Bästa måndagen på länge


Nej ni, efter en kanelbulle och en donut(som efterrätt så klart, inte middag) ska jag tjocka ned mig i sängen framför CSI. Jag ska pussa extra mycket på min underbara sambo som bara helt enkelt är bäst.

I morgon är det tisdag och det innebär jobb. Men för min del känns det jäkligt bra. Humöret är på topp, livet är på topp, ja allt är faktiskt på topp. Eller inte min mage efter allt socker. Men är hjärnan dum så får kroppen lida, eller vad sägs det?

God natt gott folk. Hoppas alla har haft en lika underbar måndag som jag har.

Hiss och diss


Jag hissar: Mig och Rickard tillsammans. Trots en svår månad har vi klarat det tillsammans. Utan att slå ihjäl varandra. Skämt åsido! Men vi är oslagbara.

Jag dissar: denna bittra vintertid. Hua! Det finns nog inget som är bra med denna kyla. Jag får munssår, är jättetrött och bara allmänt nere. Men nu när vi äntligen börjar lida mot ljusare tider känns det lite lättare än vad det gjorde i oktober. Tacka gudarna för våren och sommaren. Och jag som är ateist!

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Jag minns en av de första gångerna vi sågs. Utan att säga något, vi kollade bara på varandra. Det var på Skyttorpsskolan i Salem. Jag var med min kompis och du var med dina.

Det var på sensommaren och det var lite småkyligt utomhus. Du kom i en vit volvo med tre andra killar. Föraren kände jag sedan tidigare, men det var något med dig som intresserade mig. Jag kunde inte riktigt sätta fingret på vad. Vi pratade inte utan bytte bara några få blickar. Jag hade aldrig kunnat tro att vi, många år senare skulle sitta tillsammans i Södertälje och dela lägenhet som sambos. Att vi skulle prata om en framtid tillsammans.

Efter 3 år tillsammans och ca 8 månader som vänner, känns det fortfarande overkligt att jag har funnit just dig. Att det är dig jag vill dela mitt liv med. Att det är dig jag älskar. Att du är min andra halva. Att allt jag känner är ömsesidigt. Jag älskar dig över hela mitt hjärta, Rickard!



Halleluja!

Åååh, vad jag är glad! Nu har det äntligen ordnat upp sig och denna månad kommer bli mycket lättare än väntat att ta sig igenom. Jag visste att vi skulle klara det, jag och Rickard klarar alllt tillsammans. Ensam är inte stark.

Dag 20 – Den här månaden

Det är mycket som har hunnit hända denna månad. Både bra saker men samtidigt mindre bra saker. Jag tänker inte gå ut med det negativa i bloggen då det endast inte involverar mig. Men vi har hanterat det bra och planerat in i det sista. Och sist men inte minst, vi har gjort det utan att stoppa huvudet i sanden, för att citera min mamma.

Nu till det roliga. Jag och älskling skriver oss på lägenheten i mars och det känns helt underbart. Nu har vi äntligen något som är vårt. Vi har även planerat massvis för lägenheten. Så som att måla om till att köpa nya möbler. Det behövs! Jag vill verkligen att lägenheten ska bli mer personlig. Mer oss.

Denna månad har även min storebror fyllt 31. Gud så tiden går snabbt. Jag kan inte låta bli och blicka tillbaka i tiden. Jag minns när jag brukade sova i hans rum på Torparstigen, när jag brukade gå hem till honom efter skolan, den gång han köpte en Hammarbytröja till mig på en av alla födelsedagar. Det jag verkligen älskar är när han kallar mig mullebull eller mulle(mamma och Magnus kallade mig för det när jag var liten, de kallar mig för det även i dag). När han kallar mig för det är det något i hans röst som verkligen övertygar mig om en oändlig syskonkärlek. Jag älskar när mamma och Magnus kallar mig för det. Trots att jag fyller 21 detta år. På något sätt får det mig att känna mig som den lilla Sandra jag en gång var. Som jag dock fortfarande är för Magnus och mamma.

Jag har även fått löneförhöjning. Jag tänker inte gå in på hur mycket men jag är jäkligt nöjd. Jag trodde inte att det skulle ske någon som helst förändring men ack så fel jag hade.

För två veckor sedan bowlade jag för första gången i mitt liv. Anledningen till att jag tidigare inte prövat på är för att jag var rädd för att skämma ut mig. Tro det eller ej. Det sitter i sedan barndomen. Jag kan ju tala om för er att jag har missat något så frukansvärt roligt. Nu vill jag bowla hela tiden. Jag älskar't!
>

Dag 19 – Detta ångrar jag


Det jag bland annat ångrar är att jag har litat på fel människor. Människor som på ett eller annat sätt har sårat mig. Dessa personer trodde jag att man verkligen kunde lita på. För det sa dem. Jag trodde på det till en början då dessa personer var rätt övertygande. När jag sedan fick höra hur mycket skit de egentligen pratade om mig blev jag väldigt chockad. Och ledsen så klart.

En grej jag fick höra var om hur jag uppfostrade min och R's hund. Och det angår dig på vilket sätt? Please tell me. En hund är en hund, that's it. Hunden ska inte ha en egen plats i soffan/sängen. Hunden ska inte dela macka med dig. EN HUND ÄR EN HUND! Anyway..

Det jag även ångrar är att jag har suttit och väntat i ja, vad ska vi säga, 10 år på en förändring från din sida. Ingenting har hänt. Jag har tjatat, jag har bett, jag har skitit i dig, jag har testat allt. Du struntar i det jag säger vilket i sig visar att du egentligen inte bryr dig. Du struntar i om vi har kontakt. Du har ditt eget nu och jag har mitt. Screw you.

Jag går inte och tänker på det jag ångrar. Då skulle jag bara må dåligt. Jag blickar framåt istället och tänker min och Rickards framtid. Det gör mig glad! Så, tack för mig.



Not bad hairday, just a bad day!

I dag känner jag att jag har vaknat på helt fel sida trots att det är fredag. Jag var extremt trött i morse när mitt alarm ringde trots att jag somnade innan halv elva. Jag kände redan i morse att jag kände mig nere och lite smått irriterad. Att det var kolsvart utomhus gjorde inte saken bättre. Kylan var verkligen bitande på väg till bussen. Fick en rejäl omgång när det blåste som om det vore storm. Fan för kyla och mörker! Jag är så jäkla trött på snön och allt därtill.

Det känns som att jag har hamnat i någon depp-period. Jag tycker mitt liv är tråkigt då det känns som att jag aldrig gör något speciellt. Vilket jag i och för sig gör när jag tänker efter. Men jag är ute efter en förändring. Jag vill att något ska hända. Jag vet att jag har det jäkligt bra om man jämför med andra. Jag har jobb, lägenhet, hund, en sambo och en underbar familj. Men det känns ändå som att något fattas.

Jag kanske skulle se till att göra något väldigt annorlunda och drastiskt.


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Oj, jag kan inte nog välja ut någon specifik födelsedag. Så länge jag kan minnas har jag blivit uppvaktad av familj, släkt och vänner på bästa tänkbara sätt. Mamma har alltid gjort sitt yttersta att baka mina favoritkakor och köpt de kakor hon vet att jag älskar. För mig är det kärlek och uppskattning.

När jag var liten och bodde hemma brukade mamma ge mig frukost på sängen och kanske sjunga en liten trudelutt. Hon satte alltid ett litet ljus i min macka. Det minns jag så väl. Ibland fick jag även en liten present.

Nu på senaste åren har jag istället fått frukost på sängen av min sambo. Och det klagar jag inte direkt på. Jag tycker det är supermysigt. När jag fyllde 20 förra året blev jag väckt av massvis med pussar och lite frukost. Det jag sedan fick beskåda var detta fina halsband R köpt till mig.


Weekend


Min helg har varit mer än helt okej. I fredags åkte jag och R till Salem för att besöka våra vänner. Vi spelade spel, chillade och drack lite gott. Vi hade det trevligt helt enkelt.

Lördagen bestod inte av någon direkt spännande aktivitet. Vi segade runt, tvättade kläder och jag städade lite smått varsom det behövdes.

På söndag åkte jag, R och mammas familj till Heron City. Det var dags för mig att bowla för första gången i mitt liv. Belive it or not. Jag måste medge att det gick jävligt bra. Jag vann över storebror(det trodde ni inte va? Som dessutom väger dubbla mig=mycket mer&starkare muskler) och det är jag nöjd över, haha. Jag lyckades få 2 strikes och en bruten nagel. Men det är inte lätt att vara bowlingsproffs! Jag längtar redan till nästa gång det är bowlingdags.

Dags att hoppa ned i säng. I morgon ska jag upp 05:20. Ingen höjdare men fördelen är att jag slutar tidigare. Det är lätt värt det!


Paranormal Activity

Jag och Rickard har precis tittat klart på Paranormal Activity2 och jag säger bara fyfan! Filmen var sjukt spännande och jag satt på helspänn under de läskigaste scenerna. Den var fanemig sjuk den här filmen. Det jobbiga är att jag tror på andligheter av olika nivåer, så hur ska jag lyckas somna? Scheisse.. Lätt en sevärd film för er som älskar när adrenalinet ökar.

Långledighet

Jag har precis tagit en varm dusch och känner mig jävligt fräsch. Jag och Rickard har laddat upp med snacks av alla möjliga sorter. Salta pinnar, svenska lantchips, palle kuling-choklad och vanliga chips. Till middag åt vi pizza man värmer i ugnen. Märks det att vi tjuvstartar med fredagsmyset? För vet ni vad, jag är ledig i morgon. Det känns helt underbart. Sedan min ledighet tog slut har jag varit exremt trött om morgonen. Det har varit riktigt plågsamt.

Så ja, jag ska verkligen passa på och njuta av denna helg. Tack för mig!

Dag 17 – Mitt favoritminne

Oj, vad svårt. Jag har många favoritminnen. Jag kan dra upp några av dem.

När jag var liten, mellan sisådär ett till sex år bodde jag på Mosshagen i Salem. Det var jag, mamma, pappa och storebror. Precis som det skulle vara. Pappa brukade ta med mig ut i skogen och leka. Då han själv hade intresset för att vistas och fota i skogen passade han på att ta med mig. Vi brukade även besöka fårhagen som då fanns i Salem. Vi matade och klappade fåren. Jag minns tyvärr inga direkta stunder från den här tiden. Men jag har sett foton och kan minnas väldigt svagt. Det jag minns är att jag älskade dessa stunder med min pappa. På alla foton vi har från skogspromenaderna ser jag alltid så glad ut. Jag ler, skrattar och ser ut att må bra. Synd bara att det vände väldigt snabbt.

När jag blev lite äldre flyttade Mamma och hennes nya man till Torparstigen i Salem. Då bodde min bror fortfarande hemma vid 19-års åldern. Jag minns att jag brukade sova i hans rum. Vi kollade på TV och umgicks som syskon. Jag och min storebror har aldrig bråkat i hela våra liv. Och det är sant, inte ett minsta lilla tjafs. Det värsta vi har gjort mot varandra är att peka finger och det var knappt seriöst. För mig är det fullkomligt obegripligt då jag hör om alla andra syskon som i princip slår ihjäl varandra med glåpord. Inte ens i dag, i vuxen ålder har vi blivit osams. Jag är väldigt glad över det dock. Jag är så stolt över min bror och hur han är som person. Han är den bästa bror jag någonsin kan önska mig. Han gör allt för mig och jag gör allt för honom.

När jag var liten brukade jag och mammas familj åka någonstans varje sommar. Utomlands eller inom norden. Var det inom norden brukade vi bila. Det var en gång vi skulle bila, minns jag inte helt fel var det ned till Danmark. Det tar ganska många timmar om någon missat det. Men då hade min låtsaspappa laddad upp med många olika typer av pennor, ritblock, målarhäften, you name it. Han hade verkligen ansträngt sig för att göra resan så rolig som möjligt för oss ungar. Han hade även slängt ihop lite godis också. Det uppskattade jag verkligen jättemycket. Han hade inte behövt köpa godis eller pennor, han hade inte behövt göra något alls. Han hade kunnat låta oss sitta där i tristess och bli spralliga i benen. Men det gjorde han inte. Han brydde sig.

Dag 16 – Min första kyss

Ska jag var helt uppriktigt kan jag tyvärr inte minnas min första kyss. Men jag får väl hoppas att den var som den första kyssen ska vara.

Att det pirrar i magen, man är jättenervös och inte vet riktigt hur man ska gå till väga. Med tunga, utan tunga? Ja, begreppet kyss hade jag förmodligen inte lärt mig i den åldern.



Jag vill tillbaka


Jag sitter och tittar igenom bilderna från Kos och minns. Jag minns hur het sanden var mellan tårna och hur svalkande vattnet kändes efter att jag legat i solen och njutit.

Jag hade det jättebra på Kos med min mamma och familj samt min underbara sambo. Vi hade en underbar vecka tillsammans på en av Greklands trevliga öar.

Jag vill tillbaka.

Dag 15 – Mina drömmar


På den senaste tiden har jag drömt väldigt mycket och ofta. Jag vet inte riktigt vad det beror på, kanske för att det händer mycket i mitt liv just och jag är full av känslor.

Mina mardrömmar brukar oftast bestå av att jag tappar tand efter tand, eller att jag har något typ av problem med tänderna. Och jag som verkligen hatar när det är problem med tänderna samt tandläkaren hatar när jag drömmer detta. Jag brukar även drömma väldigt mycket om att jag blir lämnad av människor jag älskar. För mig är det här jobbigast då jag alltid vaknar med en sådan ångest jag knappt kan hantera. Jag kan ligga och kallsvettas i flera timmar efter en extremt jobbig mardröm. Oftast brukar jag kunna hantera det jag drömmer.

Ja, till de positiva och glada drömmarna då. Här blev det nästan lite svårare. Jag anser att alla drömmar förutom mardrömmar är "vanliga" drömmar. På senaste tiden har jag drömt om att jag åker till exakt samma paradisö i varje dröm men med olika människor. Jag beter mig även annorlunda och har på mig andra kläder. Jättekonstigt.

Så det så!

Det verkar vara något fel på blogg.se. Den särskriver hit och dit. Jag försöker uppdatera konstant men det vägrar fungera. Så ja, jag särskriver inte om ni tror det.

Måndag

Jag som trodde att denna måndag skulle bli hektisk som vanliga måndagar brukar vara för mig. Min egentliga uppgift blev jag klar med innan lunch och det kändes väldigt bra. Vid ca kvart i två var vi klara med allt. Vi skickade väl lite tillbehör och fixade andra småsaker. Sedan var vi finito! Som tur var skulle jag byta av en kollega i repan då han slutade halv fem och då fick jag äntligen något att göra.

Jag hoppas verkligen att morgondagen bjuder på mer. Jag klarar inte av att sitta i princip rastlös under en längre tid. Jag somnar då!

I kväll har jag och R haft myskväll. Maten stod på bordet när jag kom hem(vilken underbar sambo jag har va?) och vi slängde oss sedan ned i soffan framför Catch Me If You Can. Den var grymt bra tycker jag. Smart snubbe det där, vilken teknik.


For a while

Den nuvarande headern kommer inte stanna där. Den får pryda min blogg så länge tills jag har mer tid och ork. Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det lite mys framför tvn i sängen.

.

Och så börjar vi om på nytt i bloggen!

Solnedgång


Jag blir galen

Jag har suttit sedan klockan tre ungefär och pillat på min blogg samt i photoshop. Ingenting blir som jag vill. Jag har tröttnat rejält på min bloggdesign och är skitless på den. Allt jag har laddat ned till photoshop försvunnit. Så många mönster, penslar och lager jag har haft tidigare. Jag blir galen. Så ja, räkna inte med en normal uppdatering framöver. Jag kommer sitta och pilla på en ny design rätt länge nu.

Dag 14 – mitt jobb

Från början stod det "dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?". Tyckte det var tråkigt att skriva om det igen så jag ändrade. Men lite förändringar har väl inget dött av? Ändrade till "mitt jobb" i brist på fantasi.


Jag jobbar på Hi3G Access AB som receptionist samt i backoffice. Hi3G Acces AB är mobiloperatören Tre, för er som inte hajade det. Jag tänker inte gå in på exakta detaljer om vad vi gör men kan berätta lite i alla fall.


I receptionen gör vi som alla receptionister. Tar emot kunder som behöver hjälp, tar emot besök, bud och alla olika typer av leveranser. Växeln finns även i receptionen där vi tar emot olika slags samtal. Allt från mindre trevliga till trevliga samtal. Vanligtvis sitter vi två i receptionen.


I backoffice behandlar kundbrev, tar emot reklamationer och skannar in alla avtal. Här inne brukar fyra personer sitta.

Jag trivs jättebra med mitt jobb(som jag har skrivit tidigare) samt med mina arbetskamrater. Vi är en härlig grupp!


Det här jobbet har gett mig väldigt mycket. På många olika sätt. Jag har en inkomst jag är nöjd med till att börja med. För mig gör det väldigt mycket då jag ogillar att behöva låna eller leva på någon annan. Men vem tycker om att göra det? Jag har även fått mycket bättre självförtroende och självkänsla. Jag tror mer på mig själv än vad jag gjorde tidigare. Jag är även mycket mindre blyg till fritt främmande människor.


Jag minns när jag gick hem för den första lediga helgen. Jag kände hur jag verkligen var fylld av en otrolig självkänsla. Jag blev glad över hur dessa människor litade på mig att jag klarade av de uppgifter jag fick. Det kändes jävligt bra!


Nyfiken i en strut

Åh, jag blir så nyfiken på vilka mina läsare är. Jag vet att jag har tjatat om det tidigare, men det skulle vara roligt att veta vilka det är som läser min blogg.

Vi? Du? Jag? Dem? VEM?

Den är en grej jag stör mig jävligt mycket på. Och då är det inte något jag glömmer efter några sekunder och tänker att "äh, vad fasen, skitsamma". Jag kan störa mig på det här hur länge som helst. Och då menar jag hur länge som helst! Irritationen kan finnas där i dagar. Det är många i vår umgängeskrets som verkar ha missat att vi är ett par.

När någon säger, "nej, vi ska hem till R", "vilken fin hund du har", "jag vill klappa din orm", "vad fint du har fått i lägenheten" osv. Ni vet att det krävs två personer för ett förhållande, va? Det är VÅRAN hund, det är VÅRAN orm samt VÅRAN lägenhet. Det är lite tack vare mig som vi fick denna lägenhet. Men jag tänker absolut inte ta åt mig all ära för så som vi har kämpat tillsammans. SOM ETT PAR!!

Ni använder er hela tiden av du, du, du och du. Jag stör mig så fruktansvärt mycket på det här. Och visst, någon av er som läser detta inlägg kommer förmodligen skratta åt mig och tycka att jag är töntig. Men det tycker fan inte jag. Ni får mig att känna mig som en jävla finne i arslet på Rickard och ni får mig att se ut som någon som bara hänger efter. Vet ni hur mycket jag sliter?(vilket R också gör, men det hör inte till saken just nu). Jävla fanskap.


När tårarna tagit slut

Jag finner inga ord längre. Inte ens en tår kan jag fälla. I'm done with this.

God jävla natt!

Dag 13 – Den här veckan

Det har i och för sig bara gått tre dagar på denna vecka men hittills har allt flytit på ganska bra. Jag har varit extremt trött om morgonen(jävla vinter och mörker, I don't like you). Hade det inte varit för att jag jobbar så hade jag stannat hemma och sovit hela dagen. Och ja, det hade jag gjort. Jag kan somna när som helst, var som helst. Men nu ska vi inte gå in på det.

Alla dessa dagar som hunnit passera har jag och älskling avslutat med en film. För mig är det ett sätt att varva ned vilket jag behöver om vardagrna. Under dagarna är jag så stressad och fokuserad på jobbet.

Jag har egentligen inte gjort någut som sticker ut. I går när jag kom hem hade R gjort en jättefin middag med tända ljus och myspys. Egengjord pasta á la carbonara. Vilken superkock man har där hemma! Jag uppskattade det verkligen jättemycket då jag var jättetrött och utmattad. Han vet verkligen hur han ska handskas med mig.

Resten av veckan kommer nog se ut som de tidigare dagarna. En grej som sticker ut är att min låtsaspappa fyller år i morgon. Då ska vi äta lite god mat och umgås. Vore trevligt om vi skulle spela lite spel.

Fredagen blir nog lugn om inget annat dyker upp. Lite fredagsmys sådär.

Renovering

Ja, som ni ser så håller jag på och gör om i bloggen. Det är inte färdigt än och jag fortsätter när jag har tid. Ni får då stå ut med att designen inte är på topp. It's only temporary. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det filmmys i soffan. Ciao!

Filmtips!

Jag vill bara rekomendera er att se Marmaduke. Den är otroligt rolig! Jag och R såg den i går och jag gillar den jättemycket. Dels för att det är mycket humör men även mycket kärlek. Visst, det är inte någon jätteseriös film, men även vuxna behöver känna sig som barn ibland. Jag älskar barnfilmer.


Dag 12 – I min handväska

Jag hade tänkt att fota min väska och innehållet bl.a. men det kändes urtrist. Så tänker använda mig av bilder tagna från internet istället då min kamera inte är den bästa heller.

I min väska bär jag med mig ganska mycket. Vi kan ju börja med min kära mobil. Jag bär med mig den var jag en går till och med på toaletten. Haha!


Något jag alltid bär med mig är även min almenacka. Det är superviktigt då jag alltid skriver upp var jag sitter på jobbet. Vi har ett roterande schema och sitter på olika platser varje dag vilket innebär olika tider nästan varje dag. Den är superviktig för mig!

Jag har även alltid min plånbok med mig. Behöver jag ens förklara varför?

Dessa tre materiella ting är tre viktiga saker för mig. Självklart har jag även massvis med småsaker. Puder, parfym, hårspray, näsdukar, matlåda(om jag jobbar), hemmanycklar, natogas(om någon skulle få för sig att överfalla mig), massvis med pennor, tamponger, handkräm och handsprit. Jag har fördmodligen glömt något men det blir bara tråkigt att läsa om jag skriver upp en lista på allt.


Sorligt

I går när jag satt på pendeltåget steg det på ett par som såg ut som vilket par som helst. Snygga kläder, rena och fräscha. Det jag lade märke till var att killen såg lite lite skum ut. Rätt som det var, var både kvinnan och mannen påtända så det bara skrek om det. Kvinnan satt med slutna ögon och kunde knappt lyfta ett finger. Mannen var likadan. Men han lyckades i alla fall få i sig en kanelgiffel efter många om och men. Han försökte även få i sig lite vätska med att sitta med en i princip tom flaska mot munnen i ca 2 minuter. Jag tycker det är sjukt vidrigt hur man kan utsätta sig själv för det där samt använda sig av droger men det är samtidigt mycket sorligt.

Jag emot droger för er som har missat det. För mig är det helt ofattbart att använda sig av narkotika. Jag vet av egna erfarenheter att man både förstör för sig själv och sin familj.

Varför inte?

Regler:
Posta reglerna först.
Svara på alla frågor.
Skicka vidare utmaningen till sex andra bloggare.
När du postat dina svar, berätta för den som utmanade dig.

Fem saker som finns på din att-göra-lista idag.

1. Njuta av fredagen
2. Mysa med R
3. Fixa klart det sista i badrummet
4. Inte stressa.
5. Ta ett varmt bad när jag kommer hem från jobbet.

Vad gjorde du för tio år sedan?

Oj, för tio år sedan växlade jag mellan att bo hemma hos mamma och pappa, om jag inte minns helt fel. Min största passion i den åldern var hästar och ridning. Tråkigt att det tog slut.

Ställen du bott på?

Listan kan göras lång. Jag skriver ortnamnen istället för alla vägar och stigar så slipper ni den långa listan. Salem, Rönninge, Södertälje.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

1. Skänka pengar till barncancerfonden!
2. Köpa hus.
3. Köpa en fet bil.
4. Köpa det jag behöver och vill ha.
5. Ge bort pengar till familjen.

Utmaningen går nu vidare till:


Till den som känner sig utmanad!


Dagens

Dagens humör: likgiltig

Dagens mående: illemående, halsont och snorig

Dagens borde: absolut ingenting. Jag vägrar stressa!

Dagens frisyr: uppsatt i en knut

Dagens klädsel: kängor, svarta jeans och en svart tunika med svarta paljetter på axlarna

Dagens planer: kolla på film med min fina sambo

Dagens vill ha: pengar i överflöd

Dagens längtan: min underbara säng

Dagens fundering: vad det är för fel på mänskligheten

Dagens beroende: snus

Dagens tråkigaste: att jag börjar bli sjuk

Dagens tidning: ingen. Det fanns ingen Metro i morse :o

Dagens låt: Akon - Angel


Jag blir galen!

Min natt var rent ut sagt hemsk. Jag hade extremt svårt att slappna av och var inte ett dugg trött mentalt. Kroppen var lite utmattad men hjärnan var i full gång. Tänkte på allt mellan himmel och jord.

Runt tolv började jag känna mig trött. Då hade jag legat i sängen sedan klockan nio!! Jag började bli frustrerad vid denna stund och precis när jag höll på och somna hörde jag hur en jävla traktor började ploga precis utanför fönstret. Jag började svära och känna irritationen stiga över huvudet på mig. För mig är det helt obegripligt att plogga gångvägen utanför massvis med lägenheter MITT I NATTEN! Självklart förstår jag att de passar på med tanke på att det inte är så många som rör sig utomhus. Enligt min mening kunde han lika gärna ploga i dag när de flesta jobbar. Det jobbiga var att det lät som att han plogade hörselgången på mig. När jag sprang ut i vardagsrummet för att checka läget var jag nära på att ta Jackies ben, gå ut på balkongen och sedan slänga iväg det på traktorn. Jag hann dock tänka till innan. Det var väl tur det! Haha.

Efter sisådär 90 minuter hörde jag hur han började röra sig därifrån. Äntligen, tänkte jag. Men ack så fel. Då var det någon jävla syrian som skulle fira nyår med bomber och granater. FAN så arg jag blev.

Och jag har världens gulligaste pojkvän som försökte göra allt för att få mig att slappna av. Han höll om mig, klappade på mig osv. Men det gick verkligen inte! När idioten väl hade slutat smälla var jag så gott som pigg. Efter många om och men lyckades jag somna. Och denna natt blev det tre och en halv timmes sömn inge. Tacka gud för att det är fredag i dag!

Det mest frustrerande med sånt här är att jag blir som en tickande bomb om jag inte får mina 7-8 timmars sömn. Jag blir gnällig, hängig, asocial, lättirriterad och bara allmänt jobbig att vara med. Självklart försöker jag undvika att låta det gå ut över dem som inte förtjänar det. Att det är fredag i dag överväger faktiskt mina tre timmars sömn.

Lite tidsfördriv



Matvanor:

 

Bästa maträtt? Det måste nog vara antingen en oxfilépasta eller en fet köttbit

Bästa dryck? Det må låta präktigt men vanligt vatten

Hat dryck och maträtt? När det gäller dryck måste jag säga typ välling, haha. Maträtt är nog grisfötter eller liknande

Bästa alkoholdryck? Öl såklart. Som den ölkvinna jag är!

Använder du smör på smörgåsen? Ja, men väldigt lite

Smågodis eller färdiga påsar? Färdiga. Förstå hur äckligt det är med lösgodis?

Favoritglass? Magnum mandel

 


Shoppingvanor:

 

Hur mycket shoppar du för varje månad? Minst 400 - Högst 3000.

Har du mer skor än kläder? Nej

Favoritplagg? Mina tigerjeans

Hatplagg? Stickiga koftor.

 


Arbete, utbildning:

 

Jobbar eller pluggar du? Jobbar för fullt

Vad vill du bli? Polis

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Ja, är supernöjd!

Är lönen viktigast? Nej

 


Boende:

 

Lägenhet eller hus? Som jag bor i nu? Lägenhet. Men skulle gärna bo i hus

Framtidsplaner med boende? Villa

Litet eller jättestort? Lagom

Drömboende? I en mysig, lagom stor villa i ett lugnt område nära till skog

Landet eller mitt i stan? Då skulle jag nog välja landet

 


Lite allt möjligt:

 

Har du barn? Nej

Är otrohet okej? ALDRIG!

Älskar du någon? Ja, många.

Betyder familjen mycket för dig? Mer än mycket.

Är du lojal? Jag anser att jag är lojal, ja.

Tycker du om att dricka dig full? Ja, ibland. Men lagom onykter.

Hemmafest eller krogen? Det beror på.

 


Family portrait

I dag har vi bara slappat. Både jag och Rickard vaknade runt elva. Det var hur skönt som helst att sova ut. Det kändes dock väldigt konstigt att inte gå upp 05.20 som jag vanligtvis gör varje morgon. Jag trodde att jag hade försovit mig till jobbet i morse, ingen höjdare kan jag berätta!

När vi käkat lite frulle åkte vi förbi min storebror. Han hade fixat ett litet målar/spackelkit till oss. Tusen tack! Vi ska nämligen måla om i badrummet. Totalrenovering på G, det behövs verkligen en förändring! Vi stannade över på en fika och snackade lite skit. Jag saknar verkligen honom. Synd att vi bor så långt ifrån varandra.

Min underbara sambo till vänster och min fina storebror till höger. Två grabbar jag alltid kommer att älska.


I kväll är vi bjudna på middag hem till mamma och Mats. Vi ska även spela lite spel och umgås som en familj. Gud så jag älskar min familj. Jag är väldigt tacksam över att jag har dem.

Mitt år

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag fick min första feta lön och var jävligt nöjd. För mig var den fet med tanke på att jag tidigare levde på studiebidrag som är piss i sjön jämfört med nu.


Har du några nyårslöften?

Mja, inte mer än att återigen börja träna regelbundet. Men det är mer ett mål än nyårslöfte.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Haha, ja. Ganska många. Det verkar vara en trend i Salem just nu.


Vilka länder besökte du?

Grekland. Åkte till älskade Kos med min älskling och familj.



Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Första jobbdagen.


Vad var din största framgång 2010?

Att jag lyckades fixa jobb. Den person som hjälpte mig med detta är guldvärd.


Största misstaget?

Att jag litade på fel människor.


Bästa köpet?

Mitt smink från Make Up Store.


Vad spenderade du mest pengar på?

Förutom hyra och räkningar? Garanterat smink, kläder och skor.


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, jag, Rickard och ett gäng vänner åkte till Norrköping för att gå på Majestic12. Det var inomhusrave där de spelade grym hardstyle och hardcore.


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

En låt som har präglat sig in i hjärnan är den där förbannade "mikrofonkåt". Uäk!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Både och. Jag kan dock hantera situationen bättre nu när jag är ledsen.


Vad önskar du att du gjort mer?

Umgåtts mer med mina riktiga vänner och för att inte nämna min mamma.


Favoritprogram på TV

Oj, det finns så många. Vänner är ett program jag alltid kommer att skratta tills jag gråter till.


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag vaknade av att älskling pussade på mig. Minns jag inte helt fel fick jag även frulle på sängen. Varpå jag fick ett jättefint Thomas Sabo halsband med två berlocker. På kvällen hade vi hemmafest!


Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Oj, så blandat. Allt från mjukiskläder till kavaj. 


Den bästa nya personen du träffade?

Kan inte utse någon specifik person. Jag måste säga att det är gänget på jobbet. Så härliga människor som jag stormtrivs med!


Tidsinställt

Jag var precis med om något mycket märkligt men ändå ganska häftigt.

Jag stötte på en kille som såg min odalruna på handleden. Jag har gjort den i syftet att den står för något jag står för, trygghet och tradition. Den är hämtad från germanska runalfabetet bl.a.

Men tydligen står den även för något helt annat. Killen som berättade det här för mig kommer från slovakien och jag förstod inte riktigt vad han sa vad den står för då han inte pratade så jättebra engelska. Jag förstod inte mycket mer än att den har något med pengar och mindre bra handlingar att göra, det var så jag uppfattade det i alla fall. Han ställde många lustiga frågor som när jag skaffade den, om det hänt något sedan dess, om jag var lycklig och många andra frågor. När jag berättade att jag mår bra och har det bra med lägenhet, pojkvän, hund, jobb(dock utan körkort och bil, haha) sa han att han hoppades att det skulle hålla i sig. Hur creepy är inte det? Samtidigt tycker jag att det var väldigt spännande. Synd att jag inte kunde prata längre med honom. Intressant, intressant!

Tisdag

I söndags hade jag och R varit tillsammans i 2 år och 10 månader. Ingen av oss kom ihåg det, haha. För mig känns det dock inte viktigt att fira månaderna mellan åren. Självklart var det mysigt i början då man firade varje månad innan ett år, men nu känns det lite onödigt. Missförstå mig rätt. Jag älskar honom lika mycket för det.

Under min lediga vecka har vi hunnit med mycket. Vi har bland annat gjort om lite i badrummet och jag stormtrivs. Vi har köpt ett nytt skåp, det fick bli ett hörnskåp då vårat badrum inte är jättestort. Men jag måste erkänna att jag har mer grejer än vad jag trodde. Var tvungen att göra mig av med mycket för att få plats. Men så är det att vara tjej, inte sant?

Vi köpte även en vägghylla för bad/duschhanddukarna, toasits samt ett duschdraperi. Jag har tänkt att fota när tillfälle kommer, för er som är intresserade.

På torsdag är jag ledig. Eller inte bara jag, alla som jobbar. Även de som inte jobbar, haha. Jag har fått för lite sömn i natt därav de omedvetna försöken till att vara rolig. Då ska jag passa på och bara njuta. Jag kan inte direkt påstå att jag var sugen att gå upp tidigt på morgonen i går. Hua! Speciellt inte när jag endast sovit ca 3½ timme. Jag kan dock medge att jag saknade mina kollegor lite. Ett gott tecken!

Dag 11 – Mina syskon


Bild tagen från Google.
Jag sökte på "syskon" på Google och då kom denna söta bild fram.

Till att börja med vill jag berätta att jag har en hel drös av syskon. Egentligen är inte alla "riktiga" syskon. Men för mig spelar det ingen roll. Jag älskar dem lika mycket ändå. Jag kallar dem även kort och gott för syster eller bror. Jag tycker inte att det behövs nämnas att de är mina låtsassyskon.

Jag har fem systrar. Då fyra av dem är på pappas sida. Fyra underbara kvinnor. Några av dem har jag lite bättre kontakt med. Jag tycker om dessa tjejer jättemycket och är glad över att ha de i mitt liv.

Den femte systern finns på mammas sida. Som jag dessvärre knappt har någon kontakt med tack vare olika omständigheter. Jag älskar henne oerhört mycket och jag skulle göra allt för att få skydda henne som en storasyster skall göra.

Sedan har jag tre bröder. En storebror som jag gör allt för och tvärtom. Sedan två lillebrorsor som jag även älskar(mycket kärlek, inte sant?). Den minsta lillen går i mellanstadiet och den mellersta är i sina unga tonårsår.

Jag tycker om att min familj är stor. Det finns alltid någon att prata med och vi alla ställer upp för varandra. Det är jag tacksam över.

RSS 2.0