Tvi

Jag har verkligen vaknat på fel sida i dag. Ingenting blir rätt! Jag har inga fina kläder att ha på mig, håret är irriterande och jag vet inte vad. Jag känner att jag bara vill ligga ensam i sängen och bara stirra upp i taket.

Jag fick heller ingen sömn i natt. Låg och vred och vände på mig i flera timmar. Hoppas bara inte mina sömnproblem är på väg tillbaka.

Till råga på allt ska jag sitta på en multimedialektion som är fullsatt med ungdomar från 91 till 93. Kul? NEJ! Speciellt inte när vissa av dem inte kan hålla käften, utan måste hela tiden låta och synas mest.

Tack och adjö!


Party all night long

Nu är jag helt slutkörd. Kom precis hem från gymmet. Gick som vanligt skitbra, och nu körde jag ännu hårdare än vanligt. Man måste ju ta igen det man har missat ;) haha.

I morgon är det fredag för alla som inte vet. Klockan sju i morgon ska vi hem till Jocke och Tina. Vi ska fira Tina som fyller år i dag. Efter lite förkrök hemma hos dem tänkte vi bege oss till Södertälje och göra stan osäker. Det kommer bli nice.

Nu måste jag hoppa in i duschen. Svettades extremt mycket i dag på gymmet, men konstigt nog luktar jag inte illa, haha. Ja, för er som ville veta ;)

Efter duschen ska jag lägga mig på spikmattan och slå mig till ro. Ska upp tidigt i morgon så måste lägga mig tidigt.

Nattinatt.


My favorite pair of shoes

God morning, sunshines! I natt sov jag som en prinsessa tack vare spikmattan. Jag somnade rätt tidigt också om jag ska jämföra med hur sent jag burkar somna. Helt underbart!

Jag passade på att ligga på spikmattan alldeles nyss också, så jävla skönt. Ni måste testa det!






Detta är mina übersnygga nya skor som Rickard köpte till mig. Visst är dem snygga? De är från märket Tiamo som jag verkligen älskar. Tiamo har skitsnygga skor.

Nej, nu måste jag gå och sminka mig så jag hinner i tid till skolan.


Shopping i SKHLM

Jag och Rickard var i Skärholmen i dag och shoppade lite. Han köpte ett par ursnygga sommarskor till, de är hur snygga som helst. Tack älskling! Jag tänkte ta en bild och lägga in i morgon :) Rickard köpte även ett par skor till honom. Sjukt snygga Lacosteskor. Vi köpte även lite massageolja, en ny spikmatta och sånt myspys. Hela shoppingturen börjades med att äta stenugnsbakad pizza med mozarellaost på. Riktigt gott!

Rickard lyckades hitta ett spel till sitt PS3 som han just nu sitter och spelar med Jimmy. De är riktiga nördar.

Jag hade tänkt att lägga mig på spikmattan snart. Det är otroligt skönt. Jag har verkligen saknat det. Lånade ju mammas förut, men hon saknade den och tog tillbaka den. Vilket jag inte kan klandra henne för, haha!


Make up store

Jag är nyss hemkommen från Skärholmen. Sminkkursen var mycket givande och resultatet blev ursnyggt. Lägger in bilder när jag fått dem från mammas mobil. Hon var som en paparazzi under sminkningen, haha. Tjejen som gjorde det var jättetrevlig, pluspoäng. Jag fick med mig hem lite roliga prylar också. Bland annat foundation, solpuder och en skitsnygg rouge. Toppen! Nu kan jag dumpa mina två andra foundations som inte riktigt passar min hudfärg(har haft svårt att hitta rätt).

Efter privatkursen blev det lite mat. Jag åt pasta carbonara och mamma åt oxfilépasta. Mats gjorde oss även sällskap. Lite trevligt sådär:)

Nu sitter jag framför datorn och jäser. Är ganska trött faktiskt. Vill bädda ner mig i sängen, men vad jag inte vill är att tvätta bort sminket. Jag kan ju sova med det i hopp om att det kommer hålla sig lika snyggt tills i morgon. Skämt åsido!


Love this song


Hiss och diss



Jag hissar:
Raggsockor. Belive it or not. Jag älskar raggisar. Jag har alltid ett par på mig i stövlarna/uggsen. De hjälper! Brukar även ha på mig ett par inomhus också, så slipper jag frysa nu när det är så jävla kallt.

Jag dissar:
SL! Och det är jag nog inte ensam om. Jag blir så fruktansvärt frustrerad när jag står i kylan i väntan på att bussen ska komma, men ingen buss kommer. SL blir lika förvånade varje år det kommer snö. Dags att ta in extraresurser?

Frukost på sängen

I morse vaknade jag av att älskling klappade på mig och berättade att han hade gjort frukost till mig. Hur gulligt är inte det? :) Min fina pojkvän.

Jag blir så förbannad på SL. Ingenting fungerar och SL rekomenderar oss att stanna hemma. Wft? Åh, jag vill bara ha sommar just nu. Jag ogillar verkligen snön och allt därtill så som kyla och förkylningar. Usch!


Ironiskt

Upptäckte nyss att det är någon anonym som har försökt göra sig lustig över ett inlägg om copycats som jag skrev tidigare. Jag tycker det är ganska lustigt att denna människa inte vill namnge sig. Jag menar, hur moget är det att inte kunna stå för vem man är när man kritiserar någon/något? Jag själv tycker det är ganska fegt.

Och ja, du fick väl din uppmärksamhet du var ute efter genom den kommentaren ;)

Haha, jävla pajas.



*gäsp*

I dag hjälptes jag och älskling åt med middagen för en gångsskull. Det blev rödspätta med potatis. Det är nog den enda fisken jag kan äta. Lax och annat kan jag tyvärr inte äta tack vare fisksmaken. Jag har försökt börja tycka om lax men icke.

För tillfället är jag helt seg i huvudet. Av någon anledning blir jag alltid trött efter middagen. Trots tröttheten lyckades jag hänga lite tvätt.

Något roligare än så har jag nog inte att berätta. Det är rätt tomt på information just nu. Ciao!



Bjuder på några gamla egobilder ;)


Tomorrow belongs to me

Jag sitter och är nostalgisk för tillfället. Jag sitter och lyssnar på Hel bland annat. Det är en speciell låt som väcker så många minnen. Hel - Den Feges Lögn. Åh, jag blir nästan tårögd. Faktiskt!

Jag tänker ca tre år tillbaka, om inte längre. Vi hade vårat gäng, vi gjorde det vi gjorde. En sån gemenskap. Vi trodde vi var odödliga. När alla var samlade var vi oslagbara. Vi hade så jävla roligt när vi hade satt igång. Alla fester vi hade tillsammans, allt var så roligt. Jag längtar tillbaka. Jag vill uppleva allt detta en sista gång. Njuta av mina vilda ungdomsår en sista gång.

Jag tänker ofta tillbaka och njuter. Det finns nog inget jag ångrar, faktiskt. Det är inget jag skäms över. Dessa minnen har byggt upp hur jag är i dag. Och det är jag stolt över. Dessa tre-fyra år gjorde mig mentalt stark och det tackar jag för, mina (gamla) vänner.

Allt har förändrats så mycket de senaste tre åren. Vissa skaffar barn, vissa gifter sig, vissa bryter upp allt helt och vissa lämnar denna krets. Det är synd, men det är så det går till.

Kunde jag, skulle jag spola tillbaka tiden och uppleva dessa stunder om och om igen när jag kände att jag behövde få uppleva detta igen. Jag saknar det så otroligt mycket.

Och tänk så mycket människor man träffade. Jag vet inte hur många vänner jag hade. Jag kan inte ens räkna på mina tio fingrar och tio tår och alla bodde överallt i Stockholm. Söder om, väster om, öster om och norr om. Oavsett hur ofta man träffades så var man trevlig och lojal. Så enkelt var det bara. Själva grejen är att alla dessa människor var ens bästa vänner. Inte bara ytliga vänner. Vad hände med detta?

Nu pratar alla bakom ryggen på en. Nu har man bara några få vänner(inte för att jag klagar, men ni förstår grejen?) och knappt några ytliga. Allt var så annorlunda. Men jag antar att det är menat så här. Folk förändras, tider förändras.

Nu känner jag mig så vuxen. Jag bor med min pojkvän och hund. Jag går ett fjärde år för att fixa mina betyg. Det var mitt beslut. Inte något mamma eller pappa bestämde. Det var jag! Och det är vuxenpoäng. Och jag ska snart börja jobba. Jag ska snart fylla 20. Jag blir bara äldre och äldre. Det låter kanske som att jag har någon slags ålderkris, det kan jag väl inte påstå men jag saknar min ungdom jävligt mycket.






Musik

När vi var på rockbaren i fredags spelades en låt med Tiger Army. Jag lyssnade väldigt mycket på den gruppen förut. Det är lite Rockabillystil. Underbar musik faktiskt. Jag blev lite nostalgisk när de spelade en låt med dem. Slog nyss upp Tiger Army på Youtube och direkt hittade jag mig favoritlåt.



Förut kunde jag sitta och lyssna på den här låten om och om igen. Denna låt gör mig på bra humör.

Måndag

Ny vecka, ny start. Denna vecka är ganska lugn för min del. Jag har inte planerat något mer än privatkursen på Make Up Store och att jag ska försöka plugga lite varje dag. Sedan tänkte jag åka till IKEA på fredag också. Ska försöka hitta en liten och smidig spegel jag kan ha när jag sminkar mig. Som jag till exempel kan ställa i fönstret och få ljus av dagsljuset istället för lampor. Skillnad på ljus, vettni ;)

Men självklart är ju skolan och träningen inkluderad också. Något jag gör varje vecka.

Det känns rätt skönt faktiskt att inte ha så mycket planerat. Då slipper jag ha mycket att tänka på. Ibland behöver jag varva ner.




Mera blod, tårar och gränslös kärlek

Jag var nyss och kollade runt på Twilightsweden.se. Jag upptäckte att jag har Twilightabstinens. Jag längtar otroligt mycket tills Eclipse har premiär och nu är det inte långt kvar, tycker inte jag i alla fall. Haha!

Jag får helt enkelt ha en eftermiddag med Twilight och New Moon. Sounds nice. Dessvärre är ju Rickard hemma nu under en hel månad. Hur ska jag lyckas få tvn för mig själv i ca 4½ timme!? Några förslag? haha.


Party pics

Nu känner jag mig betydligt piggare än i går. Jag tränade grymt i dag på gymmet. Efter slit på springbandet blev jag alldeles snurrig i huvudet. Galet skönt. Nu känner jag mig vädigt nöjd. Jag kommer förhoppningsvis sova gott i natt :)

På tisdag ska jag till Skärholmen för att gå på min privatkurs hos Make up store. Det kommer bli skitnice. Jag får handla för samma belopp som kursen kostar. Undeeerbart! Ännu mera smink för min del, haha. Mamma ska följa med mig som sällskap, så det kommer bli extra trevligt :)



Vissa bilder kanske inte är av bästa kvalité men det får ni stå ut med ;)



Copycat

En snabb sak bara.

Jag hatar verkligen när personer ska ta saker man själv kommit på. Speciellt när det handlar om tatueringar. Kom på något eget, för guds skull. Era jävla copycats.

Catwoman

I dag har det inte blivit mycket bloggande. Mesta delen av tiden har jag legat i sängen och sovit. Jag har haft en sån huvudvärk och varit fruktansvärt trött. Medan jag låg i sängen och jäste sprang Rickard runt och fixade i lägenheten. Min duktiga man.

Gårdagen var totalt awesome! Bea bjöd på en massa gott hemma hos henne. Vi hade jättetrevligt och jag hoppas att du, Bea hade en alldeles underbar födelsedag. Det förtjänar du :) Senare åkte vi in till Södertälje och först besökte vi CP's men där var det otroligt mycket folk. Jag kom knappt fram till baren. Helt sinnesjukt! Vi bestämde oss då för att gå till en rockbar. Skitnice måste jag bara säga. En bar som verkligen är mågot för mig.

Just nu tittar jag och Rickard på Catwoman på sexan. Har aldrig sett den tidigare, men det verkar vara rätt bra. Lite ologisk och övernaturlig ibland enligt min smak men jag överlever.

Bilder från i går läggs in i morgon. Jag har inte riktigt orken just nu.



It's friday people!

Äntligen fredag, gott folk! Jag sitter just nu och avnjuter underbar musik. Volbeat såklart! Det finns nog ingen musik som jag älskar lika högt som deras, om man bortser från hardstyle och hardcore. Det är dock väldigt stor skillnad.

I natt har det snöat ännu mer och jag är ännu mer förbannad och irriterad just nu. JAG HATAR DEN HÄR FÖRBANNADE JÄVLA SNÖN! Jag tänker gå i ide. Så, nog om den saken. Usch!

I morse mötte jag upp Bea på bussen och hon fick massa kramar av mig. HON FYLLER JU ÅR I DAG!! Som två andra också gör. Min syster Tina och Rickard/Pungblom. Grattis på er, era kalasbarn :D

Efter multimedian i morse bjöd jag Bea på fika nere i the caféteria, haha. Dock tog kvinnan bara ett äpple och en kopp kaffe. Nya tider nu när du fyllt 20? Det ska jag dock ändra på i sådana fall :) hihi.

Efter att Rickard har varit ute med hunden ska vi bege oss till hemlig ort. Vad kan det vara för ställe vi ska till? ;) haha. Där ska jag fixa och trixa lite till Bea + att jag måste, måste köpa handkräm till mig. Mina händer dör. Jag hatar vintern, bara för att påpeka det en gång till.

Sen ska jag hem för att duscha och fixa mig tills i kväll då vi ska hem till Bealis och myspysa.

Nu ska jag fortsätta och njuta av musiken och läsa några bloggar.


Babysitting

Nu sitter jag hemma hos Isabella och gör Rickard sällskap. Vi har spenderat dagen med att kolla på ganska många filmer. Bland annat Mumin och Pippi Långstrump. Nu är jag ganska nöjd. Dessvärre somnade jag efter halva Mumin och hörde endast lite när Pippi spelades. Jag har somnat till och från men nu är jag ganska pigg.

Till middag blir det köttbullar med antingen potatismos eller makkaroner. Enkelt och lagom gott.

Rickard ska hem efter middagen för att gå ut med Jackie sedan kommer han tillbaka för att hålla mig sällskap under min tid som barnvakt. Och det uppskattas. Det äldsta barnet går och lägger sig vid åtta, och det är beräknat att Peter och Cia kommer hem vid tio, halv elva. Så det känns skönt att jag kommer få lite sällskap.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen. Barnkanalen är på så det är inget komplicerat.

I forgot something

Jag glömde uppdatera om en sak :o Någon(inte jag, som nog många av er kommer tro) slängde dosan till boxen i väggen så den gick sönder i alla bitar som fanns. Så den var totalt förstörd. Rickard försökte mecka med den utan några större resultat. Så vi fick leva med att springa fram till boxen och byta kanal under en hel dag(ja, det är jobbigt). Men nu har vi eller ja, Rickard köpt en high-tec kontroll(den längst upp). Den fungerar så att den styr allt. Till och med datorn och Rickards PS3. Hur nice är inte det? Jag är grymt facinerad över denna mekanick. Vad ska de komma på härnäst?

Jaja, nattinatt.


Bedtime

Det är snart läggdags för mig och Rickard. Vi ska nämligen upp tidigt i morgon. Vi ska vara barnvakt från åtta på morgonen till tio på kvällen. Men det är inte förrän vid klockan fem som jag får betalt :) Jag ska passa på och titta på en massa barnfilmer med Isabella. Det uppskattar hon säkert. Sist Rickard var barnvakt ensam berättade han att de bland annat tittade på Mumin och Pippi Långstrump. Jag blev genast avundsjuk. För er som känner mig vet att jag avgudar Mumin(haha) och älskar Pippi. Jag har hela Pippi-boxen hemma. Så känner mig ganska nöjd, haha.

I dag har jag skickat in mitt CV till Cia. Hoppas hon blir nöjd över det jag slängde ihop lite snabbt. Jag längtar verkligen tills jag börjar jobba. Tills jag får in min egna summa på kontot som jag kan göra vad jag vill med. Dock kommer jag använda pengarna väl. Ska bidra pengar till Rickard och köpa ett par dyra, snygga jeans. Länge sedan jag köpte något sådant. Har endast använt jeansleggings eller vanliga tights de senaste året, typ. Om jag inte har använt mina slitna, gamla jeans. Som dock är väldigt sköna, men ändå.

Nej, nu ska jag sluta babbla på om ingenting. Dags att krypa ner i sängen med älskling.

God natt på er.

Tänkte bjuda på några mindre vackra bilder från i går. Redigerade såklart. Man vill ju inte visa sitt alltför ovackra jag här ute på internet ;) Fick tråkigt framför tvn när Rickard hade somnat, haha.




Dålig service

Anledningen till att det inte har blivit så många inlägg de senaste dagarna beror på att internet här hemma har strulat som satan. Vi har ringt comhem ett antal gånger men ingenting händer. Och varken jag eller Rickard blir ju förvånade. Jag är inte särskilt nöjd över deras kundservice.

Jag har precis käkat lite pasta carbonara. Inte så jättenyttigt med oerhört gott. Dessvärre smakade det inte lika gott i dag som i går. Vi åt det nämligen till middag i går och det blev rester.

Nu snöar det för fullt utanför fönstret. Jag är så otroligt trött på vintern nu, och jag är nog inte den ende. Ibland blir jag nästan irriterad på att det snöar så mycket. Men efter regn kommer solsken. Jag längar förbannat mycket efter sommaren 2010.

På tal om sommaren. Jag har förhoppningsvis skaffat sommarjobb. Jag är nästan garanterad ett sommarjobb. Cia som är mamma till de barn jag brukar passa frågade om jag var intresserad. Och vem är inte intresserad av att tjäna pengar? Jag ska slipa till mitt CV och sedan lämna in det i morgon när jag och älskling ska vara barnvakter. Det känns riktitg bra nu. Jag ska överrösa älskling med pengar sen. Till räkningar och mat. Eller ja, så mycket pengar jag kan lägga ut. Vill ju självklart ha pengar till mig själv också.

På fredag fyller mitt stjärtegull Bea år. Hela 20 år :) Vi ska dit för att fika lite och umgås. Kommer garanterat bli trevligt :) Jag ska se till att jag hittar något fint till den tösen.



Jag bjuder på en mysig bild på fisen. Den är tagen när vi hade mösspåtagning.




Valentine's day

I går när jag kom hem strulade blogg.se. Förvånande va? De har ofta problem. Så jag kunde inte skriva mitt inlägg om helgen. Så jag skriver det nu istället.

Alla hjärtans dag var helt underbar. Blev väckt av att älskling pussade på mig och gav mig ett hjärta fyllt med geishachoklad. Jag älskar den chokladen! Eftersom att Rickards mamma fyller år på alla hjärtans dag så åkte vi först hem till henne för att fika och umgås lite. Där bjöds det på en massa godsaker.

Runt fyra åkte vi tillbaka hem för att gå ut med hunden. 19.20 hade vi bokat bord inne på Söder. Stekpannan heter resturangen. Och ni måste bara gå dit och äta. Det är bra priser och portionerna är enorma. Jag beställde in grillad entrecôte, pommes och beasås. Därtill fick jag vitlöksstekta championer, sparris och sallad. Huuur jäkla gott som helst! Köttbiten var jättestor, så jag orkade bara halva. Jag kan säga er att jag gick därifrån proppmätt. Jag nästan rullade fram! Jag kan verkligen rekomendera denna resturang. Min mat kostade endast 175kr. Jättebilligt, tycker jag.

Efter middagen åkte vi först förbi Filmkedjan och hyrde film. Sedan mös vi framför en skräckfilm. Söndagen kunde inte ha blivit bättre. Synd bara att man bor med två andra. Vi är aldrig helt ensamma. Men det ska det snart ändras på.





Kill me?

Det är helt jävla otroligt. Jag sitter på multimedian just nu och alla beter sig som små idiotiska förbannade småglin som har IQ på 12, typ. De skriker jättehögt, påstår att de "får" damp när nånting inte fungerar. Gah, jag kan inte koncentrera mig hur mycket jag än försöker. Och det hjälper ju knappast att säga till dem. Har försökt tidigare. De gör allt för att låta så högt som möjligt.

Efter skolan ska jag till IKEA med älskling och Jossan. Vi ska köpa lite ljus och dylikt.

Skriver om min mysiga söndag när jag kommer hem.


Curly hair

Begravningen var jättefin, kyrkan också för den delen. Alla ljus och blommor var jättefint utplacerade. Jag trodde verkligen inte att jag skulle ta det så hårt som jag gjorde. Det gjorde verkligen ont att se så många ledsna. Jag kunde verkligen inte hålla mig från att gråta. Allt var jättevackert. Mina tankar går till er alla.

Efter begravningen blev det en liten cermoni i ett värdshus. Det bjöds på mat och dryck. Dock åkte vi hem efter smörgårdstårtan.

När vi var hemma i Stockholm igen blev vi bjudna hem till mamma på middag. Nästan hela familjen var samlad och det var trevligt.

Ingen av oss ville stanna hemma i går. Så vi åkte till Heron City. Rickard, Sofia och Jimmy bowlade medan jag satt och smuttade på en white russian och en corona med en lime i. Det är öl det! Vi spelade även en massa spel. Jag hade riktigt trevligt faktiskt :) Tyckte att det behövdes. Jag orkade verkligen inte sitta hemma och låta tankarna flyga iväg.

I dag ska vi hem till Rickards kusiner och fira Louise som fyller 20. Det kommer nog bjudas på lite mat och lite efterrätt. Det är alltid lika trevligt att vara hos dem.

Efter det får vi se vad som händer. Vi funderar på att hitta på något i alla fall. Något måste göras :)





I dag kör jag med lockigt hår. Jag har lärt mig att locka håret med plattången. Det blir inte samma lockar men jag tycker dessa lockar är skitsnygga. Får se vilken sminkning jag kör.

Tchüss!




Väldigt nöjd för tillfället

Nu är jag nyklippt och snygg(are). Jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Dit ska jag gå hedanefter. Och för er som undrar var jag klippte mig. Jag valde att gå till den nya salongen nere vid de nybyggda lägengeterna tre minuter från Rönninge cetrum. Jag kan verkligen rekomendera dem. Det ser dock nästan likadant ut som förut, bara att det är kortare och mer uppklippt. Jag tänkte lägga in bilder i morgon när jag har fixat frillan.

Jag ska alldeles snart traska ner till gymmet. Ska bara klämma i mig en Billys panpizza.

Jag har värsta träningsvärken i går från badmintonmatcherna. I hela högerarmen samt hela axel och skuldermuskeln. Kan knappt höja armen, haha. Snacka om klen. Men det ska jag snart ner och bättra på.

Nu ska jag fortsätta på min underbart goda och tilltalande panpizza.


Summer of 09

Nu sitter jag och proppar i mig lite ravioli, mums i magen. Det är faktiskt rätt gott till lunch om jag får säga det självt.

I dag på schemat står det hårklippning och träning. Jag sitter bara och väntar på att tiden ska gå. Det ska bli riktigt skönt att klippa mig faktiskt. För en gångs skull. Frisören är som tandläkaren för mig, haha. Det kanske låter fjantigt, men så är det.

Håret är ju ändå något man inte kan dölja till hundra procent. Jag skulle bli galen om jag inte trivdes med mitt hår. Så vi får hoppas att denna frisör gör mig nöjd. Prövar nämligen på en ny frisör.

I morgon är det begravning. Och jag är så glad att jag har två nära personer med mig som kommer stå vid min sida. Mats och Rickard. Tack! Mats, min låtsaspappa erbjöd sig att skjutsa upp mig till Skärplinge som ligger lite utanför Gävle eftersom att det uppstod problem runt bilplatser(hmpf). Och jag vet inte hur jag ska tacka honom, det betyder verkligen jättemycket. Ibland känns han som min riktiga pappa.

Och Rickard följer med som mentalt stöd. För det kommer jag behöva, något enormt. Ska jag vara helt uppriktig på en nivå som nog aldrig dragits upp här i bloggen så har jag nog nästan aldrig känt mig som en i familjen på pappas sida. Tråkigt nog, men så är det.

Förhoppningsvis kommer det ej uppstå några komplikationer under morgondagen. Om så är fallet, får jag bara göra det bästa av situationen. Men jag ska inte ta ut sorgerna i förskott för att citera min kloka mamma.



Jag bläddrade igenom lite gamla bilder och då fann jag denna. Den får mig att tänka tillbaka på förra sommaren. Som nog var den bästa hittills. Jag hade precis tagit studenten som resten av mina vänner från Rönninge gymnasium. Alla var glada och alla hade alltid ett leende på läpparna. Man kände glädjen i luften. Den sommaren kommer jag alltid att minnas.

Hittade även lite bilder från mösspåtagningen:





Jag minns det som i går :)


Badminton

Som rubriken lyder så spelade jag, Rickard, Jimmy och Sofia badminton i kväll. Det var grymt roligt och det var jätteskönt att få röra på mig. Dessutom fick det mig på andra tankar. Älskling hade en jättevacker segerdans ;) haha. Så jävla roligt.

Nu är jag helt slut i kroppen, speciellt högerarmen. Snacka om att jag kommer ha träningsvärk i morgon. Och på tal om träningsvärk. Har sån värk i bröstmusklerna, ljumskarna, låren och axelmusklerna från träningen i går. Det känns riktigt bra! Så i kväll kommer jag sova gott.

Vi ska snart ut med jycken, sen tänkte vi ta ett mysigt bad med tända ljus samt våran jordgubbsdoftande badbomb. Efter det ska jag nog göra något litet att äta. Sedan bums ner i säng och slappa.

Jag har haft en rätt bra dag i dag trots omständigheterna. Och det tackar jag för.

Btw, är det ingen som har något förslag om vad jag kan slänga i bloggen som livar upp det hela? Ni är rätt torra på idéer ;) Jag frågar ju er för det att det är Ni som läser min blogg.

Njäe, nu ska jag stänga ner här. God natt på er.


Ingen jävla rubrik.

Nu har man varit hemma och hunnit duscha samt ätit makrillmacka. Jag körde verkligen järnet i dag på gymmet. Helt fantastiskt. Känns alldeles underbart.

Jag älskar att känna svetten rinna(konstigt, eller?) och nästan höra min egen puls. Träning har blivit min hobby. Ska fortsätta köra på det här nu. Känner att jag mår mycket, mycket bättre.

Jag ska snart krypa ner i sängen och sova. Kan tala om för er att jag är grymt utmattad både mentalt och fysiskt. Jag kommer sova gott i natt:)

Ne, nu måste jag gå och pussa på mina två män(Jackie och Rickard).

Nattinatt.


Spooky

Jag skrev precis ett jävla lång inlägg men som vanligt med den här jävla *pip*datorn så försvann allt. Ibland går datorn mig på nerverna. Så, one more time then I'm out.

Nu har vi precis ätit middag. Det blev chunky mushroomsoppa med baugetter och pålägg till. Det är mer mättande än vad det låter + att det är jättegott. Så nu är jag nöjd och belåten.

Jag måste berätta en ganska wierd grej. Innan älskling skulle gå ut med Jackie filmade jag honom med Rickards mobil. Samtidigt som jag filmar honom ser jag ett ljusklot flyga förbi väldigt snabbt. Samtidigt som jag ser detta kollar jag framför linsen på kameran men nada. Och nu när jag kollar på filmen ser jag hur ljusklotet flyger förbi jävligt snabbt. Och jag menar, hade det varit ett dammkorn reflekterat av ljuset från kameran hade det inte flygit förbi så snabbt. Det varken blåser i lägengeten och det är inget korsdrag.

Visst, jag vet att det finns många som tycker jag är fånig som tror på spöken osv. Men jag är ganska säker på att det inte är något dammkorn jag fångat på film. Jag har ständigt varit med om grejer som det ej finns några logiska förklaringar till. Enda sedan jag var liten. Jag tycker dock att det är rätt ballt.

Snart ska det ner till centrum och gymmas som aldrig förr. Har missat två gånger pga olika anledningar. Men det ska bli skönt som fan att gymma. Måste bara smälta maten lite :)



Jag ser väldigt trött ut på den sista bilden. Det får ni ha överseende med. Jag var väldigt trött, haha. Man kan inte alltid vara vacker och pigg.

 


Funeral

Snart ska jag alldeles strax kila iväg till bussen. Ska skriva min essä i engelska i dag. Det kommer gå skitbra, det känner jag på mig!

Efter i dag är jag ledig hela veckan. Det är hur skönt som helst. Det enda tråkiga är att jag ska på begravning på fredag. Min första begravning. Ska försöka hantera det på bästa sätt. Kommer kännas tungt.

Jag lägger in lite bilder på min sminkning sen, tänkte jag. Försöker hitta lite nya grejer att slänga in i bloggen. Om det är någon som har förslag så kan ni gärna hojta till :)

Nej, nu måste jag börja klä på mig.



ÄNTLIGEN!

Nu är jag äntligen klar med boken och mindmapen. Huur skönt som helst. Kan tala om för er att det blev en väldigt massa kladd på mindmapen. Jag känner att det här kommer gå bra. Låt mig bara behålla denna känsla nu.

För övrigt då? Jag har snusabstinens vilket resulterar i irritation. Jag orkar inte med nånting just nu utan att bli irriterad.

Så ja, jag funderar på att traska ner till centrum och köpa mig tre dosor snus.


Läsning av bok

God eftermiddag.

Jag är seg som få. Vaknade runt tio i tolv, hur skönt som helst. Dock drömde jag jättekonstiga drömmar, men sånt man får stå ut med ibland.

Hittills har jag hunnit platta håret och fixat till mig lite. Jag har även hunnit läsa rätt mycket i engelskaboken. Som dessutom ska vara klar i morgon. Det ska även göras en mindmap. Jag har essäskrivning i morgon. Men ingen panik! Det kommer gå galant. Bara jag förbereder mig tillräckligt.

Jag ska hoppa över multimedian ändå, det gäller att prioritera. Hade inte planerat tillräckligt bra. För att jag ska hinna läsa ut boken och hinna göra mindmapen måste jag jobba stenhårt från och med nu. Vilker jag tänker göra också.

Så nog om det här. Skriver snart igen om några timmar.


Söndagsmys

Nu har jag och älskling precis kollat klart på filmen vi hyrde. Det blev en film vid namn Boot Camp. Jag rekomenderar den verkligen. Den är jättebra men hemsk och ibland ganska jobbig att titta på. Men den har ett grymt slut som fick mig att ta ett djupt andetag och sedan känna mig lättad. Awesome!

Ja, det blir väl inte så mycket mer i kväll. Nu ligger vi båda i sängen och slappar. Vi köpte även med oss lite onyttigheter från krysset. Och självklart blev det även lite Ben&Jerrys, Pfish food. Så jävla god glass. Vilken tur att man ska gymma på tisdag igen då ;) haha.

Bjuder på några äldre bilder :)



God natt på er gott folk..


Many things to in a short time

Denna söndagen har varit väldit seg, men det är så det ska vara. Man laddar upp sig inför ännu en ny vecka.

Jag och älskling ska snart gå ut med Jackie, sedan ska vi gå till krysset och hyra en film:) Vi tänkte ha lite söndagsmys. Funderar starkt på att köpa Ben&Jerrys. Så jävla god glass, alltså.

Jag känner att jag är för trött nu för att skriva ett innehållsrikt inlägg, så ni får stå ut med lite onödigt pladder från min sida.

Det är mycket att se fram emot denna månad. Jag klipper mig på torsdag(ÄNTLIGEN! haha). Det behövs verkligen. Mitt hår är inte av det bästa just nu. Det är alla hjärtans dag denna månad också. Tänkte göra något speciellt för min pälskling. Får se hur speciellt det kan bli med tanke på att vi bor i ett förbannat kollektiv(pfft). Men jag ska göra det bästa av situationen.

Det är även många som ska firas denna månad. Bea fyller år den 19:e och det ska självklart firas. Rickards mamma fyller år på alla hjärtans dag. Nästa helg ska vi till Rickards kusiner och fira Louise som fyller 20.

Och vi har även firat Anton som fyllt hela 14 år.

Det här är knappt hälften av vad som ska göras denna månad. Full rulle! Kalendern är ganska full.

Plus att jag även ska tenta av kurser, förhoppningsvis i alla fall. En massa prov som ska göras. Men det är bara att kämpa på.

Nej, nu tänkte jag klä på mig lite varmare om jag ska ut i den äckliga kylan.


Trött men fräsch.

Ciggen hjälpte mig inte alls till att piggna till. Tur att paketet snart är slut. Jag försöker att bara feströka och jag kan väl säga att det går bra.

Nu ligger jag i sängen och jäser. Blev jätteseg i huvudet efter lunchen. I dag ska vi nog bara ta det lugnt, funderar på att ta ett bad snart.

I morgon har jag ingen engelska. Så börjar kvart i fyra. Helt värdelöst. Men finner ingen anledning att inte gå på multimedian. Jag menar, jag kan ju inte säga att jag försov mig om jag inte kommer på lektionen? Den börjar ju ändå kvart i fyra, haha.



Ni får ursäkta att vissa bilder är suddiga. Jag har inte världens bästa mobilkamera.



Såhär pigg och fräsch är jag just nu.. Mysdress på, check! Jag har rengjort ansiktet för fullt. Ansiktsmask, ansiktsskrubb, krämer, you name it. Det är ett måste för mig varje dag, dock inte ansiktsmask. Det kör jag med ca tre gånger i veckan. Speciellt dagen efter man har festat. Då känner jag mig alltid lite extra ofräsch.


Inte alls bakis som jag trodde

Herregud säger jag bara. Gårdagen var jätterolig, tycker jag i alla fall. Vi var ju på raggarklubben SS i Södertälje hamn. Gryyymt roligt! Det är nog det enda utestället jag verkligen känner mig hemma på. Då slipper man alla överklassnobbar som vanligtvis befinner sig inne i Stockholm.





Jag tog dessvärre inte så många bilder i går. Jobbigt att springa runt med kameran i handen och känna sig som en paparazzi.

Nej, nu tänkte jag gå och ta en cigg och piggna till lite.

Tack alla för i går. Det var grymt trevligt.


Congrats!

Födelsedagsfirandet var väl helt okej. Självklart var det en jobbig stämning men trots det försökte alla hålla humöret uppe. Grattis igen Anton.

Som vanligt var det fel på förbannade jävla SL. Vi stod och väntade ganska länge på att bussen skulle komma. Varje år blir jag lika förbannad på SL. För varje vinter är som om det vore den första vintern på jorden. Inkompetenta fan.

Det värsta var på vägen ner till mamma. När vi satt på bussen, precis inkommen till Rönninge station. Då sa chaffören "Ja, för er som ska åka till Nytorp måste jag tyvärr meddela att denna buss inte går ända ner dit. Det är nämligen en annan buss som fastnat där nere". OCH? Hur kan hela SLtrafiken rubbas pga det? GAH, de går mig verkligen på nerverna. Jag ska då aldrig börja jobba inom kommunaltrafiken. Snacka om att bli hatad under vintern. I alla fall av mig.

Jaja, nog snackat om det. Jag ska snart rengöra ansiktet och fixa naglarna. Sedan tänkte jag bädda ner mig i sängen och bli på bättre humör.

FÖR VI ÄR HELT ENSAMMA I LÄGENHETEN TILLS I MORGON KVÄLL! WIIIIIIHO! haha


Volbeat FTW!



Sitter just nu och lyssnar på denna låt på hög volym. Jag älskar, älskar, älskar Volbeat! Deras musik är uppfriskande på något sätt. Gillar deras stil!

I kväll är det middag hos mamma som gäller. Anton fyller 14 år, en liten fjortis ;) haha. Nej men han är ändå väldigt mogen för sin ålder och beter sig inte alls som andra 14åringar gör.

 


*gäsp*

Nu är jag jävligt nöjd med min design. Ja, jag har ändrat igen. Förlåt! Men jag kan inte låta bli när jag laddat ned så mycket till photoshop. Det finns huuur mycket som helst att välja på. Jag blir som ett litet barn på julafton. Det är riktigt roligt faktiskt. Men jag kan säga er att det tar tid, så det gäller att ha tålamod. Och det är nog under bara sådana här trix jag har riktigt med tålamod, haha.

I morgon blir det ingen skola för min del. Jag känner att jag inte riktigt orkar vistas bland människor och försöka se glad ut. Därför stannar jag hemma och under dagen i morgon ska jag ta hand om mig själv och försöka plugga lite. Har ju som sagt en engelskaläxa och lämna in.

Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen och sedan bädda ner mig. Börjar bli lite trött i ögonen efter allt pill i bloggen.

Sweet dreams..



Vila i frid

Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägg. Inte mer än att du verkligen var en fantastisk människa på alla sätt och vis. Du gjorde alltid ditt bästa med att göra andra glada. Du ville alltid hjälpa till. Du var en mycket anständig och kreativ man.

Jag kommer ihåg varje jul vi spenderade med dig och Lillemor. Du hade alltid gjort en liten leksak i trä som det fanns pengar i. Jag minns även alltid hur glad du var. Du spred glädje omkring dig och du var så varm som människa. Det fanns inget med dig att ogilla. Inget jag fick erfara i alla fall.

Du var som en farfar för mig. Jag såg upp till dig jättemycket och jag gör det fortfarande. Allt känns så overkligt. Jag vill inte förstå att du är borta. För mig är du fortfarande den glada, varma och lojala Rolf som man kunde hitta i en liten villa i Hallunda.

Jag känner mig otroligt nere just nu. Jag har aldrig fått erfara en bortgång tidigare. Och nu har det hänt två gånger på mindre än en månad.

Självklart kommer jag sörja dig, men jag kommer även minnas vilken snäll och fin man du var. Jag älskar dig!

Mjaa...

Så nu har jag ytterliggare fixat lite med designen. Nu är jag faktiskt mer nöjd än i går, haha. Svårt att göra en perfektionist nöjd? Ja! Skämt åsido.

Just nu ligger Jackie och biter sönder våran tomma godispåse. Han tycker det är oerhört roligt. Han är jättekoncentrerad. Inte det minsta stör honom. Det är pappersbitar på hela golvet, haha. Han är så jävla söt, våran lilla björn <3

Till en annan rolig sak. När jag och Bea var på väg till stationen fick hon(eller någon annan, vem vet?) för sig att hon skulla druttla framlänges i snön. Jag kan tala om för er att det så jäävligt roligt ut och det var inte lätt att hålla sig för skratt. Som tur var asgarvade Bea också, då kunde jag inte hålla mig. 

Jag hoppas allt går för sig med dig nu och att du klarar dig. Mina tankar går till dig, Rolf. Hade jag trott på en Gud så hade jag bett att du skulle klara dig. Du är som en farfar för mig.

I morgon är det fredag och som vanligt är jag alltid lika glad(trots omständigheterna). Jag längtar nämligen till på lördag. Då fyller Beas kära storebror år och det ska firas! Jag ska i alla fall med, Rickard verkade också rätt sugen. Så det kommer bli nice och träffa lite människor. Halleluja moment. Det ska tydligen först föras hemma hos honom, sedan bär det av till SS. En raggarklubb i Södertälje hamn. Det stället gillar jag.





Snark

Nyvaken och trött sitter jag här. Jag är helt trög i huvudet, även lite irriterad. Blev väckt på ett ganska jobbigt sätt.

I dag är står det först skolan på schemt, som jag för övrigt är väldigt otaggad på. Dock är det bara två lektioner och det är inte så himla jobbigt. Och i kväll ska jag träna.

Nu måste jag avrunda för att hinna platta håret och sminka mig.


Pretty satisfied

Jag har återigen ändrat min header. Har suttit med photoshop i ca tre timmar och jag är ändå inte fullt nöjd. Men denna får duga tills vidare. Jag har annat och tänka på ;) haha.

Nu har snöovädret lugnat ner sig lite, som tur är. Det var fruktansvärt omysigt att ens vistas ute förut. Usch säger jag bara. Jag ogillar verkligen kylan, snön och allt därtill.

Jag har även pluggat i dag. Så lite nytta har jag gjort. Guldstjärna till mig.

Nu är det nog dags att tvätta ansiktet och hela den proceduren. Funderar på om jag ska slänga ihop en ansiktsmask. Ja, det får nog bli så.

God natt på er.



Survivorwoman

Kom precis innanför dörren. Helt genomblött och andfådd.

Peter(Rickards morbror) ringde för ca en timme sedan och frågade om vi kunde hämta Isabella på dagis, han hade nämligen fastnat inne i stan pga snökaouset. Självklart gjorde vi det.

Nu ångrar jag ganska hårt att vi gick. Jag kan säga er att det var min livs jobbigaste promenad. På alla möjliga sätt. Jag har inte ens orken till att skriva. Jag är helt matt i kroppen samt dyngblöt i hela håret.

Enda pluset är att vi brände nog ganska många kalorier. Dessutom gick vi en powerwalk dit och hem. Så stort plus till oss även om jag tyckte mindre om mitt liv på hemvägen, haha!

Nu till något roligare. Photoshopnörd som jag är har jag laddat ner en massa olika brushers. Nu kan jag göra allt från blommor, ängelvingar, massa mönster till små bubblor. Wie! haha.

Så gissa vad jag ska göra nu?! Pilla i photoshop :D


Gud, får man aldrig sova utan att bli väckt 534568 gånger?

Ja, som vanligt blev jag väckt av en massa möjliga oljud. Jag läste igenom mitt inlägg som heter "saker du bör veta om mig för att överleva". Det var lite ironi över det, men de punkter jag skrev upp är grejer jag verkligen stör mig på och som bordes tas seriöst. Jaja.

När jag äntligen hade somnat om blev jag väckt två timmar senare av att Rickard kramade om mig. Och det kan man ju inte bli arg över, eller hur? :) Han vet verkligen hur man ska väcka mig utan att jag ska få mitt jobbiga och argsinta morgonhumör. Smart pojk det där, haha.

Ja, det är ju tänkt att jag och fisen ska åka till Tumba i dag. När jag kollade ut genom fönstret i morse tappade jag lusten helt. Det är totalt snökaous ute. Det blåser som fan plus att det snöar. Jag hatar vintern, jag hatar allt som har med snön att göra. Jag är inte ämnad för att leva under vintern. Funderar på att gå i ide nästa vinter. Vad sägs om det?!

Och pricken över i:et. Jag tror jag börjar få öroninflamation. Jätteroligt. Jag som verkligen ogillar när någon ska undersöka mina öron. Under mina år har jag ungefär haft problem med mina öron varje år, om inte ens fler gånger under ett år. Som tur är har jag inte haft någon inflamation på ca 3-4 år vilket glädjer mig något så fruktansvärt. Jag får nästan panik när det värker i öronen. Har fått lite noja kring det. Jag får helt enkelt hoppas på det bästa.

I går firade jag och Rickard 23 månader. Först blev det middag som bestod av lövbiff med fyllning och sedan lite rostbiff. Till det blev det pommes och beasås. Jag kunde nästan inte sluta äta för att det var så gott, haha. Efter det tog vi en mysig dusch tillsammans. När jag sedan kom in i rummet hade han tänt massvis med ljus i rummet. Sedan mös vi hela kvällen tills det var dags att sova. Det kunde inte ha blivit mysigare :) Jag älskar dig min prins.






Shopping

Nu har jag kommit hem från Tumba. Åkte dit med Nattis. Vi skulle handla lite prylar till våra gubbar. Nattis och Andreas har nämligen varit tillsammans i tre år i dag. Jag och Rickard har varit tillsammans i 23 månader.

Jag köpte ett urgulligt kärlekskort och en röd ros till Rickard. Innuti kortet skrev jag en liten kärleksförklaring till honom. Ställde allt lite fint på hans nattduksbort och tände sedan lite ljus i rummet. Och som tur var uppskattade han det jättemycket. Han tyckte att jag var jättegullig, hihi.

Han var dock ledsen över att han inte kunde göra något liknande. Han har inga pengar tack vare att hans företag har gått i konkurs(igen...) och han kommer förhoppningsvis få sin lön och alla tillägg senare i veckan. Men jag berättade att det enda jag uppskattar under en sådan här dag är att jag får spendera den med honom och att vi inte bråkar. Då är jag nöjd :)

Självklart hittade jag lite grejer till mig själv. Som vanligt, haha. Hittade en jättesöt vit BH med matchande trosor till. Ett mirakel att jag hittade en vit BH, jag brukar ha problem med det. Jag hittade även en myströja i färgen aprikos. Tröjan är i organic cotton, så den är jättegosig.

Efter all shopping tog vi ju självklart en fika. Vi satt och pratade lite strunt och kollade på alla människor som gick förbi. Det tycker jag är lite roligt. Att se hur människor beter sig osv.

Tack för en trevlig eftermiddag i Tumba Nattis :)


Saker du bör veta om mig för att överleva:

  • Ring ALDRIG och väck mig innan elva. Om det inte är dödsviktigt. Och med det menar jag om någon håller på och dö, om någon måste föda, om någon blivit brutalt misshandlad, you name it. Inte svårt att lista ut själv.
  • Var inte så jävla självcentrerad och ego. Bjuder jag på något förväntar jag mig att få tillbaka på ett eller annat sätt. Annars kan jag bli riktigt irriterad.
  • Snacka ALDRIG skit bakom min rygg. Såna personer får alltid tillbaka på ett eller annat sätt. Karma, kära vän. + att jag avsäger mig våran vänskap. Jag har inte tid för skitsnack. Jag är värd mer än så.
  • Träng dig inte på. Jag måste ha min luft och min frihet. Är någon för påträngande blir det snarare så att jag undviker den personen. Jag är tillgänglig när jag själv vill.

Ja, det var väl en början. Jag måste börja röra mig nu. Skolan kallar.




GAAAAAAAH!*sliter av håret från huvudet*

Jag är på riktigt jävla dåligt humör just nu. Är så förbannat irriterad. Inte nog med att Rickard fick typ 15 sms som väckte mig VARJE JÄVLA gång. Utan som vanligt är det något JON som ska banka i väggen tidigt på morgonen. Sen ringer MIN mobil också. GOD, jag ska avsäga mig att äga en jävla fittmobil. Jag är så förbannad just nu. Ja, skoldagen kommer ju gå så himla bra när man är på så jättebra humör.

Äh, skit på er allihopa. Förutom en. Bea såklart. Hon är inte delaktig i detta. Och mamma får man inte glömma. Thank god!


How nice!



(Lägg märke till att en av lärarna i bakgrunden på andra bilden suger frenetiskt på sin klubba)

Ja, såhär såg det ut i dag när jag och Bea mös i kaféterian. Hon ville dock inte vara med på bild även fast hon var/är skitsnygg. Diggade hennes outfit faktiskt:) Min lilla pingla.

Nu är magen mätt och belåten, likaså jag. Nu blir det väl till att smälta maten lite och sen läsa lite i engelskaboken. Trist men nödvändigt. Har bara en uppgift kvar på papperet som vi fick av läraren. Slöjobb;) Förstår inte varför jag sket i engelskan i ettan, det här är hur enkelt som helst. Jag har presterat så mycket bättre och på en så mycket högre nivå. Jag gör mig förtjänt av mitt betyg.

Rickard sitter och spelar sitt förbannade tv-spel. Jag börjar tröttna på det faktiskt. Det finns inget bättre än att komma hem från skolan, laga middag och sen lägga sig i sängen och slöa. I alla fall på måndagar då jag slutar klockan fem.

Men vad ska man göra? Ska låta nörden spela ett tag till i alla fall tills jag börjar regera. Mohaha.


Så sant som det är sagt

Äntligen hemma från skolan. Men jag kan inte påstå att det har varit en jobbig dag. Det gled fram rätt långsamt dock. Men som vanligt var det roligt. Jag och Bea skrattade oss igenom dagen.

I kväll blir det spagetti och köttfärsås á la Sandra. Massa vitlök ska i, det enda rätta. Haha!

Jag pratade nyss med Kia. Jag ska vara barnvakt den 18:e åt Isabella och Dominic. Jag har inte träffat dem på jättelänge nu, så det kommer bli trevligt :)




Leave me alone

I morse verkade jag inte få sova för någon alls. Jag började med engelska tio i två. Klockan nio i morse var det någon som bankade som fan så det hördes i hela lägenhetslängan. Jag höll på att bli tokig. Jag hade ju ändå tänkt att sova tills klockan elva. Vid åtta hade tydligen Bea skickat ett sms till mig utan att jag hade vaknat. Och en timme senare ungefär var det ca 3 pers som hade ringt mig. Får jag aldrig sova ifred? Skämt åsido.

I dag efter skolan har jag först tänkt att fylla på mitt busskort, sedan äntligen hämta ut mina stövlar och min vinterjacka. Just nu glider jag runt med en gåsjacka men jag vill inte förespråka att djur blir flådda levandes. Inte min grej riktigt.

Efter det ska jag hem och storstäda. Det blir ingen badminton i dag. Men det är ingen fara, det finns massvis med tid.






RSS 2.0