS!

Bara tisdag

Jag är så trött och har så satans ont i ryggen. I söndags tränade jag, vilket resulterade i träningsvärk i går och i dag. Men i morse var det något helt annat i ryggen. Jag prövade och stretcha lite(för att jag hade så ont), och då kändes det som om någon högg en yxa från nacken ner till skulderbladet på vänstra sidan på mig. Det gjorde så pass ont så jag tappade andan och var tvungen att försöka återfå kontrollen öven min andning. Nu har jag fortfarande jätteont även fast den värsta smärtan har försvunntit och jag kan knappt röra mig. Det är extremt jobbigt. Kan heller inte röra höger och vänster arm högre upp än axlarna. Åh, jag orkar inte med sånt häääääär.

Jag ska snart gå till bussen. Och gud nåde dig, Bea om du inte sitter på den!!(ironi). Som ni vet så har Bea en tendens att sova liiite för länge ibland. Och då har jag tagit på mig uppgiften att ringa och väcka henne om skoldagarna. Och det blir inte bara ett samtal, kan jag tala om för er. Det blir mellan tre till fem, haha.

Nej, nu måste jag börja klä på mig och sisådär.

PUSS

Djupa ord

Jag vet inte hur jag ska börja. Allt är som en stor jävla smet i skallen på mig. Jag mår inte dåligt, jag är inte deprimerad. Jag är bara så trött på den miljön jag lever i just nu. Salem, skolan, de som är illojala, all negativ energi jag kan känna ibland, allt. Ni vet att man kan drömma hur man springer för blotta livet utan att komma någonstans? Exakt så känner jag. Det måste ske en förändring snarast innan jag äntligen lossnar där jag står och springer med blodsmak i halsen och kämpar för att inte tappa modet, tills jag tillslut springer in i en hård och kall betongvägg i en återvändsgränd. En liten förändring skulle göra allt. Det skulle betyda så mycket.

Jag försöker tänka positivt. Jag försöker se bortom allt ont. Jag försöker. Bakom min mur som jag så stolt och modigt byggt upp finns det en glasvas. En vas som är så omtålig om man lyckas klättra över eller riva den där muren. Den där tjocka, välbyggda muren.

Alldeles underbart

Det visade sig att det var studiedag i dag i skolan, alldeles underbart. Då missade jag ingenting som tur är.

Boken "Så länge vi båda andas" är för övrigt förbannat bra. Den enda som förmodligen bryr är nog bara Bea, haha. Och du, jag har nog läst ut den i morgon eller övermorgon, då får du den ;) Tänkte att jag skulle dela upp min läsning lite så jag inte läser ut boken i ett enda svep. Måste ju spara på det goda, right? Har dessvärre inte så mycket kvar! Får hoppas att boken där man får läsa ur Edwards perspektiv kommer ut, och relativt snabbt så jag inte bara ligger här och gör ingenting helt förstörd, haha. Mja, nog om det. Ska inte trötta ut er med mitt (för er) tråkiga men underbara liv jag har när jag läser. Dessvärre har jag inget annat roliagare att tala om så jag slutar nu, haha.

Auf Wiedersehen!

Trötta hundar och en trött Sandra



Sista bilden visar hur Fifi brukar ligga och sova. Hon har en säng att sova i men ändå ska hon minsann ligga på golvet. Och det där ser inge vidare skönt ut, haha. Tur att Jackie inte ligger så, han är väldigt mycket större än Fifi. Då hade jag förmodligen skrattat tills jag inte skulle kunna andas. Det hade sett så jävla roligt ut.

Nu ska jag alldeles strax fixa lite lunch till mig och Fifi, sen promenad och efter det blir det läääääsa! Wie.

Jag gjorde en header lite snabbt i photoshop, men är inte riktigt nöjd med den. Dock orkar jag inte hålla på med den just nu så det får bli lite senare. Mja..

PUSS!

Seg måndag morgon

I går kunde jag inte slita mig från min bok, det var helt omöjligt. Det var som att den helt medvetet hade slitit tag i min hjärna och tänkt stanna där tills sagan var slut. Men tillslut lyckades jag, efter vissa om och men, klockan två på natten fick jag lämna ifrån mig boken. Dessvärre somnade jag inte förrän halv tre vilket resulterade i att jag är som en mumie just för tillfället.

Vilket i sig resulterar i att jag inte orkar gå på matematiken. Dock pluggar jag bättre hemma än bland massa småglin som skriker och springer runt.

Lite halvtråkiga, trötta morgonbilder:



Jag var nyss på en promenix med Fifi också. Hon tyckte det var skitkul med alla löv man kunde sparka på så att dem flög. Hon är alldeles för söt den där filuren.

Just nu ligger båda hundarna på golvet och jävlas med varandra. Jackie har Fifis ben i munnen medan hon ligger och sprattlar. Det ser otroligt roligt ut, haha. När man peppar på han lite blir han alldeles galen. Tur att de inte skadar varandra i deras lek :)

Nejdu, nu ska jag pilla lite i photoshop och bloggen.



Mums

Jag har nyss blivit klar med min kladdkaka. Ja, jag får mina bakryck sisådär mot midnatt ibland. Har man mens med ett extremt sockersug så är det okej(!). Mitt sockersug var på hög nivå men Rickard klagade inte. Han är nog lika mätt som mig nu, haha. Riktiga tjockisar vi är :)

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet så man blir lite fräsch, sen mysa med älskling, läsa lite och sist men inte minst lägga ner mycket tid på min skönhetssömn.


Work

Jag har blivit tipsad ett jobb av en kompis. Ni anar inte hur glad jag kommer bli om detta går för sig, vilket det förhoppningsvis gör. Men mer än så berättar jag inte förrän det har visat sig hur det går. Åhh, jag längtar så mycket tills jag får svar.

Just nu ligger jag och Rickard i sängen framför TVn och kollar på en dokumentär med Robert Gustavsson. Typ något liknande "Best of Robert". Minns dock inte vad den heter, men det är jävligt roligt. En härlig människa det där. Skrattar hela tiden.

Jag har fått låna en dator Rickard har lånat hem från jobbet. Den är jätteliten och söt, men extremt svår att skriva på. Jag är inte van att sitta vid en sådan här liten dator, så det tar lite längre tid att skriva, haha.

Jag älskar dig, min skatt. Vi andas samma luft som vi båda behöver, som vi får av varandra. Du är min stjärna på den bläcksvarta himlen. Vi hör ihop, helt enkelt.

Puss på er

Skrattar dig i ansiktet. HAH

Jag vaknade i morse av att älskling höll om mig och pussade mig i nacken. Det bästa sättet att vakna på oavsett hur mycket klockan är. Han är helt underbar den där människan.

Sedan åt vi en liten traditionell helgfrukost vid matbordet med all möjlig föda. Smoothie, mackor med lite allt möjlig pålägg, ägg, you name it. Myspys på hög nivå. Sånt där lugn behövs både i livet och i förhållandet <3

Vi har faktiskt inte gjort så mycket i dag, vilket har varit rätt skönt. Vi har varit ute på promenad med Jackie, ätit lite lunch, slappat och myst. Vi blev även bjudna på kladdkaka av Sofia och Jimmy. Så förbannat gott det där!

Jag blir så trött på vissa människor som tror att de är något de verkligen inte är. De har för höga förväntingar om sig själv. Att man kan tro att man får bete sig hur som helst och att det ska bli ursäktat. Aldrig! Det är inte min förlust, tror inte att jag är ensam att känna så. Inte nånstans..




Dessa bilder mixade vi till på en hemsida. Så jävla roligt, har inte skrattat så mycket på länge. För er nyfikna, hemsidan lyder yearbookyourself.com. Det måste ni testa!


Underbara fredag

Dagen började som sagt i skolan, två lektioner. Den sista missade jag för att jag var alldeles för tankspridd(som vanligt). Allt flöt på bra och skolan slutade för dagen. Like usual avslutade jag och fisis med en fika i kaféterian. Mysfaktor

Efter några få timmar i skolan begav vi oss till Tumba. Som vanligt blev det shopping på apoteket. Varför hamnar vi alltid där, Bea? Bra fråga. Vi handlade även lite på H&M och In&Finn. Bra start på en bra fredag!

Nu sitter jag här med en hallonsmoothie i handen, dock tog den precis slut så nu blir det en snus istället.

Jag var precis ute på en promenad med fifilurisen. Det tyckte hon väldigt mycket om. Hon fick sina små glädjeskutt titt som tätt. Min lilla pluttis, hon är alldeles underbar även fast hon vet hur man trampar mig på tårna.

Några bilder från prommisen:

Totalt omöjligt att få ett bra kort på en valpMin sötnosHere I amMysigt som fan med höst


Jag ska alldeles strax lägga mig ned i sängen för att läsa lite smått. Eller mja, kommer bli mycket mer än "lite smått". Kommer säkert läsa mer än halva boken. För er Twilightnördar så ligger den fjärde boken på ca 550 sidor, dock ca 700 på engelska. Så det är en hel del att läsa, men inte mig emot, haha.

Nejdu, nu ska jag läsa mina vanliga bloggar som är roliga att läsa, sedan fejjan.com. Catch you all up later!

Iron & White - Flightless Bird


Äntligen!

I dag fick jag sms om att jag kunde hämta ut min bok, och vad gjorde jag? JA, JAG HÄMTADE UT DEN! Jag är så glad. Nu har jag varken tid eller lust för att sitta här och skriva om min dag, jag ska läsa.





RSS 2.0