Tröttis

Nu har jag precis gått till kojs. Vi kom hem för inte alls så länge sedan. I kväll har jag haft det jättetrevligt trots att jag inte vann med högst poäng en enda gång. Vi spelade alfapet och både jag, R och R's mamma är lagom uppvärmda tack vare Wordfued. Tacka faen för det. Älskar det spelet! I morgon ska vi(jag) förhoppningsvis spendera lite presentkort på diverse butiker. På kvällen är det först middag hos oss och sedan bowling med storebror. Kommer bli grrrymt! Saknar min bror och även min lilla mamma. Hon har varit på konferens nu i några dagar och jag har då en tendens att sakna henne lite extra när det är längre avstånd än vanlig emellan oss. Nej, nu måste jag avsluta. Ögonen går nästan i kors på mig.


Fredagsmys

Nu har vi precis tankat pärlan och är på g till svärmor. Fredagen bjuder på spelkväll och andra trevligheter. Jag får se hur länge vi blir kvar i Salem då jag är sjukt trött. Som vanligt på fredagar. Dagen har bestått av jobb i mindre mängder. Det har varit väldigt lugnt och det gillar jag inte riktigt. Vill att allt ska flyta på och jag gillar att pressa mig till max och se hur mycket jag pallar. Nog pratat om jobb. Jag börjar må illa av allt skrivande. Ha en trevlig fredag mina vänner, peace!


Strömavbrott

I dag är det äntligen fredag, som jag har längtat. Veckan har som vanligt gått väldigt fort och det är jäkligt skönt. I helgen har vi planerat lite skoj, lite bowling(kanske) och spelkväll hos Rickards mamma. Jag ska också försöka få med R till både IKEA och Hemtex. Fick presentkort när jag fyllde år nämligen. Sånt uppskattad alltid! Love it. Vi får se hur denna dag kommer bli. Början av veckan har varit rätt stressig. För er som missade så hade mobiloperatören Tre strömavbrott hos sin basstation vilket resulterade en rejäl stress. Men det fixade vi alla solklart! Vi fick till och med beröm av VD:n så ett bra jobb gjorde vi minst sagt. Jag såg det som en utmaning och en möjlighet att utvecklats så jag hade rätt roligt och jag gillar när det händer mycket. Smell you later!


Redan torsdag!

Frukost på kontoret är alltid supermys. Småpratade även med Malin. En annan kollega gick precis förbi här med en nybakad kanelbulle. Hur ska jag kunna vänta med att äta den?


Shoes

Dessa skor hittade jag när vi var i Skärholmen. Snacka om att jag är nöjd!


Skooor

Blev precis ett par skor rikare. Känns bra att ha inhandlat ett par höstskor. Visar er en bild när jag kommer hem.


Onsdag!

Uuh, hittade precis blogg.se's app. Äntligen säger jag bara! Nu kommer det bli betydligt lättare att blogga och jag kommer dessutom uppdatera oftare. Det gillar vi!


Har fått hem mina nya fina lakan jag bestä...

img_5997 (MMS)

Har fått hem mina nya fina lakan jag beställde hem. Det är en fin svart text på täcket och jag är supernöjd. Jag velade mellan vitt eller rött, och det fick bli rött då det snart är jul. Beställde även hem två fina löpare samt en gardin som passar lagom till jul. Ska jag vara helt ärlig så längtar jag nästan lite efter snön. Den extrema kylan och SL-kaos kan vi dock klara oss utan :)


Nu är det äntligen helg! Sitter på pendeln...

img_9161 (MMS)

Nu är det äntligen helg! Sitter på pendeln och väntar på att vi ska börja rulla. När jag kommer hem måste jag dammsuga och städa undan lite för i kväll. Måste ju vara fint när alla kommer. Måste även göra lite käk. Skriver nog mer senare i kväll. Måste vila ögonen lite. Peace


Jag dör lite..



Ibland blir jag riktigt impad av min sambos intelligens. Han blir lack för att iPhone är en skittelefon(enligt honom) när den inte kan zooma ut men det visar sig vara något helt annat det är fel på. Sötkorv!

Man får faktiskt!


Till pajasen i biljettdisken i Sätra som gjorde att jag missade min tunnelbana trots att jag och R stressade.
Till att jag inte får min lön i dag.
Till att Spotify inte kunde leverera Skrillex i morse när jag behövde det som mest.
Till alla "vuxna" människor som ska putta på de mindre för att komma fram. Show no mercy!
Till alla som är för fina för att hälsa.

Men trots detta kommer det bli en bra dag. Det är fredag och i kväll är det paaarty!


Katastrof!

Den där så kallade duschkabinen som ena killen skulle gå och kika efter om dem hade satt in(för att citera honom) var nog det äckligaste jag har varit med om. I går bestämde vi oss för att gå och se efter och kanske mot all förmodan duscha. Vi gick till nummer fem(vi bor på 17!) och gick sedan ner i källaren där lampan inte fungerade så vi lirkade oss fram till en skitig dörr där texten "pannrum & dusch" löd. Redan där kände jag hur jag mer och mer fick panik av att duscha i denna så kallade duschkabin(jag förklarar sen varför jag skriver "så kallade"). Väl innanför denna dörr möts vi av pannrummet. Det rummet påminde mig lite av när Rose och Jack i filmen Titanic springer igenom maskinrummen när de blir jagade. I alla fall.. Tättinpå ser vi dörren till duschen och vi öppnar och min haka nuddar genast golvet. Det var ett väldigt litet rum, helkaklat i en röd ful färg och i vitt. De fanns inget toalettpapper, golvet var smutsigt av gammal intorkad lera, det var en sådan stor hårtuss i avloppet att jag skulle kunna göra en mössa av det och duschdraperiet ska vi inte ens tala om!

Jag vägrade. Aldrig att jag sätter min bara fot på det äckliga golvet! Trodde jag. Jag satt och velade som fan när jag tillslut beslöt mig för att inte vara så mesig(?). Jag var tvungen att duscha så det var bara att bita i det förbannat sura äpplet. Jag stod på tå under hela tiden som jag befann mig i detta rum. Nu såhär i efterhand känns det sisådär i att ha duschat där och jag tänker faktiskt aldrig göra det igen. OM det verkligen är kris kanskekanske jag kan göra det. Annars åker jag till min mamma! Jag kan säga så utan att känna mig töntig då jag faktiskt har testat.

Streeeess!

Gooood morgon! I morse vaknade jag på det sämsta sättet på länge. Mitt alarm skulle ringa 05:40 men istället ringde det tio minuter senare och det gör mycket på morgonen. På tio minuter hinner jag både sminka mig samtidigt som jag äter frukost. Så det var bara att börja stressa!

Till råga på allt måste vi nu(eller endast jag förhoppningsvis) tvätta bort sminket i diskhon i köket. Vi hade ju som sagt som högst 99% fukt i hela förbaskade badrummet. Så tandborstning och dylikt sker nu i köket i ca fyra veckor framåt, duscha får vi göra några hus bort. Det känns sådär då jag inte riktigt vet vad för typ av människor som har använt sig av denna duschkabin. Jag vill varken ha herpes, vårtor eller beblanda mig med någons sädesvätska. Skämt åsido! Meen jag har bestämt mig för att duscha hemma hos mamma helt enkelt. Det positiva med det hela är att vi får i princip ett helt nytt badrum och det är jag jätteglad över! Så det är bara att hålla ut:) Det finns folk har som det värre.

Bjussar på en gammal goding!

img_2605 (MMS)

Bjussar på en gammal goding!


I kväll har jag varit på hockey med pappa ...

img_8104 (MMS)

I kväll har jag varit på hockey med pappa och lillebror. Självklart blev det en seger för SSK! Det var en bra match och SSK spelade på bra. Slutet var värst när Sundsvall tog in sin målvakt och satte ut en extraspelare på planen. Satan vad nervig jag blev! Jag fick även träffa pappas polare som är värd under alla matcher. Han har jag inte sett till honom sedan jag var under tio bast. Trevligt att träffa honom iaf! Lika glad och trevlig. Nu tittar jag på Ghost Whisperer och försöker bli trött. I morgon är det en ny arbetsdag och det ska bli lika roligt som vanligt. Natti!


Bästa starten på veckan



Jag har haft bästa starten på den här veckan.
Födelsedag med fina presenter i går samt att jag fick ett jättebra besked för ca en timme sedan. Jag tänker inte riktigt berätta vad än(inte mer än för mina närmsta), så ni får hålla ut ;) Jag blev så glad att tungan min nästan vek sig.




Vuxen? Barn? Idiot?

En sak som jag förmodligen har skrivit om tidigare, som jag även kommer dra upp flera gånger då jag dagligen stöter på det. Ouppfostrade vuxna människor som inte vet hur de ska bete sig. Eller så kanske de vet bara att dem inte orkar bry sig och det är ännu värre enligt mig.

I morse när jag steg på tunnelbanan var det som vanligt mycket folk. Jag såg en ledig plats och gick dit för att sätta mig ned. Då det var en plats längst in var jag tvungen att ta mig förbi en kvinna och en man vars ben var betydligt längre än mina. Det resulterade i att det knappt fanns något utrymme för mig att komma emellan. Jag ställde mig och stirrade i hopp om att de skulle av ren artighet flytta på benen, men icke. Där brast det lite för mig, vuxna människor som inte kan visa lite hyfs. Jag valde att tränga mig på ändå varpå jag fick "om blickar kunde döda"-blicken av kvinnan samtidigt som hon suckade väldigt djupt. Jag hade stor lust att bara drämma till henne i skallen och fråga vadfan människan höll på med. PINSAMT!

För det första, hur har HON mage att sucka åt MIG när det är hon som ska flytta på sig? För det andra, en VUXEN människa ska inte bete sig sådär. Vi vet bättre. Dock kände jag att det ända jag ville göra åt det var att skratta. Jag orkar inte lägga energi på puckon som inte vet bättre.

Ibland kan jag känna mig mer vuxen i skallen än vad vissa andra personer som enligt papper är äldre än mig. Jag flyttar på mig om någon ska gå av/på, jag håller upp dörren om någon går bakom mig, jag ber om ursäkt om jag råkar trampa på någon eller smälla väskan i ryggen och jag putar inte på folk för att komma fram snabbare. Det handlar kanske inte alltid om ålder men ni förstår var jag vill komma?

Visa lite mer hyfs och vänlighet så lovar jag er att ni kommer bli bemötta på ett väldigt trevlig sätt som till och med kan göra dagen perfekt!


Nu ligger jag och babe i sängen och tittar...

img_4326 (MMS)

Nu ligger jag och babe i sängen och tittar på The Big Bang Theory Bästa serien någonsin! Min helg har varit fylld av mys och mycket skratt och nu väntar en härlig jobbvecka. I morgon bär det av hem till mamma efter jobbet. Jag ska firas med presenter, god mat och kladdkaka. Bästa! Mammas kladdkaka äger. Gör nog sälsis med storebror på vägen hem.


Happy birthday to me!

I dag har det varit full rulle. Vid ett hade vi tvättid och det vara bara att släpa ned arselt och göra det. Sedan har vi städat och plockat undan massa grejer som inte ska ligga framme. Vid halv fem kom svärmor och hennes kille förbi och vi lagade middag tillsammans. Jag fick även två presenter då jag fyller år i morgon. En grymt fin glasskål som skiftar i olika toner av blått. Jättefin!! Fick även en rätt stor plåtburk som ser ut som en tvättmaskin. Jätteroligt! Det är menat att man ska ha tvättmedel i den, väldigt rolig tanke!

Rickard ville ge sin present till mig i dag och det tackar jag inte nej till. Det var en vågtång, säger man så? Jag får jättefina vågiga lockar. Den är från Björn Axén och den äger! Han sa även att jag ska få fler presenter i morgon. Tulle! ♥

Såhär blir lockarna, hur fint?

Nu ska jag masa mig ner i soffan och chilla. Har proppat i mig en bulle för mycket så är lagom seg i skallen. I morgon är det jobb igen och jag längtar. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor, BÄSTA!

Den 5:e november smäller det! Majestiq12 n...

img_8018 (MMS)

Den 5:e november smäller det! Majestiq12 närmar sig sakta men säkert. Det kommer bli grrrymt! Nu ska jag sova och i morgon när jag vaknar är det fredag. NICE!


Dagen har gått jäkligt bra och jag har haf...

img_5459 (MMS)

Dagen har gått jäkligt bra och jag har haft en toppendag i repan med ena kollegan. Vi har skrattat mycket och jobbat på väldigt bra. Babe hämtade upp mig i Sätra sedan var det bara dags för att slänga massvis med sopor. Min gamla garderob gjorde vi oss bl.a. av med. Skönt med lite mer space! Nu ska bara fåtöljerna väck sen är det så gott som klart. Lite småpill finns det ju fortfarande kvar och det är lite mer grejer som ska införskaffas. Alltid finns det något jag vill fixa. Och vilken storm det är ute, på tal om något helt annat. Jag tycker dock att det är rätt mysigt. Jag och älskling ligger och myser framför Mannen som talar med hundar. Han är grym den där! Jag har läst hans bok och de tips han kommer med fungerar förvånansvärt bra Ett tips till er hundägare, LÄS HANS BOK!!! Ni kommer lära er extremt mycket och saker ni inte ens tänkt. Om ni inte vill göra det för en egen skull, gör det för hunden.


Ett gott skratt förlänger livet

Två killar ~13 sitter och pratar.
Kille 1: Fick du också det där brevet från kyrkan om lägret?
Kille 2: Alltså, jag har inte kollat mejlen på ett tag.
Kille 1: Jag sa brev!
Kille 2: Va? ett sånt där gammalt brev?
Kille 1: Vad fan har hänt med vår generation…


En tjej och kille, båda ~20, sitter och kommenterar allt de ser och hör.

Tjejen: Kolla han där på gatan, han är ju aslik honom, den där skådisen du vet!
Killen: Vilken skådis?
Tjejen: Ja, men… han, du vet…
Killen: Nä!
Tjejen (efter en stunds tystnad): Ja, men nu ser jag, det är ju inte skådisen han är lik. Han är lik en kille i Grycksbo som är lik den där skådisen.


Det är sent på kvällen och en tjej ~20 sitter och äter en baguette. Vid en av hållplatserna ser chauffören detta och han går med bestämda steg fram till tjejen.

Chauffören: Ingen äter på min buss! Hoppa av eller släng mackan!
Tjej (suckar): Du, jag har jobbat sedan tio och har varken ätit lunch eller middag. Jag har just nu extrem mensvärk och du bör även vara medveten om att man får PMS på köpet. Min pojkvän gjorde slut med med igår och min katt hatar mig just nu. Får jag fortsätta tröstäta på min baguette eller vill du att jag ska hoppa framför bussen istället?
Chauffören blir tyst och går tillbaka till förarsätet.

Två tjejer ~25 med varsin barnvagn kommer gående när en man ~25, som verkar vara bekant med tjejerna, tittar ner i en av barnvagnarna.
Mannen: Du, jag förstår att du var tvungen att göra kejsarsnitt när ungen har en sådär stor näsa!


Receptionisten (lägger precis på telefonen efter ett samtal och säger högt): Fan vad jag är trevlig, jag skulle bli så glad om jag ringde mig själv.


Nätmobbning

Något jag ofta stöter på när jag läser olika bloggar är nätmobbning. Folk kommenterar väldigt elaka saker så som att personen i fråga är ful, äcklig, en skam för Sverige etc. Vissa skriver riktigt råa saker, något som aldrig skulle falla mig in att ens tänka på. Att påpeka någons utseende är svagt, jävligt svagt. Anledningen till att man attackerar någons utseende är för att det är det enda som finns att påpeka, tror jag. Det är det enda man hittar att klanka ned på. För att personen i fråga är nästintill perfekt på andra vägar.

Jag har själv varit mobbad i ca fyra år. Från sexårs till årskurs tre. Dessa år var nog de jobbigaste åren i mitt liv, och då har mina föräldrar skillt sig vill jag bara tala om. Självklart var de åren också väldigt jobbiga men det hör inte till saken. Trots att dem åren var fruktansvärda och förstörde min självkänsla totalt så har jag blivit starkare. Jag tolererar inte mobbning. Ser jag något liknande säger ifrån eller gör något åt saken på ett annat sätt. Aldrig att jag står och tittar på.

Därför tycker jag att det är så fruktansvärt tragiskt att små snorungar sitter på internet och skriver så elaka och grova saker till folk de inte ens känner. Hur tror du denne person känner sig? En främmande person ber någon ta livet av sig. Hur i helevte har dennes föräldrar uppfostrat sin unge? Dessa personer är så svaga och har förmodligen väldig dålig självkänsla och för att må bra måste man trycka ned någon annan.

Inte okej, SKÄRPNING!

Förflutet

För några år sedan var jag inne i en period(som även varade ganska länge) då jag var väldigt negativ och blev lätt irriterad samt förbannad. Det kunde vara som en så liten sak som att jag vaknade på fel sida och då var hela dagen förstörd. Jag var inne i någon slags fas då jag inte riktigt orkade bry mig om mitt humör och hur det egentligen påverkade mina nära och kära. Jag överreagerade väldigt lätt och kunde ta väldigt hårt på vissa händelser/kommentarer.

Jag har fortfarande mina sämre dagar men jag låter det inte gå ut över andra. Och jag har definitivt lärt mig att hantera min ilska och sorg som jag har burit under många år, och som jag forfarande bär på. Men jag har lärt mig att blicka vidare och inte låta det förstöra för mig eller min omgivning. Jag anser att jag fortfarande är väldigt "skör". Jag dras väldigt lätt med negativa personer eftersom att det fortfarande är väldigt färskt. Nu när jag har insett hur patetiskt det är står jag inte ut med folk som jämt och ständigt är negativa. Folk som går runt och klagar, de som får ett helt ynkapynka-problem att låta som om jorden skulle gå under. Men get real, folk blir våldtagna, trafficking existerar, vissa barn får ingen tillgång till utbildning och du sitter och klagar över något som en fis i rymden. För ja, det finns värre problem än att du kanske har bråkat med din granne eller att du har tagit sönder dina favoritjeans.

Jag sitter och inte och påstår att man inte får känna att något är jobbigt. Men du måste förstå skillnaden. Du lever inte i en kris. Du tar mat för given, du kan duscha varje dag(om du så vill), du har en varm säng att krypa ned i och framför allt, du har kläder. Jag är jävligt nöjd över mitt liv. Jag har pojkvän, lägenhet, hund, bil, jobb och en underbar familj. Framför allt hade jag råd med en någorlunda dyr soffa i helgen och fasen vad jag är nöjd över mitt liv! Jag skulle aldrig byta det mot något annat på denna jord.

Mer positivitet till folket!

Beer-pong

Jag har haft en väldigt bra helg. I fredags hade vi ju som sagt besök av Jossan, Jimmy och Sofia. Vi spelade beer-pong som för övrigt är ett helt okej spel. Fördelen var ju att man inte drack så mycket på en gång då vi var rätt kassa på att träffa plastglasen. Det var rätt underhållande dock då vi skrattade igenom oss nästan hela spelet.

I lördags fick jag ett ryck och drog med älskling till Mio. Och kom hem med min drömsoffa! Som jag har letat efter den. Jag är jättenöjd och vi låg i den hela lördagskvällen. Vi hade filmkväll med massa tända ljus och te.

I går kom min bror förbi och vi bjöd på rostbiff med pommes. Sjukt gott! Han verkade supernöjd också. Vi såg en jättebra film som jag dessvärre inte kommer ihåg namnet på just för tillfället. Till filmsnackset blev det kanelgifflar och lite chips. Tidigare på dagen åkte jag iväg med mami och gymmade i två timmar. Och jäääklar vilken träningsvärk jag har. Det enda stället på kroppen jag inte har träningsvärk i är mina vader. Men det var jätteskönt att jag fick röra på mig och bli av med energi som jag har gått och samlat på mig.

 


Nu ska jag, R och bror ha lite söndagsmys....

img_4028 (MMS)

Nu ska jag, R och bror ha lite söndagsmys. Vi ska snart dra på en rulle och chipsen anländer om en liten stund.  Nice söndag!


Dessa bokstäver pryder hyllan i vardagsrum...

img_5093 (MMS)

Dessa bokstäver pryder hyllan i vardagsrummet. Bokstäverna står ju självklart för de första bokstäverna i våra namn för er som inte hajade ;-) Nu börjar vi äntligen få ordning här hemma och jag älskar't!


Även denna bordsduk samt tygservetter fick...

img_2324 (MMS)

Även denna bordsduk samt tygservetter fick jag med mig hem. Jättefina och passar perfekt till matsalen. Tack mamma!


Tidigare i veckan när jag läste Metro som ...

img_1236 (MMS)

Tidigare i veckan när jag läste Metro som jag gör varje dag fick jag nys om ett erbjudande hos Mio. Soffan ovanför för 6900:- Jag bestämde mig redan då att den ska jag ha! Sagt och gjort ligger jag i den soffan nu. Vi åkte till Mio i dag och mötte upp mami och Mats. Mats hyrde släp och hjälpte oss att få hem den då våran pärla saknar dragkrok. Fan vad jag är nöjd med soffan och som jag har letat efter just en sådan. Två liggplatser, en varsin till mig och älskling. Jag är sjukt glad!! I skrivande stund ligger vi i varsin sida av soffan och tittar på Irene Huss med tända ljus. I morgon ska jag träna(ÄNTLIGEN!!), slänga en gammal garderob och annat skräp och vi ska även bjuda storebror på en brakmiddag. Fasen vad jag älskar mitt liv! Och förresten, tack igen mamma och Mats för hjälpen i dag. Ni är bäst! Peace


Bästa festspelet! Det håller på i evighete...

img_9031 (MMS)

Bästa festspelet! Det håller på i evigheter och är grymt roligt. Nu chillar vi lite samtidigt som vi lyssnar på dubstep, sjukt awesome.


Nu glider jag och babe sakta men säkert på...

img_9792 (MMS)

Nu glider jag och babe sakta men säkert på Essingeleden på g till bolaget. Jag har haft en sjukt bra och härlig dag med mina kollegor. Vi har haft rätt mycket att göra men vi fixade allt innan fem. Bästa teamet! I kväll blir det party för hela slanten. Ska bli mys att umgås med vänner och ha det allmänt trevligt.


Den här underbara bilden fick jag mms:ad t...

img_7336 (MMS)

Den här underbara bilden fick jag mms:ad till mig lite innan lunch. Baby och mitt hjärta var ute på lunchprommis. I dag är det 3pub på jobbet men det missar jag. Jättetråkigt för jag hade tänkt gå innan jag kom på att vi får besök i dag. Jimmy, Sofia och Jossan ska komma och vi ska köra beer-pong. Nice som faen! Nu måste jag jobba, ciao!


Freeeedag!

Nu sitter jag äntligen på jobbet. Eller ja, jag var här tjugo över sju. Galet! Och varför åkte jag tidigare mån tro? Endast för att äta frukost i lugn och ro samt jobba med det som behövs. Galet men sant.


Äntligen fredag kära läsare! Veckan har gå...

img_9025 (MMS)

Äntligen fredag kära läsare! Veckan har gått jäkligt snabbt. Hela veckan har jag somnat innan halv tio och ändå har jag varit trött. Jag känner dessutom att jag måste ta tag i träningen igen. Jag driver runt med någon slags energi jag inte riktigt står ut med. Det kryper i kroppen så det står härliga till. Nej, nu kommer tunnelbanan. Puss


Lush!

Jag är konstant trött och de senaste 3 dagarna har jag sovit minst 8 timmar per natt. Jag är fortfarande helt utmattad. Har det med vädret att göra tror ni? Jag är trött vid nio och somnar innan halv tio. Hua! Undrar hur det blir när hösten och vintern verkligen kommer.

I går fick jag och R besök av Jossan. Jag fick en tidig födelsedagspresent av henne. Fick en presentbox fylld med produkter från Lush. En handkräm som är sjukt bra, ett läppbalsam som smakar super(ja, jag har smakat), en badbomd, en handtvål, en boduscrub som tydligen kan användas som schampo och någon typ av badbomb(den ska tydligen vara lite mer krämig). Allt luktar så jäkla gott så man har lust att antingen smaka på det eller äta.


Hardstyle och bärs

Min helg har varit grym! I fredags var jag ute med Jossan. Först käkade vi vid Maren i Södertälje. Åt jordens godaste pizza som jag lätt betalar 90kr för igen. Helt värt det! Vi satt och pratade lite om allt mellan himmel och jord. Rätt skönt faktiskt att lufta sig på det sättet. Efter middagen gick vi till Stanleys för lite billig bärs(eller vin för J's del) och mer skitsnack och till och med lite dans, haha! Det var jätteroligt att träffa nytt folk(det behövs ibland) och umgås med Jossan. Jag har så lätt att prata med henne och skäms inte för något trots att jag ibland borde skämmas, men va fasen!

Lördag morgon vaknade jag lagom bakis och trött. Vad gjorde det? Här skulle vi köra på't igen ba. Runt tre började jag, R, J och S glida ut mot Gustavsberg. Vi åkte ut till en ö som jag just nu inte minns vad den heter. Där var det skogsfest som gällde! Hardstyle, öppen eld, käk, gott sällskap och bira. Hur kunde det bli tråkigt? Vi sov över i tält och tyvärr glömde vi liggunderlagen hemma och jäklar vad stela vi var när vi vaknade upp söndag morgon. Jag hade jättemysigt i mitt och R's femmannatält. Vi hade laddat upp med kuddar, sovsäckar och mitt bästa duntäcke så frös gjorde vi absolut inte. Plus att vi kramade om varandra hela natten så jag var mer än nöjd. Och under hela söndagen mådde jag bajs men det var helt klart värt det. Jag hade sjukt roligt!

I förrigår somnade jag innan tio och i går somnade jag runt TJUGO ÖVER NIO! Kan ni tänka er? Galet. Snacka om att jag är slut som artist. Sov 8½ timme i natt, haha. Trots det är jag trött och seg i skallen. Jag har tänkt att jag ska komma i sängen i lagom tid hela veckan. Kan vara bra för en gångs skull.

Bild från i fredags när jag och Jossan had...

img_7299 (MMS)

Bild från i fredags när jag och Jossan hade utekväll. Jag åt jordens godaste pizza. Huur gott!


Sitter i skrivande stund på tuben och Skri...

img_7538 (MMS)

Sitter i skrivande stund på tuben och Skrillex dånar i lurarna. Det är något för er som gillar dubstep och lite knäpp musik. Sjukt skön! Älskling är snäll och hämtar mig i Sätra. Jävligt skönt att slippa pendeln. I morgon är det fredag mina vänner och jäklar vad skönt det ska bliiiii!!


Märks det att jag har tråkigt?

Har du:
Någon som förstår dig? - Ja, min mamma
Någon som du saknar? - Ja
Någon som du hatar? - Hatar vill jag inte påstå men ogillar grovt mycket
Vem kramade dig senast? - En tjej på jobbet som heter Elin
Vem pussade dig senast? - Rickard
Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem ringde du senast? - 3svar
Vem var hemma hos dig senast? - Antar att R inte räknas. Så då blir det min bror Magnus
Vem var du hemma hos senast? - Mamma
Har du några kärleksproblem? - Det vill jag inte påstå
Har du pratat med någon idag? - Jag pratar med folk varje dag
Har du gråtit idag? - Nej
Har du skrattat idag? - Ja, lite skratt har jag hunnit med och mer ska det bli

Jag:
Är singel? - Nej, och snart firar vi fyra år ♥
Svär ofta? - För ofta
Sjunger i duschen? - Nej
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - Går inte i skolan och äger inte en pyjamas.
Skrattar åt dina egna skämt? - Det händer
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - Absolut

Har du:

Piercingar? - I do
Syskon? - Ja, en storebror samt lillebror och sedan många låtsassyskon
Jobb? - Ja
För många vänner? - Vänner kan man aldrig få för många av
Rymt hemifrån? - Ja
Färgat håret? - Yes, i många olika färger
Bra självförtroende? - Ja
Sagt "jag älskar dig" till någon? - Ja
Varit kär? - Jag är kär
Dumpat någon? - Ja
Gjort något olagligt? - Ja
Somnat i skolan? - Om jag har
Brutit ett ben? - Nej, peppar peppar!
Tappat bort mig i min hemstad? - Nej
Sett en fallande stjärna och önskat? - Ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - Ja det med
Smugit ut utan lov? - Det
En hemlighet som ingen annan vet? - I guess not
Sovit en hel dag? - Japp
Somnat gråtande? - Ja
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? - Ja, i mina vildare år
Blivit generad inför folk? - Ja
Varit kär i någon utan att säga det till personen? - Nej
Ätit musslor? - ALDRIG!
Haft ett förhållande i under en månad? - Förmodligen när jag var liten
Blivit kallad player? - Det hoppas jag inte
Färgat ditt hår svart? - Ja

Vad:
Längtar du till mest just nu? - 4 november
Ska du göra i helgen? - Åka ut till Vindö(om jag minns rätt?) och övernatta/festa
Gjorde du igår? - Ja
Ska du göra i sommar? - Har inte hunnit planera något än
Har du för mobil? - iPhone4
Vad köpte du senast? - Storhandlade mat för hela månaden
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - Oj, ingen aning. Bli lite rädd antar jag

Vem/vilka:
Slog du senast? - Long time ago
Fick du sms från senast? - Sofia
Älskar du? - Familj och vänner
Skulle du kunna göra allt för? - Familj och mina riktiga vänner
Var du med senast av det motsatta könet? - Rickard
Kan du lita på mest? - Mamma
Vet mest om dig? - Min barndomsvän Bea
Sov du tillsammans med senast? - Rickard


RSS 2.0