Grym!


Dag 29 – Mina ambitioner

Oj, svårt.

Det är mycket jag vill hinna göra här i livet. Jag vill plugga många intressanta kurser. Allt från en mer avancerad kriminologi till avancerad psykiatri/psykolgi. Jag tycker det är jäkligt intressant och jag tror att jag kommer dra nytta av det här i livet.

Jag ska bli polis. Det är min stora dröm. Jag vet inte varför men jag älskar redan det yrket. Jag älskar att hjälpa människor i svåra och tuffa situationer. Jag älskar att finnas till och göra nytta. Att få känna känslan av att man gör nytta i samhället skulle kännas toppen.

Jag har dessvärre inte lagt upp någon direkt plan på hur allt skall göras. Jag kommer göra det, så småningom. För tillfället känns detta ändå ganska långt bort. Jag har ett arbete nu som jag trivs otroligt bra med. Jag ska jobba några år och spara ihop lite pengar. Kanske läsa någon kurs då och då samtidigt som jag jobbar. Jag vill inte endast plugga och leva på studielån. Jag tänker försöka hålla mig borta så länge som möjligt från alla dessa lån.

Kortfattat och bra. Tack och adjö.

Det är fredag mina vänner!

I dag har jag äntligen fått min efterlängtade lön och jag fick dessutom mer än vad jag trodde så jag är jävligt glad. Vi har hunnit storhandla, jag har hunnit betala Infected Mushroom-kryssningen och lite räkningar här och var. Vi betalade denna månads hyra förra månaden så allt känns jättebra:) Och det stora plusset, jag har en summa pengar att röra mig på också. Det känns helt fantastikt!

Det var ju tänkt att vi skulle åka till min syster men så blev det inte av olika anledningar. Jävligt tråkigt tycker jag. Men det blir av nästa helg istället. Då ska jag pussa på alla hennes mysiga djur samt krama om henne. Det var så länge sedan vi sågs.

I morgon ska jag och Rickard åka med mamma, bror och Mats till IKEA. Här ska det shoppas ljus! Jag hade ett ganska så fyllt ljuslager men av någon anledning tog det slut i samma veva som pengarna tog slut. Inte okej. Jag får se om jag hittar något mer spännande och behövligt vilket jag förmodligen gör. På IKEA finns allt man behöver och vill ha.

Nej, nu ska jag hoppa ner i säng. Jag är helt slut i skallen. Denna vecka har varit ganska körig för mig. Natti!

Min räddning

Denna fredag känns som en räddning för mig. Den här veckan har jag mått väldigt konstigt. Humöret har gått upp och ned som en berg och dalbana och jag har stött på många idioter på vägen. Så för min del är det jävligt skönt att det är fredag. PLUS att det är löning. Hur bra?

Det var tänkt att vi skulle hälsa på min storasyster i Gävle i helgen. Men våran skitbil vägrar starta på grund av kylan. Jätteroligt. Det hade varit otroligt skönt och befriande att komma från Stockholmsområdet och ut på landet bland hästar och kor. Jag ska dock försöka kolla runt lite och höra om någon är så pass generös att låna ut en bil till oss. Än tänker jag inte ge upp. Jag saknar henne något enormt.. Löser det sig inte får vi helt enkelt åka upp när vi har en bil som fungerar.

Jag måste bara berätta något ganska roligt men samtidigt mycket gulligt.. I morse när jag precis hade stigit ur sängen och var påväg att sätta på min plattång hör jag hur Rickard vaknar till. Vid denna tidpunkt var klockan 05.20 och sedan mumlar han något om du mummelmummel snygg. Jag frågar vad han sa, då säger han "du är snygg". Wtf tänker jag, jag menar, vem vaknar av sig själv och säger så till sin flickvän? Då frågar jag om han pratar i sömnen varpå han tydligen inte gör det. Då frågar jag, fortfarande chockad som jag var om han hade drömt något speciellt, jag tänkte att han kanske förväxlade mig med någon übersnygg fotomodell. Men tydligen inte. Det var mig han menade. För mig var det helt ofattbart då jag ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig på morgonen. Jag kan säga att jag fortfarande tänker på om det verkligen var mig han menade, haha.


Sandra tipsar

Jag läste nyss min gamle väns blogg där hon tipsade om en sida som säljer alla olika slags smycken i mängder. Jag lyckades direkt hitta ett armband plus en ring som jag direkt klickade hem. Jag måste verkligen tipsa er om den sidan! Grymt snygga smycken till bra pris.

Cocoo heter sidan! Värt att i alla fall spana in.

Kan även länka till min väns blogg. Det jag gillar med den är att den är väldigt varierad på ett roligt och bra sätt. Tschmidt.blogg.se

En låt som surrar i min iphone


Do you really know how it feels?


It feels like I'm standing and screaming in a room full of people without anyone to hear me.

Tuesday

Härom dagen när jag och älskling var ute och varmkörde bilen och det började bli lite mörkt var himlen oerhört fin. Jag kunde inte sluta och stirra. Den var alldeles rosa blandat med många andra färger. Hur vackert som helst!
Bilderna ger inte ens färgerna rättvisa.

5 saker som äcklar mig

  1. När någon biter på naglarna. Jag tycker det är oerhört snuskigt och behöver jag ens förklara varför? Tänk hur mycket bakterier det finns under naglarna.
  2. När någon luktar på sina fingar. Vem vet var dem har varit? Usch.
  3. När någon har väldigt dålig andedräkt och måste envisas med att flåsa så det blir storm på tåget rätt i fejjan på mig. Inte okej!
  4. När någon helt öppet kliar sig i rumpan. Ja, vuxna människor gör också det. Tro mig, jag har fått erfara det många gånger.
  5. När någon snyter sig och man känner vindpusten från när den personen tar i för kung och fosterland.
Jag har fått erfara alla dessa punkter i dag på väg till och från jobbet. Ibland är det inte lätt att vara mig.

Dag 28 – det här avskyr jag

Jag har suttit och velat nu fram och tillbaka om det ska bli en punktlista eller bara en flytande text. För mig blir det lättare att formulera mig om jag skriver punktvis. Så vi kör på det. Det duger väl?


  • Folk som har brist på respekt. Rent allmänt. De som kan vräka ur sig de mest spydiga kommentarerna när som helst och bryr sig inte ett dugg om någon tar åt sig och blir ledsen.
  • Folk som inte kan kommunicera. När det blir jobbigt eller inte riktigt kan stå för sina handlingar stänger de av helt och ignorerar allt man säger. De kan inte ens be om ursäkt. Fyfan!
  • Folk som tar en för given. Fuck you säger jag bara. Jag försvinner direkt då!

Anledningen till att dessa tre punkter handlar om människor i allmänthet är för att jag är jävligt trött på mänskligheter just nu. Alla beter sig som små snorungar som precis lärt sig att peta näsan.

Men trots detta är jag på ett jävla bra humör!

Well, you're not so good either

Fy satan vad trött jag var i morse. Inte okej! Jag sov uruselt denna natt och min spänningshuvudvärk jävlas som aldrig förr. Trots att jag varje kväll lägger mig på spikmattan, masserar mig själv och har börjat träna lite hemma så försvinner den aldrig. Jag håller på och bli galen rent ut sagt.

I helgen började jag hoppa lite mer seriöst med mitt hopprep. Jag körde på rejält och slutade inte första taget. Jag har även börjat göra situps och lite annat gott. Nu jävlar ska kroppen trimmas ännu mrt! Jag har laddad ned en träningsapp i min iphone som är skitbra. Håller jag mig till den kommer jag bli snyggare än vad jag redan är. Jag kan välja olika nivåer enligt humör så det är jäkligt bra. Och jag måste berätta att jag har sån jävla träningsvärk under rumpan typ, mina lår och för att inte tala om mina vader. Scheisse! Jag kan knappt gå normalt. Det är precis som det var efter att jag kommit hem från rave. Då stod vi och dansade konstant i fleeera timmar på tårna. I alla fall jag, haha. Galet!

Skön söndag

I morse vaknade jag av att solen lös in i rummet mellan gardinerna. Hur mysigt är inte det? Det fick mig på bra humör trots omständigheterna några timmar tidigare. I dag har vi hunnit storstäda lägenheten samt tvätta tre maskiner.

I går hade vi det väldigt trevligt. Vi startade först på Kolgrillen där vi käkade gott och fick oss väldigt många goda skratt. Jag skrattade tills det rann tårar, ordagrant. Det var länge sedan. Efter maten åkte vi upp till Salem och tog någon öl på Salems pizzan. Trots att Salems avdankade alkisar sitter där var och varannan dag hade jag det väldigt trevligt. Det var länge sedan vi tjejer var tillsammans.


Förra fredagen var ju jag och min mamma på kryssning. Det var väldigt skönt att komma bort med henne. Vi åt helt okej buffé, vi drack gott och shoppade så klart. Frukosten dagen efter var att dö för. Vi åt på Food Garden, heter det så? Minns inte exakt. I alla fall.. Det fanns allt att välja emellan. Vi kunde till och med få ett glas champagne till frukost om vi ville. Vi fick ett bord vid fönstret i solen. Det var lyx. Medan vi satt och mös i solen satt vi och avnjöt en underbar frukost. Jag fick i mig lite baugette med olika pålägg, äppeljuice, varm choklad och tryckte även ned 3 små croissanter. Hur gott?

I shoppingväg kom vi hem med ganska mycket. Jag lyckades hitta ett Snö of Sweden-armband, två mascaror, godis till Rickard, nagelförstärkning, två muminglas(så klart!), öl och annat smått och gott. Mamma hittade någon kroppsolja som man ska spruta på kroppen så man blir len som en babystjärt. Tydligen fungerar den jättebra! Värt att testa.


Avslutningsvis vill jag slänga in en bild från alla hjärtans dag. Jag kom från jobbet och Rickard hade köpt ett bukett rosa rosor, hjärtformade doftljus och lite choklad. Han stod även och lagade middag! Jag hade köpt ett gulligt kort till honom samt en bukett röda rosor.


Facelook


Lördag

Jag har tänkt att fixa lite i bloggen men som sagt, ingenting blir som man tänkt sig. Det som kan få mig att vilja blogga är om allt ser ut som jag vill men icke. Nu struntar jag i det här och nu ska jag istället gå och sminka mig. I kväll ska vi fira min bästa vän som fyller 21. Grattis på dig min älskling! Nu börjar det snart växa gråa hårstrån och snart blir du rynkig som ett russin ♥ Löv yah!

My sugarpie

Paus

Jag har lite tappat lusten till att blogga. Jag är jäkligt trött om dagarna så jag tar en liten paus. Måste vila upp mig.

Peace ♥


Thank god it's friday

Herreguud vilket kaos det är utomhus. Det är sjukt! I morse när jag gick till bussen höll jag på och blåsa bort. Mitt platta hår är inte längre platt och mitt smink ligger inte där det ska. Scheisse säger jag bara. Alla bussar i Södertälje var/är inställda och inte en chans att jag skulle gå från mig till stationen i det här vädret + två väskor som väger ton. Jag ringde och väckte Rickard som erbjöd sig skjutsa mig till stationen där vi sedan insåg att alla tåg var ca 30 minuter försenade om inte mer. Så det slutade med att han skjutsade mig ända in till jobbet. Dock tog det sitt lilla tag att komma från parkeringen. Jag puttade för glatta livet samtidigt som jag frustade och svor. Det var otroligt snällt av Rickard att skjutsa mig. Vilken toppenkille!

Skönt att jag slipper åka pendeltåg hem i alla fall. I dag ska jag och mamma på kryssning. Jag åker direkt efter jobbet och möter upp henne på centralen. Ska bli skönt att komma iväg med mamsen bara. Vi ska äta gott, dricka gott och shoppa så klart!


Bjussar på en gammal goding på mig och Sofia.

Nu ska ni få se, mina vänner!



Konstnären har gjort det igen! Haha

Torsdag

Nu är det äntligen torsdag vilket innebär fredag i morgon för er som missat det.. Den här veckan har gått sjukt snabbt. Jag hoppas att vädret och mörkret tar en snabb vändning snart, jag är så jäkla trött om dagarna, värst är på morgonen. Det är ett under att jag ens kommer upp ur sängen. Jag orkar knappt med nånting.

Jag lyckades dock få iväg Rickard, Fredrik och framför allt mig själv på badminton i en timme i går. Det var jätteskönt och röra på sig, äntligen! Jag spelade ensam mot killarna då och då så jag fick röra extra mycket på mig. Fy satan säger jag bara. Det var sjukt skönt att svettas, tro det eller ej. Nu är det dags att börja träna regelbundet igen. Jag har sagt det förr och kommer säga det igen. Jag har lite svackor med träningen ibland. Jag försöker dock träna lite hemma. Rickard har bland annat köpt ett hopprep till mig. Det är dags att få upp konditionen nu när jag slutat röka.

Nästa vecka ska bli en godisfri vecka för mig och förhoppningsvis under en längre tid. Jag och en kollega har kommit överens om det. Inte för att vi tycker att vi behöver banta, för det gör vi inte. Men både hon och jag känner verkligen av konsekvenserna av allt socker vi slänger i oss. Det blir lätt så på jobbet när man har en kaféteria nära tillhands. Men ändring ska det bli!


Dag 27 – Min favoritplats

Det måste vara att sitta vid vattnet och bara vara. Jag slappnar av som bäst då och har möjligheten att rensa tankarna. Lite som att nollställa sig själv.

Jag älskar att sitta ensam på en brygga  eller ett berg och bara kolla ut över vattnet och ta till mig de ljud som faller mig in. Att kolla på fåglar som flyger för glatta livet. Att höra vågorna röra sig framåt. Att bara kunna vara jag utan att behöva oroa sig över något annat. För mig är det frihet.


Nu kör vi!

Och så var det tisdag igen.. Jag har precis käkat och tagit en dusch, snart är det dags för en skräckfilm. Vilken vet jag inte, det återstår och se. Rickard berättade att han hade laddat ned någon.

I dag kom jag hem väldigt tidigt. Fick sluta vid fyra och det var till och med sol när jag tassade mot tunnelbanan. Hur skönt?

Jag har börjat drömma så jättekonstiga drömmar om nätterna nu. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Det är en dröm som fortsätter att komma tillbaka gång på gång. Jag har läst lite om att det är budskapet med drömmen man inte riktigt har fått klart för sig. Ska bli spännade att se vad budskapet är.


Dag 26 – Mina rädslor

Min största rädsla är att förlora någon jag älskar eller att någon i min familj kommer till skada. Förra året inträffade det två gånger under en väldigt kort period och det var inte lätt. Det var första gången jag var med om att någon som står mig nära gick bort. Det var inte lätt må jag säga. Alla vet att det förr eller senare kommer inträffa men det är verkligen svårt när det väl inträffar. Eftersom att det var så okänt för mig visste jag inte riktigt hur jag skulle tackla situationen. Men jag fick stöd av Rickard och familj så det gick så bra som det kunde gå.

Min näst största rädsla är spindlar. Eller det är snarare en fobi. Jag hatar spindlar. Det finns inget i hela världen som skulle få mig att ens röra det krypet. Aldrig! Jag kan börja gråta och skrika hysteriskt om jag av någon anledning kommer i närheten av en spindel. Och det gjorde ju inte min fobi lättare att när jag blev tillsammans med min sambo var han ägare till en tarantella. Förstår ni min skräck?! Som tur är gjorde han sig av med dig. Tack gode gud! Spindeln var lika stor som min hand. Äcklig och hårig! Nej fy.

En annan rädsla jag har är för zombies. Jag vet att dem inte finns på riktigt men tanken av att möta en zombie ger mig rysningar. Jag tycker de är fruktansvärt läskiga och jag får ont i magen av att se på skräckfilm där människor blir jagade av zombies.

Jag googlade på spindlar för att sedan lägga upp en bild på någon spindel. Men jag ångrade mig lika snabbt som jag tryckt på enter-knappen. Fyfan säger jag bara!

Måndag morgon

I dag är jag skapligt trött. Jag hade jättesvårt att somna i går. Jag var helt uppe i varv och hade svårt att slappna av, till råga på allt fick jag en jättejobbig halsbränna runt klockan tolv. Min kropp gjorde en helvänding från att må prima till att känna mig kräksjuk. Jag mådde illa som satan och hade som sagt världens halsbränna. Jag slängde i mig ett stort glas samarin helt utan resultat. Just vid denna tidpunkt blev jag lite ynklig, jag mådde verkligen skit. Min ängel till pojkvän gav mig lite massage i hopp om att allt skulle försvinna. Tyvärr så försvann det inte men tanken var gullig. Till slut började jag må bättre och lyckades somna.

I morse hade jag gärna legat kvar i sängen brevid min älskling. Det var så varmt och gosigt i sängen. Har ni tänkt på att man ligger nästintill perfekt varje morgon när klockan ringer? Kudden är perfekt, täcket är lagom varmt, man har sin sambo brevid sig och det är kolsvart i rummet. Awesome!

I dag mår jag fortfarande lite konstigt. Jag känner mig lite öm i kroppen, seg i skallen och allmänt degig. Jag hoppashoppas att jag inte blir sjuk.


Jag dör lite när jag läser dessa

En man ~45 som är uppenbart blind, sitter med vad som verkar vara hans två barn, dotter 10 och son ~6.
Dottern: Nu kommer kontrollanten!
Pappan: Jaha…
Dottern: Vet du hur jag vet det?
Pappan: Nej?
Dottern: För jag ser henne!

Fjortistjej 1: Men gjorde du det med flit eller oflit?
Fjortistjej 2: Vadå oflit?
Fjortistjej 1: Ja, men finns det inte ett ord för när man inte gör saker med flit?
Fjortistjej 2: Man säger ju bara gjorde du det med flit eller inte.
Fjortistjej 1: Jaha, jag trodde det fanns ett ord för det…

Två tjejer ~16 sitter och pratar med varandra när den ena tar upp mobiltelefonen.
Tjej 1 (tittar på sin mobil): Åh, det är han!
Tjej 2: Vad skrev han?
Tjej 1: “Jag bara älskar din bakväg.” (Efter en stunds tystnad). Han skrev nog fel…

Texterna är tagna från tjuvlyssnat.se

Sinnessjukt

Jag och Rickard var med om något riktigt sjukt i går. Vi var på biltema och skulle köpa en kamrem. Vi behövde lite hjälp av någon anställd på Biltema men som vanligt fanns det ingen som sprang runt i affären för att hjälpa sina kunder. Vi gick då till Lilla butiken eller vad den kallas och tog våran nummerlapp och stod fint och lugnt i kön. När jag ser att det snart är vår tur börjar jag bli lite otålig efter många minuters väntan. På bara ca två sekunder är det ett nummer efter oss och jag blir helt chockad. De hoppade över vårat nummer!! När de sedan tryckte fram nästa nummer ropade Rickard "NÄ, MEN 72!!"

Killen som står bakom disken frågar om vi har sagt till.
Rickard - ja, vi gör ju det nu!!
Killen - nej, men så kan vi inte göra.

Och så börjar han hjälpa en annan kund.

Då kan jag berätta att jag hade svårt att hålla käft. En och annan svordom flög ut ur munnen på mig. FYFAN säger jag bara. Ska vi ansvara för att det var någon brud som inte kan hålla rätt på numrerna? Vi stod ordagrant och kollade på nummerskylten för att inte missa vårat nummer. Hur i helevete kan man göra såhär? Det är ju helt sinnessjukt. Biltema i Hallunda har den sämsta förbannade servicen ever. Jag skulle aldrig rekomendera någon att åka dit. ALDRIG! Det är inte första gången vi har blivit dåligt bemötta. Det är vidrigt!

Men vi bestämde oss sedan för ett nytt försök. Då gjorde denna unga lilla pojke allt för att undvika att ta emot oss. Jag stod och stirrade på honom så ögonen nästan ploppade ut på mig. Haha, om blickar kunde döda ;)

Under en längre tid har jag lagt märke till att servicen i de flesta affärer knappt existerar. Vad hände med att ta hand om sina kunder? Att ge bästa möjliga service? Att dessutom göra sina kunder nöjda? Scheisse..


Söndag

Denna söndag har vi hunnit med mycket. I morse fick det bli en långpromenad i det underbara vädret. Det var hur skönt som helst. Jag passade på att ta med mig mina solglajjor och jag njöt så länge det varade.


Några timmar senare mötte vi upp två killkompisar och då var det dags för bowling. Ja, jag har blivit ett bowlingfreak. Haha! Jag vann inte denna gång heller tyvärr men jag hade roligt ändå. Lyckades även få in en strike. I går när vi var iväg och bowlade(firade min lillebror som fyllde år) lyckades jag slänga klotet och helt fel håll. Det gled bara ur handen på mig. Jag får känslan att de i Vårby överdoserar med insmorningen av kloten. Dem är ju snorhala.

Sedan åkte vi hem till Rickards pappa och familj. Vi fikade och lämnade de extremt sena julklapparna till Elin. Hon blev väldigt glad så jag är nöjd!

Nu ska vi strax sätta på The Tourist och njuta av de sista timmarna av ledighet. Jag har haft en mycket skön helg trots att vi inte har gjort något jätteavancerat. I morgon är det dags för en ny arbetsvecka som jag ser framemot. Och nu är det 19 dagar kvar till löning. Jag har planerat lite grejer som ska göras. Tänker inte berätta, det får bli en överraskning ;)

Dag 25 – Det här får mig att må bra

Även här tänkte jag köra punktvis. Det är både lättare att formulera sig, och det blir lättare för er att läsa :)

  • Rickard kan få mig att skratta hur lätt som helst. Det är en av de grejer jag älskar med honom!

  • Barn som skrattar och är glada. Jag kan inte undgå att verkligen älska det.

  • Människor som bjuder på sig själva. Jag älskar det!

  • Soliga dagar och varmt väder. Då mår jag som bäst.

  • När allt går som det ska. Jag vaknar upp, pigg och utvilad, ingenting går fel på morgonen och dagen flyter på som den ska. Utan några som helst komplikationer.

Ja, listan kan göras lång. Det är mycket som får mig att må bra. Min familj, sambo och djuren är den stor del av mitt välmående.

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Jag måste erkänna att jag har väldigt lätt till att gråta. Jag tycker det är lite på gott och ont. Jag slänger upp lite exempel på en punktad lista.

  • Jag kan till exempel titta på en romantisk film och sedan börja gråta för att det är så vackert.

  • Jag kan även börja gråta om någon berättar något jätteroligt som jag blir rörd av.

  • Jag kan skratta tills jag gråter floder, det är inte illa pinkat va? Haha

  • När jag är nere och allt känns ganska jobbigt har jag lätt för att gråta om jag hör en låt som på något sätt lyckas få igång mina tankar.

Nej, nu räcker det med tårar och massa tråkigheter. Man ska skratta och vara glad!



Hiss och diss


Jag hissar: att jag alltid har någon att vakna upp brevid. Jag kan nog inte vara något mer än tacksam och jag tänker aldrig ta det för givet. När jag sov ensam fem dagar/veckan saknade jag att ha en snarkandes pojkvän brevid mig. Så som jag vanligtvis brukar störa mig på det. Det tänker jag aldrig mer göra ♥

Jag dissar: folk som tror att de vet mer än vad dem egentligen gör. Ingen mer beskrivning behövs då jag inte tänker slösa min dyrbara energi och tid på det där.

Peace!

Mardröm


Även denna torsdag har gått superbra trots min trötthet. Gick som vanligt upp tjugo över fem. Vaknade dock klockan fem av att jag hade en sådan jäkla mardröm. Inte okej! Jag kallsvettades, var nästintill paranoid och var jätteorolig. I samma veva som drömmen väckte mig upptäckte jag att jag slängde mig in i Rickards famn. Det var hur mysigt som helst och jag kände mig trygg nästan på en gång när jag låg brevid min snarkande pojkvän. Det var dock lönlöst att försöka somna om, så som jag var uppe i varv.

Men jag kan ändå på något sätt tycka om att drömma mardrömmar. Jag gillar kicken jag får av dem och jag tycker även om att bli skrämd på det sättet jag blir. Det är ju trots allt bara drömmar. Det jag tycker är läskigast men samtidigt inte kan motstå att gilla det är att drömma om spöken som verkligen skrämmer livet ur mig.

Som till exempel i natt drömde jag att ett spöke i form av en människa, eller ja, människoliknande i alla fall, stod och stirrade mig rätt in i ögonen och när det var som läskigast vaknade jag med ett ryck. Det är vad jag minns som bäst från den drömmen. Jag minns även många detaljer, så som vad spöket hade på sig(kläder etc.), att Rickard var med och vad han hade på sig. Bara jag tänker på hur spökets ansikte såg ut när den stirrade på mig ger mig panikångest. So let's not think about that.

Nu ska jag och Rickard kirra popcorn och sedan mysa framför tvn i sovrummet. Natti!

Hiss och diss


Jag hissar: weell, let's see. Det går lika bra som det gick i går. Jag kommer inte på något. Allt känns jävligt bra just nu så kan inte nämna något specifikt.

Jag dissar: flera gånger under alla dessa gånger jag åkt pendeltåg/tunnelbana har jag lagt märke till både kvinnor och män som ser ut som sju svåra år när de hör ett barn låta på något sätt. Barnet kan skrika, gråta, bara göra något konstigt ljud eller till och med skratta för fulla muggar och de ser ändå så jäkla besvärade ut. Varför? Jag förstår inte det. Jag älskar att höra små bebisar skratta. Jag blir lycklig av det! Det finns inget vackrare. Sluta vara så jävla pissiga och låt ungen vara glad.

Onsdag.


När jag kom hem i dag fick jag se en present och ett kort ligga på min sida av sängen. Jag såg att det var en Thomas Sabo-ask och gissa om jag blev glad. Det är en berlock bestående av ett par silvervingar. Som jag har tjatat om denna berlock! Jag älskar den och tycker den är otroligt fin. Hur underbar pojkvän har inte jag?

Tidigare i dag rensade jag och R våra garderober. Snacka om mycket kläder vi har samlat på oss! Jag funderar på att skänka de flesta av plaggen men funderar även på att samla ihop det fräschaste och finaste och kanske sälja på tradera eller här i bloggen? Det är värt ett försök i alla fall. Annars skänker jag bort det till någon som är i behov av kläder.

Vi har precis käkat middag och jag sitter här med en förjäkla spänningshuvudvärk. Inte okej! Jag ska snart göra mig redo för sängen. Tänkte försöka att läsa lite, jag har nämligen fått låna en bok av min teamledare på jobbet :)

Besöksrekord IGEN!

I förrigår hade jag besöksrekord igen. Jag tycker det är grymt roligt att fler och fler börjar hitta hit. Keep up the good work:)

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det finns många saker som får mig att må bättre. Jag har ett bra exempel redan från i morse. Rickard skulle skjutsa mig till jobbet(bara det är en grej som får mig att på bättre humör), han hade fått för sig att jag skulle gå upp kvart sju när jag egentligen skulle upp vid sju. Han kommer in i rummet och börjar pussa på mig. Efter många pussar frågar jag vad han håller på med, på det svarar han ”men skulle inte du upp kvart i sju?”, och nej det skulle jag ju inte. Då bad han till och med om ursäkt för att han hade kommit in och väckt med. Gulleplutten då! Det tyckte jag var oerhört mysigt och gulligt. Min pojkvän är en ängel.


Det som får mig att må bättre är dessa simpla grejer. Så som skjuts till jobbet, att Rickard kommer och väcker mig genom att pussa massvis på mig, att få frukost på sängen är ju guld! Bara sådana ”smågrejer” betyder väldigt mycket för mig. Jag älskar att bli uppskattad av någon jag tycker om. Men vem gör inte det?


Hiss och diss


Denna gång blir det bara en fetdiss.

Jag dissar: Jag vet inte om ni har läst om det men i metro härom dagen läste jag om en man som är dömd för att haft samlad med en 7-årig liten flickan. Trots detta har han öppnat tre fristånde gymnasieskolor. Det jag reagerar på är självklart våldtäkten på den stackars lilla flicka, men även att denna vidriga och smustiga man fick tillstånd till att starta dessa skolor. Hur i hela världen gick det till? Jag blir vansinnig när jag läser om sådant. Det är något som knäpper till i skallen på mig. Våldtäkten vill jag inte ens börja reflektera om. Tvi!

Bild tagen från metro.se

Dag 22 – Det här saknar jag

Jag saknar högstadietiden och i början av gymnasiet. Alla umgicks med alla och var dessutom schyssta mot varandra.

Jag minns alla gånger jag satt framför datorn flera timmar efter midnatt med olika vänner. Vi hade varsin dator och satt och chattade med vänner, lyssnade på musik, flamsade, tog massvis med foton och bara hade det jävligt roligt.

Det jag minns bäst är när jag brukade vara med Jossan, en bra vän till mig. Vi umgicks väldigt mycket under högstadietiden. Jag saknar det som fan! Vi hade jätteroligt tillsammans och vi skrattade konstant. Det hände flera gånger att vi satt mitt i natten framför varsin dator, grymt övertrötta och skrattade åt allt och ingenting. Jag minns även en gång då vi hörde något i hallen på nedervåningen och fick för oss att någon har brytit sig in(då det i själva verket spökade). Vi sprang till köket, samlade på oss knivar(fråga mig inte varför, vi hade ändå ingen chans mot den påhittade inbrottstjuven) och låste sedan in oss i datorrummet i väntan på att mamma eller min låtsaspappa skulle komma hem. Vi har haft grymt roliga tider tillsammans och det är jag glad över.

I början av gymnasiet lyckades jag återigen återförenas med min barndomskompis Beatrice. Totally awesome! Jag lyckades även hitta några fler vänner.  Vi hade vårat gäng och vi ägde. Även vi hade det sjukt roligt tillsammans. Alla gånger vi festat tillsammans, haft tjejkvällar med skitsnack om allt mellan himmel och jord, alla besök i gymnasiets kaféteria, alla härliga stunder tillsammans!

Tyvärr så förändras rätt mycket med tiden. De jag har bäst kontakt med efter alla dessa år är Beatrice och Josefin. Det känns sjukt tråkigt men jag har valt de vänner jag vet är lojala. Men jag är lycklig att jag har dessa två töser i mitt liv, mer eller mindre. Det blir inte mycket tid över när man jobbar och pluggar.

RSS 2.0