Sunny day

I morse gick jag upp klockan åtta för att vid klockan nio skulle vi åka till Rickards farmor i Flen och hämta en båt :) Väl framme i Flen fick vi lite lunch och sedan fika. Nu sitter vi i bilen på väg hem. Jag har somnat ett antal gånger och vaknat av att mitt huvud hängde på snedden, haha. När vi kommer hem ska vi ut med båten. Jag ska sola järnet, ska även bada tror jag. Det beror på hur kallt det är i vattnet:) Peace!

what a wonderful day

Hela dagen har varit underbar även fast det har regnat som fan och även fast jag har pluggat arslet av mig. Jag har ju trots allt shoppat. Ingen kan fortsätta vara nere efter en shoppingtur, det går bara inte. Det blir lite mera shopping i morgon också. Underbart!

Har fullspäckat schema i morgon. Först är det skolan, enligt schemat slutar jag 13.25. Men det skulle inte förvåna mig om vi slutar lite tidigare med tanke på att det snart är studenten(WIE!!!). Efter skolan ska jag förhoppningsvis till Södertälje och införhandla allt annat jag behöver och vill ha. Om inte så gör jag det efter att jag och Rickard har kollat på Xenas valpar, som är otroligt jävla söta. Små rottisvalpar, jag är helt kär. Senare efter valptitten ska vi åka och betala Jackie. Och sist men inte minst ska vi hem till Rickards pappa och fira honom. Han fyller nämligen 45 i dag :) mycket att göra under kort tid. Får se om vi hinner med allt.

På lördag ska vi åka och hämta en båt i Flen, sedan lägga ned den i vattnet. Framåt eftermiddagen ska Josskoss hälsis påis :)

So long!

Mjau


Nu fan är det nära!!


:

Morgongen har varit seg. Det började med att jag vaknade vid halv tolv(om jag minns rätt), sedan åt jag lite frukost. Resten av tiden har jag tvättat, dammsugit, städat i köket, pluggat och kollat lite på teve. Nu sitter jag här i väntan på att Rickard ska komma hem. Jag funderar även över vad vi ska äta till middag. Det börjar bli dåligt om mat här hemma. Om företaget i Norge hade varit lite snabbare med att skicka in Rickards lön, som för övrigt ligger på en stor summa hade det varit mycket bättre. Det blir lite jobbigare när det är en stor summa det handlar om. Jävla idioter! Känns som att ni sitter där på era feta arslen och "arbetar" för fullt om att försöka få fram pengarna, men det är bara bullshit. Vi har väntat i sex månader nu. Ni tar semester och grejer, medan Rickard och Jimmy sliter för att bara försöka få ha kvar lägenheten. Just för tillfället hatar jag er!

bajs

Hårklippning eller inte?

Nej, nu har jag bestämt mig. Håret åker av, inte helt såklart. Men nästan hälften av det! För det första måste jag klippa av de slitna topparna, för det andra tycker jag att jag är snygg i kort hår. Jag har kollar på en massa bilder där jag har kort hår, jag saknar faktiskt det. Förut ville jag alltid ha långt hår, men inte nu längre :)

Nu åker skiten av!





Fan, när jag bläddrade mellan olika bilder hittade jag några där jag hade långt hår. BESLUTSÅNGEST! Hjälp?

Mein Prinz - Ich liebe dich


Ledighet

Jag är ledig från i dag till på söndag, så jävla nice. Finns det något mer att säga? I don't think so.

Jag ska dock försöka plugga lite dessa lediga dagar, kan nog behövas.

I dag är jag väldigt trött, vilket resulterar i ett inte allt för avancerat och långt inlägg.

/s

Måste skriva av mig

Som liten fick jag oftast som jag ville, men jag var inte bortskämd måste jag påpeka. Jag visste vad som var rätt och vad som var fel. Men självklart tabbade jag mig några gånger som de allra flesta gjorde när de var små, som många förmodligen gör nu. Men jag lärde mig av mina misstag. Man gör inte om samma sak igen om det sårar en själv eller en medmänniska som står en nära.

Jag fick alltid den uppmärksamheten jag behövde, inte för lite och inte för mycket. Jag fick komplimanger för mina prestationer och mitt utseende. Jag lärde mig att alla dög som de var.

Jag fick lära mig att man måste tänja gränser för att uppnå mål och att man kan inte bara ge upp om det är kämpigt för en stund. Ger man upp lätt här i livet kommer man ingenvart.

Jag lärde mig även att man kan inte alltid tänka på sig själv hela tiden. Visst, klart man ska tänka på sig själv i första hand. Men man ska även ha respekt och visa omtanke för sina nära och kära. Man kan inte ständigt vara helt självcentrerad och enbart uträtta sina handlingar efter sina egna behov, det funkar inte.

Det viktigaste av allt jag fick lära mig. Visa kärlek och respekt till dem du tycker om! Man kan inte leva som människa och ständigt gå runt och hata och vara irriterad jämt och ständigt. Jag kan själv medge att jag har varit det på sista tiden och det är på grund av olika orsaker. Jag vet själv, så som många andra att det är inte lätt för en själv. Och det är minst lika lätt för de personer som du ständigt umgås med om dagarna. Släpp småsaker även fast de irriterar dig. Det är totalt onödigt att gå runt och tjura över "småsaker". Det finns alltid värre saker än att till exempel att det var en dålig hårdag. Hela dagen behöver inte förstöras för det.

Självklart sitter jag inte och säger att man inte får ha en dålig dag, eller vara sur för en stund. För det måste man, alla måste få ha en sur min ett tag. Man kan inte ständigt gå runt och vara överlycklig. Det jag säger är att man kan skita i att haka upp sig på småsaker.


Med detta inlägg ville jag bara skriva av mig vad jag just hade i huvudet dessa minuter. Jag känner att i dag så har jag kanske inte betett mig på det bästa sättet.. Och visst, alla har sina sneddagar, alla har rätt till det. Men jag har genast bett om ursäkt för mitt dåliga handlande. Jag kan i alla fall erkänna mina fel och brister. Så utvecklas man som människa.

Nej, nu ska jag ta en cigarett sen ska jag försöka somna även fast jag för tillfället lider av mensvärk och tryck i hela högerkäken på grund av min förbannade visdomstand..

Gute Nacht!

suck

I dag var det inte så mycket slit i skolan. Vi skulle bara jobba med vårat högtidstal, vilket gick rätt segt för min del. Min pollenallergi ville verkligen att jag skulle kvävas i dag. Var helt igentäppt i näsan, nös nästan hela tiden och ögonen rann konstant. Kul!

Jag är inte på humör för att skriva i dag känner jag. Är irriterad och på dåligt humör. Jag orkar inte med såna här dagar, har inte haft en sådan på jättelänge. Usch, fy och blä.

Das Wochenende

I fredags tog jag och älskling det bara lugnt. Vi kollade på tv och mös lite. Vi badade också. Lugn musik, släckt lampa och mysbelysning. Hur underbart som helst! Finns inte så mycket att skriva mer än att det var mysigt :)

I lördags var det middag sedan krogen. Det var trevligt hemma hos Fredrik och vi fick mycket god mat. Man gick inte därifrån hungrig i alla fall :D Krogen var klockren!! Jag har aldrig haft så kul när jag varit ute. Först var vi på någon pub i Gamla stan och förade lite. Mysigt, litet och trevligt ställe. Minns tyvärr inte vad stället heter, men men. Efter ca två timmar åkte vi taxi till centralen(fråga inte varför. Lata jävlar, haha) för att besöka klubben Toxic som var bättre än förväntat. Jag har bara hört negativ kritik om det stället, men det var helt okej. Sällskapet jag var med gjorde kvällen så jävla rolig, helt sjukt! Vi var sist från dansgolvet och sist från stället. Det tyder ju bara på en sak? Så jääävla bra! Lyckad kväll.

I går var man ju lite seg, men inte bakis. Jag drack faktiskt vatten emellanåt, vilket lönade sig också. Det resulterade i att jag inte blev för full heller, bara så där lagom :) Otroligt skönt. Efter att ha segat lite sängen framför teven åkte vi till mamsen för att låna deras andra bil. Sedan åkte jag, mamma och Rickard till Rusta för att handla en elgrill, mattor och lite annat skit. Tack mamma! You're the best.

Senare vid halv fem bar det av till Rickards mamma för att äta middag. Även där bjöds det på underbart god mat :) mysigt mysigt. Efter några timmar svängde vi förbi hans pappa ett tag och drack lite kaffe. Sånt där mys man har för sig med på söndagar, haha.

Vi åkte på en safarirunda som avlsut på kvällen. Inga rådjur, inga vildsvin. Bara massa kanadagäss och en otroligt söt älg som posade för oss när vi skulle fota, haha. Inte alla älgar som gör det ;) nicenice.

Nej, ska plugga engelska och kriminologi nu. Boring

/S

<3

The sky isn't always blue
The sun doesn't always shine
It's alright to fall apart sometimes
I am not always you
And you are not always mine
It's alright to fall apart sometimes

After all is said and done
One and one still is one
When we cry, when we laugh
I am half, you are half

The heart isn't always true
And I am not always fine
We all have an angry heart sometimes

Look how far we have come
One and one still is

One moon
One star
I love the one we are
One thread
One line
Let's stand still in time

One moon
One star
I love the one we are
One thread
One line
That runs through our lives

Klädproblem, hårproblem, sminkproblem. Tar det aldrig stopp?

I kväll är det först middag hos Fredrik sedan krogen. Och jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig. Jag känner att jag har ett jävligt stort behov av nya kläder. Jag blir irriterad bara jag tänker på situationen. Men nu ska jag inte klaga, jag har ju faktiskt kläder att ta på mig tillskillnad från de som till exempel bor i Afrika som endast har typ ett klädesplagg. Men jag tycker ändå att det är jobbigt!! Rickard vill att jag har på mig ett par slitna jeans och Lee t-shirten han köpte och det skulle vara grymt snyggt. Men tänk om jag inte kommer in på krogen bara för att jag har ett par slitna jeans? Fan vet jag. Jag brukar inte hänga så mycket inne i stan, har endast varit ute ett fåtal gånger och då har jag haft på mig en festklänning som man garanterat kommer in med. Vilka problem man kan ha ibland, haha. Usch

Jag har precis plattat mitt hår, funderar på att fixa någon snygg frisyr. Vill inte bara ha tråkigt utsläppt hår som jag alltid brukar ha. Visst det kan vara snyggt, men jag har tröttnat på det. Jag vill inte ha uppsatt, det säger ju allt. Blä

Jag vill heller inte gå sminkad "som vanligt", tråkigt tråkigt. Jag vill göra något annorlunda, som får mig att se annorlunda ut. Jag kan sminka mig så det blir snyggt, men jag vill göra något speciellt. Som får mig att se extra snygg ut, haha. Fan, vilka problem. Nu får jag lägga ner.

Det ska i alla fall bli kul att komma ut i kväll. Var ett tag sedan jag var ute, så det är nice. Vet inte exakt vilka det blir, men det gamla vanliga gänget + några andra. Får se hur kvällen slutar med tanke på en person i sällskapet som jag inte har fått en direkt bra start med. Jag tänker i alla fall ge den personen en chans, som jag gör med alla människor jag möter..

Nej, nu ska jag nog gå och sminka mig. Sen fixa frillan :)

Skriver kanske lite senare, om inte skriver jag i morgon /S

Liebe


Thank god it's friday

Äntligen fredag! Jag har längtat efter denna dag hela veckan. Under hela veckan har jag varit i behov av ledighet. Är helt slutkörd. Dels för att jag varit sjuk, jag har även haft rätt mycket jobb i skolan som jag har tagit hand om. Jag ska även plugga mer i morgon och på söndag. Jag ska fixa det här! Men jag har funderat på ett fjärde år. Vill verkligen ha åtminstone G i alla ämnen. Det är ju alltid till en fördel. Nej, nu ska jag njuta av ledigheten så länge den varar :)

Älskling är ute med hundarna, jag satt nyss vid köksbordet med en cigg i handen, en öl på bordet och Jimmy som sällskap. I dag och i kväll blir det nog lugnt, endast några fåtal öl kanske. Känner att det vore skönt att bara vara i dag, sedan vill jag inte vara bakis i morgon heller, då blir det krogen! Vi ska ha avsked för Per som ska åka utomlands för en bartenderutbildning. I morgon tidigare på kvällen ska vi även käka lite middag hemma hos Fredrik som fyllde år i måndags. Vi ska fira lite och så :) Får se om Fredrik följer med, kanske inte med tanke på att hans flickvän bara är 17 år, synd dock. Hade varit kul att få med dem också.

Kanske skriver lite mer senare.

So long!

Hmpf

Jag blir så trött på människor som inte har någon egen fantasi alls och måste ta allt från alla. Okej, jag har inte världens bästa fantasi själv, men jag går inte och snor texter från någon som den personen hittat på själv.

Jag hade "kommit" på en text jag hade tänkt att tatuera, som jag även hade som rubrik i min förra blogg. Sen kommer en tös och berättar att hon och hennes vän har tatuerat in det. Vad fan är det för stil? Anledningen till att jag inte har berättat det för någon är just för att JAG VILL HA DET FÖR MIG SJÄLV OCH FÖR ATT INGEN SKA SNO DET FRÅN MIG! Ena tösen säger att hon inte hade någon aning om att "jag hade" den texten och att hon inte visste att jag skulle tatuera in det. Men den andra tösen, din *pip*. Jag vet vet vet vet att du har läst min blogg many times och sett denna rubrik.

Men jag tänker inte hänga läpp för det. Jag har redan hittat och kommit på många fler tatueringar som jag ska göra. Jag blir bara så trött på människor som jämt och ständigt ska sno saker från andra. COPYCAT!




I dag gick jag upp kvart i sju, pigg som en lärka.. nej! Jag var hur trött som helst, hade mer än gärna sovit vidare. Jag hade bild klockan åtta på morgonen och jag fick ganska mycket gjort, tycker jag. Hur flitig som helst!

Efter det var det tänkt att vi skulle ha kriminologi resten av dagen, men icke. Läraren Malin var sjuk, så som i går. Dock var det rätt skönt. Då kunde jag gå hem och städa lägenheten.

Som sagt, när jag kom hem dammsög jag hela lägenheten, har tvättat lite och fixat i köket så nu ser lägenheten ut som en lägenhet igen. Istället för ett råttbo. Usch!

Till lunch åt jag bara lite spagetti med aromat på. Det är grymt gott! Sedan jag och min bror åt det en gång hemma hos honom för ca 5-6 år sedan har jag älskat det. Ni måste testa det ;) haha

Jag ska alldeles strax bara göra en macka med ost på och juice till dricka. Efter det ska jag nog kolla klart på Sex and the city serien. Har bara två avsnitt kvar :D Love it! När det roliga är över är det dags att läsa engelskaboken. Save me?

Ledsamt

Jag förstår inte hur folk resonerar ibland. Jag är inte den mest utsatta i denna situation, men jag tar ändå illa upp. Jag vill inte förlora vänskapen, men jag vill heller inte ha en relation som den är nu. Vad krävs det för att ni ska förstå? Det finns andra som tar så mycket mer illa vid sig av allt det här än vad jag gör. VAKNA, man kan inte ständigt leva i en dimma där dimman endast består av två personer och dess liv.

completely reduced

Efter en onödig dag i skolan(vi hade nada lektioner pga sjuk lärare) är jag så grymt utmattad och sänkt. Jag är fortfarande lite sjuk. Sedan har jag kommit i underfund med att jag är pollenallergiker. Mina ögon kliar och rinner som fan, min näsa därmed + att min hjärnsubstans nästan kommer ut(känns så iaf) och jag nyser hela tiden. Jag prövade med att ta en allergitablett i dag, fick den av Martina. Och den hjälpte. Har inte känt en sån underbar känsla på länge, haha. Nej, men det var grymt skönt. Martina sa att man kunde bli lite trött av den tabletten. Lite trött? Jag har inte varit så här trött sedan jag var magsjuk i sex dagar. Och då sov jag ingenting på sex dagar, herregud. Men det är skönt nu iaf när man vet hur läget ligger till, liksom.

Jag orkar dessvärre inte skriva något längre inlägg om vad jag har gjort i dag ocg så vidare. Dock funderar jag starkt på att sova snart. *gäsp*

Tidig kväll för en liten Sandra. Men skönt att vara utvilad i morgon när jag ska upp kvart i sju :)


Auf Wiedersehen, meine liebe Freunde.

No remorse

Titeln talar för sig själv..

Lätt att vara efterklok

Vaknade upp i morse när Rickards alarm ringde. Min hals gjorde jätteont, det kändes som att mina halsmandlar var lika stora som tennisbollar och det är inte skönt kan jag tala om för er. Jag kan knappt klunka i mig te som jag nästan måste tvinga i mig för att milda smärtan i halsen.. Nog med självömkan.

I dag ska jag läsa den förbannade engelskaboken som aldrig tar slut. Jag har inte svårt att läsa böcker på engelska. Men när det är en bok som man aldrig kommer in i, boken är inte alls intressant och det känns som att den är från 1980-talet typ. Då är det inte roligt.. Jag har i alla fall bestämt att jag ska läsa minst fem kapitel!

Jag ska försöka gå ner till centrum och handla lite mjölk, bröd och annat smått och gott. Måste bara fräscha upp mig lite så man inte skrämmer grannskapet, haha. Är ju inge vidare snygg nu, men det kan man inte begära när någon är sjuk.

Jag vill åka till H&M i Tumba för att handla linnen(igen, jag vet). Jag har fått någon fetisch på linnen nu, haha. Jag vill ha massor av sommarlinnen, I love it! Men det kommer jag inte palla, orkar knappt gå ut på balkongen för att röka. På tal om röka. När jag röker med halsont så känns det som att någon eldar i min hals. Jag ska nog dra ner på rökandet nu, kanske till och med ska försöka sluta? Hmm. Rökning är en del av mig. Tyvärr så har jag rökt så pass länge så det nästan är som en livsstil för mig. En dålig sådan. Hade jag fått bestämma nu, hade jag bestämt att jag aldrig började röka. Men det är lätt att vara efterklok!

Nej, nu ska jag gå ut och röka några bloss(haha) sedan tänkte jag läsa lite i engelskaboken.

/S

Dåligt väder

Eftersom att jag inte har skrivit på några dagar och uppdaterat tänkte jag skriva lite kortfattat vad som hänt under valborg och helgen som var därefter.

Torsdag: Jag, Rickard, Jimmy, Elina, Fredrik och Per var hemma hos Pers föräldrar. Det bjöds på alkohol, grillad mat och efterrätt. Det var en riktig god middag och man gick därifrån mer än nöjd. Det var hur trevligt som helst! Efter ca 3 timmar fick vi skjuts hem av Fredriks pappa(hur snällt som helst). Då var det bara att sätta igång på allvar. Inte för min del dock. Jag kände att jag skulle ta det lugnt, skönt och göra det ibland också. Men Elina för den delen. Hon körde på, hon blev rejält full. Det är rätt jobbigt att vara så full så man är helt sänkt och inte orkar göra något alls. Anyway..

Efter ca en timma hos oss gick vi ner till brasan och tivolit. Det är en tradition. Tiden innan tivolit var det en idiot som försökte förstöra oss Salemsbors tradition genom att gnälla och bete sig som en barnunge(I hate you anyway!). Där gick du över gränsen, egotrippade *pip*. Men gänget gick ner ändå och hade kul. Jag mötte upp Bea där också :) Vi köpte lite sockervadd och var nästan barn igen, förutom att vi gick med en öl i handen, haha.

Fredag: Jag och älskling gjorde inte så mycket under dagen mer än att ta det lugnt. Jag städade undan efter alla(som vanligt). Dock rensade jag bara bort alla flaskor och burkar som stod överallt. På kvällen bar det av till papsen för att käka middag. Här blev det grillade kebabspett med potatisgratäng. Även lite sallad, broccoli och annat nyttigt :) Det var riktigt trevligt. Jag har nästan aldrig käkat middag med Rickard hemma hos min pappa. Så vitt jag minns har det aldrig inträffat. Varför vet jag inte :s Ändring!

Lördag: Denna morgon gjorde vi inte heller så mycket, vad jag minns? Jo, juste. Jag, Jossan och Rickard åkte och spelade minigolf i Södertälje. Det var roligt till en början. Ända tills det började gå sämre och sämre för min del. Jag LOVAR att det var något fel på banorna :o Klubban var nära på att flyga iväg ett antal gånger, haha. Denna kväll spenderade vi hemma hos min mamma. Vi blev bjudna på pastasallad med grillad fläskfilé och vin. Jättegott var det :) Man är dock aldrig missnöjd när mamma och Mats har lagat mat. Varesig det är "finare" mat eller husmanskost.

Efter middagen drog vi hem och fortsatte festa lite. Vi hade lite folk hemma hos oss, I guess haha! Rickard var mesta dels med grannarna och resten av folket ville dra till Passione så jag och Jossan hänkade på men då blev det ett jääävla liv. Just so you know, jag behöver inte sitta som en fucking blodigel på dig! Jag har ett eget liv också.

Söndag/ i går: Jag och Rickard vaknade rätt tidigt. Pojkarna vill gå ner och spela fotboll vid kulan, jag hängde med eftersom att jag ändå skulle iväg och träna. Jag var väldigt nära på att få en boll på mig. Och för er som känner mig så vet ni att jag är väldigt bollrädd. Tror ni inte att Per är ca en halv meter från att skjuta en boll på mig? Det enda jag fick fram i stundens hetta var "PEEER, JAG HAAATAR DIG!", sedan står alla killar och asgarvar. Jag går därifrån med en sur min.

Träningen gick galant. Jag har inte tränat sådär hårt på jättelänge, det var riktigt skönt. Men nu i efterhand kanske det hade varit smart att strechta(stavning?) lite extra mycket. Har sådan träningsvärk:O GOD!

Efter träningen åkte jag och älskling på picknick. Vi fick låna pappas bil så vi slapp gå, jättesnällt. Jag minns inte vad stället vi var på heter. Men det var grymt mysigt. Vi satt på en bänk vid havet. Hur underbart som helst. Det var bara vi två. Det var skönt att Rickard och jag kunde komma iväg helt för oss själva(nästan helt själva iaf). Rickards telefon pep ständigt, så vi får ALDRIG vara helt ensamma. Jag är så jävla trött på det. Låt oss få vara ensamma någon gång?(syftar på en speciell person nu). Get you a own life, biatch.

Jag känner att jag börjar bli sjuk. Och jag hoppas verkligen att det inte är den där svininfluensan. Den är lite främmande för mig så det känns lite läskigt :o

Vid halv sex ska jag övningsköra :) Tror inte att det blir allför länge med tanke på att jag är jävligt hängig, mår inte alls bra :s Jag vill verkligen inte bli jättesjuk nu när jag ska fixa skolan och allt..

Uppdaterar kanske senare /S

Disappointment

Ibland blir jag bara så himla besviken på dig. Sedan kan du inte ens förstå att du gör mig besviken. Det sårar mig ännu mer.. du fattar inte..

RSS 2.0