Gah

Du är irriterande. Kan du inte bara försvinna för gott? Äckliga lilla människa.

Sunny day

I morse vaknade jag av att Tina ringde mig tjugo över mio. Hon föreslog att vi skulle åka ut till Södertörn för att bada i havet. Nyvaken som jag var uppfattade jag inte riktigt vad hon pratade om, så jag bad henne ta det en gång till. Vilket hon gjorde, och jag tackade verkligen inte nej till det! Vid klockan tio bar det av först till Tumba för att inhandla lite saker. Jag köpte ett par sommartofflor för endast 129kr, och det tycker jag var ett kap. Kvart över 11 åkte vi mot Södertörn, och jag kan säga er att det var riktigt mysigt att ligga där på en privat strand och sola. Vattnet var däremot inte lika mysigt. Det var svinkallt alltså, men mysigt. Halv fyra åkte vi hem. När älskling kom hem från jobbet åkte vi till Kungens kurva för att storhandla och handla lite alkohol. I morgon bär det av till Kolmården! Det ska bli riktigt kul och skönt och komma hemifrån med trevligt sällskap:) Och nu sitter jag, Rickard, Andy och Nattis på gården och myser i kvällsvärmen. Peace!

I'll keep my eyes on you


Why can't I see what's in front of me?

Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan. När vi är med varandra och när vi inte är det beter du dig jättekonstigt. Ibland har du dina stunder då du verkliger visar vem du är. Men det vänder snabbt. Du beter dig jättekonstigt, du visar knappt någon kärlek, du pratar knappt med mig. Allt har förändrats. Och ja, jag vet att ett förhållande inte för alltid kan vara som det var i början. Men kärleken ska inte förändras. Men det är något som händer just nu, och jag vet inte vad. Det är det som gör mig så jävla osäker, jag vet inte hur jag ska bete mig. När jag ifrågasätter eller bara ber om ett svar, så får jag inget svar. Jag vet inte vad jag ska säga, göra eller ta mig till. Hur mycket jag än försöker och sliter med mitt hjärta i halsgropen verkar det ändå inte göra någon nytta. Jag vet inte hur jag ska läsa av dig längre, jag kan inte göra det längre. Du har förändras på ett konstigt sätt och du berättar inte för mig hur du tänker, du tar inte med mig på din väg. Jag är snart på väg in i det jag föraktar...

Det är så här jag känner i alla fall. Sen är det upp till dig om du känner så. Får du en möjlighet att läsa detta, Rickard så behöver du inte bli sur. Jag är din flickvän och du ska respektera mina känslor och tankar precis som jag gör gentemot dig.


Wonderful

Nu är jag och baby ute med båten och det är hur mysigt som helst. Speciellt när vi är ensamma:) tänkte lägga upp en bild men det verkade inte fungera, tyvärr. När vi kommer hem ska vi äta tacos sen mysa framför tvn :) I love it!

Jag och min andra man <3


Lycka och tillfredställelse på hög nivå

Snart försvinner du från mitt liv. Jag slipper se dig, höra din röst, se dina grejer överallt. Det ska bli otroligt skönt måste jag säga. Till en början tyckte jag att du var lite annorlunda, efter en längre tid lyckades jag börja tycka att du var okej(jag har väldigt svårt för tjejer). När jag väl hade börjat tycka om dig snackade du skit om mig och mina kompisar till och med så jag hörde det, du snodde mitt käk(haha) och du tog en av mina kompisar ifrån mig. Nu kan jag tala om för dig att jag inte alls tycker om dig, jag har noll respekt för dig. Tycker inte ens att du förtjänar min respekt. Jag kan glädjeligen säga lycka till i din nya lägenhet och hoppas att du stannar där för gott.

Peace

Rawr

Jag har precis vaknat av att Jossan ringde mig. Innan jag blev väckt drömde jag en sån underbar dröm. Jag drömde om Robert Pattinson. Edward i Twilight. Det var ingen sexdröm eller så(vi hade inte kommit dit ännu;) haha), utan det handlade bara om hur vi var tillsammans. Han var en gud, alltså. Så jävla vacker. Han träffade mina föräldrar och jag skulle träffa hans. Åh, jag vill bara somna om. Dumma Jossan som väckte mig ;) haha



Han är ju fan mäktig :o Jag är helt såld på människan, haha


Just shut up


Ermüdend

Jag börjar bli rätt trött på folk som går och snackar skit bakom ryggen på mig. Ni är vuxna människor, eller vill åtminstone bli behandlade som sådana, så bete er därefter. Vill ni säga något om mig så säg det face to face. Kör inte dagisstilen!

Aufwachsen!!

Nattinatt mina trogna vänner

Rainy day

Nu ligger jag i sängen med datorn i knät medan jag kollar på Top Model. Väntar på att älskling ska komma hem från jobbet så att vi kan åka till Rickards kusin Louises studentmottagning. Här jävlar ska det firas! Grattis!

Skriver kanske lite mer senare.



Peace!

Fy vad jag älskar dig min tjockis <3



Jag älskar älskar älskar när du ler! Då blir jag lyckligast i världen

Nice!

I dag har jag shoppat ännu mera kläder, jag köpte ett par jeans och ett par skor för endast 400kr. Är inte det bra? I fredags var jag och älskling i Skärholmen. Jag handlade massa underkläder, ett par jeans och en klänning. Underbart! Nu har jag massa nya kläder. Jag älskar det!

Nu sitter jag och väntar på fis och pillis. Vi tre + Rickurt och Jimmy ska dricka lite smått. Bara lite chilldricka så där :) Måste ju hålla kontakten med tjejerna efter studenten <3

FY FAN VAD VI ÄR BRA!



Dessa bilder har denna tös tagit; tuddiluu.blogspot.com

Jag bjuder på denna sommarbild


Disappointed

Ibland är du en förjävla egotrippad person. Allt kretsar kring dig, det är bara du som har rätt, det är bara du som gör rätt. Det äcklar mig!

Love life

Nu har jag precis varit och röstat. På vilket parti säger jag inte, sekretessbelagt, haha. Alldeles snart ska jag och baby åka iväg med båten för att fiska och sola. Ska bli hur mysigt som helst. Jimmy och Angelica ska kanske med också. Jag vill också passa på att tacka släkt, vänner, familj och allt annat folk jag träffade på min student. Ni gjorde min student minnesvärd. Jag hade extremt kul. Jag vill dessutom tacka för alla presenter. TACK! I love you guys. Peace

FY FAN VAD JAG ÄR BRA!






Awesome



I morgon skiljs jag från dessa härliga människor. Jag hoppas att jag fortsätter hålla kontakten med många av er!

Happy birthday

Grattis mamsen. I dag fyller hon 46 år, och om ett litet tag ska jag, bror och Rickard åka ner till mamma och Mats för att fira henne :) Jag och Rickard har delat på en present till henne. Det är ett födelsedagskit med krämer, bodylotion, bodyscrub, tvål, schampo you name it, från The Body Shop. Allt har en doft av oliv. Doften av oliv är verkligen något som utmärker mamma. Det kunde till och med Rickard konstatera även fast han bara har känt mamma i exakt 13 månader i dag.

I dag har jag och baby varit tillsammans i 13 månader. Det har vi firat genom att vara småirriterade på varandra(haha) och genom att köpa en sängstomme på IKEA. Men snart blir det mysigare när vi ska ner till mamma. Sen hoppas jag på lite mys i den nya sängen i kväll.

Orkar inte skriva mer. Jag har fixat nagelförlängning och det är omöjligt att skriva. Det tar jättelång tid, och när jag försöker skriva snabbt  blir det bara fel, haha. Jag brukar vanligtvis ha långa naglar med detta känns annorlunda :P

Skriver kanske mer senare!

RSS 2.0