Sista dagen på året

Det var tänkt att jag skulle ha denna vita fina klänning på mig i kväll. Men av någon märklig anledning har den blivit alldeles för stor runt magen samt bröstkorgen så den åker konstant ned och jag känner inte för att flasha boobsen. Så det får bli mitt säkra kort. Den svarta, astighta men snygga klänningen + kavaj. Och självklart mitt senaste inköp av skor. 14cm high heels! Nu måste jag springa och sminka mig. PUSS på er alla och gott nytt år!


Morgonmys i OP

Snodde babes onepiece i morse medan jag hade morgonmys. Trots att det får plats minst två sandror till så njöt jag. Jag måste köpa mig en egen. Visste att jag skulle ångra mig. Men det är lätt att vara efterklok, eller hur? ;)


Sämst


Jag har tappat suget till att skriva längre inlägg som ni kanske märker. Det blir oftast korta inlägg med någon enstaka bild men jag ska nu försöka mig på ett lite längre inlägg.

Jag har nu varit ledig från och med måndag. Jag har inte gjort något speciellt förutom att verkligen njuta av min ledighet. Jag har städat lägenheten från topp till tå men det är mindre relevant och intressant historia. I går förmiddags åkte jag, R, S och J in till stan i hopp om att lyckats shoppa något på rean, men faen så mycket folk. Ingen av oss orkade särskilt länge. Efter några timmar på stan begav vi oss till en gemensam kompis kafé. Jag åt jättegod moussaka med sallad medan de andra åt något helt annat. Som efterrätt(trots att jag redan efter halva tallriken var proppmätt) åt vi en varsin cupcake. Abbe är mästare på det, grymt goda! Framåt kvällen stannade jag och R till i Södertälje och handlade grillbestick, nya köksknivar och annat skoj på Cervera. Och jag fick desstuom ett par Lee-jeans av älskling. Min fina! Jag har beklagat mig över att mina enda jeans har spruckit vid knät(har använt dessa svindyra jeans väldigt flitigt under ett år) så jag var mindre nöjd.

I morgon är det nyår för er som har missat det. Morgondagen ska spenderas hos Jimmy och Sofia. Jossan hänkar på också, det kommer bli jättetrevligt! Vi ska äta oxfilé och jag vill ha maaaassa sallad. Älska sallad, haha. Självklart ska kameran med så ni kommer förmodligen få se många roliga bilder.

Nu ska jag ta och mysa ned mig i soffan med min värmefilt medan R spelar Saints Row3. Ett spel jag för övrigt kan rekommendera. Sjukt roligt men rätt brutalt för små snorungar. På tal om det, jag förstår hur lätt det är för småbarn att ta efter, det är ganska verklighetstroget. Men nu ska jag inte ta den diskussionen.. Det kanske blir ett och annat mms-inlägg under kvällen.

~


Julafton

Jag hade en riktigt trevlig julafton trots att jag åkte runt som en galning. Jag och R bytte julklappar på morgonen. Jag fick en parfym från Dolce&Gabana, en parfym från Marc Jacobs och sedan en värmefilt. Det sistnämnda var verkligen bra då jag i princip alltid fryser här hemma. Av mig fick han en parfym från David Beckham, en Onepiece och sin uttjatade radiostyrda helikopter. Han blev jätteglad och jag likaså! Av mamma med familj fick jag massa Ittala röd och vitvinsglas, andra fina glas, en ljuslykta från Ittala och mycket mer fint. Fick även många presentkort och det uppskattas alltid! Nu ska jag och R shoppa järnet. Jag är supernöjd med allt och åt dessutom väldigt gott. Många hemmagjorda köttbullar slank ned i magen min. Av J&S fick vi ett jätteroligt spel samt två glowsticks som jag ska ha på hardstylekryssningen i mars.

I dag var det tänkt att jag och R skulle ut och fynda i mellandagsrean. Men självklart behövdes han på jobbet. Så typiskt! Vet inte när han slutar så vi får se om vi kanske hinner ändå. Nej, nu ska jag ta och föna håret. Ciao!


Hjärta

Jackie kom och mös med mig härom kvällen och jag lyckades fota precis när han ruskade på huvudet. Min fina!


Välkommen efterlängtade fredag!

I morgon är det äntligen fredag vilket innebär ledighet för mig. Men inte förrän jag har stressat klart inne i stan efter jobbet. Jag tänkte komma till jobbet runt sju i morgon så jag kan smita runt kvart i fyra. Jag orkar verkligen inte stressa som en galning och vill gärna komma hem någorlunda tidigt. Jossan kommer hem till oss på kvällen, det blir nog rätt lugnt då jag i princip alltid är slutkörd på fredagar. Det blir väl till att slänga på en rulle och äta massa snacks.


Juletider

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad
- Marsipan
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Ge
-
Hemma - Borta
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst






Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Jag ska åka runt rätt mycket. 12:00 bär det av hem till R's mamma, vid 15:00 ska jag hem till pappa och 18:00 ska vi spendera kvällen hos mamma.

Vad önskar du dig i julklapp?
Jag har inte önskat mig något speciellt. Jag gav Rickard några idéer när han desperat frågade vad jag ville ha.

Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
Jag älskar den där galna fågeln som hoppar från sida till sida i TV-rutan.

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Ja, jag brukar ha jättemysigt.

Har du firat jul utomlands någongång?
Nej.

Vilket jullåt är den bästa?
Jag är inte särskilt förtjust i julmusik.

Vilken julfilm är den bästa?
Tomten är far till alla barnen, lätt bäst!

Har du varit Lucia någongång?
Ja, några gånger.

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Jag har inget speciellt minne. Jag tycker om julen i ren allmänhet. Alla är på gott humör, skrattar och har roligt. En jäkligt bra stämning helt enkelt.

Hello sunday!


Söndag

Dagen har spenderats i soffan i princip hela dagen förutom när vi har varit ute med jycken.Trots att jag spenderade lördagen i nyktert tillstånd har jag varit jättetrött. I går var vi hos min bror och hjälpte honom med hans nya iPad. Han bjöd på käk och annat gott. Självklart var det mysigt och jättetrevligt.

På tal om något helt annat.. Kan ni tänka er att det är julafton nästa helg? Det kan inte jag. Dessa mörka månader har gått fort som fan och jag hoppas att början på det nya året går lika fort. Jag är verkligen ingen vintermänniska.

För min del är det snart en lång ledighet som väntar. Jag förtjänar verkligen lite ledigt. Jag har slitit som ett djur och det blir inte lugnare nu under julen. Folk handlar som galningar, vilket dock är bra så det klagar jag ej på.

På fredag måste jag verkligen komma iväg och köpa de sista julklapparna. Annars blir det knas. Jag har dock inte förstått hur jag ska hinna då jag jobbar på fredag och alla julklappar är rätt utspridda i Stockholm. Meeeen ingen panik för det. Jag får helt enkelt lösa det på bästa sätt.


Jag höll nästan på att glömma

Bilder från julfesten



Long time no see

Dålig uppdatering, jag vet. Jag har bara inte haft orken till något alls. Jag märker verkligen hur mörkret påverkar mig. Jag blir väldigt lätt hängig och har knappt något tålamod. Men inte hänger jag läpp för det. Man måste försöka hitta på roliga saker som livar upp den mörka tiden, för att kunna stå ut.

För exakt en vecka sedan var det julfest på jobbet. Vi var i Frihamnshallen och 750 personer anlände. Vi välkomnades med en drink och lite mingel. Jätteroligt att kunna umgås med kollegor utanför jobbet. Man håller en vis fasad under arbetstid så det var skönt att kunna släppa loss lite. Vi fick trerätters-middag som bestod av lax till förrätt(ingen höjdare för mig så jag gav bort min till bordsgrannen), kött, någon potatismix och BBQ-sås till varmrätt och fruktsallad till efterrrätt. Sjukt gott! Servitriserna kom titt som tätt och fyllde på vinglaset, haha. Det bjöds även på blackjack och roulette. Jag spelade dock inte, höll mig mest på dansgolvet med mina centimeterhöga klackar och OM jag hade ont dagen efter. Då jag aldrig använt skorna tidigare fick jag några rejäla skavsår men det var lätt värt det. Jag hade en sjukt rolig kväll! Jag och Malin röjde järnet på dansgolvet och vilka roliga bilder man fick titta på dagen efter. Runt två på natten var det dags för mig att gå hem. Älskling hämtade mig(underbara du!) och jag var lagom trött.... och full. Haha! Jag tänkte lägga in några bilder när jag har ork. Förhoppningsvis blir det efter jobbet i dag.



Glädje


Bilder från Kolingsborg


Bästa <3


You don't know me


Villkorslös kärlek


1:a december



Och så har vi gått in i december. Minns ni hur vädret var vid den här tiden förra året? Om jag inte minns helt fel var det snökaos. Tågen krånglade jättemycket och det var lagom roligt att ens försöka ta sig till bussen. Hade jag tur så kom bussen. Minns en gång då jag stod och väntade på bussen. Det var nästan snöstorm, bussen var försenad och jag började ana att det inte skulle komma någon buss. Efter många långa och kalla minuter kom det rätt mycket folk gåendes. Jag insåg ganska fort att det aldrig skulle komma någon buss. Jag fick det ganska fort bekräftad. En kvinna berättade för mig att en buss hade kört ned i diket och det var omöjligt för annan trafik att ta sig förbi. Och så sitter vi här, helt utan snö(dock jävligt skönt om jag ska vara ärlig) och det är fortfarande varmt ute om man jämför med förra året då det  var ca -15. Så jag tänker inte klaga!

Jag har lite blandade känslor inför julen. Jag har lite ångest över alla julklappar som behöver införskaffas då jag har hittat så mycket julpynt och annat fint som jag vill köpa. Jag började köpa julklappar redan i oktober(måste vara ute i god tid!) och har ca 4-5 julklappar kvar. Dock längtar jag till julafton. Jag älskar att komma hem till mamma på julafton. Bara av att stå utanför och titta på huset får man en sån härlig känsla. Man kan nästan känna doften av jul utomhus. När man sedan stiger in i hallen på nedervåningen kan man höra hur alla håller på och donar på övervåningen samtidigt som det spelas julmusik. Man kan även höra mamma sjunga för fulla muggar. Doften som har spridit sig i huset ska vi inte ens tala om. Gudomligt!

För min del blir det lite åka fram och tillbaka på julafton men inte mig emot! Klockan 12:00 ska vi befinna oss hos Rickards mamma. Vid 15:00 ska jag hem till pappa och runt 18:00 ska jag och R till mamma. Jag känner på mig att det kommer bli supermysigt och jag hoppas faktiskt att det är liiite snö på julafton.

RSS 2.0