Trött tjej

Goood morgon, god morgon! Såhär trött och glad var jag i morse. Hade gärna legat kvar och gosat i sängen. Det var iaf ljust ute när jag gick till bussen. Tacka faen för det!


Bloody monday

Och så var det måndag i morgon igen. Jag hade dock gärna varit ledig åtminstone en dag till. I morgon börjar babe på sitt nya jobb och tacka gud för det. Det är så mycket bättre för honom så jag är jätteglad för hans skull. Jag är stolt över honom men det var väl ingen nyhet?!

I dag har det varit full rulle här hemma. Städning från topp till tå samt fyra maskiner tvätt. Vi har även ätit makaronilåda för ett helt kompani. R gjorde makaronilåda för ca 12 pers i går så ni förstår ju att vi fick rätt mycket mat över. Då slapp jag i alla fall göra måndagens matlåda.

Nu ska jag pussa lite på myspellen som ligger bredvid mig. Ciao!


Toppenlördag!

Vistelsen hos frisören gick jättebra. Jag är supernöjd. Kvinnan jag var hos heter Lina och är helt fantastisk. Hon gav mig jättemånga tips till mitt hår och gav mig även en komplimang. Mitt hår var ett mirakelhår trots tiden mellan senaste klippningen och denna + all värme jag utsätter mitt hår för. Det kändes trots allt bra. Då jag vanligtvis har extremt lockigt hår som jag vantrivs i lite så plattar jag det väldigt ofta. Jag vet heller inte riktigt hur jag ska styla till det på rätt sätt så det fick jag också tips på. Fasiken så nöjd jag är! Efter frissan åkte vi till Skärholmen. Det var tänkt att jag skulle hitta julklappar men hade noll fantasi. Så jag köpte lite hårvårdsprodukter istället.

Nu är vi på g till Sätra för lite halloween-firande. Vi hade först planerat in en filmkväll men vi ändrade oss. Både jag och babe var ölsugna så ja, varför inte tänkte vi.


Another one


Hetingar!

Jag och min snygga kollega våldgästade en annan kollegas mobil. Vi tog några jättefula och roliga bilder på oss. En av dessa bilder satte vi sedan som bakgrundsbild på hennes mobil. Snacka om att hon skrattade när hon såg oss. Haha!


Frissan

Jag ska snart börja röra mig mot frissan. Jag är nervös som vanligt, varför vet jag inte. Men det är lite som att gå till tandläkaren. När jag är klar ska jag och älskling åka till Skärholmen och spåna lite julklappar. Jag ska även titta på ett par vinterstövlar som jag var lite sugen på. Smell you all later!


Kvalité

I går var jag ute med min vän Jossan. Vi åt jättegod mat på O'learys och småshoppade lite. Jag fick med mig en jättefin kofta samt en halsduk. Det var skönt att få rensa luften lite och bara prata av sig. Det behöver vi nog alla. Nu sitter jag med en kopp te och macka på jobbet. Av någon anledning tycker jag att det är jätteskönt att komma lite tidigare för att sitta i lugn och ro och äta frukost. Jag kommer dock tidigare varje dag men ändå, haha.


Miss it

Har precis tittat igenom bilderna från när jag och mamma var i London. Jäklar vad jag saknar det. Jag saknar den otroliga artigheten, saknar all shopping, saknar alla vackra byggnader och saknar den goda maten. Älskar den staden! Tänk om alla i Stockholm skulle sluta med att vara så trångsynta och bristen på respekt och ta efter England, då skulle jag nästan kunna tänka mig att bo i Stockholm.


Mission completed

Nu har vi smällt i oss en riktig brakmiddag som bestod av en fet köttbit och couscous. Nu ligger jag jäkligt skönt i soffan, helt nyduschad. Vi premiärbadade i dag i nya badkaret. Jävlar vad snyggt och fräscht det blev. Snacka om att jag är mer än nöjd. Jag ska ta lite bilder så ni alla får se sen. Det var lätt värt dessa sex veckor utan tillgång till dusch. Det är snart dags för lite film! I morgon ska vi iväg och byta till vinterdäck och på kvällen blir det middag hos R's pappa med familj. Nu ska jag fortsätta jäsa framför tvn.


Bless you friday

Och så kom man 30 minuter tidigare till jobbet. Och guess why? Allt tack vare blåa linjen. Älska blåa linjen!

Det var en minus i morse så det var bara på med vinterjackan. Men hellre det än regn. När mitt alarm ringde i morse var R tvungen att ruska om mig lite för att jag skulle vakna till liv. Snacka om att jag är trött. Slutar tidigt i dag i alla fall och sedan är det heeeelg! När jag kommer hem så har vi nyrenoverat badrum. Hur awesome?!


Planer för helgen

Älsklingen ligger redan och sover medan jag har svårt att somna. För ja, jag skulle mer än gärna somna nu. Jag känner att min kropp och hjärna är redo för helg nu. I helgen har vi lite roliga planer. På lördag ska R byta till vinterdäck(det var dock mindre roligt men jag ska ej medverka), lördagkvällen ska spenderas hos R's pappa och sambo för lite middag och andra trevligheter. På söndag ska vi hem till min saknade mamma för att äta middag även där. Jag förslog att vi skulle alfapet och det lät lockande. Och vi får ju inte glömma.. I morgon ska jag och R för första gången på ca 6 veckor bada. Och som vi ska njuta! I morgon blir badrummet klart. Det känns så jävla bra. Och jäklar vad jag ska duscha bara för att jag kan. Jag ska aldrig ta sådant för givet. Dock blir det ju lätt så när man alltid har tillgång till det.


Nytt rekord

Yey, jag hade besöksrekord för några dagar sedan. Det var över 30 personer som besökt min blogg. Riktigt roligt då jag inte marknadsför min blogg direkt.



Myspys

Dessa sötnosar hade jag i knät förra helgen. Nakenhunden Rambo, som för övrigt är hur go som helst var lite tveksam till att ens hälsa till en början. Han morrade och var lite dominant. Men efter lite dirigering gav han upp. Man måste visa vem som bestämmer ;) Från typ 12 till fyra på morgonen låg de och sussa i mitt knä. Hur mysigt?! Riktiga pluttisar. Något små jämfört med våran bjässe på nästan 50kg därhemma. Jag har alltid lust att gosa ihjäl mig, eller dem. Haha!


Såhär snygg var jag i helgen!


Regn och rusk

I dag har det varit full rulle på jobbet. Jag satt med paketen i dag och det kom in över 100 paket och dessa går vi igenom, mobil för mobil och modem för modem. Det är roligt att ha mycket att göra så jag klagar inte. Fick gå vid fyra i dag och det tackar jag för. Kommer alltid 45 tidigare så ibland är det okej att gå tidigare ;)

Älskling hämtade mig i Hornstull och vi åkte raka vägen hem och käkade middag. Båda var hungriga som monster! Och vilket jäkla väder vi hade(har?). På väg till tunnelbanan höll jag på att blåsa iväg. Till råga på allt blåste mitt paraply åt helt fel håll så jag var lagom snygg när jag satte mig på tuben.

Den 29e oktober har jag även bokat klipptid så nu ska skiten av. På ett eller annat sätt lyckas jag alltid vänta in i sista stund gällande klippningen. Don't ask me why. Dock brukar jag småklippa topparna lite då och då så det inte hinner bli alltför slitet och tro det eller ej, det hjälper mer än vad man kan tro.

Bjussar på en gammal bild:


Måndag kväll

Just nu ligger vi och myser framför CSI NY. Till middag blev det stroganoff med ris och jag käkade mig lagom fet. Har nog skaffat mig en ny favoriträtt, damn it's good. Bilden ovan(eller nedan?) visar en potatis jag hittade i skafferiet som jag sedan beslöt mig för att slänga. Rickard har väl experimenterat som vanligt, sötkorv. Han hittar på så mycket skoj den där och jag gillar't. Alltid är det något nytt han har för sig och ibland kan det vara rätt underhållande att bara stå vid sidan om och skåda.

I dag pratade vi julledighet på jobbet. Jag är ledig mellan jul och nyår och förmodligen de två första dagarna in i januari. Awesome! Det är inte ofta jag tar ledig så känner mig sjukt förtjänt av det. Tar hellre ut min semester än att spara den, har dock en vecka kvar så det får räcka. Jag hinner samla på mig många dagar lagom till sommaren.


Good times


Galet

I går var jag på hockey i Södertälje med pappa och lillebror, SSK spelade mot Västerås. Jag hade hoppats på en vinst men icke. Det var rena cirkusen. Spelarna tappade klubban, missade många bra passningar, halkade för ingenting, sämsta försvaret och de var bara jävligt lata. Vi valde att åka hem när Västerås gjorde 5-1 när det var ca 3 minuter kvar. Jag blev tokförbannad och var nog inte ensam om det heller. Pinsamt SSK!

I fredags var jag och mamma på Ladies Night. Det var väldigt trevlig. Värsta draget och snygga män! Vi käkade gott inne i stan och tog även en öl innan vi började röra oss mot Globen. När vi steg av tuben vid Globen var det bara massa tjejer överallt förutom någon enstaka kille. Lätt kul! Det satt två kvinnor bakom mig och mamma, de var som tokiga. De skrek, visslade, stampade med fötterna i golvet, sjöng och dansade. Värst var det är Erik Saade kom ut på scenen. Alla skrek allt vad de hade. Det började dock bli något frustrerande när dem satt och sparkade på våra ryggar samt att mamma fick ta en och annan smäll.

Jag har haft en väldigt bra helg med mycket skratt och mys. I dag är det måndag igen. Jag är trött som faen och kylan börjar bli riktigt intensiv nu. Det var +1 imorse och värre blir det. Dock får det hellre vara kallt än regn. Jag är redo för en ny vecka fylld av jobb och andra härligheter.

Damn

Är precis hemkommen från huvudstaden. Jag och mamma mötte upp Magnus på medis för att göra sälsis hem. Vi missade tåget precis så vi fick vänta i 30 minuter, men vad gör det i gott sällskap? Ladies Night var mer än grymt och grabbarna var väldigt underhållande och något snygga. Snacka om karisma! Martin Stenmark ska vi inte ens tala om. Scheisse! Baby hämtade upp oss i Älvsjö och alldeles strax är det sängdags. Spacklet ska av och gaddarna måste borstas. Peace


Finally!

Så här ser vårat badrum ut för tillfället. Vi har golv och toa och tack gode gud för det. Var utan toa från i går morse till i dag förmiddag. Det var mindre roligt när jag behövde kissa i morse som jag gör varje morgon. Nu inväntar vi bara kakelgubben sen sätter de in resten och det kommer bli så bra!

I morgon är det fredag och Ladies Night för min och mammas del. Jag fick biljetter från jobbet så passade på att överraska mamma. Vi ska röja hela natten lång. Den här helgen blir lite fullspäckad för min del. På lördag ska jag kanske på hus-och villamässan med mamsen och på söndag är det hockey med pappa och lillebror. Jag gillar't!


Lyx

Äntligen torsdag! Badrummet blir förhoppningsvis klart i dag och i morgon är det fredag. Hur bra? Jag var sjukt taggad på jobb i morse och är det fortfarande. Samlade på mig massvis med energi i går när jag var hemma. Hade så sjukt tråkigt så jag bestämde mig för att stryka alla örngott vi äger. Det vill säga ca 25-30st. Då kan vi ju snacka om tristess. Men fint blev det och älskar doften när man sedan bäddar rent. Vardagslyx!


Onsdagsmys

Jäklar vad skönt det är att mysa framför tvn. Jackie är helnöjd för att han har sällskap och jag kan inte sluta pussa på honom. Rickard kom precis hem för lite kaffe också men han måste snart åka igen. Supermys! Tänk om man kunde göra såhär någon gång ibland. Det hade varit kung! Vi insåg precis att vi får ett nytt handfat också. Och vi ska även få rör till tvättmaskin. Såå jävla bra.

Vi får se hur lång tid det här tar. Ska försöka vara på jobbet vid lunch ungefär men det beror helt på hur lång tid det här tar.


Snap!

I går fick vi alla det tråkiga beskedet att Majestiq12 är inställt. Jag är både ledsen och väldigt frustrerad. Jag var så sjukt taggad. Vi har inte fått veta varför och de har sagt att pengarna får alla tillbaka. Suger pung!

Nu ligger jag i sängen och halvsover. Fick sovmorgon i morse då jag ska ta emot mattläggarna. Det blir en totalrenovering. Vi ska även få nytt badkar, nytt element och nya kromade rör. Hur nice? Ibland kan det löna sig att få fuktskada, haha.


Majestiq12 here we come



I går åkte jag och R till Ica Maxi för att hämta ut biljetterna till Majestiq. Nu är det väldigt nära och jag kan knappt bärga mig. Det kommer bli grrrrymt! Förra året var det sjukt bra drag och jag hoppas på mer drag det här året. Lasershowen var asnice och jag var hyper under hela kvällen. Tack för lyckoruset Ni gav mig!

Dagen efter var jag något trött. När allt var över åkte vi från Norrköping till Södertälje, med bil. Jag hade en rejäl träningsvärk i princip hela kroppen. Att gå normalt var ju bara att fetglömma och detsamma med trappor. Det var dock lätt värt det och jag räknar dagar nu tills den 5e november.

Höstens bravader



Jääklar vad kallt det börjar bli om morgonen nu! I morse var det endast 3 plusgrader och satan i gatan. Snart blir det vinterjacka på även till jobbet. Använder min höstjacka nu men den räcker inte riktigt till. Förstår mig inte på folk som går med skinnjacka, det är faen svinkallt! Jag måste införskaffa mig en tjock, fet halsduk som jag kan värma och gosa in mig i. Och kallare blir det, hua. Det är dock rätt mysigt på ett sätt. Jag har bunkrat upp mig med mycketmycket ljus och är redo för höst/vinterfighten. Inget slask bara, tack för mig.

Jäklar vad kallt det är ute. Nu är det vin...

img_3762 (MMS)

Jäklar vad kallt det är ute. Nu är det vinterjacka som gäller när man ska gå ut på promenad. Nu har vi nyss varit på prommis med jycken, han blev lika glad som vanligt. I kväll ska jag laga biffstroganoff med ris medan jag tänkte låta babe slappa i soffan. Vilken flickvän han har va? ;) Vid nio ska vi kanske hem till Jimmy och Sofia och umgås lite. Annars blir det rätt lugnt. Och nu fick det bli ett mms-inlägg då deras fittapp inte fungerar


Live the life you love and love the life you live


Take nothing for granted


Mumin

Jag tänkte visa er mitt fina änglaspel jag fick av min mamma för några dagar sedan.

Och tänkte även visa er mitt smyckesträd jag haffade när jag och mami var inne i stan.
Det där är inte ens hälften av alla smycken jag äger, vet inte riktigt vad jag ska göra av allt.

Tröttmössa

Jag kan fortfarande inte lägga upp bilder när jag skriver via datorn och det är ju mindre roligt. Ikonerna för alla funktioner fattas, men what to do?

I morse tog jag sovmorgon. Jag åker ju vanligtvis alltid med R till Sätra oavsett när jag börjar. Dels för att slippa åka pendeltåg. I morse började jag halv nio och det kändes jäkligt bra att sova till 06:20 trots att jag var übertrött när alarmet ringde. Dock ångrade jag mig redan när jag satt och väntade på bussen. Det var jättekallt och ruskigt men samtidigt lite mysigt måste jag erkänna. Alla människor som puttades för att ta sig fram ska vi inte ens tala om. Pinsamt! Det var extremt mycket folk i morse, eller så är jag bara ovan. Träffade en kille från jobbet också så vi satt och pratade hela vägen. Vanligtvis är jag inte så pratglad på morgonen men ibland kan det vara ganska trevligt.

I dag är det fredag mina vänner, för er som har missat det. Jag och min babe ska ha myspys. Ovanligt va? ;) Tänkte dra med honom till Ica och se om vi hittar något gott snacks. Jag är jäkligt sugen på naturgodis!

Torsdag

Redan torsdag! Den här veckan har varit som en tjock dimma för min del. Dels för att jag har varit jäkligt trött och har sovit rätt konstigt. På måndag kommer äntligen mattanläggaren och fixar äntligen vårat badrum. Jäklar vad tiden har gått fort! Det känns som att det var förra veckan vi började riva. Jag har klarat mig helt ok utan dusch. Har använt mig av flipflop när jag ska duscha. Vi kommer dessutom få ett nytt badkar. Hur nice som helst.


My friend Paul


Perfektionist

Man kan inte ens göra styckeindelning!! What's up?

Skärp er nu

Jag som förmodligen många andra använder mig av blogg.se's mobilapp för att underlätta mitt bloggande. När jag såg att de äntligen hade slängt ihop en app blev jag jätteglad. Men ve och fasa, det fungerar nästan aldrig att blogga därifrån! Fem och tio inlägg går att publicera. Och när jag sedan ska logga in via datorn(när appen ej fungerar) ser allt väldigt konstigt ut. Du kan inte lägga upp bilder/videos, du kan inte ändra texten till fetstil etc. Alla funktioner är borta. Jag är fruktansvärt missnöjd med blogg.se och undrar egentligen vad det är som försigår? Anledningen till att jag inte har bytt bloggportal är just av den anledningen att denna är den bästa jag hittills har hittat. Katastrooof!

Word!


Tisdag

I dag är det en rätt bra dag. Allt flyter på, folk är glada och det är snart onsdag vilket innebär att det snart är helg. Ett stort plus på det hela är att solen tittar fram! Hur mysigt? Om jag fick bestämma skulle jag antingen sitta på balkongen med en kopp te och njuta eller vara ute på en lågpromenad med hunden långt inne i skogen. Känner mig dock rätt nöjd i nuläget också trots matkoman. Älskling hade stekt kött och kokat couscous till mig som matlåda. Fina du!


Visst är vi fina? Haha ;)

img_9499 (MMS)

Visst är vi fina? Haha ;)


I går var jag inne i stan med mamma. Vi st...

img_9454 (MMS)

I går var jag inne i stan med mamma. Vi strosade lite i affärer och åt lite middag. Jag hittade ringen ovan samt lite krimskrams till lägenheten. Lyckades även hitta ett så kallat smyckesträd på Åhléns. Jag kände att jag behövde lite mamma-tid så nu är energin och lusten påfylld igen. Det känns bra. Vi hittade även en snygg mössa som jag funtar på att köpa. Antingen det eller hitta en liknande då denna mössa kostar 699:- Liiite för mycket pengar för en jäkla mössa tycker jag. Men vill man vara fin... Slänger in en till bild där både jag och mami bär mössan. Sjukt snygga! ;)


Skyller på tröttheten

Läste precis igenom mitt senaste inlägg. Lite stavfel samt ord som inte ens ska vara med i meningen men jag skyller på att jag är trött. Ville bara berätta så ni inte tror att jag är knäpp ;) Gute Nacht!


Shopping och bowling

I dag var jag och babe förbi IKEA och Hemtex. Köpte min en typ av hylla för min lilla sminkhörna och jäklar vad nöjd jag är. Det är långt ifrån klart och jag är redan nöjd så det kan inte bli bättre. Fick med mig lite annat smått och gått hem från Hemtex. Framåt kvällen kom hämtade vi upp min bror för lite middag. Rostasfilé med pommes och hemmagjord kantarellsås, sååå gott! Efter middagen hämtade vi upp Jossis för lite bowling i Vårby. Bror vann och jag kom trea av fyra möjliga. Jag är rätt nöjd över resultatet då jag lyckades få in en strike och det gick allmänt bra. Nu är jag supertrött så det är nog dags att slå igen ögonlocken för i dag.


RSS 2.0