Shopping



I dag tänkte jag åka in till stan för att uppdatera mina garderober lite. Får se om man hittar något fint. Ska även försöka hitta mina pumps som jag vill ha. De skorna är grymt snygga! Tänker inte berätta hur dessa skor ser ut, det får ni se senare om jag hittar dem.


;

ÅH, JAG BLIR TOKIG. SNART SLITER JAG AV HÅRET FRÅN SKALLEN OCH SLÅR HUVUDET I VÄGGEN. IDIOOOOOOOOOOOOOOOTI!

Amazing


Monday, weak monday

Åh, jag hatar måndagar. För det första så är det som sagt första dagen på den långa veckan man har framför sig. Och just denna måndag tycker jag mer illa om pga att några fittidioter busringer mig konstant. För dessa människor spelar det ingen roll om vilken tid på dygnet det är.

Det började i förrigår natt, klockan ett. Och denna helg skulle jag vila upp mig för den kommande veckan, vilket verkligen behövdes. Men ikke, sedan dess har man blivit terrad nästan hela tiden. I natt fick jag nog, de ringde fyra gånger efter varandran klockan 00.12 för att vara exakt. Rickard hade sagt tidigare att han ville svara nästa gång de ringde, why not? Han svarade och de anklagade mig för en massa saker, som jag hade gjort mot Rickard. Saker som skulle inträffat denna helg då jag var med Rickard HELA helgen HELA tiden. För VI hade myshelg! Jag blir så förbannad. Jag har turen att ha en pojkvän som tror på mig istället för några småpojkar som precis kommit in i puberteten och som runkar till tecknad porr. För varför skulle dessa påståenden vara sanna? Folk som inte har något liv, som sedan försöker förstöra andras går mig verkligen på nerverna. Vi har bestämt oss för att ta reda på vem/vilka dessa idioter är, och då ska jag minsann söka upp dem :)

Mja, nog om det. Känner hur min puls går upp bara jag skriver om det.

Dessvärre finns det inte så mycket trevligare att skriva om. Som sagt, jag och älskling hade myshelg och det var (såklart) hur underbart som helst. Min älskling är bäst! <3


Saturday

Denna lördag morgon började med att jag blev väckt av en überkissnödig Fifi klockan fyra. Jag var inge vidare sugen på att resa mig ur en jättegosig och varm säng, men vad ska man göra? Hunden måste rastas. Måste säga att Fifi har växt enormt mycket. Har inte tänkt på det tidigare, men jävlar alltså.

Efter frukost på sängen av älskling blev det lite storstädning i lägenheten. Det är ett måste minst en gång i veckan om man har två hundar som tappar hår enormt mycket. Jag och älskling är så duktiga :)

Därefter bar det av till Södertälje för att handla skoooor! Wonderful. Hittade två par pumps som man kan använda till vardags och till fest, riktigt nice. Jag älskar skor så mycket, haha.

Sedan var det fika hos Rickards mamma och hennes pojkvän. Kjelle fyllde år så man blev bjuden på smörgåstårta med fika. Som för övrigt var kalasgott. Rickards mamma är mästerbakare måste jag säga.

Nu ska vi ut med hundarna, sen hem till mamma för att hämta nässpray. Jag kvävs snart ihjäl och NEJ jag tänker inte andas med munnen. Det är äckligt, punkt slut!


Awesome

Filmen var grym! Så jävla bra och så jävla rolig. The final destination måste ni se, helt klart. I 3D också såklart. Man ryggade tillbaka några gånger för att köttslamsor, spjut och andra föremål flög fram i ansiktet på en. Nice!

Nu händer det väl inte så mycket mer denna fredag. Jag ska alldeles strax gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan bädda ner mig brevid älskling. Och då blir det väl tv-tittande som gäller.

Fredagen kunde inte slutat bättre. Jag behövde verkligen bara ta det lugnt, är helt slut i kroppen.

Nej, time for action.


messed up



I will come to you and take you on

Friday



Dessa bilder är redigerade i photoshop och den sista har jag gjort själv.

Ja, som sagt. I dag är det fredg och det är hur skönt som helst. Dagen började med matematik halv 11 och det gick hur bra som helst. Dock om man bortser från alla småglin som springer runt som dagisbarn. Men vi är smartare än så(jag och Bea). Vi har lärt oss att inte bry oss så mycket om dem :)

Lunchen bestod av pasta med skinksås och det är huuur gott som helst!! Proppade i mig en jättestor portion, mums. Vi fick även sällskap av läraren Simon och han är hur sköns om helst. Lätt en av de bästa lärarna.

Efter skolan tog jag med Fifi på en promenad. Skulle möta Elina för att få pengar, snacka och lite så. Det gick finfint. Det var skönt med en liten prommis :)

Nu ligger jag här i sängen, helt slut i huvudet. Jag är grymt trött, alltså. I morse när jag gick upp kvart i nio var det som om någon hade limmat ihop mina ögonlock. De ville verkligen inte sära på sig :o Det var jobbigt, haha.

Nä, i kväll blir det lugnt för min del. Jag, babe, Jimmy och Sofia ska gå på bio. Det blir The Final Destionation, 3D desstuom. Det kommer bli grymt!! Dessvärre är det utan svensk text, men jag klarar mig.

Usch, nu ska jag leka lite i photoshop sedan ska jag nog ta en tupplur framför tvn. Nääjs!


Good day



Denna dag började inte så bra. Blev väckt klockan fyra av en pigg liten valpis. Jag orkade verkligen inte gå ut med henne då(pga sömnbrist) så jag bar upp henne i sängen och lade henne brevid mig. Trodde då att hon skulle sova tills Rickard skulle upp, det vill säga kvart i sex. Men ikke!

När jag inte får sova de timmar jag behöver blir jag som en tidsinställd bomb. Jag blir jävligt dryg, otrevlig och har kort stubin. Det blev inte bättre i morse av att jag inte hade några kläder att ha på mig. Älskling var så snäll och frågade om jag ville ha massage. Då sken jag genast upp, men var tvungen att tacka nej. Då skulle jag bli försenad i planeringen. Men det värmde, bara den lilla frågan av omtanke när han märkte att jag hade vaknat upp som ett vrak. Jag älskar dig, mitt hjärta <3

Skoldagen bestod av tyska, engelska och naturkunskap. Först gjorde jag mitt tyskaprov och det gick skitbra. Jag är jävligt stolt över mig själv just nu! Därefter gjorde jag ett litet engelskaprov som också gick väldigt bra. Och jag har knappt pluggat. Hur duktig är inte jag? Vad gjorde jag i ettan egentligen? Kom precis på att det var då jag hade en svår period, det är anledningen till att jag inte fixade det. Ähh.. Tur att man har en chans till då :)

Jag satt precis och kollade igenom många, många gamla bilder på Babys externa hårddisk. Och guud, vad gamla bilder det finns. Både när han och jag var tillsammans och när vi inte var det. Vissa bilder var man ju mindre glad att se. Men det är inte ens värt att nämnas. Han har inte rört dessa bilder på flera, flera år. Men jag har hittat så otroligt fina bilder på min älskling. Mys.

Nej, nu har jag faktiskt rätt tråkigt. Hundarna ligger och sussar så gott och jag ligger här samtidigt som jag gluttar lite då och då på Fresh Prince i Bel Air. Helt ok program.

Nej, nu ska jag ta och byta lakan i sängen och sedan lägga mig på spikpattan och joina sovandet.

Tchüss!




SVÅRT ELLER?

Jag blir så trött på människor som inte kan plocka undan efter sig. Och visst, jag kan acceptera att det finns vissa personer som inte riktigt bryr sig lika mycket om att ha välstädat som jag gör. Men ser man att det är städat så stökar man fan inte till igen. Och man plockar undan sin disk från matbordet!

Jag är en sån person som måste ha städat och fräscht där jag bor. Annars står jag inte ut. Jag kan inte vistas på en plats där det är äckligt, stökigt och nedsmutsat. Det går inte! Och ser jag att det är smutsigt nånstans så tar jag bort det, så enkelt är det.

Jag hinner inte slappna av någon dag i veckan till 100 procent. Det är jämt småplock/storstädning, efter folk det inte ens är självklart attt jag städa upp efter. Visst, Rickard, han låter mig bo gratis hos honom. Jag försöker betala mat och dylikt så fort jag har pengar. Jag nästan längtar tills jag kan betala hyra samt räkningar. Jag vill kunna bestämma mer än vad jag gör redan nu. Åh, låt oss bo ensamma? *ställer mig på knä och ber till gud*

Nej, nu ska jag försöka gå ut i köket utan att få ett till sammanbrott samtidigt som jag försöker slita av mig håret. GAH!


Egoism

Jag är så trött på människor som bara ska ta och snylta, men vägrar ge något tillbaka. Sedan när de själv inte ens kan inse vad de håller på med. Då har man stora problem, enligt min mening. Hur tror dessa människor att de ska bli bemötta med lojalitet och respekt? No way. Jag är ingen rövslickare. Jag klarar mig jävligt bra från dessa egoister.

Jag har kollat runt lite på Twilight Sweden och där länkade de vidare till olika webbsidor så som svenska och amerikanska bl.a. Hittade en sida där det fanns hur mycket grejer som helst. Det fanns bland annat kroppsglitter så man kan glittra som Edward, hur nördigt är inte det? haha. Sen fanns det faktiskt ett otroligt gulligt och fint typ "kompishjärta" eller "kärlekshjärta". På ena halvan stod det "so the lion fell", på den andra halvan stod det, vilket ni förmodligen kan räkna ut "inlove with the lamb". Är inte det liiite gulligt? :) haha.

Jag sitter fortfarande och väntar på mitt förbannade studiebidrag så jag kan köpa den fjärde boken. Har lite Twilightabstinens.

Jag och Bea blev överlyckliga när vi upptäckte att den fjärde boken består av 700 sidor och det blir förhoppningsvis fler sidor efter översättningen. Vi kommer sitta som besatta! Right?

Nä, nu ska jag gå och göra lite nytta.


Ingen idé om hur min rubrik skall lyda.



Den första bilden är tagen i mammas soffa. Hade tråkigt mellan pauserna som var behövda i pluggandet. Jag måste säga att jag är grymt stolt över mig själv. Jag och mamma pluggade matematik  i går. Och jag förstod! Ni som läser detta tänker säkert "men vilket jävla jon, kan hon inte räkna matte eller?". Och nej, jag är urdålig på matematik och jag gör allt för att förstå mer "komplicerad" matte. Jag fick inte godkänt i matematik A vilket jag försöker reparera nu, en av anledningarna till att jag går ett fjärde år. Om det finns något som heter sifferdyselexi så har jag det förmodligen. När jag ser ett tal ser jag bara en jävla massa siffror, streck, komman, you name it. Jag kan inte se en lösning om någon inte berättar för mig hur jag ska göra. Då kommer jag nånstan på vägen förhoppningsvis. Och i går, var det som om något mirakel hade inträffat. Jag förstod. Vet ni hur glad jag blev eller? Nu är jag inte så korkad som jag trodde, haha.

Den andra bilden ville jag bara visa hur långt hår jag har fått. Kanske inte så intressant, men jag lade upp den bilden för er som bryr er ;) haha. Nej, men det är många som sagt att jag har fått långt hår. Och det har jag inte insett förrän nu. Jag har fått långt hår! :D Och längre ska det bli. Mitt mål är att få lika långt hår som jag hade förut. Det vill säga, ca 4-5 cm nedanför brösten.

Den sista bilden är bara en bild jag redigerade i photoshop. Jag med gröna ögon. Tycker den blev rätt bra faktiskt med tanke på att jag inte är så jädrans duktigt på det där.


En vacker dag som denna bjuder jag på denna vackra låt, haha


Mumie

Mja.. Seg onsdag. För er som vet så är jag ledig på onsdagar vilket är grymt skönt. Jag ska städa lägenheten lite i dag, fixa i köket, gå långpromenad med Fifi, plugga samt fixa i ordning mig. Inte i denna ordning så klart.

Åh, jag är jättetrött i dag. Har ingenting vettig att skriva, är som en jävla mumie.

Skriver mer sedan när jag har vaknat till lite.


Negativ dag i dag

Du är så irriterande. Huuuuur lyckas duuuuuuu? Jag blir tokig.

Födelsedagen blev helt ok! Jag hade grymt roligt med mina vänner och fick jättefina presenter och blommor. I love you guys!

Äh, bajs på det här. Gå och skit ner er, er jag inte tycker om.

Mja..



Såhär ser jag ut i dag på dagens bravader. Senare i kväll byts det nog till en klänning :) Får se vad jag känner mig bekväm i.

Snart kommer de första gästerna. Enligt min mening tycker jag att detta är onödigt. Okej, det är trevligt att träffa dessa människor, men för att fira mig? Ge mig presenter? Njäe.. Ska bli gott att få i sig lite smått och gott så som bullar och kakor :D Det är det bästa med att fylla år. Då kommer tjockissandra fram :)

Puss

Congratz

Det är ingen vanlig dag, för det är Sandras födelsedag. Hurra hurra hurra! Ja, som sagt. I dag är jag hela 19 år. Känner ingen skillnad, har inte fått en enda rynka. Så jag känner mig nöjd. Ironi

För er som undrar vad jag gör uppe nu. Jag brukar vanligtvis inte vara uppe vid den här tiden på helger. Men tjugo över åtta i morse blev jag väckt av älskling på ett helt underbar sätt. Fick frukost på sängen och grejer, värsta lyxen! Jag fick också min present av honom. Det var en ny plattång, och jag blev hur glad som helst. Min andra behöver ta ut sin pension. Denna hightech plattång har något som kallas "shine therapi", och det vet jag inte vad det betyder. Någon som har ett förslag? Den har även avokadoolja i plattorna som ska göra att håret slits mindre. Låter ju skitbra med tanke på att jag plattar mitt hår var och varannan dag. Min älskling är bäst! <3

Jag ska alldeles strax gå upp och göra mig i ordning. Vid 12 kommer papppa och Rickards föräldrar med deras nya partners. Så då blir det lite fika och sådant mys :) Vid två bär det av till mammma för ännu mera fika. Kommer rulla fram sen, haha!

Jag längtar nog mest till i kväll. När alla vänner ska komma hit. Det kommer bli så roligt! :D

/S

*nananaa*



I morgon är det min dag, så är det bara. Jag fyller 19 år, värdelös ålder btw men det betyder inte att jag inte ska ha kul. För det ska jag! Jag ska ha otroligt jävla roligt så du inte kan ana det. Jag kommer träffa underbara människor. Några närmare vänner, och några ytliga. Men guud, vi kommer äga! Jag kommer dessutom träffa min kära familj samt Rickards härliga familj. Det kommer bli så mysigt.

Dessvärre finns det några egoistiska jävlar som sällan ens tänker en tanke på att fira mig. Det har aldrig varit särskilt viktigt för dem. Det har alltid funnits "viktigare" saker att göra. Men wft? Varför ödsla energi på dessa människor när jag har trippelt så många vänner och släkt som verkligen bryr sig och vill fira mig? Åh, jag älskar er alla.

Mja, till något annat. Älskling ligger brevid mig och sussar. Vilket han har gjort i ca en timme nu. Efter middagen som jag lagade blev han helt hjärndöd. Jag har dock lite överseende. Han går upp kvart i sex varje morgon och kommer hem vid sex. Dessa timmar sliter han. Såå, han kan gott sova min lilla prins :) Måste tyvärr väcka honom snart, han måste ut och rasta Jackie. Hade jycken inte vägt fem kilo mer än mig så hade jag nog ställt upp för min karl denna kalla, mörka höstkväll. Men vi minns ju hur det blev sist, så nej tack. Jag vill inte ens tänka tanken!

Jag ska alldeles strax gå och duscha. Måste ju fräscha upp mig för den stora(ironi) dagen i morgon. Efter en lång, varm dusch ska jag bädda ner mig i våran otroligt mjuka och sköna säng. Jag känner att ögonlocken blir tyngre och tyngre för varje ord jag skriver. Och att mina fingar går långsammare över tangenterna. Ett tecken på att jag måste sova.

Oh, kom precis på att jag har fått låna mammas spikmatta. Ska nog ligga på den en timme eller två :) Om jag håller mig vaken så länge.

Uppdaterar förmodligen i morgon. Tjing!

Shopping



Nu har jag och mamma internetshoppat lite. Vi hittade lite mysiga höstkoftor, leggings, linnen, smycken och annat smått och gått. Längtar tills paketet kommer! :D

Mamma gick och lade sig på soffan framför tvn alldeles nyss. Funderar på om jag ska joina henne. Skulle vara skönt att ta en liten tupplur.

Men först ska jag nörda mig på facebook och intressanta bloggar.

Tjing!

Minnen


Mein Herz


Stand by me

Jag vet inte om det här är slutet, om vi har kommit till en återvändsgränd. Men en sak vet jag. Jag vill inte vara här där jag står nu, helt desperat av respons. Jag vet inte vad jag ska säga eller vad jag ska göra för att något ska bli bra. Jag känner mig som ett frågetecken. Känner mig tömd på allt en människa någongång kan känna. Jag skulle vilja att alla mindre bra händelser bara försvann, blev raderade från denna värld, från mitt minne, från ditt.

Min kärlek till dig.. Den går inte att beskriva.

Okänt besök

Något otrevligt har börjat besöka mig de senaste dagarna. Något som lämnar osynliga, men öppna, stora köttsår. Någon som har något botemedel?

Jag var bara tvungen, haha


Blinded by the lights

Jag är helt förtrollad. Jag är inte ens medveten om att det finns en verklighet längre. Jag vet, det finns inget sådant på riktigt. Bara i filmer, bara i böcker, bara i fantasin. Men jag vill! Jag hoppas!

Jag ska snart gå till bussen för att åka upp till oss. Fifi måste rastas. Hon kan inte hålla sig hur länge som helst:) Jag tror minsann att hon snart är helt rumsren. Det vore ju fantastiskt. De senaste nätterna har vi sluppit gå ut med henne om nätterna, så skönt. Innan det var det pga att hon var väldigt dålig i magen. Och då är det svårt att hålla sig, det vet till och med vi människor ;) haha.

Nej, skriver mer senare. Kommer bli rätt många meningslösa inlägg. Har inget att göra.

Vänskap



I just love you and I will always do

.

Standing by a broken tree
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by the light comin'
Over all as she
Spoke with a voice that,
disrupted the sky.
She said,
Walk on over, yeah
to this bit of shade,
I will wrap you in my arms
And hold you safe
,
Let me sign,
let me sign.

cleaning up

Nu så. Nu är jag klar med hela stora huset hos mamma. Har dammsugit, skurat hela huset samt storstädat båda toaletterna. Jag får hoppas att mamma blir nöjd, men det är nog inga problem.

Jag måste alldeles snart börja plugga engelska. Är verkligen inte sugen på att sätta mig och läsa glosor. Det är helt värdelös enligt min mening. Men måste man så måste man.

Jag har dock heller inget roligt och intressant att berätta. Så jag tror jag avslutat detta inlägg nu!

/S

;



På en resturang innan tatueringsmässan som dock var sämre än vad jag trodde, riktigt trist. Men det fanns ju öl att köpa. Då blir Sandra klad.

So the lion fell inlove with the lamb



Fick besök av min bäste vän Bea. Först satt vi och åt lite i köket samtidigt som vi kollade på bilder på Robert Pattinson samt Kristen Stewart. Sedan bestämde vi oss för att kolla på Twilight, of course. Filmen är fortfarande lika bra, och jag har nu tappat räkningen om hur många gånger jag har sett den, haha. Tack för en mysig och trevlig för/eftermiddag <3

I natt hade jag sovsällskap i vardagsrummet av Jackie. Det var faktiskt lite mysigt. Denna natt var första natten han inte snarkade värre än vad Rickard gör ibland. Eller så var jag för trött för att höra det, haha.

I morgon är jag ledig. Då ska jag hem till mamsen för att städa huset och make some money, alltid nice. När mamma kommer hem från jobbet ska vi plugga engelska och matematik. Überroligt.

När mamma kommer hem från jobbet i dag ska vi minsann träna. Ska bli hur underbart som helst. Jag har nämligen inte tränat på länge eftersom att jag har varit sjuk + väldigt lat och trött. Men nu är det fan dags igen! Ska köra järnet.


vackert



Jag kan lyssna på denna låt om och om igen. Den är så vacker. Åh, människan är så otroligt begåvad!

;

Det där kom som ett slag i ansiktet men mycket värre. Det kom som en chock, som en blixt på en klar himmel. Jag är fortfarande helt mållös, finns ingenting i huvudet.

Ett hål har börjat växa.

Bååring

Rickard ligger och spelar Tvspel och jag har verkligen ingenting att göra. Testade att spela The Sims3 alldeles nyss, men det har jag tröttnat totalt på. Funderar på om jag ska gå ner till centrum och köpa snus innan centrum stänger, hmm..

Klockan åtta börjar Idol, och det ska jag titta på. Efter det börjar Roasted på Berns. Tvtittar kväll i dag vill säga. Det kan vara skönt det också.

Jag ska även försöka plugga lite engelska också. Har fått glosor som det är förhör på, på torsdag. Jag har även prov nästa torsdag också. WIE!

I dag när jag träffade Bea på multimedian så var det enda vi pratade om var boken hon läste ut i går. Hon visade mig en sida med information om böckerna, skådespelarna och annat smått och gott. Jag kollade även på den fullständiga trailern till New Moon. Och jag säger bara, GAH! Ge mig den 20e november nununu! Twilightnörd, here I come :) hihi

/S

dagdrömmer



Hur sexig kan en människa vara egentligen?

Monday

Jag är så jävla bra! Kom precis hem från skolan. Engelskalektionen gick galant. Vi skulle skriva en uppsats samt göra några uppgifter i boken. Jag hann göra klart allt och lite till innan vi ens hade slutat. Är man inte duktig eller? Dessvärre går jag med riktigt omogna småglin. De skriker, tjoar och har en attityd jag inte riktigt står ut med. Ibland har jag tur att lyckas med att sitta i min egna värld när inte mina koncentrationssvårigheter tar över. Det är bara att kämpa på!

Kvart i fyra börjar som vanligt multimedian. Roligt men segt att den börjar så sent.

/S

Das Wochenende

Dennna helg var grym! I fredags tog jag och älskling det bara lugnt. Han hade gått och blivit sjuk så jag var hemma och mös med honom. Skötte om min lilla prins.

I lördags var det tjejkväll. Och det var fanemig en rolig kväll, så grymt. Det börjades med "jag har aldrig", då bjöds det på mycket skratt, härligt. Sedan var det dags för bussen, så man fick igång röjet nångång. Dock var det jag som torskade nästan varje gång, så det resulterade i att jag blev väldigt rund om fötterna, men ack så roligt vi hade. Efter det gick sällskapet ner till Passione, där det dansades och skrattades en hel del. Tack för en underbar kväll tjejer! Halleluja moment, haha.

Söndagen gick väl mest åt till att slappa framför TVn. Men jag storstädade badrummet också. Stod på mina bara knän och skurade allt jag kom åt. Så nu är det helfräscht igen! Inte för att renheten kommer hålla i sig särskilt länge men då är det bara att ta nya tag.

Nu ligger jag och väntar på att klockan ska gå, sedan ska jag bege mig till skolan. Jag är inte alls taggad på att vara i skolan i dag. Har redan tagit sovmorgon och missat två lektioner. Shame on me! Då är det bara att stå ut genom engelska och multimedia. Det sistnämnda är roligt så så farligt är det inte. Och jag antar att Bea inte heller är i skolan.

Bea fick låna min tredje Twilightbok, och jag antar att hon har legat med den hela natten. Den är på ca 530 sidor vilket resterar en hel del timmars läsning. Men jag har överseende, det går INTE att sluta läsa när man väl har börjat!! Jag ska snart ta och beställa den fjärde boken också, har nada att läsa. Boring

Nejdu, nu ska jag gå och käka lite fil.

Auf Wiedersehen!

Tvi

Vi åkte till Skärholmen, hittade INGENTING! Åkte sedan till Kungens kurva, hittade INGENTING. Efter det åkte vi till Tumba, hittade INGENTING! Jag blir så jävla irriterad. I dag är en sådan där dag då ingenting går bra. Jag har inga kläder, jag ser ut som helvete och min sminkning kommer säkert bli skitful(har inte kommit dit än).

Men inte ska jag låta det förstöra min kväll. Jag ska försöka ha så roligt som möjligt utan att flippa ur för minsta lilla. För vi ska minsann ha tjejkväll :)

/S

Saturday

I kväll ska jag hem till Elinpelin för tjejkväll. Vi ska snacka lite tjejsnack och smådricka lite. Det kommer nog bli riktigt trevligt tror jag. Elin bjuder på bål och grejer ;) Senare framåt kvällen kanske det blir utgång. Det får vi se.

I morse vaknade jag av att Fifi började röja som vanligt vid sextiden ungefär. Jag kände att jag verkligen behövde sova så jag gick ut till vardagsrummet. Tre timmar senare vaknade jag av grannes förbannade fåglar(igen). En vacker dag finns dessa fåglar inte kvar på jorden, måste jag meddela er.

I går läste jag ut den tredje boken ur Twilightserien. SÅ GRYMT BRA!! Dock blev jag lite besviken när vissa saker inte inträffade som jag hade hoppats på. Då är det bara att vänta på studiebidraget så man kan köpa den fjärde boken. Åhh, jag längtar så, haha! Så Bea, i dag får du låna boken av mig :)

I dag ska jag åka till Skärholmen och se om jag hittar något snyggt linne. Jag känner att jag verkligen inte har några linnen alls som är sådär lite speciella. Allt är något man typ bär till vardags. Urtrist!

Tjing!


Boring

Nu har all ström äntligen kommit tillbaka. Jag vet fortfarande inte varför all ström bara försvann, weird.

Funderar på om jag ska gå upp till pappa eller vänta tills Rickard kommer hem. Ser inte direkt fram emot alla helvetetsbackar som jag kommer möta på ditvägen.

I kväll ska vi äta fiskbullar med riiiis, så himla gott. Efterlyst börjar i dag också, så det blir en slappkväll för oss. + att jag ska börja läsa på den andra Twilightboken. Som jag för övrigt kommer ha näsan i tills den är slut :)

Jag längtar så fruktansvärt mycket till den 20e november. Twilight New Moon har premiär på och jag SKA gå. Vare sig jag kommer gå ensam(vilket jag inte ens kommer göra) eller ska gå med halva kompiskretsen. Tjejkompiskretsen!

Sorry att jag ständigt tjatar om Twilight men jag är besatt av den serien och skådespelarna. Så, take it or leave it ;) haha.

Angående min rökning går det jävligt bra, tycker jag. Jag har inte köpt ett enda ciggpaket på ca två veckor. Dessvärre betyder det inte att jag inte har rökt på två veckor. Det mesta jag rökt på en dag är en och en halv cigarett och det är förbannat bra för att vara jag.  Så, grattis till mig. Min avvänjing går framåt.

I går var jag och Bea som sagt på ungdomsmottagningen. Allt gick som planerat. Jag hade helt normalt blodtryck(man måste ju testa det varje gång man ska förnya p-piller recept). Jag och Bea frågade om man kunde lagra upp ett antal recept på Apoteket, men ikke. Som ni kanske vet blir p-piller dyrare när man är 23. Nu kostar det endast 60kr för 13 månader, och när man är 23 kostar det 99kr för EN månad. Och det är dyrt! Då fick jag en tanke om att skaffa p-stav. Det kanske vore till en fördel. Mja, får se hur jag funderar kring det när jag är 23. Det är ju några år kvar, så jag har ju betänketid.

Om 10 dagar fyller jag 19, dock är det en världelös ålder enligt mig. Men jag har tänkt att ha någon slags fest. Antingen maskeradfest eller en "vanlig" fest. Ska prata lite med min man och så, får se vad han säger och tycker :)

Pappa ringde nyss och sa att han kunde komma och lämna mina böcker :D:D WIIIE! Nu finns det ingen anledning till att sitta kvar här. Nu jävlar ska det lääääsas!

Bye fuckers

Fan

När jag låg och kollade på tv och verkligen njöt av att inte göra nånting alls så slocknade tvn helt plötsligt. Därefter märkte jag att ALLT slocknade i samma veva. Där sprack min idé om att platta håret. Och tydligen så är hela Salem utan el. Känns inge vidare när vi har frysen full med mat. Dessutom börjar batteriet på datorn ta slut, och vad ska jag då göra? Har ingen bra bok att läsa, tvn funkar inte, datorn kommer ej att kunnas sätta på. Wie! Kanske blir en promenad med Fifi upp till pappa för att hämta böckerna:) we'll see about that! Puss

Finally

Jag tror att mina böcker har kommit i dag! Om det stämmer kommer jag ligga med snoken i den andra Twilightboken 24/7, trust me. Jag har längtat såå!

Just nu sitter jag och väntar på att Bea ska ringa mig. Vi ska till ungdomsmottagningen och fixa lite med p-piller :) Har nämligen bara en karta kvar, då är det dags att fixa nya. Jag måste ju passa på nu när det är så billigt ;)

Ciao!

Jag älskar maskerader

Vankas det maskeradfest? Maybe baby

Drunkface



Såhär såg jag ut i lördags innan jag skulle gå för att sova. Lagom ledsen och förbannad. Rund om fötterna tack vare Sofia ;) haha. Men trevligt var det, till en början i alla fall.

Hard work, work

Hittills har denna dag varit otroligt seg. Vaknade upp först när Rickard gick upp och då var klockan kvart i sex om jag inte minns helt fel. Min klocka ringde sedan tjugo över sex. Det kändes som att jag bara hade sovit i ytterliggare fem minuter. Jag var och är fortfarande extremt hjärndöd.

Det blev inte bättre att jag hade en stalker efter mig i skolan också. Hon försökte prata med mig hela tiden, vilket jag inte är så duktig på när det är tidigt på morgonen + att jag är inte där för att skaffa fler kompisar. Är endast där pga att jag måste plugga upp vissa ämnen. Hon ville promt sitta brevid mig på tyskan också. Underbart tänkte jag med ironi, men eftersom att jag är väluppfostrad så var jag trevlig mot denna stackars flicka.

Lektionen därefter var det dags för matematik. Underbart tänkte jag igen, med tanke på att klassen består av en grupp überfjortisar, nördar och konstiga människor. Och jag kan väl inte direkt säga att jag tillhör någon av dessa grupper. Framför mig på tre stolar satt det(självklart) tre fjortisar som HELA tiden skulle beklaga sig om hur jobbigt det är att vara i skolan. MEN dra då?, tänker jag. Ni är på gymnasiet heeelt frivilligt. Don't blame us! Till en förbannat skrattretande sak. Under denna lektion berättade Simon(läraren) att det skulle komma en kille till skolan som skulle sälja miniräknare som skulle behövas under kursens gång. Han berättar även vad det är för modeller, priser och vilka räknare man kommer behöva i olika grader av matematiken. Då fanns det en för 200kr, en för 640kr och en för 1120kr. Då säger ena fjortisen, den blondaste av de alla, "Det är ju fattigt att inte ha den dyraste". Och jag menar. Det är fullkomligt klokt och ekonomiskt att ta den som kostar 640kr istället för den dyraste, när båda fungerar exakt lika bra och fungerar i både matte A, matte B OCH matte C. Äckliga wannabe överklassfjortis.

Sånt får jag stå ut med om dagarna. Roligt, va?

Bea, den jäveln kom inte till skolan i dag. Fick genomlida skiten all alone. Försökte ringa säkert 6-7 gånger. Ringde till och med hem till dig, din skit :) Men sista lektionen som börjar kvart i fyra ska vi båda gå på. Så det blir inte en helt beafri dag :)

/S

seek and hide

Jag ser det som en förlust ;'(

Saturday

I kväll är det grillparty som står på schemat. Det kommer bli riktigt nice. Min fis kommer hit också, så kvällen är fulländad ;D

Har nyss varit och inhandlat grönsaker, kött och dylikt som kommer att behövas i kväll. Nu är Rickard och Jimmy på bolaget för att kirra resten.

Jag hade tänkt hoppa in i duschen men fastnade på facebook istället. Eller fastnade snarare på Farmville. Det är ett väldigt simpelt men roligt spel, haha.

Nej, duschdags. Måste ju get a little bit fresch inför kvällen. Kan ju inte gå runt och se ut som jag-vet-inte-vad. Right?

För övrigt så har jag en sån förjävlig mensvärk, det är inge vidare kan jag tala om för er killar som aldrig någonsin kommer att få genomlida någon sådant. Lyckoostar..

Ciao!

Freitag

Thank God it's friday. Helt underbart! Känner verkligen att jag behöver lite ledighet.

I dag var jag med Bea i skolan som vanligt :) Vi var grymt duktiga. Räknade från lektionens start till slut. Duktiga flickor, minst sagt. Både jag och Bea ifrågasätter om vi verkligen kommer hinna med under kursens gång. Vi går som sagt snabb matematik. Innan var vi vana med långsam matte, vi hade båda dessutom lightboken som är enklare. Hur ska detta sluta, Bea? Haha.

Efter matten gick vi ner för att fika lite i kaféterian, vilket alltid är mys.

Nu ropar älskling på mig och säger att vi ska käka något. Det tackar jag inte nej till, magen skriker efter mat.

Ciao!

Lycka

Nu har jag gjort som Dig, Bea. Har beställt När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta som är skrivna av Stephenie Meyer. Jag är helt såld på Twillight serien. Så gudomligt bra och romantisk. Jag har dock bara sett första filmen, vilket säger sig självt med tanke på att andra filmen kommer ut den 20e november. Jag ska ha alla filmer, har jag bestämt. Har även bestämt mig för att läsa alla böcker också. Ja, jag är värsta Twilightnörden. Jag kommer stolt ha min lilla serie på bokhyllan :) haha.

Pratade nyss med Rickard på telefon. Han berättade att han har sagt upp sig. Och det är jag glad över. De försöker hassla honom på massa pengar som han förtjänar, som han har slitit för och det de säger är bara bullshit. Och han har redan fixat ett nytt jobb, så han börjar på måndag igen :) Dessutom får han en firmabil och högre lön så det är ju alldeles underbart. Det är bra med en pojkvän som har kontakter ;) Haha. Jag hoppas bara på att det inte blir massa strul igen, han lyckas nästan alltid hamna i sånt tjafs.

Åh, jag är så glad att jag snart ska få mina böcker :D Det tar 2-5 vardagar, och dum som jag är beställer jag på en torsdag. Men vadfan :D


Auf Wiedersehen!

Thursday

Det blev ingen skola i dag för min del. Men jag mår fortfarande bättre än för två dagar sedan, dock är jag fortfarande inte frisk. Jag känner mig som en enda stor snorboll. Så, jag ville inte riskera att smitta resten av skolan. Då beslutade jag mig för att stanna hemma och bli lite bättre, för i morgon ska jag till skolan!

Jag börjar misstänka att jag behöver bettskena under natten. Jag kan vakna ibland om nätterna och mornar att jag ligger och spänner käken som fan. Jag brukar också ständigt gå runt med spänningshuvudvärk samt ont i käkarna. Mamma har samma problem, så det kanske är bra att fixa sådan där skena? Ska prata lite med mamsen och se vad hon säger.

Jag har sovit riktigt konstigt i natt, känner mig helkonstig i kroppen. Jag har ingen som helst aning om varför :s jättejobbigt.

Det är så grymt skönt att det är fredag i morgon. Så vitt jag vet har jag inget bestämt vad som ska göras under helgen vilket är lugnande. Ibland behöver jag planeringsfria helger då jag bara kan vara, och om det dyker upp något kan jag bara göra hur jag vill.

/S

Ich bin müde

För er som vill veta så mår jag lite bättre i dag. Jag är inte lika hjärndöd, men är fortfarande grymt snorig. Hostar och nyser gör jag hela tiden + att ögonen rinner hela tiden. That sucks! Men det blir nog skola i morgon ändå :) Mår jag sämre än i dag går jag dessvärre inte.

I går hyrde jag och babe film på krysset. När vi kom hem upptäckte vi till våran stora förvåning att det inte låg någon skiva i fodralet. Varken jag eller Rickard orkade gå tillbaka för att få den där förbannade skivan så det slutade med att vi kollade på någon skitfilm i stället. Jag slocknade rätt snabbt, var helt mör i kroppen.

Jag fick inte sova så mycket i natt. Min näsa ville verkligen inte att jag skulle leva, tur att man kan andas genom munnen dock. Vaknade av att jag låg och dreglade och det var ju mindre fräscht. Men jag får dregla, jag är sjuk! Haha.

Nej, nu ska jag mysa framför TVn i väntan på att älskling ska komma hem. Han är ute med hundarna och jag hade faktiskt tänkt att följa med tills jag fick reda på en sak.. Hmpf!

Puss på er

R <3


Anger

Jag finner inga ord som kan beskriva hur jag känner för dig. Du är så jävla jobbig. Du försöker med allt, och du kör med en sån jävla ful stil. Du undrar om du gjort något mot mig som gör att jag t ex. inte svarar när du ringer. Tänk efter! Du är fullt medveten om vad du har hållt på med och VAD du håller på med. Jag är inte korkad för att kunna läsa av dig, kunna lista ut vad du håller på med. Det äcklar mig. Samtidigt som det sårar mig. Du har förtjänat en jävla tillit från mig. Du har funnits där när jag har gråtit så pass mycket att jag har hyperventilerat. Var det bara ett fult spel? Var det bara något du gjorde för att utnyttja situationen? Var det något du gjorde bara för att komma min älskade närmare? VAD HADE DU I SYFTE?

Den fula vägen till makt.

Maaat

Snart kommer min kebabrulle hem, kommer slinka ner snabbt i min lilla mage. Man får faktiskt äta onyttig mat när man är sjuk och tycker synd om sig själv, så det så!

Jag känner mig lite piggare nu efter två ipren, massa nässpray och en jävla många halstabletter. Ska ta en ipren till innan jag går och lägger mig för natten.

Känns som att jag plågar Er, mina läsare med mina icke intressanta blogginlägg. Men som jag sa tidigare. När jag är sjuk händer inget roligt, om man inte har turen med sig förstås.

Nej, nu ska jag orka mig ner till grannarna för att slänga i mig en fettig kebabrulle. Måste fan ta och börja banta efter den känner jag. Blir bara fetare och fetare(ironi). hihi

Tjing!

Josskoss


Förstoppad bebis

Jag blir tokig på att vara sjuk. Jag är helt täppt i näsan vilket leder till att jag låter som en uppstoppad groda, om uppstoppade grodor skulle kunna prata. I och med att jag är täppt som en förstoppat bebis har jag fått ont som fan i mitt högra öra. Jag hatar att vara sjuk :(

Rickard skulle ut med hundarna, sedan när jag ringde och frågade om han hade dött och var min nässpray hade tagit vägen var han helt plötsligt i Södertälje utan att tala om det för mig.. Här ligger jag döende i svininfluensan(förmodligen) och så flanerar han iväg. Sikken typ, haha.

Nog med tråkig information om mitt tråkiga liv när jag är sjuk. Dock kommer det inte hända så mycket roligt för min del om det fortsätter så här. ååååhh!!

Tjing på er era friska människor där ute. era jävlar.

Blä

Jag har gått och blivit jättesjuk nu. Det började i går natt av att jag vaknade mitt i natten med jätteont i halsen, sedan har det bara gått utför. Mår riktigt risigt faktiskt. Värst var i går när jag, älskling och några vänner var på bio. Jag var gråtfärdig under hela filmen i princip, just för att det var så jobbigt. Men jag höll ut för Rickards skull. Jag är helt hundra på att jag har smittats av svininfluensan också. För er som känner mig vet ni att jag är hyprokondriker, jag tror alltid det värsta. Som tur är är jag ledig i morgon. Wie!

Bion vi såg i går heter Inglorius Basterds(stavning?). Den SÖG! Jag trodde den skulle vara bra, men ikke. Det sämsta jag sett. Sen blev det inte bättre för att jag var döende(ironi).

Nej, nu ska jag kolla på TV och tycka synd om mig själv. För jag får det!

Tjing!

RSS 2.0