Tallinn

God kväll mina vänner. Nu är det återigen söndag och dags för en ny arbetsvecka. Jag är taggad på den kommande veckan. Det kanske beror på att jag endast jobbar till torsdag, vad vet jag. Men skönt ska det bli!

Das Boot kryssningen var grym, minst sagt! Infected Mushroom var bäst. Det var dussintals band och dj:s som spelade men vi åkte enbart iväg för att Infected spelade. Resten av musiken var sjukt konstig och inte riktigt vår favoritgenrer. Jag dansade tills svetten rann(som vanligt) och hade grymt roligt. Det var en snubbe som skulle börja veva mot mig och Sofia för att jag puttade bort honom efter ett jävla trampande på mina fötter och några armbågar i fejjan. Men som tur var fick vi hjälp av några grabbar brevid oss. För övrigt hade jag det hur trevligt som helst. Och Tallinn ska vi inte ens prata om. Jag älskar den staden! Båten stod inne i åtta timmar så vi hade gott om tid på oss att flanera runt. Vi tog några öl i solen på en uteservering, vi kollade byggnader, bekantade oss med gamla stan och bara socialiserade oss. Fysatan vad skönt det var att komma bort. De 4000:- vi spenderade på hela resan var helt klart värt det. And we are going to do it again! Jag ska göra ett inlägg enbart med bilder och kanske en film.

Söndagen har bestått av tvätt, städ av bilen och lite grillning i det underbara vädret. Jag passade även på att sola lite på balkongen. Vi fixade, eller rättare sagt Rickard fixade båten. Jag satt och solen och njöt istället.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0