Frågan är..

Angående det senaste inlägget. Vad tycker ni? Gjorde jag fel eller rätt? Fanns det något fel eller rätt i en sådan situation? Jag funderar lite kring det. Enligt mig var det vinna eller dö. Haha, nej inte riktigt men ni förstår vad jag menar?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du gjorde helt rätt! fan de finns fullt med bittra människor på tåg, buss och tunnelbana, å jag menar hade inte du gjort de hade nån annan gjort de å de va ju inte direkt så att de stod hennes namn på platsen :P haha hade de däremot vart en höggravid du snodde platsen ifrån eller nån som är mellan 90 å döden hade jag nog bara skrattat å tyckt att de va lite onödigt :P haha!

2010-09-02 @ 11:47:49
Postat av: Medelålders pendeltågsåkare

Fy för ett sådant beteende. Som medelålders kvinna blir jag dagligen omsprungen av unga pinglor som hinner före och tar min plats. Tänk på mina värkande åderbråck! Numera går jag på gym för att toppa formen och kommer händanefter inte att missa en enda sittplats!

2010-09-02 @ 12:00:08
Postat av: Michaela

Haha oj , någon blev upprörd :P jag håller med dig. HATA SL , HATA TRÄNGSELN på tåg, bussar och fan och hans moster. TACKA FAN för körkort och bil =) köer står man ut med, svettiga, äckliga, flåsande människor längst hela ens kropp mellan stan och rönninge - det står man fan inte ut med. Haha. Jag hade också sprungit fram till platsen btw, och jag hade fnyst åt tanten bara för att =) kalla mig omogen men det är ju lite komiskt ;) och att jävlas är ju rätt roligt..

2010-09-03 @ 20:15:39
URL: http://michaelastappe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0